کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-03-31 ساعت 04:02)h4di نوشته:  دوستان هتل رو از توی ایران چطور باید رزو کرد؟ مستر کارت که ندارم. آیا باید به آزانسهای مسافری سر بزنم.
در ضمن میشه بهم بگین یه هتل ارزون و تمیز که اینترنت هم داشته باشه تو آنکارا شبی چقدر در میاد ( 1 تخته)؟

دوست عزيزم
به اين سايت برويد بعضي هتل ها براي رزرو نياز به كرديت كارت دارند بعضي ها هم ندارند
Www.hrs.com
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: h4di ، SH1A2R3
(2012-03-31 ساعت 04:02)h4di نوشته:  دوستان هتل رو از توی ایران چطور باید رزو کرد؟ مستر کارت که ندارم. آیا باید به آزانسهای مسافری سر بزنم.
در ضمن میشه بهم بگین یه هتل ارزون و تمیز که اینترنت هم داشته باشه تو آنکارا شبی چقدر در میاد ( 1 تخته)؟

سلام دوست من، شک نکن که باید از آژانس هتل رو بگیری . من فکر میکردم اگه خودم رزرو کنم ارزونتر میشه، ولی آژانس ها ارزون ترن

من تحقیقاتی که کردم فهمیدم ترو تمیزترین هتل 3 ستاره که به سفارت هم نزدیک باشه هتل اوزیلهانه

اینم سایتش : http://ozilhanotel.com.tr/homepage.html
تشکر کنندگان: h4di ، Serendipity ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، vroom ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان،
من از گوگل مپ برای آدرس پیدا کردن زیاد استفاده میکنم. و مطمئنم تو ترکیه هم خیلی به درد خواهد خورد. کافیه جایی که میخواهین برین رو پرینت کنین و در اختیار راننده تاکسی بگذارین. و یا محل هتل رو پرینت شده در اختیار داشته باشین که اگر خدای نکرده گم شدین راحت بتونین موقعیتتون رو پیدا کنین. برای همین تصمیم دارم یه مپ عمومی بسازم از سفارت آمریکا، مطب پزشک، هتلها و جاهای دیدنی آنکارا و در اختیار بچه های مهاجر سرا قرار بدم.
اگر اطلاعاتی راجع به هر نقطه شهر دارین و میخواهین به اشتراک بزارین ممنون میشم بهم پیغام بدین (جاش رو روی گوگل مپ نشونم بدین و یا حداقل آدرس دقیقش رو بدین)
فعلا فقط سفارت آمریکا رو اضافه کردم.
بقیه مکانها رو هم به زودی اضافه میکنم.

> نقشه <
تشکر کنندگان: 3rip ، parsy631 ، anikoo ، bakhtiari659 ، m0na_000 ، t.azimaie ، shervn ، SH1A2R3 ، majid89 ، behzad7 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
برای رزرو یا باید کارتهای اعتباری داشته باشی (کریدیت مستر کارت) یا باید از طریق ازانسهای مسافرتی رزرو کنی یا حظوری بری اونجا هتل بیوک ارسن (buyuk ersan ) هتل بدی نیست نزدیک سفارته قیمتهاش هم مناسبه مسوولان هتل هم برخوردشون خوبه فقط تو تابستون اتاقاش کمی گرمه که میتونید از مسوول هتل پنکه بگیرید

تشکر کنندگان: h4di ، امیر مهاجر

سلام.هتل ازیلهان خوب.نزدیک به سفارت.اینترنت رایگان .امن.صبحانه اش بدک نیست.شبی 100 دادم برای 4 نفر .خیابان اتاتورک.(نزدیک هتل ددمان)
(2012-03-31 ساعت 08:49)3rip نوشته:  

سلام دوست من، شک نکن که باید از آژانس هتل رو بگیری . من فکر میکردم اگه خودم رزرو کنم ارزونتر میشه، ولی آژانس ها ارزون ترن

من تحقیقاتی که کردم فهمیدم ترو تمیزترین هتل 3 ستاره که به سفارت هم نزدیک باشه هتل اوزیلهانه

ازیلهان اینترنتی رزرو نمی کنه.تلفن بزنید با بایرام صحبت کنید !!!!!!!!
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: anikoo ، h4di ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-31 ساعت 15:04)MAHDI2012 نوشته:  

سلام.هتل ازیلهان خوب.نزدیک به سفارت.اینترنت رایگان .امن.صبحانه اش بدک نیست.شبی 100 دادم برای 4 نفر .خیابان اتاتورک.(نزدیک هتل ددمان)
(2012-03-31 ساعت 08:49)3rip نوشته:  

ازیلهان اینترنتی رزرو نمی کنه.تلفن بزنید با بایرام صحبت کنید !!!!!!!!

ببخشید، میدونین قیمت اتاق یرای 1 نفر شبی چقدر میشه؟
دارم سعی میکنم تخمینی از هزینه های آنکارا به دست بیارم.
تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 19:40)h4di نوشته:  ببخشید، میدونین قیمت اتاق یرای 1 نفر شبی چقدر میشه؟
دارم سعی میکنم تخمینی از هزینه های آنکارا به دست بیارم.

سلام
من هفته پیش قیمت گرفتم
ازیلهان استاندارد 36 دلار
دولوکس 48 دلار
سگمن 60 دلار
بست وسترن 100 دلار

از دوستانی که به سفارت آنکارا رفتن یک سوال داشتم.
من حقیقتش بعد از اینکه سفارت برم میخوام برم استانبول .
اما برای کیف اصلیم اعتمادی به انبار هتل ندارم.
آیا امکانش هست که لپتاپ و موبایل و وسایل دیگه را داخل سفارت برد یا نه؟
کسی در این باره تجربه داره؟

تشکر کنندگان: 3rip ، h4di ، امیر مهاجر
(2012-04-02 ساعت 00:16)stealth نوشته:  ... آیا امکانش هست که لپتاپ و موبایل و وسایل دیگه را داخل سفارت برد یا نه؟
کسی در این باره تجربه داره؟

گوشی موبایل رو می تونین به مامورای دم در تحویل بدین اما تا جایی که یادمه لپتاپ رو تحویل نمی گیرن و می مونه روی دستتون.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
با یه ضرب و تقسیم ساده متوجه می شیم که تفاوت آنچنانی نداره !
امروز دلار در بازار 1910 تومان بود و لیر 1080 تومان و همچنین نسبت رخ دلار به لیر 1.76 است . حالا اگر فرض کنیم 5 میلیون تومان بخواهیم change اعداد زیر به دست میاد.
5,000,000 تومن را میتونیم باهاش 2,617 دلار بخریم و این دلار رو توی ترکیه اگه به لیر تبدیلش کنیم 4,604.3 لیر میشه و حالا اگه بخواهیم مستقیم لیر بخریم با 5 میلیون تومن می تونیم 4,629 لیر بخریم . با این حساب من ترجیح می دم که دلار بخرم و با خودم ببرم !!!! از حالا عادت کنیم بخ خرج کردن دلار

(2012-03-26 ساعت 00:59)ali.narooei نوشته:  
(2012-03-25 ساعت 21:46)vahid_ce نوشته:  سلام برو بچ گل این سایت

کی میدونه انکارا لیر بهتره ببریم یا دلار؟

اگه لیر قراره ببریم اینجا بگیریم یا از ترکیه؟

به نظر من دلار ببر و اونجا هم یه صرافی هست توی تونالی قبل از مطب دکتر که صاحبشم ایرانیه و خوب چینج میکنه ...

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، amir0_0amir ، MPU
سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
والا ما هر چي حساب كتاب كرديم آخرش معلوم نشد كه بهتره با تور بريم آنكارا يا زميني به وان بريم بعد از اونجا يه پرواز بگيريم براي آنكارا؟
كسي حساب دستش هست كه كدوم بيشتر ميصرفه؟ ممنون ميشم ما رو هم در جريان بگذاريد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-04-03 ساعت 14:27)honey62 نوشته:  سلام دوستاي خوب مهاجرسرا
والا ما هر چي حساب كتاب كرديم آخرش معلوم نشد كه بهتره با تور بريم آنكارا يا زميني به وان بريم بعد از اونجا يه پرواز بگيريم براي آنكارا؟

ممنون میشم در این زمینه که شما گفتید تجربیات دوستان رو داشته باشیم.
مثلا آیا مسیر زمینی به وان امنیت داره؟ و آیا مرز رازی باز هست؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-03 ساعت 15:08)jahan_roone نوشته:  

مثلا آیا مسیر زمینی به وان امنیت داره؟ و آیا مرز رازی باز هست؟

دوست عزیز در مورد رفتن اطلاع زیادی ندارم ولی در مورد برگشت خصوصا زمانی که به سلامتی ویزا رو دریافت کردین به هیچ عنوان زمینی برنگردین حتی اگه خیلی ارزونتر بود! چون مامورین مرزی به شدت نسبت به ویزای امریکا حساسن و براتون یه پرونده درست و حسابی درست میکنن وبعد ...
دقیقا همین مورد برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد و ماهها گرفتار جوابگویی بودند که چرا آمریکا؟! حالا اون بنده خدا یه شانسی که آورد مدارک پزشکی داشت و گفت برای درمان میره و چون مدارکش هم معتبر بود براش دردسر نشد. نمیخوام بترسونمتون و یا ته دلتون رو خالی کنم این اتفاقی بود که افتاد و من وظیفه خودم دونستم که این موضوع رو مطرح کنم در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: vroom ، s$s ، honey62 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، kopol
(2012-04-03 ساعت 15:08)jahan_roone نوشته:  

مثلا آیا مسیر زمینی امنیت داره؟ و آیا مرز رازی باز هست؟
مسیر ارومیه- وان- آنکارا (مرز سرو) و مسیر خوی- وان -آنکارا (رازی) رو رفتیم. هر دو مسیر امنه . از نظر سختی مسیر از خوی تا مرز رازی و از رازی تا وان خیلی درب و داغونه. البته حسن این مسیر اینه که نزدیکتره. 66 کیلومتر تا رازی (1/5 ساعت) و 100 کیلومتر از رازی تا وان (2/5 ساعت). مسیر ارومیه-سرو- وان راحت تره. ارومیه- سرو 1 ساعت، سرو تا وان 3/5 الی 4 ساعت.
پرواز های وان دقیق و آن تایمه و خیلی راحته.
هزینه ها:
بلیط رفت و برگشت وان- آنکارا 232000 تومان (زمان خرید یک ماه قبل از پرواز، هر چی زودتر بگیرید ارزونتره. توضیح این که اگر برنامتون قطعیه و احتمال تغییر بلیط نمی دید می تونید با 168000 تومن رفت و برگشت بگیرید).
ارومیه تا مرز سرو با آژانس 12 تا 15 تومن، عوارض خروج 12000 تومن، مرز تا وان 25 الی 30 لیر.

شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: frozen mind ، kopol ، honey62 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
قابل توجه دوستانی که برای رزرو هتل مشکل دارند:
از گوگل مپ استفاده کنید:
1- روی مرکز آنکارا و اطراف سفارت زوم کنید.
2- آیکون هایی که به شکل تخت خواب ظاهر می شوند هتل ها هستند. روی هر کدام کلیک کنید اسم هتل اسم و مشخصات و شماره تلفن های هتل توی یک پنجره ظاهر می شه.
3- اسم هتل رو توی گوگل سرچ کنید و سایت اصلی خود هتل رو پیدا کنید. گوگل معمولا آدرس سایت های واسطه رو می ده که 10 تا 20 در صد با قیمت واقعی تفاوت داره.
4- تو سایت هتل ایمیلش موجوده. میل بزنید. تاریخ ورود و خروجتون رو بگید و ذکر کنید که به دلیل تحریم ها امکان حواله پول رو ندارید و پیشنهاد بدید که پیش پرداخت رزرو هتل رو روز ورودتون نقدا پرداخت می کنید.
بنده شخصا اتاق دو نفره (tween) رو تو هتل 4 ستاره که نزدیک سفارت و مطبه با همین روش رزرو کردم شبی 150 لیر.
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: MPU ، Hediyeh ، frz61 ، storagemeter ، frozen mind ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-04-03 ساعت 16:44)ali1981 نوشته:  قابل توجه دوستانی که برای رزرو هتل مشکل دارند:
از گوگل مپ استفاده کنید:
1- روی مرکز آنکارا و اطراف سفارت زوم کنید.
2- آیکون هایی که به شکل تخت خواب ظاهر می شوند هتل ها هستند. روی هر کدام کلیک کنید اسم هتل اسم و مشخصات و شماره تلفن های هتل توی یک پنجره ظاهر می شه.
3- اسم هتل رو توی گوگل سرچ کنید و سایت اصلی خود هتل رو پیدا کنید. گوگل معمولا آدرس سایت های واسطه رو می ده که 10 تا 20 در صد با قیمت واقعی تفاوت داره.
4- تو سایت هتل ایمیلش موجوده. میل بزنید. تاریخ ورود و خروجتون رو بگید و ذکر کنید که به دلیل تحریم ها امکان حواله پول رو ندارید و پیشنهاد بدید که پیش پرداخت رزرو هتل رو روز ورودتون نقدا پرداخت می کنید.
بنده شخصا اتاق دو نفره (tween) رو تو هتل 4 ستاره که نزدیک سفارت و مطبه با همین روش رزرو کردم شبی 150 لیر.
خیلی ممنون راهنمایی خوبی بود. فقط اینکخ سایتهای واسطه مثل booking و ... قیمت هاشون پایین تر از قیمت های هتل است . آیا زمان ورود هتل اتاق را به همان قیمت سایت ها می ده یا به نرخ خودش ؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان