موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-03 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-03 ساعت 13:34 توسط Liyana.)
سلام
من فوق لیسانس معماری با 12 سال سابقه کار و همسرم لیسانس معماری با 6 سال سابقه کار و یک دختر 2 ساله داریم
در حدود 90 میلیون هم داریم ;که 10 تاش واسه وکیل و ... میره میشه 80 تا
و نظر خودم اینکه قبل از رفتن زبان گرجی کار کنم و بعد از رفتن 6 ماه فقط زبان کار کنم و به شرایط اونجا مسلط شم که فکر کنم واسه شش ماه 15 میلیون میره میمونه 55 تا
1-آیا داخل ایران کلاس زبان گرجی هست؟
2-با 55میشه یک رستوران ایرانی زد ؟ یا یک مغازه خشکبار ایرانی ؟ یا شاید هم یک واحد بسته بندی خشکبار و صادرات به بیرون گرجستان ؟؟
3-یا اینکه در رشته خودم برم سرکار یا یک شرکت طراحی و ساختمانی ؟
4- بنظر حضرتعالی بهترین راه برای کسب اقامت کدوم راهه؟و چقدر هزینه داره؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، در رابطه با میزان دلاری که میتوان از طریق مرز وارد گرجستان کرد من خیلی جاها خوندم که محدودیت حمل 5000 دلار پول وجود دارد در حالی که کسی هم به من گفت که محدودیت 17500 دلار هست. آیا کسی اطلاع داره که کدوم یکی درست هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا میشه با 25 هزار دلار در شهر های کوچکتر و توریستی مثل کوبولتی و آناکلیا و .... ، رستوران یا بار یا فست فود یا کلاب یا یک خونه قدیمی برای بازسازی و تبدیلش به متل یا همچین چیزی خرید؟(شهر های بزرگ می دونم نمیشه ولی در مورد کوچکتر ها نتونستم اطلاعاتی بدست بیارم)
اگه جواب منفی هست با چقدر می تونم؟
من قیمت های باتومی رو در سایت ها دیدم آیا این ارقام 200 300 هزار دلاری درست هست؟
و در آخر کسی برنامه توسعه صنعت گردشگری گرجستان و همچنین فرودگاه های این کشور نداره؟مثلا می خواند چند میلیون گردشگر جذب کنن و تا چه سالی؟ اگه کلی باشه که خیلی بهتر هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بپرسم الان اوضاع اقامت و ویزا چجوریه هنوزم خیلی گیر میدن یا نه میشه با سرمایه گذاری اقامت یک ساله و بعد از اون پنج ساله گرفت ؟چون دولت جدیدشون مثل اینکه داره به کسانی که از قبل اونجا کار میکنن ویزاشون رو تمدید نمیکنه؟من خیلی دوست دارم برم گرجستان ولی الان نمیدونم میشه یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده یه سوال دیگه داشتم میخواستم بدونم با 20 هزار دلار میشه اونجا کاری کرد یا اینکه ریسک از دست دادن سرمایه بالاست ؟ شما با این سرمایه چه کاری رو پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم من رو راهنمایی کنید (لطف کنید پست قبلیم رو هم جواب بدید با تشکر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستانی برای کمک به کسانی که قصد مهاجرت دارن اینجا هستن.پیشتر خواستم تشکر کنم از حضورشون. من یک پسر مجرد 24 ساله هستم و با مادرم زندگی میکنم سرمایه خودم حدود 200 یا 240 میلیون تومانه.به همراه مادرم قصد مهاجرت دارم خواستم راهنماییم کنین که با این سرمایه ای که دارم میتونم راحت اونجا کاری دست و پا کنم که زندگی راحت و بدون دغدغه ای داشته باشم ؟ زبان انگلیسیم هم خوبه ولی میدونم که در کشوری که زبانش غیر از انگلیسی هست باید زبان اون کشور رو دونست.اینجا یه سوال دارم که ایا اصلا کشور گرجستان برای زندگی جای مناسبی هست یا نه؟ البته اکثر پرسش و پاسخ هارو خوندم ولی خیلی ضد و نقیض بوده لطفا دقیق منو راهنمایی کنید. فقط میخوام در کناره خانوادم ارامش داشته باشم در اون کشور.اینم خدمتتون بگم که دختر خاله من مقیم المان هستن و خیلی دوست داشتم به اونجا برم ولی اونجا کشور به نسبت گرونیه.و با این پول بعید میدونم بشه کاری کرد در این موردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.یزدان پاک نگهدارتون