کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
من اواخر اپریل مصاحبه دارم . اگه الان بانک پارسیان حساب باز کنم برای تمکن مالی. اونجا به تاریخ افتتاح حساب که جدیده گیر نمیدن؟

تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، mohammadm64 ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر
طبق تجربه نه دوست عزیز تاریخ افتتاح اونقدرها هم مهم نیست. بالاخره تصمیم گرفتی موجودی رو ریالی ببری یا ارزی؟
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، mohammadm64 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-02-24 ساعت 20:37)storagemeter نوشته:  طبق تجربه نه دوست عزیز تاریخ افتتاح اونقدرها هم مهم نیست. بالاخره تصمیم گرفتی موجودی رو ریالی ببری یا ارزی؟

سلام

والا نمیدونم مگه فرقی هم داره ؟ فردا میخوام برم بانک پارسیان . کدومش بهتره ؟ ارزی یا ریالی ؟
تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، mohammadm64 ، ghorbat ، arman_m
شاید چون در نهایت روزی که میری آمریکا باید $ همراهت باشه، ارزی برای مورد شما مناسبتر باشه. لااقل روزی که بخوای بری برای تهیه $ استرس نداری. اگه خواستی ریالی ببری که گواهی موجودی می گیری می بری. امٌا اگه حساب ارزی خواستی داشته باشی یک مقدار فوت و فن کوزه گری داره که بدونی بهتره:
1. اول با مسئول بانک صحبت کن ببین شرایط بانک چیه مثلاً جایی از قراردادش یا جدا تعهد نگیره بانک میتونه در صورت لزوم معادل ریالیشو تحویلت بده. 2. ببین در صورتی که سپردتو زودتر بگیری سودشو بهت ریالی میدن یا ارزی یا جنسی!!! بعضی بانک ها همه حساب و کتاباشون دلاریه ولی بعضی ها می خوان سودتو به ریال با نرخ مرجع بانک مرکزی! بهت برگردونن. 3. این خیلی مهمه: اسکناس ببر، اسکناس بیار. به هیچ عنوان نگو کسی پولی رو حتی برات حواله یا ساتنا کنه، مثلاً از بانک سپه به ملی یا پاسارگاد. 4. قبل از بردن اسکناس ببین قوانین بانک چجوریه: مثلاً ممکنه اسکناسی در آمریکا و بانک مرکزی ج.ا.ا معتبر باشه اما شعبه قبولش نکنه. مثلاً بگه ما فقط اسکناس های Series 2000 به بعد رو میگیریم. ایٌام بکام.

(2012-02-25 ساعت 09:44)3rip نوشته:  
(2012-02-24 ساعت 20:37)storagemeter نوشته:  طبق تجربه نه دوست عزیز تاریخ افتتاح اونقدرها هم مهم نیست. بالاخره تصمیم گرفتی موجودی رو ریالی ببری یا ارزی؟

سلام

والا نمیدونم مگه فرقی هم داره ؟ فردا میخوام برم بانک پارسیان . کدومش بهتره ؟ ارزی یا ریالی ؟

تشکر کنندگان: hoda2012 ، faranak.n ، SH1A2R3 ، 3rip ، mohammadm64 ، ghorbat ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-02-25 ساعت 18:21)storagemeter نوشته:  شاید چون در نهایت روزی که میری آمریکا باید $ همراهت باشه، ارزی برای مورد شما مناسبتر باشه. لااقل روزی که بخوای بری برای تهیه $ استرس نداری. اگه خواستی ریالی ببری که گواهی موجودی می گیری می بری. امٌا اگه حساب ارزی خواستی داشته باشی یک مقدار فوت و فن کوزه گری داره که بدونی بهتره:
1. اول با مسئول بانک صحبت کن ببین شرایط بانک چیه مثلاً جایی از قراردادش یا جدا تعهد نگیره بانک میتونه در صورت لزوم معادل ریالیشو تحویلت بده. 2. ببین در صورتی که سپردتو زودتر بگیری سودشو بهت ریالی میدن یا ارزی یا جنسی!!! بعضی بانک ها همه حساب و کتاباشون دلاریه ولی بعضی ها می خوان سودتو به ریال با نرخ مرجع بانک مرکزی! بهت برگردونن. 3. این خیلی مهمه: اسکناس ببر، اسکناس بیار. به هیچ عنوان نگو کسی پولی رو حتی برات حواله یا ساتنا کنه، مثلاً از بانک سپه به ملی یا پاسارگاد. 4. قبل از بردن اسکناس ببین قوانین بانک چجوریه: مثلاً ممکنه اسکناسی در آمریکا و بانک مرکزی ج.ا.ا معتبر باشه اما شعبه قبولش نکنه. مثلاً بگه ما فقط اسکناس های Series 2000 به بعد رو میگیریم. ایٌام بکام.

سلام

واقعا ممنونم از راهنماییات . اما من پولی که میخوام توی بانک بزارم مال خودم نیست و قرضه . اما جدا به همه دوستان برای گرفتن برگه تمکن مالی بانک پارسیان رو توصیه میکنم.

من دیروز تمام بانک های دولتی و خصوصی رو رفتم و سوال و جواب کردم . بین بانک های خصوصی بانک صادرات بهتر بود و بانک های خصوصی هم پارسیان رو انتخاب کردم . سعی میکنم 20 درصد پولم رو بزارم توی صادرات و 80 درصد رو توی پارسیان و پرینت موجودی بگیرم.

2 تا سوال داشتم .

1) بانک ملی میگفت تاییدیه موجودی لاتین رو ما به تهران نمیفرستیم و اصلا نیازی نیست به تهران بره . بانک ملی خودش تایید بین الملل میزنه . این موضوع صحت داره ؟

2) آیا حتما باید پرینت موجودی در ماه جاری مصاحبه باشه؟ آخه من که توی آپریل مصاحبه دارم ، نصف آپریل مصادفه با نوروز و کارهای بانکی و پستی تق و لقه . از طرفیم 15 روز قبل مصاحبه باید مدارکو بفرستم، اصلا فرصتی باقی نمیمونه. نمیشه پرینت ماه مارچ رو بگیرم ؟ جایی نوشته نشده که اشکال داره یا نداره ؟
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-02-27 ساعت 11:47)3rip نوشته:  
(2012-02-25 ساعت 18:21)storagemeter نوشته:  شاید چون در نهایت روزی که میری آمریکا باید $ همراهت باشه، ارزی برای مورد شما مناسبتر باشه. لااقل روزی که بخوای بری برای تهیه $ استرس نداری. اگه خواستی ریالی ببری که گواهی موجودی می گیری می بری. امٌا اگه حساب ارزی خواستی داشته باشی یک مقدار فوت و فن کوزه گری داره که بدونی بهتره:

سلام

واقعا ممنونم از راهنماییات . اما من پولی که میخوام توی بانک بزارم مال خودم نیست و قرضه . اما جدا به همه دوستان برای گرفتن برگه تمکن مالی بانک پارسیان رو توصیه میکنم.

من دیروز تمام بانک های دولتی و خصوصی رو رفتم و سوال و جواب کردم . بین بانک های خصوصی بانک صادرات بهتر بود و بانک های خصوصی هم پارسیان رو انتخاب کردم . سعی میکنم 20 درصد پولم رو بزارم توی صادرات و 80 درصد رو توی پارسیان و پرینت موجودی بگیرم.

2 تا سوال داشتم .

1) بانک ملی میگفت تاییدیه موجودی لاتین رو ما به تهران نمیفرستیم و اصلا نیازی نیست به تهران بره . بانک ملی خودش تایید بین الملل میزنه . این موضوع صحت داره ؟

2) آیا حتما باید پرینت موجودی در ماه جاری مصاحبه باشه؟ آخه من که توی آپریل مصاحبه دارم ، نصف آپریل مصادفه با نوروز و کارهای بانکی و پستی تق و لقه . از طرفیم 15 روز قبل مصاحبه باید مدارکو بفرستم، اصلا فرصتی باقی نمیمونه. نمیشه پرینت ماه مارچ رو بگیرم ؟ جایی نوشته نشده که اشکال داره یا نداره ؟
من هم در اپريل مصاحبه دارم مي خواهم 1 مارچ مدارك را تهيه كنم
بانك ملي يكسالي است كه مجوز صدور را به شعب واگذار كرده
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m ، Ali DV-2013
(2012-02-20 ساعت 18:13)storagemeter نوشته:  سلام، بنظرم اگه بتونی 25000 دلار نشون بدی تو حسابت خیلی خوبه.خواستی حساب ارزی باز کنی مراقب باش لا به لای قرارداد های بانک جایی ننوشته باشه در صورت لزوم بانک می تونه معادل ریالی پولتو بهت بده.

(2012-02-20 ساعت 11:15)3rip نوشته:  سلام

مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟

این آخرین دستورالعمل بانک مرکزی در بهمن 90 برای فروش "ارز مسافرتی" است. با توجه به اینکه تاپیک "پیش بینی قیمت دلار و زمان مناسب برای خرید دلار" بسته شده می زارمش این جا. دوستان اگه میتونن به جای مناسب تری انتقالش بدن.
دستورالعمل اصلاح شده بانک مرکزی برای میزان فروش ارز مسافرتی هوایی:
1. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان و امارات متحده عربی یکبار در سال به میزان 400 دلار آمریکا تعیین می گردد.
2. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای ترکیٌه، ترکمنستان، کویت، قطر، بحرین و عمان یکبار در سال به میزان 1000 دلار آمریکا تعیین می گردد.
3. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم سایر کشورها یکبار در سال به میزان 1500 دلار آمریکا تعیین می گردد.
4. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم کشورهای عراق و سوریه 400 دلار آمریکا می باشد.
5. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم عربستان سعودی (عمره مفرده) 400 دلار آمریکا می باشد.

مسافرینی که قبلاً از ارز مسافرتی هوایی سالیانه خود استفاده نموده اند می توانند در دو نوبت از ارز مسافرتی هوایی جهت سفر به سوریه، عراق و عربستان (عمره مفرده) به میزان اعلام شده در بالا استفاده نمایند.
به مسافرینی که در دو نوبت در سال از ارز هوایی به مقصد کشورهای سوریه، عراق و عربستان عمره مفرده استفاده نموده اند می توانند ب شرح یکی از بندهای 1 یا 2 یا 3 از ارز مسافرتی هوایی فقط برای یکبار در سال استفاده نمایند.
نرخ فروش مربوط به هرکدام از بندهای بالا و تبصره های ذیل آن بر اساس نرخ فروش مندرج در نرخنامه ابلاغی از سوی اداره کل امور بین الملل خواهد بود.

ارائه اصل و کپی مدارک ذیل جهت دریافت ارز مسافرتی توسط دارنده گذرنامه الزامی میباشد:
1. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول گذرنامه
2. بلیط تأیید شده توسط آژانس هواپیمایی + کپی
3. عوارض خروج پرداخت شده + کپی
4. ویزا کشور مقصد الزامی است + کپی
ارز مسافرتی فقط یکبار در سال و فقط به دارنده گذرنامه با ارایه مدارک بالا داده می شود.
به افراد زیر 2 سال ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد و بین 2 تا 12 سال فقط 500 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگن بلیط عراق و سوریه فقط 400 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگان بلیط های زمینی فقط 400 دلار و یکبار در سال تعلق می گیرد.
به افراد مقیم خارج از کشور ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد.
با سلام به شما دوست عزیز
یه سوال داشتم. اگر در طول یک سال، یک سفر به عراق، یک سفر به ترکیه و یک سفر به آمریکا بخوام داشته باشم فقط برای یکی از این سفر ها بهم ارز میدن یا برای هر کدوم ، ارز تعیین شده را میدن؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-02-27 ساعت 14:51)montazer59 نوشته:  
(2012-02-20 ساعت 18:13)storagemeter نوشته:  سلام، بنظرم اگه بتونی 25000 دلار نشون بدی تو حسابت خیلی خوبه.خواستی حساب ارزی باز کنی مراقب باش لا به لای قرارداد های بانک جایی ننوشته باشه در صورت لزوم بانک می تونه معادل ریالی پولتو بهت بده.

(2012-02-20 ساعت 11:15)3rip نوشته:  سلام

مطمعن ترین مبلغ برای گرفتن پرینت حساب چقدره ؟ نه سند دارم و نه اسپانسر. فقط میخوام پرینت حساب ببرم. برای یک نفر 30 تومن کافیه ؟

این آخرین دستورالعمل بانک مرکزی در بهمن 90 برای فروش "ارز مسافرتی" است. با توجه به اینکه تاپیک "پیش بینی قیمت دلار و زمان مناسب برای خرید دلار" بسته شده می زارمش این جا. دوستان اگه میتونن به جای مناسب تری انتقالش بدن.
دستورالعمل اصلاح شده بانک مرکزی برای میزان فروش ارز مسافرتی هوایی:
1. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای آذربایجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان و امارات متحده عربی یکبار در سال به میزان 400 دلار آمریکا تعیین می گردد.
2. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم کشورهای ترکیٌه، ترکمنستان، کویت، قطر، بحرین و عمان یکبار در سال به میزان 1000 دلار آمریکا تعیین می گردد.
3. فروش ارز مسافرتی به مسافرین هوایی عازم سایر کشورها یکبار در سال به میزان 1500 دلار آمریکا تعیین می گردد.
4. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم کشورهای عراق و سوریه 400 دلار آمریکا می باشد.
5. فروش ارز مسافرتی برای مسافرین هوایی عازم عربستان سعودی (عمره مفرده) 400 دلار آمریکا می باشد.

مسافرینی که قبلاً از ارز مسافرتی هوایی سالیانه خود استفاده نموده اند می توانند در دو نوبت از ارز مسافرتی هوایی جهت سفر به سوریه، عراق و عربستان (عمره مفرده) به میزان اعلام شده در بالا استفاده نمایند.
به مسافرینی که در دو نوبت در سال از ارز هوایی به مقصد کشورهای سوریه، عراق و عربستان عمره مفرده استفاده نموده اند می توانند ب شرح یکی از بندهای 1 یا 2 یا 3 از ارز مسافرتی هوایی فقط برای یکبار در سال استفاده نمایند.
نرخ فروش مربوط به هرکدام از بندهای بالا و تبصره های ذیل آن بر اساس نرخ فروش مندرج در نرخنامه ابلاغی از سوی اداره کل امور بین الملل خواهد بود.

ارائه اصل و کپی مدارک ذیل جهت دریافت ارز مسافرتی توسط دارنده گذرنامه الزامی میباشد:
1. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول گذرنامه
2. بلیط تأیید شده توسط آژانس هواپیمایی + کپی
3. عوارض خروج پرداخت شده + کپی
4. ویزا کشور مقصد الزامی است + کپی
ارز مسافرتی فقط یکبار در سال و فقط به دارنده گذرنامه با ارایه مدارک بالا داده می شود.
به افراد زیر 2 سال ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد و بین 2 تا 12 سال فقط 500 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگن بلیط عراق و سوریه فقط 400 دلار تعلق می گیرد.
به دارندگان بلیط های زمینی فقط 400 دلار و یکبار در سال تعلق می گیرد.
به افراد مقیم خارج از کشور ارز مسافرتی تعلق نمی گیرد.
با سلام به شما دوست عزیز
یه سوال داشتم. اگر در طول یک سال، یک سفر به عراق، یک سفر به ترکیه و یک سفر به آمریکا بخوام داشته باشم فقط برای یکی از این سفر ها بهم ارز میدن یا برای هر کدوم ، ارز تعیین شده را میدن؟؟؟؟؟؟
فقط يكي
شماره کيس: 2012AS00027xxx
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
سلام.من تاریخ مصاحبم 2 آوریل هستش.خودم و همسرم میریم.میخواستم ببینم چه مقدار پول تو حسابم بخوابونم؟چه نوع حسابی باز کنم؟کدوم بانک؟و چه مدت پول تو حسابم بمونه؟ممنون میشم راهنماییم کنین.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
منم همین سوالو دارم
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2012-02-27 ساعت 22:59)pejman_kh نوشته:  سلام.من تاریخ مصاحبم 2 آوریل هستش.خودم و همسرم میریم.میخواستم ببینم چه مقدار پول تو حسابم بخوابونم؟چه نوع حسابی باز کنم؟کدوم بانک؟و چه مدت پول تو حسابم بمونه؟ممنون میشم راهنماییم کنین.

(2012-02-28 ساعت 00:03)SH1A2R3 نوشته:  منم همین سوالو دارم

برای دو نفر 50 میلیون کافیه ، سعی کن از حسابهای قدیمی استفاده کنی و حساب جدید باز نکنید ، زیاد فرقی نمی کنه کدوم بانک باشه ولی بانکهای خصوصی خدمات بهتری را ارائه می کنند و مشکلاتتون کمتره
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، storagemeter ، vroom ، mohammadm64 ، ghorbat ، **USA** ، arman_m ، amir0_0amir ، lottory
سلام دوستان. آیا موجودی حساب لاتين از موسسه های مالی و اعتباری (کارسازان آينده) که زير نظر بانک مرکزی هستن قابل قبوله؟ من 20 تومن دارم اونجا آخه. کافيه مبلغش؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
سلام . این سوال رو قبلا هم پرسیدم، چرا نباید از حسابهای جدید استفاده کرد ؟ تا حالا شده به کسی به این خاطر ایراد بگیرن ؟

خب من 2 هفته پیش حساب پارسیان باز کردم، و میخوام از این بانک پرینت بگیرم . (یکماه دیگه) .

البته حدود 17 میلیون هم میخوام بزارم بانک صادرات که اون افتتاح حسابش مال پارساله .
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، arman_m

سلام دوستان

سوال من اینه، اگر بخواهیم سند ارائه بدیم ، با توجه به اینکه سند مالکیت ، به نام همسر من هست ، اگر برنده اصلی من باشم مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، ghorbat
[quote='mansour***' pid='155951' dateline='1331196947']
دوستان من در اینجا پاسخ همه پرسشها را میدهم بصورت کلی براساس تجربه عملی خودم ودیگر دوستان.
...
با سلام و تشکر از پاسختون
با توجه به اینکه فرمودین هر شخص باید حساب جداگونه داشته باشه تکلیف فرزند این میون چیه؟ مثلا الان منی که یه دختر 17 ساله دارم باید برای اون هم حساب جداگونه ببرم؟ اگر نه مبلغی که براش در نظر گرفته شده (به عنوان مثال 25 میلیون تومن) باید تو حساب پدرش باشه یا من؟ ( با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم! )
با تشکر مجدد
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: mansour*** ، 3rip ، mohammadm64 ، ghorbat ، arman_m ، kopol ، lottory

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان