کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
(2012-03-14 ساعت 21:16)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 17:01)3rip نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 13:54)smith نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟

باید به یه شعبه ی ارزی بانکیتون مراجعه کنین که یه صفحه انگلیسی بهتون میدن
فارسیش بدردتون نمیخوره
24 تا 48 ساعت هم حسابتون بسته میشه که پول بر ندارین ازش
اینایی که گفتم مربوط به بانک پارسیان هستش

مطمعنین 48 ساعت حساب بسته میشه ؟ منم میخوام از پارسیان بگیرم ولی پولم قرضه ، 48 ساعت خیلیه Sad

از بانک ملت گرفتم نیازی به بسته شدن حساب نبود بلافاصله پس از پرینت حسابم را خالی کردم
من از اقتصاد نوين گرفتم. کمتر از 20 دقيقه طول کشید. همون موقع هم حساب رو خالی کردم .
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
همون طور که باقی دوستان گفتن من امروز رفتم پرینت حسابم رو گرفتم (که البته دیروز درخواستش رو دادم وکمتر از 24 ساع طول کشید) و همون موقع هم از حسابم پول برداشت کردم...البته من از همون شعبه این کار رو نکردم..یعنی گفتم ریکس Big Grin نکنم و رفتم یه شعبه چند تا کوچه پایین ترش و پول برداشت کردم..
در مورد اینکه یک روز طول کشید تا به من پرینت حسابم رو بدن هم بگم که فکر کنم این شعبه بود که ناز داشت وگرنه شنیده بودم قبلا که پارسیان همون روز میدن پرینت حساب رو...
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Hediyeh ، booboo ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

همون طور که باقی دوستان گفتن من امروز رفتم پرینت حسابم رو گرفتم (که البته دیروز درخواستش رو دادم وکمتر از 24 ساع طول کشید) و همون موقع هم از حسابم پول برداشت کردم...البته من از همون شعبه این کار رو نکردم..یعنی گفتم ریکس Big Grin نکنم و رفتم یه شعبه چند تا کوچه پایین ترش و پول برداشت کردم..
در مورد اینکه یک روز طول کشید تا به من پرینت حسابم رو بدن هم بگم که فکر کنم این شعبه بود که ناز داشت وگرنه شنیده بودم قبلا که پارسیان همون روز میدن پرینت حساب رو.

فرانک جان منم مثل شما مصاحبه ام may هست.الان یکم زود نیست برای پرینت حساب گرفتن؟ میشه بپرسم که شما نفری چقدر پول گذاشتید و اینکه ایا اسپانسر هم دارین؟مرسی عزیز

کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-15 ساعت 16:08)shabnam 88 نوشته:  همون طور که باقی دوستان گفتن من امروز رفتم پرینت حسابم رو گرفتم (که البته دیروز درخواستش رو دادم وکمتر از 24 ساع طول کشید) و همون موقع هم از حسابم پول برداشت کردم...البته من از همون شعبه این کار رو نکردم..یعنی گفتم ریکس Big Grin نکنم و رفتم یه شعبه چند تا کوچه پایین ترش و پول برداشت کردم..
در مورد اینکه یک روز طول کشید تا به من پرینت حسابم رو بدن هم بگم که فکر کنم این شعبه بود که ناز داشت وگرنه شنیده بودم قبلا که پارسیان همون روز میدن پرینت حساب رو.

فرانک جان منم مثل شما مصاحبه ام may هست.الان یکم زود نیست برای پرینت حساب گرفتن؟ میشه بپرسم که شما نفری چقدر پول گذاشتید و اینکه ایا اسپانسر هم دارین؟مرسی عزیز
دوستان دقت کنن که موقع مصاحبه نباید بیشتر از یک ماه از تاریخ پرینت حسابتون گذشته باشه.به عبارتی دیگه اعتبار اون نامه یک ماه هستش.پس عجله نکنین برای گرفتنش و بذارین آخرین لحظه که میخواین مدارکتون رو پست کنین بگیرین.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shabnam 88 ، ghorbat ، arman_m ، amir0_0amir
(2012-03-15 ساعت 18:11)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-15 ساعت 16:08)shabnam 88 نوشته:  همون طور که باقی دوستان گفتن من امروز رفتم پرینت حسابم رو گرفتم (که البته دیروز درخواستش رو دادم وکمتر از 24 ساع طول کشید) و همون موقع هم از حسابم پول برداشت کردم...البته من از همون شعبه این کار رو نکردم..یعنی گفتم ریکس Big Grin نکنم و رفتم یه شعبه چند تا کوچه پایین ترش و پول برداشت کردم..

دوستان دقت کنن که موقع مصاحبه نباید بیشتر از یک ماه از تاریخ پرینت حسابتون گذشته باشه.به عبارتی دیگه اعتبار اون نامه یک ماه هستش.پس عجله نکنین برای گرفتنش و بذارین آخرین لحظه که میخواین مدارکتون رو پست کنین بگیرین.

راستش من نامه تمکن رو برای جای دیگه ای می خواستم...وای گفتم حالا که دارم میگیرم 2نسخه بگیرم ولی اگه معتبر نباشه تا می، برای اون موقع هم دباره می گیرم
من اسپانسر ندارم...والا دقیق کسی نمی دونه ولی برای هر نفر فکر می کنم حدود 25-30،000،000تومان کافی باشه
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: shabnam 88 ، ghorbat
(2011-09-14 ساعت 10:10)mitr.p نوشته:  دوستان عزیز
من تجربیات خودم و همچنین تجربیات دیگر دوستان به طور خلاصه اینجا میذارم
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره:
اون دسته از دوستانی که اسپانسر ندارند و میخواهند تمکن مالی نشون بدند:
تمکن مالی میتونه پول نقد و یا غیر نقد باشه
پول نقد:
موجودی شما نباید زیر خط فقر امریکا باشه و براساس تجربه بهتره بالای 15 میلیون تومان باشه. حال هر چه بیشتر بهتر
اتوجه داشته باشید که از بانک موجودی حساب رو بگیرید نه گردش حساب (خیلی از دوستان فکر میکنند باید گردش حساب ببرند....خیر فقط موجودی حساب لازمه)
شما میتونید مقداری پول رو در بانک خودتون بذارید و 24 ساعت باید در بانک بمونه .
فردای اون روز برید و از بانکتون بخواهید موج.ودی حسابتون رو بدند
برخی بانک ها همون جا موجودی رو به انگلیسی میده..........بعضی ها هم باید ترجمه کنید
حتما نباید نرخ پولتون به دلار باشه . چون در سفارت اونها میدونند معادل دلاری چقدر میشه
(مثلا برای خود ما ّ همسرم 32 میلیون تومن داشت و افیر گفت این پول به پول ما میشه حدود 32 هزار دلار و ....پس اونها حساب و کتاب دستشونه.....نگران نباشید)
بهتره موجودی حسابتون در زورهای اخر باشه یعنی نزدیک به زمان مصاحبه
البته باید بگم که تاریخ موجودی حساب تا 6 ماه قبل از مصاحبه هم برای سفارت قبوله ..اما هر چی تاریخش به مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره
توجه داشته باشید که تمکن مالی برای همه اعضا باید باشه ..ولی برنده اصلی هر چه بارش بیشتر بهتر
و بهتره اگه تمکن مالی برای همه اعضای لاتاری میگیرد همه در یک روز باشه تا شبهه ای برای افیسر بوجود نیاد

پول غیر نقد

اگه سند خونه و یا ماشینی رو دارید بهتره اون رو ترجمه کنید
حتی اگه خودتون خونه ندارید و مثلا پدر و یا مادرتون صاحب خونه و ملکی هستند میتونید یک وکالت بلاعزل برای خونه بگیرید .........حتما لازم نیست که ملک و یا خونه قیمت گذاری بشه
(ما که وکالت گرفتیم و قیمت هم نذاشتیم)
البته اگه دوست دارید قیمت بذارید و محکم کاری کنید اون دیگه دست خودتونه .......ولی در کل اجباری نیست
-----------------------------
ادوستان در کل این پرسه خیلی خیلی مهمه
هر چه دارید و ندارید(منقول و غیر منقول) که قابل تبدیل به پول باشه رو ترجمه و برای سفارت بفرستید
من و همسرم اصلا اسپانسر نداشتیم و الان هم هر دو گرین کارت داریم
نداشتن اسپانس هم از جهاتی بهتره
چون علاوه بر شما ، اسپانسرتون هم اف. بی . ای چک میشند و مورد بررسی قرار میگرند
اگه اسپانسرتون مدارک مالیاتیش کامل نباشه و یا اینکه کوچکترین خلافی کرده باشه ، روی پرسه شما اثر منفی داره
پس نگران نباشید و توکل بر خدا موفق باشید

دوست عزيز از توضيحاتتون ممنون.
دو تا سوال داشتم
1) اين حسابي كه ميگيد كجا بايد افتتاح كنيم؟
2) در مورد مصاحبه در تركيه يا هر جاي ديگه بايد زبان انگليسي بلد باشيم يا فارسي هم ميشه صحبت كرد؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-03-15 ساعت 19:15)faranak.n نوشته:  

راستش من نامه تمکن رو برای جای دیگه ای می خواستم...وای گفتم حالا که دارم میگیرم 2نسخه بگیرم ولی اگه معتبر نباشه تا می، برای اون موقع هم دباره می گیرم
من اسپانسر ندارم...والا دقیق کسی نمی دونه ولی برای هر نفر فکر می کنم حدود 25-30،000،000تومان کافی باشه
اینی که میگم خود مصاحبه کننده به من گفت. چون مدارک مالی ما رو برای دو نفرمون کافی ندونستن و فقط برای یکیمون قبول کردن و گفتن که بعد از اینکه جواب کلیرتون اومد همراه با پاسپورتاتون یه پرینت حساب هم بیارین.یعنی برامون کسر مدرک زدن و توی فرم آبی نوشت که حداقل 18212 دلار آمریکا.خوب این معنیش اینه که برای هر نفر اونقدر رو کافی میدونن.البته ما محض اختیاط دوبرابرشو پرینت گرفتیم.

2012AS14XXX
ankara
یکماهه کلیر شدم
Big Grin
تشکر کنندگان: faranak.n ، كاميلا ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
من با یکی از آشنایان تو آمریکا برای اسپانسر شدن صحبت کردم اونم قبول کرد و گفت مشکلی نداره
دو روز بعد باهام تماس گرفت و گفت از اداره مهاجرت پرسیده و اونا گفتن داشتن یا نداشتن اسپانسر تفاوت چندانی برای شخص برنده لاتاری نداره و حتی گفت که به ضررش هست و به سودش نیست ! بعد گفتش حالا می خوای برات فرم اسپانسر پر کنم واست یا نه؟ ماهم گفتیم با این وجود نه!؟
این جوری که این آشنای ما می گفت نباید خیلی نگران اسپانسر بود تاثیری تو حال جناب پرونده ما نداره!
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3 ، parisa6023 ، ghorbat

سلام . خب برای کسایی که مثل من که مشکل وقت دارن چی ؟ من یکماه قبل از مصاحبم میفته توی تعطیلات عید و بعدشم که بخوام بگیرم (با توجه به ینکه باید 15 روز قبل مدارکم اونجا باشه) خیلی دیر میشه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
سلام به همه دوستان گلم
باز هم یه سوال دیگه ShyRolleyes
میخوام ببینم اگه تاریخ پرینت حساب من و همسرم متفاوت باشه مثلا دو سه روز با هم اختلاف داشته باشه از نظر سفارت اشکالی داره؟
اونا که احیانا فکر نمی کنن ما همون پولو از این حساب به اون حساب انتقال دادیم؟! Big GrinTongue
اگه بشه خیلی خوبه! حداقل اینجوری کمتر محتاج خلق میشیمWink
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، كاميلا ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، kopol
(2012-03-16 ساعت 14:11)mansour*** نوشته:  
(2012-03-16 ساعت 11:46)Hediyeh نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
باز هم یه سوال دیگه ShyRolleyes
میخوام ببینم اگه تاریخ پرینت حساب من و همسرم متفاوت باشه مثلا دو سه روز با هم اختلاف داشته باشه از نظر سفارت اشکالی داره؟
اونا که احیانا فکر نمی کنن ما همون پولو از این حساب به اون حساب انتقال دادیم؟! Big GrinTongue
اگه بشه خیلی خوبه! حداقل اینجوری کمتر محتاج خلق میشیمWink

دوست عزیزنامه تمکن مالی برنده اصلی مهمه،هر نامه حتی بفاصله یکهفنه بلامانع است اما دریافت نامه تمکن مالی برنده اصلی دراول باید اخذبشه.درضمن سعی کنید مبالغ هر کدام شما مساوی با هم نباشد.
اگه از بانکهای متفاوتی باشه خیلی بهتره.البته نظر شخصیمه و شاید ربطی نداشته باشه.Tongue

2012AS14XXX
ankara
یکماهه کلیر شدم
Big Grin
تشکر کنندگان: Hediyeh ، bakhshandehgy ، maz1359 ، كاميلا ، ghorbat ، amir0_0amir
سلام

بانک پارسیان اصفهان کدومشون مستقیم مهر بین الملل میزنه روی پرینت ؟

پستم رو اديت ميكنم.

همين سوال بالا كه پرسيدم رو اگه بچه هاي شيراز در مورد بانك پارسيان شيراز ميدونن خواهشا راهنمايي كنند Sad
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-15 ساعت 20:04)tonialmeida نوشته:  [quote='mitr.p' pid='132750' dateline='1315978802']
دوستان عزیز
من تجربیات خودم و همچنین تجربیات دیگر دوستان به طور خلاصه اینجا میذارم
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره:
اون دسته از دوستانی که اسپانسر ندارند و میخواهند تمکن مالی نشون بدند:
تمکن مالی میتونه پول نقد و یا غیر نقد باشه
پول نقد:
موجودی شما نباید زیر خط فقر امریکا باشه و براساس تجربه بهتره بالای 15 میلیون تومان باشه. حال هر چه بیشتر بهتر
اتوجه داشته باشید که از بانک موجودی حساب رو بگیرید نه گردش حساب (خیلی از دوستان فکر میکنند باید گردش حساب ببرند....خیر فقط موجودی حساب لازمه)
شما میتونید مقداری پول رو در بانک خودتون بذارید و 24 ساعت باید در بانک بمونه .
فردای اون روز برید و از بانکتون بخواهید موج.ودی حسابتون رو بدند
برخی بانک ها همون جا موجودی رو به انگلیسی میده..........بعضی ها هم باید ترجمه کنید
حتما نباید نرخ پولتون به دلار باشه . چون در سفارت اونها میدونند معادل دلاری چقدر میشه
(مثلا برای خود ما ّ همسرم 32 میلیون تومن داشت و افیر گفت این پول به پول ما میشه حدود 32 هزار دلار و ....پس اونها حساب و کتاب دستشونه.....نگران نباشید)
بهتره موجودی حسابتون در زورهای اخر باشه یعنی نزدیک به زمان مصاحبه
البته باید بگم که تاریخ موجودی حساب تا 6 ماه قبل از مصاحبه هم برای سفارت قبوله ..اما هر چی تاریخش به مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره
توجه داشته باشید که تمکن مالی برای همه اعضا باید باشه ..ولی برنده اصلی هر چه بارش بیشتر بهتر
و بهتره اگه تمکن مالی برای همه اعضای لاتاری میگیرد همه در یک روز باشه تا شبهه ای برای افیسر بوجود نیاد

پول غیر نقد

اگه سند خونه و یا ماشینی رو دارید بهتره اون رو ترجمه کنید
حتی اگه خودتون خونه ندارید و مثلا پدر و یا مادرتون صاحب خونه و ملکی هستند میتونید یک وکالت بلاعزل برای خونه بگیرید .........حتما لازم نیست که ملک و یا خونه قیمت گذاری بشه
(ما که وکالت گرفتیم و قیمت هم نذاشتیم)
البته اگه دوست دارید قیمت بذارید و محکم کاری کنید اون دیگه دست خودتونه .......ولی در کل اجباری نیست
-----------------------------
ادوستان در کل این پرسه خیلی خیلی مهمه
هر چه دارید و ندارید(منقول و غیر منقول) که قابل تبدیل به پول باشه رو ترجمه و برای سفارت بفرستید
من و همسرم اصلا اسپانسر نداشتیم و الان هم هر دو گرین کارت داریم
نداشتن اسپانس هم از جهاتی بهتره
چون علاوه بر شما ، اسپانسرتون هم اف. بی . ای چک میشند و مورد بررسی قرار میگرند
اگه اسپانسرتون مدارک مالیاتیش کامل نباشه و یا اینکه کوچکترین خلافی کرده باشه ، روی پرسه شما اثر منفی داره
پس نگران نباشید و توکل بر خدا موفق باشید

می خاستم بدونم این وکالت بلاعزل که گرفتین واسشون ارزش و اعتباری داره؟ یا حتما باید خونه رو به نام بزنیم؟ واسشون این دو مورد چقدر فرق داره؟
شما این وکالت رو ترجمه کردین ؟ کارشناس دادگستری واس قیمت گذاری آوردین؟ یا نه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bahbah ، a.behzadi
(2012-03-21 ساعت 09:45)3rip نوشته:  سلام

پستم رو اديت ميكنم.

همين سوال بالا كه پرسيدم رو اگه بچه هاي شيراز در مورد بانك پارسيان شيراز ميدونن خواهشا راهنمايي كنند Sad
هرکدو از شعبات بانکها که شعبه ارزی باشن مستقیم مهر بین المللی میزنن!
تشکر کنندگان: bahbah ، 3rip ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-03-21 ساعت 09:45)3rip نوشته:  سلام

پستم رو اديت ميكنم.

دوست عزیز شاید یه کم برای جواب دیر باشه ولی شاید لنکای زیر کمکتون کنه

اصفهان http://www.parsian-bank.com/isfahan_branches.html

شیراز http://www.parsian-bank.com/fars_branches.html

یه تماس با یکی از شعبه ها بگیرید خودشون بهتون میگن کدوم شعبه مراجعه کنید
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012