کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2012-01-24 ساعت 14:23)arman_m نوشته:  
(2012-01-23 ساعت 09:08)3rip نوشته:  
(2012-01-23 ساعت 03:02)arman_m نوشته:  با درود فراوان
یکی از دوستام با کیس 19000 واسه فوریه تو ابوظبی مصاحبه داره.
دوستم الان میخواد موجودی حساب بگیره و سوالاتی براش پیش اومده:
1-اینکه با توجه به وضعیت دلار تو این روزها وبه نظر شما چند تومن ایرانی بزاره تو حسابش که هم مشکلی از لحاظ کم بودن مقدار مبلغ براش پیش نیاد و هم اینکه نگن اینهمه پول رو از کجا آوردی
2- از بانک صادرات خواسته موجودی حساب بگیره ولی گفتن که ما حتما باید معدل رو در نامه هم بنویسیم و این از قوانین ماست.آیا کسی تا بحال با این مشکل مواجه شده؟

ممنون میشم که جوابمو بدید
پیروز باشید

سلام

1) فکر میکنم برای یک نفر 20000 دلار بس باشه . حالا اینکه معادل ریالیش رو باید به دلار بانکی حساب کنیم یا به دلار بازار نمیدونم. اما احتمال زیاد به دلار بانکیه

2) منظورت از معدل همون معادل نرخ برابری ارزه ؟ خب اینو که بنویسه اتفاقا خوبه

ممنون از پاسختون
منظورم از معدل میزان میانگین گردش مالی در حدود 6 ماهه که این برای ما ها اصلا خوب نیست.
پیروز باشید
دوست عزیز در هر صورت تهش شما بستانکار میشید که همون موجودی شما ست و برای ما که سه نفر بودیم با دلار 11000ریال بانکی حدودا نفری 15000 دلار بود که اصلا هیچ سوالی در این مورد هم نکردند خیلی مهم نیست پس نگران نباشید
تشکر کنندگان: 3rip ، كاميلا ، arman_m ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، shekari
از دوستان بابت پستها و راهنمایی ها واقعا ممنونم . من خیلی نگران قضیه تمکن مالی هستم .در مورد سند خونه ارزشگذاری لازمه ؟؟ یا فقط ترجمه سند کفایت می کنه ؟؟ بهتره با حساب بانکی هم همراه باشه ؟ مبلغ چقدر باشه خوبه Shy
تشکر کنندگان:
دوستان گل مهاجرسراییم سلام من نامه بانک صادارت به انگلیسی به ارزش 28 میلیون تومان (که تو نامه به ریال قید شده بود و هیچ ارزش دلاری نوشته نشده بود) گرفتم.من شهرستان حساب داشتم و یه برگه پر کردم و اونام فرستادن تهران برج سپهر خیابان سمیه که چون خودم تهران کار داشتم رفتم گرفتم.یه وکالت خونه ی بابام هم بردم.افسر هیچ سوالی در مورد تمکن نکرد و ویزا رو یه ضرب گرفتم.مرد مجرد هستم. امیدوارم یک مقداری از دین خودمو به مهاجرسرا ادا کرده باشم.موفق باشید.
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
(2012-02-08 ساعت 19:41)emrah66 نوشته:  دوستان گل مهاجرسراییم سلام من نامه بانک صادارت به انگلیسی به ارزش 28 میلیون تومان (که تو نامه به ریال قید شده بود و هیچ ارزش دلاری نوشته نشده بود) گرفتم.من شهرستان حساب داشتم و یه برگه پر کردم و اونام فرستادن تهران برج سپهر خیابان سمیه که چون خودم تهران کار داشتم رفتم گرفتم.یه وکالت خونه ی بابام هم بردم.افسر هیچ سوالی در مورد تمکن نکرد و ویزا رو یه ضرب گرفتم.مرد مجرد هستم. امیدوارم یک مقداری از دین خودمو به مهاجرسرا ادا کرده باشم.موفق باشید.

سلام

شما دینت رو تماما به مهاجر سرا و مخصوصا من ادا کردی Big Grin

منم حسابم صادراته، واسم سوال بود که صادرات راحت کارمو انجام میده یا نه، سر مبلغش هم شک داشتم که شما خیالمو راحت کردی

راستی اگه خودت نمیرفتی تهران چقدر طول میکشید که کاراتو انجام بدن و برگتو بفرستن شهرستان ؟

ممنون از اینکه تجربتو در اختیار بقیه قرار دادی
تشکر کنندگان:
(2012-02-09 ساعت 11:08)3rip نوشته:  
(2012-02-08 ساعت 19:41)emrah66 نوشته:  دوستان گل مهاجرسراییم سلام من نامه بانک صادارت به انگلیسی به ارزش 28 میلیون تومان (که تو نامه به ریال قید شده بود و هیچ ارزش دلاری نوشته نشده بود) گرفتم.من شهرستان حساب داشتم و یه برگه پر کردم و اونام فرستادن تهران برج سپهر خیابان سمیه که چون خودم تهران کار داشتم رفتم گرفتم.یه وکالت خونه ی بابام هم بردم.افسر هیچ سوالی در مورد تمکن نکرد و ویزا رو یه ضرب گرفتم.مرد مجرد هستم. امیدوارم یک مقداری از دین خودمو به مهاجرسرا ادا کرده باشم.موفق باشید.

سلام

شما دینت رو تماما به مهاجرسرا و مخصوصا من ادا کردی Big Grin

منم حسابم صادراته، واسم سوال بود که صادرات راحت کارمو انجام میده یا نه، سر مبلغش هم شک داشتم که شما خیالمو راحت کردی

راستی اگه خودت نمیرفتی تهران چقدر طول میکشید که کاراتو انجام بدن و برگتو بفرستن شهرستان ؟

ممنون از اینکه تجربتو در اختیار بقیه قرار دادی

سلام فکر کنم 5 روز طول بکشه شایدم بیشتر.حتما از کارمند بانک سوال کن.واسه من 12 ظهر درخواست پر کردم فردا 12 ظهر هم آماده روی میز (تهران برج سپهر) بود!
2012AS00020XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m ، ghorbat
دوستان ميتونن بگن که آيا امکان داره حساب بانکی رو يک روزه پر کرد و پرينت گرفت و فرداش پولو برداشت؟ آخه من پولمو لازم دارم. اگه امکانش هست توضیح بدين که روال کار به چه صورت است. و اينکه آيا با داشتن اسپانسر حساب بانکی هم نياز هست يا نه؟ آخه اسپانسر من به مدت 3 ماه و مبلغ 6000$ منو Intend کرده.
دوستان خواستم بدونم گواهی تمکن مالی بانک بايد به لاتين باشه يا اينکه بايد به فارسی باشه و بعدش بره واسه ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی‌ اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی‌ دارند کمک کنید مرسی‌
تشکر کنندگان:
(2012-02-14 ساعت 16:31)shahabsohi نوشته:  سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی‌ اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی‌ دارند کمک کنید مرسی‌

دوست عزیز دروود
اگر اجازه بدید می خواهم با پیشنهادتان مخالفت کنم.
چون جدیدا به خاطر اینکه دریافتی ارز دولت از فروش نفت یا منابع دیگر بسیار محدود شده، در برداشت از حسابهای ارزی ، بجای ارز مربوطه معادل ریالی آن را با قیمت بانکی محاسبه و پرداخت می کنند که اگر چنین شود هم به دردسر می افتید و هم ضرر مالی می کنید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m
(2012-02-14 ساعت 13:08)maz1359 نوشته:  دوستان ميتونن بگن که آيا امکان داره حساب بانکی رو يک روزه پر کرد و پرينت گرفت و فرداش پولو برداشت؟ آخه من پولمو لازم دارم. اگه امکانش هست توضیح بدين که روال کار به چه صورت است. و اينکه آيا با داشتن اسپانسر حساب بانکی هم نياز هست يا نه؟ آخه اسپانسر من به مدت 3 ماه و مبلغ 6000$ منو Intend کرده.
دوستان خواستم بدونم گواهی تمکن مالی بانک بايد به لاتين باشه يا اينکه بايد به فارسی باشه و بعدش بره واسه ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه.

دوست عزیز دروود
1-اگر فقط موجودی بخواهید (که معمولا کفایت می کند) می توانید این کار را انجام دهید.
2- اگر رقم ساپورت اسپانسر کم باشه (بنا به تشخیص آفیسر) از شما مدرک دیگری می خواهد مانند اسپانسر دوم یا حساب بانکی یا سند و ....
با توجه به نوع ساپورتی که اعلام کردید پیشنهاد می کنم مدرک دیگری را برای احتیاط آماده نمایید.
3-یا نامه را از قسمت بین الملل بانک مربوطه تهیه نایید یا ببرید ترجمه. هر دو راه قابل قبوله.
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، arman_m
(2012-02-17 ساعت 23:45)mansour*** نوشته:  
(2012-02-16 ساعت 17:56)aarshidaaa نوشته:  
(2012-02-14 ساعت 16:31)shahabsohi نوشته:  سلام به دوستان ،من در لندن وقت اینترویو دارم و اسپانسر هم دارم ولی‌ اگه یک حساب ارزی تو ایران تو این مدت باز کنم و پول رو ۲ ماه بخوابونم تو حساب ( دلار) و بد پرینتشو ببرم سفارت ایرادی داره ؟ دوستان اگه اطلاعات کافی‌ دارند کمک کنید مرسی‌

دوست عزیز دروود
اگر اجازه بدید می خواهم با پیشنهادتان مخالفت کنم.
چون جدیدا به خاطر اینکه دریافتی ارز دولت از فروش نفت یا منابع دیگر بسیار محدود شده، در برداشت از حسابهای ارزی ، بجای ارز مربوطه معادل ریالی آن را با قیمت بانکی محاسبه و پرداخت می کنند که اگر چنین شود هم به دردسر می افتید و هم ضرر مالی می کنید.
شاد باشید.

دوست عزیزنظر شما مغایر با مفاد قراردادبین بانک وصاحب حساب است زیرا طبق قرادادوتوافق طرفین(بانک ومشتری)چنین توصیف وبرداشتی غلط است به این دلیل که بانک تعهدداردنسبت به مشتری طبق قراردادهمان نوع ارز رابعلاوه سود متعلقه را به مشتری مستردنماید.

دوست عزیز دروود
شما درست می فرمایید ولی من به بانک رفتم تا از حساب ارزی خودم برداشت کنم ولی به جای ارز مورد نظر گفتند که فقط می توانند معادل ریالی آن را بپردازند و این بخاطر شرایط تحریم جدیده. پیشنهاد می کنم اول پیگیری کنید و اگر به مشکلی برخورد نمی کنید این کار را انجام دهید.
شاد باشید.
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
تشکر کنندگان: storagemeter ، كاميلا ، ghorbat
سلام دوست عزیز

بانک‌ای رو که شما توش حساب باز کردی (سپردهٔ ارزی ) احتمالا دولتی بوده چونه همین امروز به بانک پول ارزی ریختم و حساب باز کردم و گفتن هر چیزی که بریزید تو بانک در موقهٔ برداشت همون رو بهتون تحویل میدیم .
تشکر کنندگان: storagemeter ، arman_m
سلام

مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟
تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، mohammadm64 ، ghorbat
سلام، بنظرم اگه بتونی 25000 دلار نشون بدی تو حسابت خیلی خوبه.خواستی حساب ارزی باز کنی مراقب باش لا به لای قرارداد های بانک جایی ننوشته باشه در صورت لزوم بانک می تونه معادل ریالی پولتو بهت بده.

(2012-02-20 ساعت 11:15)3rip نوشته:  سلام

مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟

این آخرین دستورالعمل بانک مرکزی در بهمن 90 برای فروش "ارز مسافرتی" است. با توجه به اینکه تاپیک "پیش بینی قیمت دلار و زمان مناسب برای خرید دلار" بسته شده می زارمش این جا. دوستان اگه میتونن به جای مناسب تری انتقالش بدن.
دستورالعمل اصلاح شده بانک مرکزی برای میزان فروش ارز مسافرتی هوایی:
1. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان و امارات متحده عربی یکبار در سال به میزان 400 دلار آمریکا تعیین می گردد.
2. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای ترکیٌه، ترکمنستان، کویت، قطر، بحرین و عمان یکبار در سال به میزان 1000 دلار آمریکا تعیین می گردد.
3. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم سایر کشورها یکبار در سال به میزان 1500 دلار آمریکا تعیین می گردد.
4. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم کشورهای عراق و سوریه 400 دلار آمریکا می باشد.
5. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم عربستان سعودی (عمره مفرده) 400 دلار آمریکا می باشد.

مسافرینی که قبلاً از ارز مسافرتی هوایی سالیانه خود استفاده نموده اند می توانند در دو نوبت از ارز مسافرتی هوایی جهت سفر به سوریه، عراق و عربستان (عمره مفرده) به میزان اعلام شده در بالا استفاده نمایند.
به مسافرینی که در دو نوبت در سال از ارز هوایی به مقصد کشورهای سوریه، عراق و عربستان عمره مفرده استفاده نموده اند می توانند ب شرح یکی از بندهای 1 یا 2 یا 3 از ارز مسافرتی هوایی فقط برای یکبار در سال استفاده نمایند.
نرخ فروش مربوط به هرکدام از بندهای بالا و تبصره های ذیل آن بر اساس نرخ فروش مندرج در نرخنامه ابلاغی از سوی اداره کل امور بین الملل خواهد بود.

ارائه اصل و کپی مدارک ذیل جهت دریافت ارز مسافرتی توسط دارنده گذرنامه الزامی میباشد:
1. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول گذرنامه
2. بلیط تأیید شده توسط آژانس هواپیمایی + کپی
3. عوارض خروج پرداخت شده + کپی
4. ویزا کشور مقصد الزامی است + کپی
ارز مسافرتی فقط یکبار در سال و فقط به دارنده گذرنامه با ارایه مدارک بالا داده می شود.
به افراد زیر 2 سال ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد و بین 2 تا 12 سال فقط 500 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگن بلیط عراق و سوریه فقط 400 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگان بلیط های زمینی فقط 400 دلار و یکبار در سال تعلق می گیرد.
به افراد مقیم خارج از کشور ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد.

تشکر کنندگان: cmbt ، 3rip ، كاميلا ، Linspire ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، lottory ، shekari
(2012-02-20 ساعت 11:15)3rip نوشته:  سلام

دوست عزيز براي يك نفر سي تومن كافيه ولي بدونيد كه يك كمي ريسك داره به نظر من اين شرايطي هست كه ارزش داره به هر كسي از دوست يا آشنا رو بندازي و پول يا وكالت بلاعزل زميني يا ملكي بگيري
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، storagemeter ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام برای اطلاع دوستان عرض کنم که من برای مصاحبه 28 میلیون تومان نامه بانک و یک وکالت بلاعزل خونه برده بودم و یکضرب هم ویزا گرفتم. احساس میکنم اگه وکالت هم نبرده بودم مشکلی به وجود نمیومد.
مرد مجرد هستم
2012AS00020XXX