موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2012-04-06 ساعت 07:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-06 ساعت 07:45 توسط rasarasa.)
یکسال برای نظر دادن خیلی کم است چون تا جایی که من دیده ام برای اکثر افراد در عرض یکسال اتفاق خاصی نمیافتد . بکنیدش دوسال خیرش را ببینید.
من شش ماه اول واقعا ناراضی بودم .
بعد از یکسال هنوز ناراضی بودم .
یک سفر به ایران رفتم و تازه فهمیدم که چه شانسی اورده ام که مهاجرت کرده ام و تبدیل به یک موجود راضی شدم .
بعد از یکسال و نیم واقعا راضی بودم .
بعد از دوسال ونیم خیلی راضیم .
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-04-24 ساعت 07:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-24 ساعت 07:36 توسط Sahar-Germany.)
سلام
1- مدت اقامت: من هنوز یک سال نشده که اومدم آمریکا
3-وضعیت مالی هنگام ورود:با حدود هزار دلار اومدم
4-وضعیت تجرد:مجرد
مقدار پیشرفت:
1-وضعیت زبان انگلیسی شما (قبل و بعد از یک سال): متوسط-کمی بهتر
2- وضعیت کار شما پس از سپری شدن یک سال ( آیا به کار مورد نظر و در شان خودتان رسیده اید؟): من از طریقه گرین کارت نیومدم بلکه از طریقه کار اومدم
3- وضعیت مسکن پس از سپری شدن یک سال( مسکن خریداری کرده اید یا اجاره؟): اجاره
4- چند درصد به ایده آل و برنامه ریزی آینده تون دست پیدا کردید؟ (برای مثال 50%) >50%
- هر موردی که فکر میکنید مهم خواهد بود رو شرح بدید: میتونم بگم آمریکا تا اینجاش در مقایسه با اروپا برای من بهتر بوده. مهمترین چیز در آمریکا اینه که مهم نیست شما کجائیه هستید، مهم اینه که شما چه توانای دارید. من از طریقه گرین کارت نیومدم بلکه از طریقه کار اومدم ولی امیدوارم که بتونم امسال گرین کارت برنده بشم. اینجا سختیهای خودش رو داره. در مورد خودم میگم که ۶ روز هفته خیلی سخت کار میکنم و گاهی از خستگی حتا حوصله غذا خوردن هم ندارم ولی با این همه من تا اینجا عاشق آمریکا شدم. فرهنگش از اروپا خیلی بهتره، مردمش بهترند. امکان پیشرفتش بهتره.
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2012-04-27 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-27 ساعت 23:12 توسط Sahar-Germany.)
در جوابِ دوستی که در مورد تفاوتِ آمریکا و اروپا پرسیده بودند. همون طور که عرض کردم من تجربه زندگی در اروپا رو دارم، مسافرتی خیلی جاها رو دیدم ولی در آلمان زندگی کردم. در آلمان شما همیشه یک خارجی به حساب میاین. هر چقدر هم که آلمانیها اظهار میکنند که فرقی بین خودشون و خارجیها نیست، ولی اینطور نیست. در مشاغل معمولی و در دوران دانشجویی شاید همه چی براتون بهتر باشه ولی وقتی بخواین پیشرفت کنید و شغلِ خوبی داشته باشید سریعاً متوجه عکس العمل آلمانیها خواهید شد. ولی در آمریکا من اصلا تو این مدت احساس نکردم که خارجی هستم. چون اینجا اولا خارجی زیاده و دوما آمریکایی ها برخورد با خارجیها رو خوب بلد هستند. به نظرم مردم خوب و فهمیدهای داره اینجا. البته این نظر من تا اینجا هست نمیدونم چند ماه یا چند سال دیگه چه جوری فکر کنم. ولی کلا فکر میکنم که آمریکا سرزمین فرصتهای مساوی هست که اصلا مهم نیست براش شما کجایی هستید، موهاتون چه رنگیه یا به چه زبانی حرف میزنید. ملاک فقط توانأیی شما هست. البته از یک لحاظ هایی آلمان بهتر بود از جمله خدمات درمانی، که بیمه خیلی چیزها رو در اونجا پرداخت میکرد ولی در اینجا با اینکه من بیمه شدم و بیمه خوبی هم هست ولی هر دفعه خودم باید بخشی از مخارج رو تقبل کنم. ولی کلا من آمریکا رو صد در صد به اروپا ترجیح میدم!
این رو هم بهتون بگم که اینجا هرچقدر که پول بدی آش میخوری. یعنی پشتِ میز نشینی و از زیر کار در رفتن به جائی نمیرسه. باید کار کرد سخت و سخت. اگر کار کنی پیشرفت میکنی! یه چیز دیگه که من همش میگم اینه که اینجا انگار زمان زود تر میگذره، از بس که آدم سرش شلوغه و وقت کم میاره. اینو در مورد خودم و آدمهای اطرافم که میشناسم دیدم. شاید در مورد همه صدق نکنه. تو این مدت خیلی چیزها یاد گرفتم و تجربه هأیی کسب کردم که تو تمامِ سالهای عمرم کسب نکرده بودم. اگه برگردم ایران یا آلمان دوباره، هیچ وقت تجربه زندگی در اینجا رو فراموش نمیکنم و مطمئنم خیلی کمکم میکنه!
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
به نظرم مياد براي پر بار تر شدن اين بحث يك موضوع كوچولو در كنار اين تاپيك ايجاد كنيم تحت اين عنوان "ميزان رضايت و پيشرفت شما از ايران از بدو تولد تا كنون!!!" و مقايسه با اونچه كه در آمريكا هست
مثلا ميزان تلاش ما از دوران طفوليت تا بحال براي تحقق آمال و آرزوها و وجود امكانات كافي و مسير مشخص براي رسيدن به آنها!!!!!!
اينو از اينجهت مطرح ميكنم كه دوستان كه اونور هستند يك لحظه ياد زماني كه اينجا بوديد بكنيد و بعد نظرات خود را ساتع فرماييد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-03 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-03 ساعت 09:10 توسط ParsTrader.)
(2012-04-30 ساعت 21:36)shahrzad_a نوشته: [quote='m9780' pid='126412' dateline='1313257922']
سلام به همه دوستان مهاجرت سرایی
کماکان تفاوتی بین امریکا یا هر جای خارج از ایران قائل نیستم و بیشتر خوشحالم که از ایران خارج شدم.
ببخشيد ميتونم بپرسم شما كارتون الان تو آمريكا چي هست ؟؟
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
-------------------------------------------------------------
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..