کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ها
دوستان سلام
من یکجا خوندم که نوشته بود :
یک گزارش کارشناسی شده از میزان ارزش ملک باید همراه با اسناد مالکیت باشد.
شما می دونید این گزارش کارشناسی رو از کجا باید آورد ؟؟؟ و یا منظور دقیق آن چیه ؟
ممنون می شم اگر دوستان یه توضیح بدهند.
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-20 ساعت 09:18)shima1364 نوشته:  دوستان سلام
شما می دونید این گزارش کارشناسی رو از کجا باید آورد ؟؟؟ و یا منظور دقیق آن چیه ؟

ما زمین هم داشتیم و هم وکالت بلاعزل یک خونه و فقط ترجمه کردیم و ارزش گذاری نکردیم
البته حساب بانکی هم داشتیم
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، daria ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنمایی های شما

من از برندگان2013 هستم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

برای تمکن مالی ,اسناد و حساب بانکی باید حتما به نام فرد برنده باشد؟(چون سند خانه و ماشین به نام همسرم است و حساب بانکی جداگانه داریم.)
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-20 ساعت 17:00)el333 نوشته:  سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنمایی های شما

برای تمکن مالی ,اسناد و حساب بانکی باید حتما به نام فرد برنده باشد؟(چون سند خانه و ماشین به نام همسرم است و حساب بانکی جداگانه داریم.)

اینجا کسی نیست که منو راهنمایی کنه؟؟؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، Shezem
(2012-05-21 ساعت 00:33)el333 نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 17:00)el333 نوشته:  سلام دوستان عزیز با تشکر از راهنمایی های شما

دوست عزیز خیلی تبریک می گم. به نظر من همه مدارکی که به نام همسرتون هست رو ارایه بدین ولی فکر کنم در نهایت فرد برنده هم بهتره یه پرینت حسابی به اسم خودش برای کی سی سی بفرسته.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، Shezem ، el333 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

سلام دوست عزیز ، ضمن تبریک بابت برنده شدن و با آرزوی موفقیت در ادمه مسیر . . . دوست عزیز کلاً اگه تاپیک را مطالعه کنی خیلی اطلاعات خوبی را در این رابطه متوجه میشین !! کلاً هیچ قانون و فلوچارتی برای ابهامات شما وجود نداره و هر چی را مثال بزنیم ، یک مثال نقض را دوستان زود مثال میرنند . . .!!!Wink سعی کنین از حالا که فرصت زیادی دارین یه حساب به نام فرد برنده باز کنین و در زمان مورد نیاز گواهی را بنام برنده بگیرین بهتر است و اگه روی قضیه سند حساسیت دارین میتونین بصورت سند وکالتی بنام برنده انتقال بدین . . .!!؟؟ ولی باز قانون نیست . . . و هیچ چیز را نمیتونیم بگیم که مطلق و حتمی هست و حتماً باید این کار را انجام بدین !! شما فعلاً روی این قضیه زیاد انرژی صرف نکن و اجازه بده به زمان خودش اطلاعات کاملتری را متوجه میشین . . . و این کارو باید زمانی پیگیری کنی که میخواهی مدارک ارسال کنی به سفارت . . . ولی خب از حالا مد نظر داشته باش ولی نه دیگه اینقدر استرس داشته باشی که بگی اینجا کسی نیست که منو راهنمایی کنه !!!Big GrinBig GrinBig Grin این سئوال زمانی جا داره که شما واقعاً لنگ جواب هستی !! نه اینکه هنوز مصاحبتون زمانش مشخص نشده باشه عزیز !!!TongueTongue
پیروز و پایدار باشی .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: daria ، shadin_n ، Shezem ، el333 ، mitr.p ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
اگر به دستورالعمل ويزاي مهاجرتي مراجعه كنيد، در قسمتي توضيح داده كه دولت آمريكا هيچ گونه تعهدي در قبال كار و حمايت مالي و ... نداره. بعدش توضيح داده متقاضي بايد خودش عدم مشكل ماليش رو اثبات كنه. گفته از چند طريق ميشه اين كار رو انجام داد. براي تمكن مالي عين متن اينه:
combination of your personal assets
كه تركيبي از دارايي هاي شخصي شماست. پس ميتونه يا حساب بانكي يا حتي ساير دارايي ها باشه.
نكته جالب ديگه اش، اين بود كه كساني كه سفارش كار از شركتي در آمريكا داشته باشند هم مي تونن اونو ارايه بدن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، Shezem ، el333 ، mitr.p ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-20 ساعت 09:18)shima1364 نوشته:  دوستان سلام

با سلام من در مورد نیاز به ارزش گذاری ملک و ضرورت ان جایی ندیدم که حتما الزام داشته باشه ولی اگر اصرار به ارزیابی ملک دارید کافیست به یک کارشناس رسمی دادگستری در رشته ساختمان مراجعه و درخواست ارزیابی ملک را همراه کپی سند بنویسید او امده ارزش گذاری کرده و نامه با مهر خود و حاوی مبلغ ریالی یا در صورت نیاز دلاری می دهد و شما می توانید نامه را به دارالترجمه رسمی برده ترجمه کنید. زیرا دارلترجمه نامه و مهر کارشناس رسمی را قبول دارد.
نکته مهم: قبل از انجام حتما هزینه ارزش گذاری را چک کنید
زیرا عددی که کارشناس میگیرد از روی تعرفه رسمی و بر اساس ارزش ملک است به طور مثال برای یک ملک 700 میلیونی عدد نزدیک 800 تا نهایتا 500هزار تومان است که مبلغ قابل تاملی است و امکان دارد شما را کلا از ارزش گذاری و دادن این مبلغ به کارشناس منصرف کند.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-21 ساعت 01:03)ghorbat نوشته:  

سلام دوست عزیز ، ضمن تبریک بابت برنده شدن و با آرزوی موفقیت در ادمه مسیر . . . دوست عزیز کلاً اگه تاپیک را مطالعه کنی خیلی اطلاعات خوبی را در این رابطه متوجه میشین !! کلاً هیچ قانون و فلوچارتی برای ابهامات شما وجود نداره و هر چی را مثال بزنیم ، یک مثال نقض را دوستان زود مثال میرنند . . .!!!Wink سعی کنین از حالا که فرصت زیادی دارین یه حساب به نام فرد برنده باز کنین و در زمان مورد نیاز گواهی را بنام برنده بگیرین بهتر است و اگه روی قضیه سند حساسیت دارین میتونین بصورت سند وکالتی بنام برنده انتقال بدین . . .!!؟؟ ولی باز قانون نیست . . . و هیچ چیز را نمیتونیم بگیم که مطلق و حتمی هست و حتماً باید این کار را انجام بدین !! شما فعلاً روی این قضیه زیاد انرژی صرف نکن و اجازه بده به زمان خودش اطلاعات کاملتری را متوجه میشین . . . و این کارو باید زمانی پیگیری کنی که میخواهی مدارک ارسال کنی به سفارت . . . ولی خب از حالا مد نظر داشته باش ولی نه دیگه اینقدر استرس داشته باشی که بگی اینجا کسی نیست که منو راهنمایی کنه !!!Big GrinBig GrinBig Grin این سئوال زمانی جا داره که شما واقعاً لنگ جواب هستی !! نه اینکه هنوز مصاحبتون زمانش مشخص نشده باشه عزیز !!!TongueTongue
پیروز و پایدار باشی .
مرسي دوست عزيز ..من تاپيك ها را خواندم و بيشتر گيج شدم به قول شما هر چی مثال زدند ، یک مثال نقض را دوستان آوردند براش.....و من وا قعا الآن نميدونم چه ميزان پول داخل حساب خودم يا همسرم با شه كافيهRolleyes يكي مثلا گفته من 8000 يورو داخل حسابم داشتم قبول كردن و دوستي ديگه گفتن 40 ميليون داشتن با سند 2تا خانه و ازشون قبول نكردن و گفتن بايد اسپانسر داشته باشند..و من چون اسپانسر ندارم كلي استرس دارم از الآن كه چه بايد بكنم ..و ميخواستم بدونم آيا موجودي حساب را بايد همراه با مدارك ديگر به آنكارا پست كرد يا اينكه روز مصاحبه بايد با خودمان ببريم به سفارت؟؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-22 ساعت 13:47)el333 نوشته:  

پیروز و پایدار باشی .
مرسي دوست عزيز ..من تاپيك ها را خواندم و بيشتر گيج شدم به قول شما هر چی مثال زدند ، یک مثال نقض را دوستان آوردند براش.....و من وا قعا الآن نميدونم چه ميزان پول داخل حساب خودم يا همسرم با شه كافيهRolleyes يكي مثلا گفته من 8000 يورو داخل حسابم داشتم قبول كردن و دوستي ديگه گفتن 40 ميليون داشتن با سند 2تا خانه و ازشون قبول نكردن و گفتن بايد اسپانسر داشته باشند..و من چون اسپانسر ندارم كلي استرس دارم از الآن كه چه بايد بكنم ..و ميخواستم بدونم آيا موجودي حساب را بايد همراه با مدارك ديگر به آنكارا پست كرد يا اينكه روز مصاحبه بايد با خودمان ببريم به سفارت؟؟

با سلام
من فکر می کنم که آفیسر ها در این زمینه منعطف رفتار می کنند و از فانون خاصی پیروی نمی کنند. شاید مهمترین مسئله این باشه که شما از لحاظ روانی آفیسر رو متقاعد کنید که آنقدر توانایی مالی یا تخصص و سایر توانایی ها دارید که در آمریکا می توانید خودتون رو تامین کنید. برای همین با افراد مختلف با شرایط مختلف برخوردهای متفاوتی می شود. به عنوان مثال آن دوستی که در کشور دیگر دانشجو هست، فرض کنید شما جای آفیسر هستید، خوب کسی که تا الان در یک کشور اروپایی مشغول به تحصیل بوده حتما قابلیت تامین خود را دارد هر چند در آن مقطع زمانی پول قابل توجهی در حساب خود نداشته باشد.
قبلا هم نظر خودم رو دادم، بهترین راه این است که با مطالعه سفرنامه های بچه های 2012 و 2011 با تعدادی از آنها که شرایط مشابه شما را از قبیل محل اقامت و تعداد افراد خانواده و همچنین میزان تحصیلات.... داشته اند صحبت کنید و راهنمایی بگیرید.
اما در حالت کلی در این تاپیک و تاپیک مشابه سال قبل به نظرم راهنمایی های خوبی در مورد میزان موجودی شده. اگر شما شرایط خاصی ندارید می توانید از آنها پیروی کنید.
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: el333 ، Shezem ، پرنیان90 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-22 ساعت 13:47)el333 نوشته:  

پیروز و پایدار باشی .
سلام دوست عزیز ، اگه ناراحت نمیشین من یه توصیه دوستانه به شما میکنم که فکر کنم خیلی براتون مفید باشه !!! شما دارین تو مسیری پا میذارین که بلاخره تمام راه شما باید متحمل صبر و استرس های زیادی بشین و اگر قرار باشه در این مرحله مشغله فکریتون این مسائل باشه ، وای به حال زمان های پر استرس و بهتره که کلاً ادامه لاتاری را بیخیال بشین چون واقعاً با این روحیه دچار مشکل میشین و خیلی زندگیتون تحت تاثیر قرار میگیره !!!؟؟؟ به هر حال در رابطه با این قضیه تمکن مالی دوست عزیز شرایط هر کس متفاوته و شما باید با شرایط خودتون بررسی نهایی را انجام بدین . . . هیچ کس اطلاعات کاملی از شرایط شخصی شما نداره که بتونه نظر خودشو بده . . .شما دوست عزیز دنبال رسیدن به عدد خاصی نباشید!! شما این را در نظر بگیر مثلاً الان من به شما بگم که 100 میلیون تو حسابتون باشه کافیه !!!؟؟؟ و مطمئناً زود شما یه پست دیگه میذارین و پست منو با پست دیگه دوستان که مثلاً گفته 40 میلیون مقایسه میکنید . . . !! دوست عزیز ما یک خانواده 2 نفری هستیم و اسپانسر هم نداریم ( شکر خدا ) دو تامون لیسانسیم و سطح آشنایی با زبانمونم در حد متوسط رو به پایین است ( البته بر طبق ارزیابیه خودمون ) و بر طبق اینکه سن و سالمون زیاد بالا نیست و فرزندی نداریم و برای شروع میخواهیم از یه ایالت ارزون شروع کنیم یه گواهی به ارزش 45 میلیون گرفتم و ارسال کردم و دیگه نه سند خونه دارم نه اسپانسر دارم نه سند ماشین دارم نه سند زمین دارم و نه هیچ چیزه دیگه . . . حالا اجازه بده من برم مصاحبه انشااله ... وقتی که برگشتم خودم برات میشم یه سند . . . !!! Big Grin
موفق و پایدار باشی Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

سلام دوست عزیز ، اگه ناراحت نمیشین من یه توصیه دوستانه به شما میکنم که فکر کنم خیلی براتون مفید باشه !!! شما دارین تو مسیری پا میذارین که بلاخره تمام راه شما باید متحمل صبر و استرس های زیادی بشین و اگر قرار باشه در این مرحله مشغله فکریتون این مسائل باشه ، وای به حال زمان های پر استرس و بهتره که کلاً ادامه لاتاری را بیخیال بشین چون واقعاً با این روحیه دچار مشکل میشین و خیلی زندگیتون تحت تاثیر قرار میگیره !!!؟؟؟ به هر حال در رابطه با این قضیه تمکن مالی دوست عزیز شرایط هر کس متفاوته و شما باید با شرایط خودتون بررسی نهایی را انجام بدین . . . هیچ کس اطلاعات کاملی از شرایط شخصی شما نداره که بتونه نظر خودشو بده . . .شما دوست عزیز دنبال رسیدن به عدد خاصی نباشید!! شما این را در نظر بگیر مثلاً الان من به شما بگم که 100 میلیون تو حسابتون باشه کافیه !!!؟؟؟ و مطمئناً زود شما یه پست دیگه میذارین و پست منو با پست دیگه دوستان که مثلاً گفته 40 میلیون مقایسه میکنید . . . !! دوست عزیز ما یک خانواده 2 نفری هستیم و اسپانسر هم نداریم ( شکر خدا ) دو تامون لیسانسیم و سطح آشنایی با زبانمونم در حد متوسط رو به پایین است ( البته بر طبق ارزیابیه خودمون ) و بر طبق اینکه سن و سالمون زیاد بالا نیست و فرزندی نداریم و برای شروع میخواهیم از یه ایالت ارزون شروع کنیم یه گواهی به ارزش 45 میلیون گرفتم و ارسال کردم و دیگه نه سند خونه دارم نه اسپانسر دارم نه سند ماشین دارم نه سند زمین دارم و نه هیچ چیزه دیگه . . . حالا اجازه بده من برم مصاحبه انشااله ... وقتی که برگشتم خودم برات میشم یه سند . . . !!! Big Grin
موفق و پایدار باشی Wink

[/quote]
باز هم ممنون از راهنماييتون..درسته شايد استرس من پيش از حد بوده ولي خدا را شكر با خواندن مطالب اين سايت و راهنماييهاي شما دوستان با تجربه تا حد زيادي از نگرانيهايم كاسته شده و اميدوارم ويزاتون را هم بزودي دريافت كنيد..

با آرزوي موفقيت براي شما و بقييه دوستان

(2012-05-22 ساعت 15:14)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ، اگه ناراحت نمیشین من یه توصیه دوستانه به شما میکنم که فکر کنم خیلی براتون مفید باشه ............

بهترین پستی بود که توی این تاپیک دیدم ، مرسی .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: Shezem ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوستان
من رفتم از بانک سپه پرینت تمکن مالی گرفتم ،یه برگ A4 دادند که توش شماره حساب، period ، debit، credit، balance رو زدند که debit فک کنم گردش حسابه که 6 میلیونه ولی balance که همون موجودی حساب 40 میلیونه
الان سوالم اینه این 6 میلیون واسم مشکل ساز نمیشه ؟من گفتم گواهی تمکن مالی می خوام و گردش نمی خوام
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-23 ساعت 15:14)پرنیان90 نوشته:  سلام دوستان
من رفتم از بانک سپه پرینت تمکن مالی گرفتم ،یه برگ A4 دادند که توش شماره حساب، period ، debit، credit، balance رو زدند که debit فک کنم گردش حسابه که 6 میلیونه ولی balance که همون موجودی حساب 40 میلیونه
الان سوالم اینه این 6 میلیون واسم مشکل ساز نمیشه ؟من گفتم گواهی تمکن مالی می خوام و گردش نمی خوام

دوست عزيز ، براي شما اهميت ميزان پولي است كه به عموان مانده حساب مشخص ميشه ، پس همون 40 تومن خوبه ... نگران نباش
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، ali234 ، پرنیان90 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، mitr.p ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان