موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من قصد دارم با ويزاي نامزدي وارد امريكا بشم هر چند از وقتي عضو سايت شدم به كل پشيمونم با تعاريفي كه از امريكا شنيدم من تو ايران مهماندار هواپيمايي بودم ، فكر ميكنيد بتونم اونجا هم پرواز كنم ؟ يا بهتره كه از صفر شروع كنم برم كالج درس و كار يا كلا خانه داري و بچه داري رو انتخاب كنم؟با توجه به اينكه ٣٠ ساله هستم دير نيست براي سروع دوباره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براي اينكه مدام از وضعيت بد اقتصادي امريكا ميشنوم چه توي اين سايت چه از دوستان و اشنايان از پيشنهادتون واقعا ممنونم راه خوبي رو نشونم داديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنمايي تون فكر ميكنم علي رغم داشتن ساعت پرواز بازم اونجا يه دوره بايد ببينم
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان عزیز میشه لطفا کسی درمورد مالیات درآمد در امریکا توضیح بده...
آیا اونجا هم معافیت مالیاتی هست؟
مثلا برای کسی که ودر یک شغل سطح پایین کار میکنه و دارای خانواده هست و درآمدی مثلا در حد 10 دلار در ساعت و 2000 دلار در ماه داره باید مثلا 5.5 درصد مالیات بده یا معاف هست؟
کلا روالش چجوریه؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
همه باید مالیات بدن با هر درآمدی ولی در پایان سال وقتی فرمها مالیاتی رو پر میکنید و ارسال میکنید اداره مالیات براساس درآمد شما تعداد فرزندان زیر 17 سال و موارد دیگه که من اطلاع ندارم مقداری از پولی که بعنوان مالیات در طول سال پرداخت کردید برمیگرداند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من خانم، متاهل، 34 ساله و دانشجوی سال آخر دکترای مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی هستم.5 ساله که در ایران در دانشگاه برای دانشجوهای فوق لیسانس تدریس دروس بازاریابی و بازرگانی می کنم. همزمان در یک شرکت هولدینگ نیمه دولتی که کار بازرگانی و سرمایه گذاری داره حدود دوسال هست که به صورت پاره وقت مشاوره می دم.البته قبلا هم حدود 1-2 سال چند تا شرکت تحقیقات بازاریابی مشغول بودم. چندتا مقاله و کنفرانس داخلی هم دارم. زبان انگلیسیم هم بد نیست. از دوستان مرتبط با رشته من کسی میتونه راهنمایی بده به من؟ چه شغلی میتونم در آمریکا داشته باشم؟ چه گواهیها و مهارت و تجربه ای قبل از اون باید در ایران کسب کنم؟ممنون