کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
گواهی تمکن مالی نباید به انگلیسی باشه( بانکها هم می تونن به فارسی بدن و هم انگلیسی و شما برای سفارت آمریکا فارسی رو لازم دارید)و باید ترجمه داشته باشه و مهر وزرات امور خارجه بشه. توجه بفرمایید لطفا.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2012-01-10 ساعت 12:31)humsun نوشته:  گواهی تمکن مالی نباید به انگلیسی باشه( بانکها هم می تونن به فارسی بدن و هم انگلیسی و شما برای سفارت آمریکا فارسی رو لازم دارید)و باید ترجمه داشته باشه و مهر وزرات امور خارجه بشه. توجه بفرمایید لطفا.

میشه بگید از کجا مطمانید؟؟؟
دارید میرید سفارت امریکا....نه افغانستانCool
اگه اینجوری بود چرا مدارک رو میدم ترجمه کنند؟؟؟!!!
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: kopol ، faranak.n ، Man ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام بچه ها

نمیدونم فیلم BLOW با بازی جانی دپ رو دیدید یا نه! زندگی من الان شده مثله زندگی همون جرج داستان

هی از خاک بلند میشم بعد دوباره با صورت میخورم زمین. تا حالا چندبار چند مشکل بزرگو به امید خدا حل کردم، هر سنگی جلوی پام افتاده برش داشتم دوباره یه سنگ دیگه افتاده . بعضی موقع ها کلافه میشم میخوام قیدشو بزنم

اسپانسرم متاسفانه نمیتونه فرم i-134 رو پرکنه . خب ایشون وضع مالی خوبی داره ، ولی بازنشسته هستو ونابینا هم هست. اونجا که برای تایید امضا رفته گفتن شما به علت نابینایی نمیتونید این فرم رو پر کنید. Sad

بگذریم. میخوام پرینت حساب بگیرم . از صبح نشستم کل پستای این تاپیک رو خوندم. دوتا سوال دارم.

من پول زیادی توی حساب ندارم و باید از برادرم قرض بگیرم، واسه همین باید بدونم دقیق چقدر لازمه . اکثر بچه ها گفتن 15000 تا بسه . اما خب دوتا بچه ها با 25000 تا و 28000 تا بهشون گیر دادن و گفتن کمه . بچه هایی که تنها رفتن مصاحبه چقدر موجودی داشتن ؟

سوال بعدیم اینه که . من حساب پس انداز بانک صادرات دارم . همین خوبه ؟ و اینکه حتما باید از همون شعبه افتتاح حساب موجودی بگیریم یا از هر شعبه ای میشه ؟

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون . دیگه توان مشکلات و سنگ های جدید رو ندارم.
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، shekari
دوستان عزیز
نگرانی شما را درک می کنم و لی همه کم و بیش این وضع را داریم . برای کاستن از نگرانی شما چند نکته :
1- نرخ تسعیر بانکی ، یعنی نرخی که ارزها را به ریال تبدیل می کنند و بالعکس ، خوشبختانه با نرخ رسمی بانک مرکزی محاسبه می شود که برای امروز 1128 تومان و یا عددی همین حدود است . لذا از بابت دریافت گواهی تمکن مالی با این نرخ گواهی صادر می شود و یا می توانید از بانک صادر کننده بخواهید با این نرخ برایتان گواهی صادر کند.
2- با توجه به یکی از پست های ارسال شده در خصوص تمکن مالی که با رفرانس حدود 18500 دلار را برای هر نفر مد نظر قرار می دهند می توان عددی حول و حوش 20 میلیون تومان را برای حد تمکن در نظر گرفت البته برای هر نفر.
3-در خصوص تمکن مالی بنا به بیان صریح سفارت در آنکارا هر چیز نظیر سهام ، اوراق مشارکت ، گواهی سپرده عام ، اوراق خزانه ، سند ملکی و ... با تایید مراجع ذیربط قابل ارائه است لیکن تجربیات دوستان بر ارائه موجودی حساب تاکید دارد.سند هم بدیهی است که باید یا به نام باشد و یا به ترتیبی قانونی تملک شما را بر آن نشان بدهد زیرا در غیر اینصورت دیگر قابل اتکا نخواهد بود.
موفق باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Serendipity ، Hediyeh ، 3rip ، mohammadm64 ، arman_m ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوست عزیز نگران نباش امیدت به خدا باشه.من چند نکته رو میگم شاید به دردت بخوره من حساب در یکی از شعبات بانک صادرات در شهرستان داشتم و یک فرم پر کردم و مسئول بانک فرمو فکس کرد تهران. و من هم فرداش که باید میرفتم تهران رفتم برج سپهر تو خیابان سمیه است طبقشو یادم نیست! از یه خانم نامه رو گرفتم.با مهر و متن و امضای انگلیسی و موجودی به ریال بود.والانم مدارکم آنکاراست.درضمن من به محض اینکه نامه رو گرفتم حسابمو تخلیه کردم. در پست ها خونده بودم 20 میلیون کافیه.تونستی یکم بیشترش کن.واسه من 28 میلیون تومان بود.موفق باشی
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، mitme
(2012-01-16 ساعت 11:09)3rip نوشته:  سلام بچه ها

نمیدونم فیلم BLOW با بازی جانی دپ رو دیدید یا نه! زندگی من الان شده مثله زندگی همون جرج داستان

هی از خاک بلند میشم بعد دوباره با صورت میخورم زمین. تا حالا چندبار چند مشکل بزرگو به امید خدا حل کردم، هر سنگی جلوی پام افتاده برش داشتم دوباره یه سنگ دیگه افتاده . بعضی موقع ها کلافه میشم میخوام قیدشو بزنم

اسپانسرم متاسفانه نمیتونه فرم i-134 رو پرکنه . خب ایشون وضع مالی خوبی داره ، ولی بازنشسته هستو ونابینا هم هست. اونجا که برای تایید امضا رفته گفتن شما به علت نابینایی نمیتونید این فرم رو پر کنید. Sad

بگذریم. میخوام پرینت حساب بگیرم . از صبح نشستم کل پستای این تاپیک رو خوندم. دوتا سوال دارم.

من پول زیادی توی حساب ندارم و باید از برادرم قرض بگیرم، واسه همین باید بدونم دقیق چقدر لازمه . اکثر بچه ها گفتن 15000 تا بسه . اما خب دوتا بچه ها با 25000 تا و 28000 تا بهشون گیر دادن و گفتن کمه . بچه هایی که تنها رفتن مصاحبه چقدر موجودی داشتن ؟

سوال بعدیم اینه که . من حساب پس انداز بانک صادرات دارم . همین خوبه ؟ و اینکه حتما باید از همون شعبه افتتاح حساب موجودی بگیریم یا از هر شعبه ای میشه ؟

توجه داشته باشید که در بحث تمکن مالی تنها میزان موجودی بانک موثر نمی باشد، هر چند حداقل نامشخصی از حساب شرط لازم می باشد، اما آفیسر بخصوص برای حساب هایی با موجودی حداقل به سابقه کاری، میزان تحصیلات و آشنایی شما به زبان انگلیسی هم توجه خواهد داشت. بنابراین مقایسه کیس ها با یکدیگر همیشه صحیح نمی باشد.

تشکر کنندگان: 3rip ، faranak.n
(2012-01-16 ساعت 20:02)alirezagh نوشته:  
(2012-01-16 ساعت 11:09)3rip نوشته:  سلام بچه ها

نمیدونم فیلم BLOW با بازی جانی دپ رو دیدید یا نه! زندگی من الان شده مثله ز

توجه داشته
من فقط یک نکه رو بگم اون 15000 تارو من هم دیدم اما اگر اشتباه نکنم مال سال 2009 بود...که 15میلیون تومان برده بودن که دلار اون موقع چند بود الان چنده؟ از نظر من 15000$ کمه و شما باید بالای 20000تا ببرید...حرف آقای علیرضا هم کاملا درسته
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، alirezagh ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
از بچه هایی که لطف کردن و راهنمایی کردن واقعا ممنونم

من با خیلی ها مشورت کردم . و اکثرا نظرشون این بود که یه موجودی بین 25 تا 30 تومن برای یه پسر 5-24 ساله خوبه
تشکر کنندگان: faranak.n ، ghorbat ، MeMo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
این مربوط به بانک صادرات است که در قسمت پرسش و پاسخ خود بانک صادرات نوشته شده بود :

1 - نحوه درخواست برگ تمكن مالي (تأييد موجودي) جهت ارايه به سفارتخانه كشورهاي خارجي براي مشترياني كه قصد مسافرت به خارج از كشور را دارند

براي اين منظور صاحب حساب (فرد مسافر و يا شخص ديگري مانند اعضاي درجه يك مانند پدر، مادر، همسر، خواهر و برادر كه ضمانت مالي وي را تقبل مي نمايد) به شعبه افتتاح كننده حساب مراجعه نموده و درخواست كتبي خود را (فرم تقاضاي كتبي در شعبه موجود مي باشد) به مسئول و يا معاون شعبه ارايه نمايد. شعبه بر اساس درخواست مشتري پس از اخذ كارمزدهاي مربوطه، فرم هاي لازم را تكميل و از طريق فاكس و يا بصورت دستي به دايره امور كاركنان شعب خارج از كشور بانك مستقر در طبقه 21 برج سپهر ارسال نمايد.
تشکر کنندگان: arman_m ، Ali DV-2013
سلام

از دیروز تا امروز نشستم تاپیک "نداشتن اسپانسر" سالهای 2010 و 2011 و همین امسال رو خوندم. خواستم چند تا نکته رو بگم که هم تجربه خودم هست و هم تجربه خیلی از بچه های سالهای قبل.

اول برای بچه هایی که میخوان از اسپانسر استفاده کنند:

ببینید دوستان اینجور که من خوندم سالهای قبل خیلی از بچه ها منتظر رسیدن فرمهای اسپانسرشون بودن که متاسفانه دقیقه 90 اسپانسر جا زده و این دوستان به سختی تونستن روزای آخر پول جور کنند و از طریق تمکن مالی اقدام کنند. پس حتما حتما حتی اگر اسپانسر مالی دارید باز هم برای تمکن مالی خودتون رو آماده کنید.

اما دلیل اینکه یه نفر نمیتونه یا نمیخواد اسپانسرتون شه :

1) اولین و مهمترین دلیلش اینه که توانایی مالی نداشته باشه.

2) خب بستگی به رابطه اون شخص با شما داره، اگر فامیل دور باشه نباید زیاد ازش انتظار داشته باشید.

3) جو اونجا نسبت به این قضیه خیلی منفیه . شاید آشنای شما واقعا از ته دل بخواد کمکتون کنه . ولی حرفای اطرافیانش باعث میشه نظرش عوض شه . این حرفو دیشب اسپانسرم بهم زد که چقدر اطرافیان بهش گفته بودن این کارو نکن و دردسر داره. خب اگه آشنای شما زیاد روی تصمیمش قرص نباشه با کوچکترین تحریک منفی از این قضیه منصرف میشه

4) بعضی ها اونجا اموال و دارایی پنهان دارن . (منظورم از پنهان غیر قانونی نیست) منظورم اینه که مالیاتی که دارن میدن خیلی کمتر از مالیاتیه که واقعا باید بدن . و اگر دولت از این اموال اونا خبر داشته باشه ازشون مالیات بیشتری میگیره . و به همین دلیله که ایشون نمیتونه اسپانسر شما بشه چون با این کار دولت امریکا مالیات واقعی رو ازشون میگیره

خود من تا همین چند روز پیش اسپانسر فقط مونده بود فرم i-134 که پر کرده بود رو تاییدیه بگیره (فکر کنم بش میگن نوترایز. یا یه چیزی مثل اداره ثبت خودمون) اما به دلیل بازنشسته بودن و نابینا بودن بشون گفتن نمیتونید اسپانسر شید . با اینکه توانایی مالی خوبی داشتن اما به دلیل همون مورد 4 که گفتم نتونستن اسپانسرم شن.

نتیجه گیری : حتما حتما تمکن مالی هم در نظر داشته باشید.

امیدوارم پر حرفیام اذیتتون نکرده باشه.
با درود فراوان
یکی از دوستام با کیس 19000 واسه فوریه تو ابوظبی مصاحبه داره.
دوستم الان میخواد موجودی حساب بگیره و سوالاتی براش پیش اومده:
1-اینکه با توجه به وضعیت دلار تو این روزها وبه نظر شما چند تومن ایرانی بزاره تو حسابش که هم مشکلی از لحاظ کم بودن مقدار مبلغ براش پیش نیاد و هم اینکه نگن اینهمه پول رو از کجا آوردی
2- از بانک صادرات خواسته موجودی حساب بگیره ولی گفتن که ما حتما باید معدل رو در نامه هم بنویسیم و این از قوانین ماست.آیا کسی تا بحال با این مشکل مواجه شده؟

ممنون میشم که جوابمو بدید
پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2012-01-23 ساعت 03:02)arman_m نوشته:  با درود فراوان
1-اینکه با توجه به وضعیت دلار تو این روزها وبه نظر شما چند تومن ایرانی بزاره تو حسابش که هم مشکلی از لحاظ کم بودن مقدار مبلغ براش پیش نیاد و هم اینکه نگن اینهمه پول رو از کجا آوردی
2- از بانک صادرات خواسته موجودی حساب بگیره ولی گفتن که ما حتما باید معدل رو در نامه هم بنویسیم و این از قوانین ماست.آیا کسی تا بحال با این مشکل مواجه شده؟

پیروز باشید

سلام

1) فکر میکنم برای یک نفر 20000 دلار بس باشه . حالا اینکه معادل ریالیش رو باید به دلار بانکی حساب کنیم یا به دلار بازار نمیدونم. اما احتمال زیاد به دلار بانکیه

2) منظورت از معدل همون معادل نرخ برابری ارزه ؟ خب اینو که بنویسه اتفاقا خوبه
تشکر کنندگان: frozen mind ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-01-23 ساعت 09:08)3rip نوشته:  

پیروز باشید

سلام

1) فکر میکنم برای یک نفر 20000 دلار بس باشه . حالا اینکه معادل ریالیش رو باید به دلار بانکی حساب کنیم یا به دلار بازار نمیدونم. اما احتمال زیاد به دلار بانکیه

سلام دوست من، قیمت دلار در گواهی تمکن مالی، قیمت دلار در تالار فرعی بانک مرکزی هست، به عبارت دیگه قیمت ارز مسافرتی رو برای شما درج می کنن، که تا الان فکر کنم 1360 تومن هست
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: parsy631 ، frozen mind ، 3rip ، arman_m
(2012-01-23 ساعت 09:08)3rip نوشته:  

پیروز باشید

سلام

ممنون از پاسختون
منظورم از معدل میزان میانگین گردش مالی در حدود 6 ماهه که این برای ما ها اصلا خوب نیست.
پیروز باشید
تشکر کنندگان:
(2012-01-24 ساعت 15:24)mansour*** نوشته:  arman_mعزیز اصلا سفارت معدل نمی خواد مگر کسی میخواد حساب جاری یا وام خاصی دریافت کنه که معدل بخواد این بیشتر بدردبازرگانان میخوره نه برای مهاجران.همون تمکن مالی کفایت میکنه.

مرسی از لطفتون
من هم این قضیه رو میدونم
منظورم این بوده که بانک صادرات به این دوستم گفته باید در نامه موجودی حسابی که درخواست کردید بانک حتما معدل موجودی شما رو ذکر کنه .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان