کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-03-26 ساعت 08:38)kopol نوشته:  
(2012-03-26 ساعت 03:32)hoda2012 نوشته:  
(2012-03-25 ساعت 21:46)vahid_ce نوشته:  سلام برو بچ گل این سایت

کی میدونه انکارا لیر بهتره ببریم یا دلار؟

اگه لیر قراره ببریم اینجا بگیریم یا از ترکیه؟

سلام دوست عزیز
من فکر میکنم با توجه به اینکه در پروسه تغییر دلار به لیر از هر صرافی که این کار رو انجام میده ، باید یه مقداری سود هم به اون صراف داده بشه ، هر مقدار که دلار لازم دارین (440$ * تعداد نفرات مصاحبه شونده + هزینه پزشکی) رو دلار ببرین و الباقی رو بصورت لیر که پول رایج ترکیه هست و واسه خرج کردنش مشکلی نخواهین داشت. البته دوستانی که واسه مصاحبه رفتن اگه این قسمت رو توضیح بدن فکر کنم بهتر باشه که:
آیا هزینه پزشکی رو به لیر هم میشه پرداخت کرد یا نه؟
چون من فکر میکنم این هزینه ها یه نرخ مشخص رسمی باید داشته باشه و یه مرکز دولتی روی این نرخ ها نظارت داره و به این دلیل باید بشه اون رو به لیر هم پرداخت کرد و مرکز پزشکی اگه بخواد به دلار دریافت کنه میاد مثل صرافی ها اون نرخ تبدیل ارز رو از شما میگیره (لطفاً با تجربه ها توضیح بدنSmile)
در ضمن توجه داشته باشین با توجه به قوانین امروز کشور در زمان خروج ، به ازای هر نفر 1000$ به نرخ دولتی هم میتونین تهیه کنین و اون رو با خودتون برگردونین و ایشاا... با گرفتن ویزا همراه خودتون به دیار کفر ببرین ، تازه اگه خدای نکرده ، زبونم لال ، روم به دیوار ویزا نتونستین بگیرین Sad میتونین اون رو یا واسه سفر های بعدی نگه دارین یا با فروختنش تو بازار آزاد یه مقداری از هزینه هایی رو که کردین برگردونین.
البته بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
این نظر من بود ، ما که میخواییم این کارو بکنیم ، بی پولیه دیگه چیکار کنیم ، یه تومن هم یه تومنه دیگه Big GrinTongue
ترجیحاً دلار ببرید بهتره ، برای اینکه شما اینجا مجبورید لیر ترکیه رو باقیمت بیشتری نسبت به ارزشش خریداری کنید چراکه همکنون نرخ برابری دلار در برابر لیر ترکیه 1.79 هست یعنی در برابر هر 100 دلار باید به شما 179 لیر پرداخت کنند پس با احتساب دلار 1890 تومانی روز ششم فرودین ماه نرخ ارزش لیر ترکیه برابر با 1055 تومان می شود و این درحالیست که که نرخ بازار آزاد لیر ترکیه همکنون 1130 نومان است یعنی شما 75 تومان بالاتر از ارزش واقعی لیر در ایران آن را خریداری می کنید و این به ضرر شماست ، پس نتیجه می گیریم که خرید دلار و بردن آن به ترکیه کار منطقی تر است

سلام .اول اینکه اگه تونستی لیر گیر بیاری سلام منو بش برسان.شما دلار ببر و همانجا صرافی هست هر وقت نیاز داشتی چنج کن.در ضمن این دلارها (حیف س) خرج بیهوده نکنید .بماند که ما خرید شب عید را انکارا انجام دادیم.در مطب اونگان هم دلار و هم لیر قبول می کنند.موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: vroom ، hoda2012 ، Farshid22 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-26 ساعت 03:32)hoda2012 نوشته:  [quote='vahid_ce' pid='157988' dateline='1332695800']

در ضمن توجه داشته باشین با توجه به قوانین امروز کشور در زمان خروج ، به ازای هر نفر 1000$ به نرخ دولتی هم میتونین تهیه کنین و اون رو با خودتون برگردونین و ایشاا... با گرفتن ویزا همراه خودتون به دیار کفر ببرین ، تازه اگه خدای نکرده ، زبونم لال ، روم به دیوار ویزا نتونستین بگیرین Sad میتونین اون رو یا واسه سفر های بعدی نگه دارین یا با فروختنش تو بازار آزاد یه مقداری از هزینه هایی رو که کردین برگردونین.

به نظز من بچه هایی که میرن ترکیه ارز دولتیشون و نگیرن چون واسه ترکیه 1000 تا میدن ولی اگه صبر کنن و ویزای آمریکاشون و بگیرن میتونن 1500 دلار با نرخ دولتی بگیرن
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: frozen mind ، vroom ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-26 ساعت 09:32)ali.narooei نوشته:  
(2012-03-26 ساعت 03:32)hoda2012 نوشته:  [quote='vahid_ce' pid='157988' dateline='1332695800']

به نظز من بچه هایی که میرن ترکیه ارز دولتیشون و نگیرن چون واسه ترکیه 1000 تا میدن ولی اگه صبر کنن و ویزای آمریکاشون و بگیرن میتونن 1500 دلار با نرخ دولتی بگیرن
تا فردا چي پيش بياد!

شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: 3rip ، vroom ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام
من درباره الان نمیتونم نظری بدم اما من اولین مدیکالم 30 می 2011 بود.
اونروز من نفر اول بودم و زمانی که بابت ازمایش از من دلار خواست گفت که خرد نداره و من گفتم به لیر میدم.
وقتی رسید را با قیمت لیره و دلار مقایسه کردم دیدم که پرداخت به لیر برام به صرفه تر شد. ضمنا رسید آزمایشگاه هزینه ها به ریز به لیره نوشته شده بود. دکتر هم که رسیدی نداد.
برای همین بعد از ظهر هم هزینه را به منشی دکتر به لیر پرداخت کردم.
این در شرایطی بود که من 400 لیر از صراف ایران به قیمت آزاد خریده( اون زمان 760) بودم. با این وجود به نفعم بود.
علاوه بر اینها بعد از آزمایشها رفتیم بانک ملت تو میدان کیزیلای و 1400 لیر هم اونجا به قیمت دولتی گرفتم که اون زمان حدود 20 تومن هم کارمزدش تموم شد و 700 برام در اومد هر لیره.
اما الان نمیدونم نرخ چنج و کارمزدی که در ترکیه میگیرن چقدره اما قیمت لیر نسبت به ارزشش در حال حاضر در ایران بالاتر هست .
برای همین باید از دوستانی که در ترکیه چنج را انجام دادن سوال کنیم که به ازای هر دلار چند لیر گرفتند. اون زمان میشه نظر داد که هزینه کدوم به صرفه تره.

(2012-03-26 ساعت 03:32)hoda2012 نوشته:  سلام دوست عزیز
من فکر میکنم با توجه به اینکه در پروسه تغییر دلار به لیر از هر صرافی که این کار رو انجام میده ، باید یه مقداری سود هم به اون صراف داده بشه ، هر مقدار که دلار لازم دارین (440$ * تعداد نفرات مصاحبه شونده + هزینه پزشکی) رو دلار ببرین و الباقی رو بصورت لیر که پول رایج ترکیه هست و واسه خرج کردنش مشکلی نخواهین داشت. البته دوستانی که واسه مصاحبه رفتن اگه این قسمت رو توضیح بدن فکر کنم بهتر باشه که:
آیا هزینه پزشکی رو به لیر هم میشه پرداخت کرد یا نه؟
چون من فکر میکنم این هزینه ها یه نرخ مشخص رسمی باید داشته باشه و یه مرکز دولتی روی این نرخ ها نظارت داره و به این دلیل باید بشه اون رو به لیر هم پرداخت کرد و مرکز پزشکی اگه بخواد به دلار دریافت کنه میاد مثل صرافی ها اون نرخ تبدیل ارز رو از شما میگیره (لطفاً با تجربه ها توضیح بدنSmile)
البته بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
این نظر من بود ، ما که میخواییم این کارو بکنیم ، بی پولیه دیگه چیکار کنیم ، یه تومن هم یه تومنه دیگه Big GrinTongue

تشکر کنندگان: vroom ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، t.azimaie ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
درود بر شما
کیس من بالای 50000 است. با توجه به اینکه فکر کنم در ماه جون یا جولای کارنت شم. از حالا چکار باید بکنم؟ واکسنها رو شروع کنم؟ چطوری؟ نگرانم
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: booboo ، امیر مهاجر

من هم با نظر دوستم موافق هستم .1000 تا نگیرید...وقتی اشالله خواستید برید امریکا 1500 بگیرید بهتره

تشکر کنندگان: vroom ، jake ، ali.narooei ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-27 ساعت 19:52)MAHDI2012 نوشته:  

من هم با نظر دوستم موافق هستم .1000 تا نگیرید...وقتی اشالله خواستید برید امریکا 1500 بگیرید بهتره

سلام

سلام

ولی من فکر میکنم باید نقد رو بچسبیم . چون معلوم نیست تا زمان سفر به امریکا اوضاع چطور باشه، آیا بازم ارز مسافرتی کاهش پیدا میکنه؟ یا اصلا قطع میشه ؟ پارسال واسمون درس عبرت شد که روی هیچ چیز بازار ارز نمیشه حساب باز کرد.

پس بهتره نقد رو به نسیه ترجیح بدیم و همین 1000 تا رو بگیریم. البته این نظر منه
تشکر کنندگان: kopol ، roghiyeh ، vroom ، MAHDI2012 ، hoda2012 ، t.azimaie ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-28 ساعت 08:51)3rip نوشته:  
(2012-03-27 ساعت 19:52)MAHDI2012 نوشته:  

سلام

سلام

ولی من فکر میکنم باید نقد رو بچسبیم . چون معلوم نیست تا زمان سفر به امریکا اوضاع چطور باشه، آیا بازم ارز مسافرتی کاهش پیدا میکنه؟ یا اصلا قطع میشه ؟ پارسال واسمون درس عبرت شد که روی هیچ چیز بازار ارز نمیشه حساب باز کرد.

پس بهتره نقد رو به نسیه ترجیح بدیم و همین 1000 تا رو بگیریم. البته این نظر منه

درسته این هم یک واقعیتی است

تشکر کنندگان: 3rip ، hoda2012 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
سلام
سه تا سوال دارم!
1. میخواستم برا مصاحبم از سفارت ترکیه به مالزی تغییر بدم! چطور میشه این کارو کرد ؟چون من الان دانشجوم توی مالزی! و تاریخ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست
2. مدارکی که در روز مصاحبه مورد نیاز هست تا داشته باشم چه چیزا هستند؟
3. من برا KCC پی در افهای 80184 و 230_DS و عکس رو فرستادم! الان چه فرمهایی مورد نیاز هست تا بفرستم به KCC یا به سفارتی که میخوام مصاحبه بدم؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-26 ساعت 00:59)ali.narooei نوشته:  

به نظر من دلار ببر و اونجا هم یه صرافی هست توی تونالی قبل از مطب دکتر که صاحبشم ایرانیه و خوب چینج میکنه ...

سلام ، دوست عزیز دلار ببری بهتره
(2012-03-15 ساعت 17:02)vahid_ce نوشته:  دوستان مدارک باید چه زمانی به ترکیه ارسال کنیم؟
من 30 اوریل مصاحبه دارم

سلام ، دوست عزیز بهتره کم کم مدارک آماده کنی‌ و پست کنی‌ برای سفارت

به نظر من دلار ببر و اونجا هم یه صرافی هست توی تونالی قبل از مطب دکتر که صاحبشم ایرانیه و خوب چینج میکنه ...

سلام ، دوست عزیز دلار ببر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-30 ساعت 19:39)dvlottory نوشته:  سلام
این توضیح تو همون متنیه که دوتا فرم ارسالی به انکارا آخرشه.
کسی میدونه قضیه ی این 440 دلار و 819 دلار چیه؟
مگه هزینه ی پرداختی تو سفارت 440 دلار نبود؟
با سپاس از پاسخ دهنده ها

INTERVIEW
1. FEE: The special Diversity Immigrant Visa processing fee is $440.00 per person. The fee for an immigrant visa is $305.00 and $74.00 surcharge per person. You will be required to pay the special DV processing fee of $440.00 and the application fee of $305.00 and $74.00 surcharge at the time of your interview (total of $819.00 per person). The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier. Visa, Mastercard, American Express, Novus/Discover and Diners cards are acceptable. Personal checks and credit card numbers provided verbally or in writing are not accepted.
از تاریخ 2 فوریه 2012 هزینه به 440 دلار کاهش یافته است . متنی که گذاشته اید قدیمی است و الان اصلاح شده است. موفق باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، dvlottory
(2012-03-30 ساعت 20:42)a.behzadi نوشته:  

سلام ، دوست عزیز دلار ببری بهتره
(2012-03-15 ساعت 17:02)vahid_ce نوشته:  دوستان مدارک باید چه زمانی به ترکیه ارسال کنیم؟
من 30 اوریل مصاحبه دارم

سلام ، دوست عزیز بهتره کم کم مدارک آماده کنی‌ و پست کنی‌ برای سفارت

سلام ، دوست عزیز دلار ببر

دوست عزيزم
من نميدونم دوستان بر چه مبنايي ميگن دلار ببر و لير نبر
همه جاي تركيه حتي مطب دكتر آزمايشگاه ويزيت دكتر و هتل ها لير قبول ميكنند
فقط سفارت به ازاي هر نفر ٤٤٠ دلار ببريد بقيه لير هم ميشه
موفق باشيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-03-30 ساعت 21:50)armanbala نوشته:  دوست عزيزم
موفق باشيد

آرمان جان اگر دلار دولتی رو اونجا چنج کنیم لیر بیشتری گیرمون میاد، در غیر این صورت فرق چندانی نمی کنه لیر ببریم یا دلار.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-03-30 ساعت 22:34)frozen mind نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 21:50)armanbala نوشته:  دوست عزيزم
موفق باشيد

آرمان جان اگر دلار دولتی رو اونجا چنج کنیم لیر بیشتری گیرمون میاد، در غیر این صورت فرق چندانی نمی کنه لیر ببریم یا دلار.
از لحاظ به صرفه بودن دوستان میگن شما هر کشور خارجی می خوایین برین فقط دلار ببرید اونجا تو صرافی چنج کنید پول بیشتری گیرتون میاد قفط در حد خیلی خیلی کم پول اون کشورو از ایران ببرید (بعنوان پول تو جیبی برای مثلا تاکسی.........)
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان هتل رو از توی ایران چطور باید رزو کرد؟ مستر کارت که ندارم. آیا باید به آزانسهای مسافری سر بزنم.
در ضمن میشه بهم بگین یه هتل ارزون و تمیز که اینترنت هم داشته باشه تو آنکارا شبی چقدر در میاد ( 1 تخته)؟
تشکر کنندگان: 3rip ، behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان