موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل مهاجرسراییم سلام من نامه بانک صادارت به انگلیسی به ارزش 28 میلیون تومان (که تو نامه به ریال قید شده بود و هیچ ارزش دلاری نوشته نشده بود) گرفتم.من شهرستان حساب داشتم و یه برگه پر کردم و اونام فرستادن تهران برج سپهر خیابان سمیه که چون خودم تهران کار داشتم رفتم گرفتم.یه وکالت خونه ی بابام هم بردم.افسر هیچ سوالی در مورد تمکن نکرد و ویزا رو یه ضرب گرفتم.مرد مجرد هستم. امیدوارم یک مقداری از دین خودمو به مهاجرسرا ادا کرده باشم.موفق باشید.
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-14 ساعت 13:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-14 ساعت 13:12 توسط maz1359.)
دوستان ميتونن بگن که آيا امکان داره حساب بانکی رو يک روزه پر کرد و پرينت گرفت و فرداش پولو برداشت؟ آخه من پولمو لازم دارم. اگه امکانش هست توضیح بدين که روال کار به چه صورت است. و اينکه آيا با داشتن اسپانسر حساب بانکی هم نياز هست يا نه؟ آخه اسپانسر من به مدت 3 ماه و مبلغ 6000$ منو Intend کرده.
دوستان خواستم بدونم گواهی تمکن مالی بانک بايد به لاتين باشه يا اينکه بايد به فارسی باشه و بعدش بره واسه ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی دارند کمک کنید مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-14 ساعت 16:31)shahabsohi نوشته: سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی دارند کمک کنید مرسی
دوست عزیز دروود
اگر اجازه بدید می خواهم با پیشنهادتان مخالفت کنم.
چون جدیدا به خاطر اینکه دریافتی ارز دولت از فروش نفت یا منابع دیگر بسیار محدود شده، در برداشت از حسابهای ارزی ، بجای ارز مربوطه معادل ریالی آن را با قیمت بانکی محاسبه و پرداخت می کنند که اگر چنین شود هم به دردسر می افتید و هم ضرر مالی می کنید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-14 ساعت 13:08)maz1359 نوشته: دوستان ميتونن بگن که آيا امکان داره حساب بانکی رو يک روزه پر کرد و پرينت گرفت و فرداش پولو برداشت؟ آخه من پولمو لازم دارم. اگه امکانش هست توضیح بدين که روال کار به چه صورت است. و اينکه آيا با داشتن اسپانسر حساب بانکی هم نياز هست يا نه؟ آخه اسپانسر من به مدت 3 ماه و مبلغ 6000$ منو Intend کرده.
دوستان خواستم بدونم گواهی تمکن مالی بانک بايد به لاتين باشه يا اينکه بايد به فارسی باشه و بعدش بره واسه ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
دوست عزیز دروود
1-اگر فقط موجودی بخواهید (که معمولا کفایت می کند) می توانید این کار را انجام دهید.
2- اگر رقم ساپورت اسپانسر کم باشه (بنا به تشخیص آفیسر) از شما مدرک دیگری می خواهد مانند اسپانسر دوم یا حساب بانکی یا سند و ....
با توجه به نوع ساپورتی که اعلام کردید پیشنهاد می کنم مدرک دیگری را برای احتیاط آماده نمایید.
3-یا نامه را از قسمت بین الملل بانک مربوطه تهیه نایید یا ببرید ترجمه. هر دو راه قابل قبوله.
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-17 ساعت 23:45)mansour*** نوشته: (2012-02-16 ساعت 17:56)aarshidaaa نوشته: (2012-02-14 ساعت 16:31)shahabsohi نوشته: سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی دارند کمک کنید مرسی
دوست عزیز دروود
اگر اجازه بدید می خواهم با پیشنهادتان مخالفت کنم.
چون جدیدا به خاطر اینکه دریافتی ارز دولت از فروش نفت یا منابع دیگر بسیار محدود شده، در برداشت از حسابهای ارزی ، بجای ارز مربوطه معادل ریالی آن را با قیمت بانکی محاسبه و پرداخت می کنند که اگر چنین شود هم به دردسر می افتید و هم ضرر مالی می کنید.
شاد باشید.
دوست عزیزنظر شما مغایر با مفاد قراردادبین بانک وصاحب حساب است زیرا طبق قرادادوتوافق طرفین(بانک ومشتری)چنین توصیف وبرداشتی غلط است به این دلیل که بانک تعهدداردنسبت به مشتری طبق قراردادهمان نوع ارز رابعلاوه سود متعلقه را به مشتری مستردنماید.
دوست عزیز دروود
شما درست می فرمایید ولی من به بانک رفتم تا از حساب ارزی خودم برداشت کنم ولی به جای ارز مورد نظر گفتند که فقط می توانند معادل ریالی آن را بپردازند و این بخاطر شرایط تحریم جدیده. پیشنهاد می کنم اول پیگیری کنید و اگر به مشکلی برخورد نمی کنید این کار را انجام دهید.
شاد باشید.
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
بانکای رو که شما توش حساب باز کردی (سپردهٔ ارزی ) احتمالا دولتی بوده چونه همین امروز به بانک پول ارزی ریختم و حساب باز کردم و گفتن هر چیزی که بریزید تو بانک در موقهٔ برداشت همون رو بهتون تحویل میدیم .
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-20 ساعت 11:15)3rip نوشته: سلام
مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟
دوست عزيز براي يك نفر سي تومن كافيه ولي بدونيد كه يك كمي ريسك داره به نظر من اين شرايطي هست كه ارزش داره به هر كسي از دوست يا آشنا رو بندازي و پول يا وكالت بلاعزل زميني يا ملكي بگيري
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برای اطلاع دوستان عرض کنم که من برای مصاحبه 28 میلیون تومان نامه بانک و یک وکالت بلاعزل خونه برده بودم و یکضرب هم ویزا گرفتم. احساس میکنم اگه وکالت هم نبرده بودم مشکلی به وجود نمیومد.
مرد مجرد هستم
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم