کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
من یک سوالی برام پیش اومد که توی یک تاپیک دیگه هم جواب نگرفتم، با توجه به اینکه حسابهای ارزی ایران همه بلاک شده یا میشه، این حساب 25 میلیونی یا سند ملک به چه دردی میخوره؟ ما که نمی تونیم بیشتر از 5 هزار دلار نفری ، خارج کنیم. درحال حاضر به چه درد میخوره این حساب؟
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، ghorbat
(2012-03-08 ساعت 17:35)parisa6023 نوشته:  من یک سوالی برام پیش اومد که توی یک تاپیک دیگه هم جواب نگرفتم، با توجه به اینکه حسابهای ارزی ایران همه بلاک شده یا میشه، این حساب 25 میلیونی یا سند ملک به چه دردی میخوره؟ ما که نمی تونیم بیشتر از 5 هزار دلار نفری ، خارج کنیم. درحال حاضر به چه درد میخوره این حساب؟

دوست عزیز این حساب برای نشون دادن تمکن مالیتون به سفارت هست لزومی نداره که شما حتما این مبلغ رو با خودتون خارج کنید! به زبون ساده تر سفارت میخواد ببینه این افرادی که برنده لاتاری شدن و قراره برن امریکا زندگی کنن آیا دستشون به دهنشون میرسه یا نه میخوان برن سربار امریکا بشن!
ماها هم که همه متمولللللللللللللللللللللل و صادقققققققققققق ...Wink هیچ کدوم نمیریم پول قرض کنیم و حسابامونو چاق و چله نشون بدیم!!! Wink Cool
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: mohammadm64 ، parisa6023 ، storagemeter ، faranak.n ، ghorbat ، arman_m ، amir0_0amir ، kopol ، shekari
سلام دوستان
من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟
2012AS00040XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: mohammadm64
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  سلام دوستان
من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟
فکر نمیکنم پرینت حساب (گردش حساب) مورد نیاز باشه . یه گواهی موجودی (تمکن مالی) کافیه. حالا بانک یا به زبان انگلیسی صادر می‏کنه یا به فارسی صادر می‏کنه که شما باید ترجمش کنید. فرم دیگری هم احتیاج نیست.
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  سلام دوستان

اگر منظور شما گواهی تمکن مالی یا همون Bank statement هست، همون کافی، گردش مالی توصیه می کنم ندین چون باعث میشه بیشتر راجع به کیستون تحقیق کنن
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: mitr.p ، smith ، mehrdad288 ، mohammadm64 ، MAHDI2012 ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
می شه به من بگید تاریخ پرینت حساب باید چقدر قبل لز مصاحبه باشه؟ 2 ماه باشه زوده؟ و یه سوال دیگه اینکه بانک می خواد پرینت بده به نام جای خاصی می ده؟ یعنی می پرسه برای کجا و به نام اونجا می ده؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: storagemeter ، mohammadm64 ، arman_m
(2012-03-13 ساعت 13:54)smith نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟

باید به یه شعبه ی ارزی بانکیتون مراجعه کنین که یه صفحه انگلیسی بهتون میدن
فارسیش بدردتون نمیخوره
24 تا 48 ساعت هم حسابتون بسته میشه که پول بر ندارین ازش
اینایی که گفتم مربوط به بانک پارسیان هستش

مطمعنین 48 ساعت حساب بسته میشه ؟ منم میخوام از پارسیان بگیرم ولی پولم قرضه ، 48 ساعت خیلیه Sad
تشکر کنندگان: faranak.n ، storagemeter ، mohammadm64 ، SH1A2R3 ، كاميلا
1. تا اونجا که در توان دارید تاریخ پرینت به مصاحبه نزدیک باشه. 2. نه نمی پرسه و نمی نویسه معمولاً.

(2012-03-13 ساعت 16:33)faranak.n نوشته:  می شه به من بگید تاریخ پرینت حساب باید چقدر قبل لز مصاحبه باشه؟ 2 ماه باشه زوده؟ و یه سوال دیگه اینکه بانک می خواد پرینت بده به نام جای خاصی می ده؟ یعنی می پرسه برای کجا و به نام اونجا می ده؟

تشکر کنندگان: Hediyeh ، smith ، mohammadm64 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، lottory
سلام
تاریخ نامه باید کمتر از دو ماه مانده به مصاحبه باشه من نامه ایی که گرفتم فکر کنم 40 روز یا یک ماه مانده به مصاحبه بود ولی توصیه می شود کمتر از یک ماه به مصاحبه بگیرید نامه تمکن هم از بانک سامان و به لاتین گرفتم پول را هم امروز به حساب ریختم و فردا نامه تمکن گرفتم و پول را از حساب خارج کردم به نظرم نامه از بانک خصوصی بگیرید چون هم به لاتین می دن و هم دردسرهای بانک دولتی را نداره
شاد باشید
(2012-03-13 ساعت 20:42)storagemeter نوشته:  1. تا اونجا که در توان دارید تاریخ پرینت به مصاحبه نزدیک باشه. 2. نه نمی پرسه و نمی نویسه معمولاً.

(2012-03-13 ساعت 16:33)faranak.n نوشته:  می شه به من بگید تاریخ پرینت حساب باید چقدر قبل لز مصاحبه باشه؟ 2 ماه باشه زوده؟ و یه سوال دیگه اینکه بانک می خواد پرینت بده به نام جای خاصی می ده؟ یعنی می پرسه برای کجا و به نام اونجا می ده؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، Hediyeh ، faranak.n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، amir0_0amir
خطاب به دوست عزیزمون m9780 که در تاپیک اولین سفر ... سوالشونو مطرح کرده بودند
دوست عزیز من برای دستیابی به دلار ارزانتر همه این افکار به ذهنم خطور کرد و راههای دیگری رو هم بررسی کردم ولی متاسفانه با توجه به بی ارزشی ریال به هیچ نتیجه ای نرسیدم. با یه محاسبه ساده میشه متوجه شد که فرقی نمیکنه که شما اینجا دلار بخری یا ارز دیگری وبعد چنج کنی. چون در هر صورت شما هر ارزی بخواهید باید از بازار آزاد تهیه کنید! به عنوان مثال میدونیم که هر 100 دلار میشه 365 درهم امارات. اگر ما 1000 درهم اینجا خریداری کنیم با توجه به قیمت بازار درهم در ایران (520 تومان ) باید براش 520000 تومن پرداخت کنیم و با یه تناسب ساده این 1000 درهم ما میشه حدوده 274 دلار. که اگر 520000 را تقسیم بر این 274 بکنیم میبینیم که قیمته هر دلار برامون 1897 تومن در میاد! میبینید که قیمتش با ایران هیچ فرقی نمیکنه! پس بیاید با خلوص نیتWink ( به این خلوص نیته توجه داشته باشید!Big Grin ) دعا کنیم تا قیمت دلار بیاد پایین ( یا ارزش ریال بره بالا!Big GrinBig GrinBig Grin) و ما انشاالله بتونیم براحتی دلار تهیه کنیم! ShyRolleyes
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، faranak.n ، hoda2012 ، ghorbat ، MPU ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، kopol
ببین به من اینجوری گفتن و من توی اون 48 ساعت به پول دست هم نزدم
شعبه سایپا بانک پارسیان

قبلا يكي از دوستان ايميل زده وپرسيده و اونها هم گفتن حداكثر 1 ماه. من كه شخصا يكبار يك روز مونده به ارسال مدارك ميخوام بگيرم و يكبار هم دقيقا قيل از سفر به مصاحبه.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: Hediyeh
- بانک صادرات پرینت به لاتین میده.

- اگه میخواید پرینت امروزتون رو بگیرید، نباید همین امروز پول رو از حساب در بیارید، باید فرداش بردارید.

- باید یه درخواست بنویسید که اینجانب .......(مشخصات)...... شماره حساب ....... درخواست دریافت تاییدیه مانده حساب تا تاریخ ...... را دارم.
پایینشم اسم و فامیل رو به حروف بزرگ لاتین مینویسید، هزینه 5000 تومنی پرداخت میکنید. بقیه کارارو خود متصدی بانک براتون انجام میده. به همین سادگی

بعد از 5 روز تعطیلی عید هم میرم واسه پارسیان اقدام میکنم، اونم براتون مینویسم.
تشکر کنندگان: storagemeter ، Hediyeh ، ghorbat
(2012-03-14 ساعت 12:24)3rip نوشته:  - بانک صادرات پرینت به لاتین میده.

- اگه میخواید پرینت امروزتون رو بگیرید، نباید همین امروز پول رو از حساب در بیارید، باید فرداش بردارید.

- باید یه درخواست بنویسید که اینجانب .......(مشخصات)...... شماره حساب ....... درخواست دریافت تاییدیه مانده حساب تا تاریخ ...... را دارم.
پایینشم اسم و فامیل رو به حروف بزرگ لاتین مینویسید، هزینه 5000 تومنی پرداخت میکنید. بقیه کارارو خود متصدی بانک براتون انجام میده. به همین سادگی

بعد از 5 روز تعطیلی عید هم میرم واسه پارسیان اقدام میکنم، اونم براتون مینویسم.
من الان از پارسیان اومدم...همینایی که گفتید نوشتم هزینش ولی برای 2 نسخه شد 6000 تومن...یه خانوم خیلی بی اعصابی متصدیش بود و گفت که امروز نمی دیم حداقل 1 روز طول می کشه فردا بیا! وقتی هم گفتم که بقیه شعبتون همون روز می دن عصبانی تر شد و گفت مه بی خود می دن اونا کار اشتباه می کنن نه ما! خلاصه منم حوصله دعوا نداشتم و کاملاً "قانع شده" گفتم باشه فردا میام...اما وقتی پرسیذم می تونم بعد از گرفتن پرینت از حسابم پول برداشت کنم گفتن آره مشکلی نیست! حالا فردا میرم هم پرینت رو می گیرم هم پول بر می دارم نتایج رو گزارش می کنم Big Grin

راستی 3rip عزیز بانک پارسیان تا دوم تعطیلن...یعنی به من که این رو گفت
(2012-03-14 ساعت 11:11)كاميلا نوشته:  ببین به من اینجوری گفتن و من توی اون 48 ساعت به پول دست هم نزدم
شعبه سایپا بانک پارسیان

قبلا يكي از دوستان ايميل زده وپرسيده و اونها هم گفتن حداكثر 1 ماه. من كه شخصا يكبار يك روز مونده به ارسال مدارك ميخوام بگيرم و يكبار هم دقيقا قيل از سفر به مصاحبه.

ممنون..البته من ابوظبی هستم و الان بهشون ایمیل زدم گفتن:
You may present your most recent bank statements.
جواب دقیق ندادن..به هر حال من الان کمتر از 2 ماه تا مصاحبم مونده اما مجبور بودم یه پرینت حساب الان برای جای دیگه ای بگیرم حالا اگر شد موقع مصاحبه هم می گیرم..یعنی اگه پول داشتم اون موقع Big Grin
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، storagemeter ، Hediyeh ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-13 ساعت 17:01)3rip نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 16:14)noonoosh نوشته:  من پرینت حسابم را گرفتم. آیا باید فرم خاصصی را پر کنم یا فقط پرینت بفرستم سفارت کافیه؟

فارسیش بدردتون نمیخوره

مطمعنین 48 ساعت حساب بسته میشه ؟ منم میخوام از پارسیان بگیرم ولی پولم قرضه ، 48 ساعت خیلیه Sad

از بانک ملت گرفتم نیازی به بسته شدن حساب نبود بلافاصله پس از پرینت حسابم را خالی کردم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehrdad288 ، smith ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-14 ساعت 21:16)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-13 ساعت 17:01)3rip نوشته:  

فارسیش بدردتون نمیخوره

از بانک ملت گرفتم نیازی به بسته شدن حساب نبود بلافاصله پس از پرینت حسابم را خالی کردم

با سلام دوستان توجه کنید بعضی از بانک ها به برداشت از حساب بالافاصله بعد از گرفتن پرینت انگلیسی عکس العمل منفی نشون میدن بهتر است بعد از گرفتن پرینت بانک رو ترک کرده بعد از مدتی بعد حساب تون رو خالی کنید .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: smith ، storagemeter ، SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان