کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-03-11 ساعت 16:37)cmbt نوشته:  
(2012-03-11 ساعت 04:07)m0na_000 نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 19:31)shahab2012 نوشته:  
(2012-03-09 ساعت 23:41)zahra.h.nik نوشته:  
(2012-02-19 ساعت 19:02)aarshidaaa نوشته:  [quote='pejman_kh' pid='153936' dateline='1329608694']
سلام خسته نباشید.من کیس نامبر 1xxx هستم.آنکارا به من 9 آوریل وقت مصاحبه داده.می خواستم ببینم کارهای لازم و مدارک لازم که باید از قبل بفرستم چه چیزهایی هست؟با سپاس فراوان

دوست عزیز دروود
مدارکی که ما قبل از مصاحبه پست کردیم اینها بودند:
ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی و عقد نامه و 2 قطعه عکس و فرم سفارت آنکارا
مدارکی که همرا بردیم:
اصل فارسی مدارک بالا + مدارک واکسیناسیون
در مورد مدرک تحصیلی از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی برنده را خواستند و ترجمه عقد نامه را 2 سری تحویل دادیم.
شاد باشید.

سلام
میخاستم بدونم کپی ترجمه مدارک رو ارسال کنم یا اصلشو؟

من كپي ترجمه ها رو فرستادم و اصلشو توي تركيه تحويل دادم و مشكلي هم پيش نيومد. شايد خداي نكرده اصل ترجمه ها به دلايلي گم بشن. براي همين پيشنهاد مي كنم كپي رو بفرستيد.

دوست عزیز ، یکی از بچه ها توی سفر نامش نوشته بود که حدس میزنه نفرستادن ترجمه اصلی باعث افزایش زمان کلیر بشه شما که حضوراً رفتید نظرتون چیه ؟ کپی برابر اصلشو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان عزیز.طبق گفته خود سفارت آنکارا که خیلی‌ واضح هم است "اصل ترجمه‌ها باید فرستاد شود".اگر می‌خواهید دقیق عمل کنید باید اصل ترجمه‌ها را بفرستید.و اگر هم مثل من نگران گم شدن یا نرسیدن مدارک هستید دو سری ترجمه کنید تا یک سری را با خود ببرید.دوستانی بودند که کپی‌ فرستادند و مشکلی‌ هم پیدا نکردند.میتوانید این ریسک را بکنید ولی‌ اگر اهل ریسک نیستید طبق گفته خودشان عمل کنید و روزه شک دار نگیرید.

سلام دوستان

من اصل ترجمه ها رو فرستادم
حالا هم كه به اميد خدا ميخوام برم يه نسخه ديگه ترجمه احتياج دارم
پس 2 نسخه ترجمه كنيد بالاخره استفاده ميشه اينجوري خيالتون هم راحتتره.

موفق باشيد

شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: 3rip ، كاميلا ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-10 ساعت 14:23)3rip نوشته:  
(2012-03-10 ساعت 13:28)shabnam 88 نوشته:  دوستان گل چطور میتونیم از تعطیلات رسمی ترکیه باخبر شیم.
تعطیلی های سفارت آنکارا:
دوشنبه 23 آوریل 2012 برابر با 4 اردیبهشت 1391 به مناسبت National Sovereignty and Children’s Day
سه شنبه 1 می 2012 برابر با 12 اردیبهشت 1391 به مناسبت Labor and Solidarity Day ....
منبع : سایت سفار آمریکا در آنکارا

با تشکر از 3rip عزیز که بهترین راه را برای اطلاع از تقویم کاری سفارت آنکارا معرفی کردن، شما می تونین از این تقویم هم استفاده کنین:
http://www.timeanddate.com/calendar/cust...hol=9&df=1

البته باز هم میگم، گرفتن اطلاع از سفارت بهترین راهه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: 3rip ، armanbala ، Linspire ، كاميلا ، storagemeter ، maz1359 ، arman_m ، امیر مهاجر
دوستان مدارک باید چه زمانی به ترکیه ارسال کنیم؟
من 30 اوریل مصاحبه دارم
تشکر کنندگان:
(2012-03-15 ساعت 17:02)vahid_ce نوشته:  دوستان مدارک باید چه زمانی به ترکیه ارسال کنیم؟
من 30 اوریل مصاحبه دارم
باید مدارکت حداکثر پانزده روز مونده به مصاحبه رسیده باشن سفارت.اگر از ایران میخوای بفرستی پیشنهاد میکنم بیست و پنج روز مونده به مصاحبه مدارکت رو پست کن.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: armanbala ، storagemeter ، vahid_ce ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-09 ساعت 23:41)zahra.h.nik نوشته:  
(2012-02-19 ساعت 19:02)aarshidaaa نوشته:  
(2012-02-19 ساعت 04:14)pejman_kh نوشته:  سلام خسته نباشید.من کیس نامبر 1xxx هستم.آنکارا به من 9 آوریل وقت مصاحبه داده.می خواستم ببینم کارهای لازم و مدارک لازم که باید از قبل بفرستم چه چیزهایی هست؟با سپاس فراوان

دوست عزیز دروود
ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی و عقد نامه و 2 قطعه عکس و فرم سفارت آنکارا
مدارکی که همرا بردیم:
در مورد مدرک تحصیلی از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی برنده را خواستند و ترجمه عقد نامه را 2 سری تحویل دادیم.
شاد باشید.

سلام

من كپي ترجمه ها رو فرستادم و اصلشو توي تركيه تحويل دادم و مشكلي هم پيش نيومد. شايد خداي نكرده اصل ترجمه ها به دلايلي گم بشن. براي همين پيشنهاد مي كنم كپي رو بفرستيد.

دوست عزیز ، یکی از بچه ها توی سفر نامش نوشته بود که حدس میزنه نفرستادن ترجمه اصلی باعث افزایش زمان کلیر بشه شما که حضوراً رفتید نظرتون چیه ؟ کپی برابر اصلشو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان اگه کلیر بهمون نخوره و بین مصاحبه و بلیط برگشت 2 روز کاری فاصله باشه ( با خود روز مصاحبه سه روز ) پاس رو بهمون برمیگردونن ؟
اگه جواب بدید واقعاً ممنون میشم
با سلام دوست عزیز
کپی برابر اصل کردن ترجمه مدارک برای سفارت اعتباری ندارد و همانند همان کپی ترجمه مدارک می باشد. همیشه بهتر است که 2 سری از مدارکتون ترجمه کنید که اگر یه موقع مدارکتون به دست سفارت نرسید ،یک سری دیگر از اصل ترجمه داشته باشید و مدارک رو همراه با خود به سفارت ببرید و اگر اصل ترجمه مدارکتتون رو بفرستید پروسه ی رسیدگی به پروندتون کمتر میشه.
اگر کپی ترجمه رو بفرستید باید بعد از روز مصاحبه اصل ترجمه مدارک رو جایگزین مدارک قبلی کنن و با آن مدارک مطابقت دهند که به طور کلی رسیدگی به پروندتون به پروسه ی بیشتری نیاز دارد.

کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، smith ، 3rip ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام دوستان
ما که 4 شنبه 9 می مصاحبه داریم باید کی آتکارا باشیم؟ یعنی بلیط رو واسه کی بگیریم
چندروز باید بمونیم بعد مصاحبه؟ بلیط برگشت رو اگه نگیریم اونور بلیط گیرمون میاد؟
سوال دیگه اینکه مصاحبه اینگلیسیه یا فارسی؟
راستی کسی فرم سفارت آنکارا یا لینکشو داره؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-13 ساعت 14:31)vahid100 نوشته:  از دوستان کسی باتاریخ مصاحبه حدود 3 تا 5 اپریل هست اینجا؟
سلام مصاحبه من 5 آپریل هستش و 3 آپریل صبح میرسم آنکارا

تشکر کنندگان:
(2012-03-13 ساعت 20:03)shahab2012 نوشته:  
(2012-03-11 ساعت 16:37)cmbt نوشته:  
(2012-03-09 ساعت 23:41)zahra.h.nik نوشته:  دوست عزیز دروود
مدارکی که همرا بردیم:
شاد باشید.

سلام
سلام
فرم سفارت رو از کجا دانلود کردین؟ این اطلاعات تو کدوم سایته؟

دوستان عزیز.طبق گفته خود سفارت آنکارا که خیلی‌ واضح هم است "اصل ترجمه‌ها باید فرستاد شود".اگر می‌خواهید دقیق عمل کنید باید اصل ترجمه‌ها را بفرستید.و اگر هم مثل من نگران گم شدن یا نرسیدن مدارک هستید دو سری ترجمه کنید تا یک سری را با خود ببرید.دوستانی بودند که کپی‌ فرستادند و مشکلی‌ هم پیدا نکردند.میتوانید این ریسک را بکنید ولی‌ اگر اهل ریسک نیستید طبق گفته خودشان عمل کنید و روزه شک دار نگیرید.

من كپي رو فرستادم و كلير شدن كيسم هم حدود 1 ماه طول كشيد. اگه به نظر شما طولانيه، اصل رو بفرستيد.

شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان:
دوستان تجربیات مختلفی از خرید بلیط ترکیه داشته اند. فکر می کنید خرید بلیط از آژانس های مسافرتی به نفعمان است یا خرید بلیط از دفتر ترکیش و یا پیشنهاد دیگری دارید؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-23 ساعت 01:17)parsy631 نوشته:  دوستان تجربیات مختلفی از خرید بلیط ترکیه داشته اند. فکر می کنید خرید بلیط از آژانس های مسافرتی به نفعمان است یا خرید بلیط از دفتر ترکیش و یا پیشنهاد دیگری دارید؟

فکر نمیکنم خرید از آژآنس یا دفتر ترکیش تفاوت قیمتی داشته باشه . تنها چیزی که قیمت رو تعیین میکنه زمان تهیه بلیط و کلاس پروازه . خب مسلمه هرچی زودتر اقدام کنید بلیطتون ارزون تر پاتون در میاد.
تشکر کنندگان: parsy631 ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام

من رضا هستم چنتا سوال داشتم -هر کی‌ جواب بده کلی‌ دعاش می‌کنم

می‌شه بگید اگه اسپانسر داشته باشی‌ واسه مصاحبه و ترجمه و کارای دیگه - ریز هزینه‌ها چقد می‌شه؟( الان مارچ ۲۰۱۲ هستش)

تشکر کنندگان:
سلام برو بچ گل این سایت

کی میدونه انکارا لیر بهتره ببریم یا دلار؟

اگه لیر قراره ببریم اینجا بگیریم یا از ترکیه؟
تشکر کنندگان: arman_m
(2012-03-25 ساعت 21:46)vahid_ce نوشته:  سلام برو بچ گل این سایت

به نظر من دلار ببر و اونجا هم یه صرافی هست توی تونالی قبل از مطب دکتر که صاحبشم ایرانیه و خوب چینج میکنه ...
شماره کیس:2012AS700
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان:

سلام دوست عزیز
من فکر میکنم با توجه به اینکه در پروسه تغییر دلار به لیر از هر صرافی که این کار رو انجام میده ، باید یه مقداری سود هم به اون صراف داده بشه ، هر مقدار که دلار لازم دارین (440$ * تعداد نفرات مصاحبه شونده + هزینه پزشکی) رو دلار ببرین و الباقی رو بصورت لیر که پول رایج ترکیه هست و واسه خرج کردنش مشکلی نخواهین داشت. البته دوستانی که واسه مصاحبه رفتن اگه این قسمت رو توضیح بدن فکر کنم بهتر باشه که:
آیا هزینه پزشکی رو به لیر هم میشه پرداخت کرد یا نه؟
چون من فکر میکنم این هزینه ها یه نرخ مشخص رسمی باید داشته باشه و یه مرکز دولتی روی این نرخ ها نظارت داره و به این دلیل باید بشه اون رو به لیر هم پرداخت کرد و مرکز پزشکی اگه بخواد به دلار دریافت کنه میاد مثل صرافی ها اون نرخ تبدیل ارز رو از شما میگیره (لطفاً با تجربه ها توضیح بدنSmile)
در ضمن توجه داشته باشین با توجه به قوانین امروز کشور در زمان خروج ، به ازای هر نفر 1000$ به نرخ دولتی هم میتونین تهیه کنین و اون رو با خودتون برگردونین و ایشاا... با گرفتن ویزا همراه خودتون به دیار کفر ببرین ، تازه اگه خدای نکرده ، زبونم لال ، روم به دیوار ویزا نتونستین بگیرین Sad میتونین اون رو یا واسه سفر های بعدی نگه دارین یا با فروختنش تو بازار آزاد یه مقداری از هزینه هایی رو که کردین برگردونین.
البته بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
این نظر من بود ، ما که میخواییم این کارو بکنیم ، بی پولیه دیگه چیکار کنیم ، یه تومن هم یه تومنه دیگه Big GrinTongue
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: kopol ، MAHDI2012 ، t.azimaie ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-26 ساعت 03:32)hoda2012 نوشته:  

سلام دوست عزیز
من فکر میکنم با توجه به اینکه در پروسه تغییر دلار به لیر از هر صرافی که این کار رو انجام میده ، باید یه مقداری سود هم به اون صراف داده بشه ، هر مقدار که دلار لازم دارین (440$ * تعداد نفرات مصاحبه شونده + هزینه پزشکی) رو دلار ببرین و الباقی رو بصورت لیر که پول رایج ترکیه هست و واسه خرج کردنش مشکلی نخواهین داشت. البته دوستانی که واسه مصاحبه رفتن اگه این قسمت رو توضیح بدن فکر کنم بهتر باشه که:
آیا هزینه پزشکی رو به لیر هم میشه پرداخت کرد یا نه؟
چون من فکر میکنم این هزینه ها یه نرخ مشخص رسمی باید داشته باشه و یه مرکز دولتی روی این نرخ ها نظارت داره و به این دلیل باید بشه اون رو به لیر هم پرداخت کرد و مرکز پزشکی اگه بخواد به دلار دریافت کنه میاد مثل صرافی ها اون نرخ تبدیل ارز رو از شما میگیره (لطفاً با تجربه ها توضیح بدنSmile)
در ضمن توجه داشته باشین با توجه به قوانین امروز کشور در زمان خروج ، به ازای هر نفر 1000$ به نرخ دولتی هم میتونین تهیه کنین و اون رو با خودتون برگردونین و ایشاا... با گرفتن ویزا همراه خودتون به دیار کفر ببرین ، تازه اگه خدای نکرده ، زبونم لال ، روم به دیوار ویزا نتونستین بگیرین Sad میتونین اون رو یا واسه سفر های بعدی نگه دارین یا با فروختنش تو بازار آزاد یه مقداری از هزینه هایی رو که کردین برگردونین.
البته بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
این نظر من بود ، ما که میخواییم این کارو بکنیم ، بی پولیه دیگه چیکار کنیم ، یه تومن هم یه تومنه دیگه Big GrinTongue
ترجیحاً دلار ببرید بهتره ، برای اینکه شما اینجا مجبورید لیر ترکیه رو باقیمت بیشتری نسبت به ارزشش خریداری کنید چراکه همکنون نرخ برابری دلار در برابر لیر ترکیه 1.79 هست یعنی در برابر هر 100 دلار باید به شما 179 لیر پرداخت کنند پس با احتساب دلار 1890 تومانی روز ششم فرودین ماه نرخ ارزش لیر ترکیه برابر با 1055 تومان می شود و این درحالیست که که نرخ بازار آزاد لیر ترکیه همکنون 1130 نومان است یعنی شما 75 تومان بالاتر از ارزش واقعی لیر در ایران آن را خریداری می کنید و این به ضرر شماست ، پس نتیجه می گیریم که خرید دلار و بردن آن به ترکیه کار منطقی تر است
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: vroom ، hoda2012 ، Farshid22 ، leila42 ، t.azimaie ، **USA** ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان