کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-24 ساعت 20:13)h4di نوشته:  سلام دوستان.
من بلیط و هتل گرفتم منتظز پروازم برای 2 هفته دیگه.
فقط عوارض خروج از کشور به چه صورت پرداخت میشه؟ تو همون فرودگاه میگیرن و یا باید قبلا به شماره حساب پرداخت کنیم؟
مبلغش چقدر هست؟

ممنون
به هر دو صورت امکانپذیره. معمولا در شعبه های مرکزی بانک ملی هر شهر قابل واریز هست که میتونید با تماس با سرپرستی بانک ملی شهرتون بپرسید در کدام شعبه ها قابل پرداخت هست.

ولی اگر میتونید ۲ ساعت قبل از پرواز در فرودگاه باشید جای هیچ نگرانی نیست و به همه کارها میرسید.
تشکر کنندگان: h4di ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان سلام : کسی میدونه برای تهیه لیر چکار باید کرد ؟
چون موقعی که میرسین انکارا فقط دلار دارین . ایا تو فرودگاه چنج میکنن ؟

ضمنا توی هتل چطور ؟ آیا محلی برای مدارک و اوراق مهم و پول وجود داره ؟
یا باید 4 چشمی بپای و با خودت اینور اونور بگردونی؟

راهنمایی لطفا
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-25 ساعت 00:16)JOHANNA نوشته:  دوستان سلام : کسی میدونه برای تهیه لیر چکار باید کرد ؟
چون موقعی که میرسین انکارا فقط دلار دارین . ایا تو فرودگاه چنج میکنن ؟

ضمنا توی هتل چطور ؟ آیا محلی برای مدارک و اوراق مهم و پول وجود داره ؟
یا باید 4 چشمی بپای و با خودت اینور اونور بگردونی؟

راهنمایی لطفا

به صرافی می گن deviz ، توی خیابون هم زیاد هست میرید ، قیمت دلار اون روز رو زده چنج می کنین. ما ترانسفر داشتیم دیگه تو فرودگاه لازم نبود چنج کنیم.

یه جایی داره توی کمد ، safe box ، که کد میدی بهش وسایل مهم رو می ذاری توش. اما ما چمدونامون رو موقع خروج با این قفل کوچولوها می بندیمو کیلیدو میبریم.
شماره کیس:2012AS00039XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ 2012
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت ویزا:25 می
تعداد افراد : 1
سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و با تشکر از مدیران و اعضای مشارکت کننده در جهت یاری رساندن به همدیگه
دو ساعت پیش مامور "یوپی اس" پاس و ویزا و پاکت های زرد رو به من تحویل داد.........
چون هنوز امضا برام فعال نیست شرایط رو اینجا می نویسم
کیس 2012AS6XXX
مشاهده قبولی یک ماه بعد از مرحله دوم یعنی اصلا مرحله اول رو چک نکرده بودیم
ارسال فرمهای سری اول اواسط مهر ماه بدون هیچ عجله ای ( ریلکس )
تاریخ مصاحبه : 12 ژانویه درخواست کردیم دو ماه عقب بیوفته که انداختن دو آپریل چون سفارت مارس تعطیل بود
مدارک رو چهل روز قبل از مصاحبه فرستادیم آنکارا ( همچنان ریلکس )
26 مارس رفتیم انکارا . یک راست از فرودگاه پیش دکتر . هیچ واکسنی نزده بودیم. کلا ششصد دلار دادیم دکتر واسه همه چی
بعدش رفتیم deeps hostel که قبلا از اینترنت پیداش کرده بودیم. جای خیلی خوب و تمیز و ارزونیه هر نفر هر شب 20 دلار خدایی از ایران ارزونتر میوفته (جدیدا کمی گرون کرده و اکثر اطاق ها پر هستند )
ساغت 15 روز بعد رفتیم جواب دکتر رو گرفتیم
شب بلیط اتوبوس گرفتیم رفتیم 3 روز استانبول رو گشتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت با یک جفت امریکایی رفیق شدیم.......
یکشنبه بر گشتیم آنکارا که فرداش بریم مصاحبه
روز مصاحبه خیلی ریلکس رفتیم داخل . هیچ وسیله الکترونیک با هاتون نباشه حتی کابل رابط موبایل
با اینکه نفر آخر نبودیم ولی آخره همه مصاحبه شدیم تازه یادشون رفت انگشت نگاری کنندجند تا سوال آفیسر پرسید چند تا هم ما که یربه یر شدیم. برگه آبی از قبل تایپ شده و آماده بود.همراه برگ آبی آفیسر یک یادداشت داد گفت برید ناهار رو بزنید ساغت 2 بیایید واسه انگشت نگاری ما هم که بد تر از اینارو تو ایران تجربه داریم با لبخند قبول کردیم و خلاصه کار تموم شد. دوستان یادتون باشه داخل سفارت یک لحظه هم لبخند از لباتون دور نشه . تحت هر شرایطی . فکر کنید دارن تحمل شما رو سنجش می کنند
خلاصه برگشتیم و با اینکه آفیسر گفت تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ما خودمون رو واسه 3 ماه آماده کردیم چون هنوز از مارس تو نوبت کلیر بودند. ولی با کمال تعجب 4 may کلیر شدیم. امروز تو ویزا دیدم که تاریخ کلیر خورده 2 may
سربازی من زمان جنگ تو س پ ا ه بوده . نوشته بودم کار اداری میکردم. پرسید چه میکردی راستشو گفتم که کوپن سوخت توزیع میکردیم بین واحد ها
ترجمه ما فقط مهر مترجم رو داشت
عکس های اضافی و ترجمه مدارک تحصیلی من (برنده اصلی خانمم بود) و فرم 2 برگی هر دومون رو همراه پاسپورت و پاکت های زرد برگردوندند
کیس ما 2 نفر بود
ویزا دقیقا تا 6 ماه بعد نامه دکتر اعتبار داره یعنی ما که 26 مارس دکتر رفتیم تا 26 سپتامبر وقت داریم که وارد بشیم
برای مصاحبه نفری 440 دلار دادیم
برای ups نفری 17 دلار میگیره
سه شنبه پاس رو دادم و پنجشنبه ظهر تحویل کرفتم
اگر سوالی هست در خدمتم
یکی از دوستان زحمت بکشه اینارو به احسان جان منتقل کنه که در جدول وارد کنند من ناشی هستم و تازه کار
اگر لازمه این نوشته توسط مدیران محترم به هر جایی که صلاح هست جابجا بشه
ما برای اواسط سپتامبر برای 3 ماه میریم ویرجینیا . پسر عمه جان اونجاست
گرین و SSN و گواهینامه و آیدی کارت و باز کردن حساب سکیور کردیت رو انجام میدیم اگه کار جور نشد بر میگردیم چند ماهی کارهای نصفه نیمه رو تمام میکنیم که یک باره بریم بمونیم.
بلیط تهران تا واشنگتن دی سی دو سره رزرو کردم 1106000 تومان اگر کسی ارزونتر سراغ داره لطفا خبر بده
در خاتمه آرزو میکنم همه دوستان به آرزوهایی که به صلاحشون هست برسند
ببخشید که طولانی شد
بدرود.
(2012-05-24 ساعت 07:55)jordanir نوشته:  چند تا سوال برای اطمینان از deepshostel پرسیده بودم اینجا برای دوستان میذارم.

Dear

we dont have double room we have room for 2 people and if you wanna check it we have photos on our web sites
we dont have ensuit room sorry
i can not make discount but you can stay room for 5 people?Echange rates changes everyday it depends date you came and you can pay in euro but not in dollar Tuekish lira better for me

Please if you wanna make reservation tell me

Cheers
------------------------------------------
خداییش انگلیسیشو حال میکنید.
خدا به دادمون برسه این بنده خدا بخواد آدرس بهمون بده. چند تا انگلیسی زبان از همین انگلیسیش شاکی بودند. باز هم همین توی انکارا غنیمته.

سلام
اتاق 2 تخته داره ولی تخت ها جداست
هر طبقه 2 تا سرویس داره برای 5 اتاق
کلا 4 طبقه داره
در طبقات اتاق 1 و 2 و 4 و 6 تخته داره
هر طبقه حدود 12-13 نفر جا داره
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، jordanir ، shkhmo ، SH1A2R3 ، كاميلا ، oe163 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دریافت ویزا بعد از پروسه چک کلیرنس:

مادر و پدر من چون باید کلیر بودنشون چک می شد موقع مصاحبه برگه آبی گرفته بودن
بعد از اینکه معلوم شد پاک و منزه هستن، کلی گذشت تا بالاخره تصمیم بگیرن برن ویزاشونو بگیرن لطفا
مامان بنده تنهایی پا شدن رفتن آنکارا. دوشنبه صبح با پرواز ایران ایر. همون روز هم رفتن سفارت و برگه آبی و پاسپورتا رو دادن برای ویزا. این بار هم هتل ددمان موندن و با توجه به اینکه پرواز مستقیم به آنکارا داشتن، ترانسفر هم داشتن.
از اونجایی که من در تهران بودم و برگه یو پی اس رو ندیده بودم که توش آدرس سایتشونو نوشته بود، به کلی از بچه های مهاجر سرا ( sara66،ali72 و pouyakafi : مرسی) پیغام دادم و همه هم بهم راهنمایی کردن که سایتش http://www.ups.com.tr هست و اون کد 15 کراکتری ( که دو تا حرف داشت و 13 تا عدد) رو باید بگیرم و بسته رو track کنم.
خیلی دقیق محل ماشین پست رو چون جی پی اس داره می شه کنترل کرد و وقتی رسید سر کوچه به مامانم گفتم که الان باید بره بسته رو بگیره.
حالا جالب قضیه اینجاست که:
ماشین رفت و در سایت وضعیت بسته رو تحویل داده شده به صاحب بسته نشون داد اما وقتی از مامانم پرسیدم گفتن بسته ای به من ندادن!!!
همون موقع نمی دونم کی ها به مامانم گفتن که بره نمایندگی یکی از آژانس های محترم ایرانی نزدیک هتل (اسمشو نمی گم). زحمت کشیده بودن دوستان بدون اینکه کسی ازشون خواسته باشه بسته رو تحویل گرفته بودن!!!! و برای اینکه اونو به مامانم بدن 40 لیر ازش گرفته بودن. (به بهانه اینکه ما به مامور یو پی اس 40 لیر دادیم)
البته باید بگم مادر من متاسفانه شماره قبضشون رو روز قبل به اوناداده بودن و اونا هم با اجازه خودشون از اعتماد مامانم و اون شماره برای تحویل گرفتن بسته استفاده کرده بودن.

ضمنا
مادر من 2 شنبه ساعت 12 رفته بودن دم سفارت. بسته روز سه شنبه حدود ساعت 4 از سفارت ارسال شده بود و چهار شنبه ساعت 1 رسید به دست مادرم.
بنابراین مامان 5 شنبه صبح دوباره با پرواز ایران ایر برگشتن.
البته مامان می گن صدور ویزا برای بعضیها طول کشیده و اونا نتونستن 5 شنبه برگردن اما همشون یه مشکلی داشتن مثلا تو انگشت نگاری و ...
بعدشم بزرگترین مشکلشون این بوده که اکثرا مهاجر سرایی نبودن :>

اینم از سفرنامه دوم به آنکارا ( کاش یه تاپیک جدا داشت یه کم موضوعش متفاوته)

شماره کیس : 2012AS00020XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 15, 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 05
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: Feb دریافت برگه آبی
تاریخ دریافت ویزا: 22 May
تاریخ ورود به آمریکا :
(2012-05-25 ساعت 15:58)smith نوشته:  دوستان کسی این هتل نرفته هنوز؟
Hotel Tunali
http://www.hoteltunali.com.tr

[عکس: uv9b1pe5gydyu7cs28d.jpg]

[عکس: 220qnnmxrljsmim6benj.jpg]

[عکس: 9hjru4oay5wp2qz8lq.jpg]

[عکس: lg38zzotldb4ubbvehmw.jpg]

Cool

خواهشا اگر کسی اونجاست الان یه آمار این هتل رو بگیره یا اگر کسی رفته بیاد تعریف کنه که چطور بودش چون خیلی هتل تمیزی به نظر میاد
اینترنت مجانی هم داره
نزدیک مطب دکتر هم هستش
نزدیک سفارت هم هستش تقریبا
خواهشا بچه هایی که میرن یه آمار بدن
مرسی
موفق باشین
شروین
این لینکشه http://www.booking.com/hotel/tr/otel-tun...83;srpos=1
3 ستارس به نظر گرون میاد نسبت به 3 ستاره های دیگه
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-25 ساعت 15:01)nayereh نوشته:  دریافت ویزا بعد از پروسه چک کلیرنس:

مادر و پدر من چون باید کلیر بودنشون چک می شد موقع مصاحبه برگه آبی گرفته بودن
بعد از اینکه معلوم شد پاک و منزه هستن، کلی گذشت تا بالاخره تصمیم بگیرن برن ویزاشونو بگیرن لطفا
مامان بنده تنهایی پا شدن رفتن آنکارا. دوشنبه صبح با پرواز ایران ایر. همون روز هم رفتن سفارت و برگه آبی و پاسپورتا رو دادن برای ویزا. این بار هم هتل ددمان موندن و با توجه به اینکه پرواز مستقیم به آنکارا داشتن، ترانسفر هم داشتن.
از اونجایی که من در تهران بودم و برگه یو پی اس رو ندیده بودم که توش آدرس سایتشونو نوشته بود، به کلی از بچه های مهاجر سرا ( sara66،ali72 و pouyakafi : مرسی) پیغام دادم و همه هم بهم راهنمایی کردن که سایتش http://www.ups.com.tr هست و اون کد 15 کراکتری ( که دو تا حرف داشت و 13 تا عدد) رو باید بگیرم و بسته رو track کنم.
خیلی دقیق محل ماشین پست رو چون جی پی اس داره می شه کنترل کرد و وقتی رسید سر کوچه به مامانم گفتم که الان باید بره بسته رو بگیره.
حالا جالب قضیه اینجاست که:
ماشین رفت و در سایت وضعیت بسته رو تحویل داده شده به صاحب بسته نشون داد اما وقتی از مامانم پرسیدم گفتن بسته ای به من ندادن!!!
همون موقع نمی دونم کی ها به مامانم گفتن که بره نمایندگی یکی از آژانس های محترم ایرانی نزدیک هتل (اسمشو نمی گم). زحمت کشیده بودن دوستان بدون اینکه کسی ازشون خواسته باشه بسته رو تحویل گرفته بودن!!!! و برای اینکه اونو به مامانم بدن 40 لیر ازش گرفته بودن. (به بهانه اینکه ما به مامور یو پی اس 40 لیر دادیم)
البته باید بگم مادر من متاسفانه شماره قبضشون رو روز قبل به اوناداده بودن و اونا هم با اجازه خودشون از اعتماد مامانم و اون شماره برای تحویل گرفتن بسته استفاده کرده بودن.

ضمنا
مادر من 2 شنبه ساعت 12 رفته بودن دم سفارت. بسته روز سه شنبه حدود ساعت 4 از سفارت ارسال شده بود و چهار شنبه ساعت 1 رسید به دست مادرم.
بنابراین مامان 5 شنبه صبح دوباره با پرواز ایران ایر برگشتن.
البته مامان می گن صدور ویزا برای بعضیها طول کشیده و اونا نتونستن 5 شنبه برگردن اما همشون یه مشکلی داشتن مثلا تو انگشت نگاری و ...
بعدشم بزرگترین مشکلشون این بوده که اکثرا مهاجر سرایی نبودن :>

اینم از سفرنامه دوم به آنکارا ( کاش یه تاپیک جدا داشت یه کم موضوعش متفاوته)
امان از این هوطنان که با منم مشابه این کار و انجام دادن در مورد ترجمه که ترجمه 50لیری و 150 دولار ازم گرفتن.ولی راستش من که upsپاکتم آورد هتل و به خودم تحویل داد یک لیر هم نگرفت حتی قبض رو هم ازم نگرفت.ولی فدای سرتون اون پول ما ایرانیها اینجور مواقع میگیم.............یه ضرب المثل معروف!تنتون سلامت!
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، كاميلا ، امیر مهاجر ، battosai ، amir0_0amir
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

Bad Request (Invalid Hostname)

تا کی طول میکشه آپدیت آخه؟
بچه های آی تی یکی بره کمک این ترکیه ای ها (نمیشه گفت ترکها راستی چچوری این دو تا متمایز میشن؟؟؟؟)
کسی مشکل مشابه نداشته؟ انگار توی کلیرنس هم بچه ها میگفتن مشکل داشته..
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-26 ساعت 09:51)jordanir نوشته:  http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

Bad Request (Invalid Hostname)

تا کی طول میکشه آپدیت آخه؟
بچه های آی تی یکی بره کمک این ترکیه ای ها (نمیشه گفت ترکها راستی چچوری این دو تا متمایز میشن؟؟؟؟)
کسی مشکل مشابه نداشته؟ انگار توی کلیرنس هم بچه ها میگفتن مشکل داشته..
منم همین پیغام رو میبینم

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، jordanir ، arman_m ، H-K ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-11-26 ساعت 11:34)tamanna نوشته:  
(2011-11-25 ساعت 13:40)n.torabi65 نوشته:  سلام
خسته نباشید
ما بخاطر پایین بودن وسع مالیمون هتل بیوک ارشان رو از آژانس رزرو کردیم، خواستیم هتل اوزیلهان رو رزرو کنیم که هیچکدام از آژانسها با اون هتل کار نمیکردن،انقد دوستان در مورد هتل بیوک ارشان بد گفتن حالا نگرانم از دوستانی که به این هتل رفتن سوالی داشتم!!امکانات هتل برام مهم نیست ولی از لحاظ نظافت و تمیزی این هتل در چه حدی یه !خواهش میکنم توضیح بدید اگه غیرقابل تحمله برم کنسل کنم وقتی رفتم آنکارا اوزیلهان رو اوکی کنم!!!!

نگران رزرو کردن هتل نباشین.من که بدون رزرو کردن ساعت 2 نصفه شب رفتم اوزیلهان اتاق گرفتمShy

دوست عزیز سلام
من هم به دلایل مالی هتل بیوک ارشان را رزرو کردم...2 هفته دیگه مصاحبه دارم
اگه شما رفتید میشه بگید چطور بود؟؟ با توجه با تاریخ پستتون باید تا الان رفته باشید
سلام. از دوستانی که مصاحبه رفتن کسی میگه برای مصاحبه چند دلار باید داد؟ تو سایت نوشته 819 دلار اما بعضی ها میگن 440 تا کدوم درسته؟ بعد برای بچه زیر 2 سال هم پولی میگیرند؟ ممنون میشم کسی جواب بده
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat
(2012-05-27 ساعت 00:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که مصاحبه رفتن کسی میگه برای مصاحبه چند دلار باید داد؟ تو سایت نوشته 819 دلار اما بعضی ها میگن 440 تا کدوم درسته؟ بعد برای بچه زیر 2 سال هم پولی میگیرند؟ ممنون میشم کسی جواب بده
دوست عزيز سلام. هزينه سفارت نفری 330 دلار شده . ولی برای زير 2 سال را نميدونم.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 00:21)maz1359 نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که مصاحبه رفتن کسی میگه برای مصاحبه چند دلار باید داد؟ تو سایت نوشته 819 دلار اما بعضی ها میگن 440 تا کدوم درسته؟ بعد برای بچه زیر 2 سال هم پولی میگیرند؟ ممنون میشم کسی جواب بده

ممنون از دوست عزیزم که جواب دادی .اما چرا بعضی از دوستان گفتن 440 تا پرداخت کردیم و حتی در چند صفحه قبل 819 دلار هم ذکر شده است.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، ghorbat
(2012-05-27 ساعت 00:41)behrooz ramezani نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:21)maz1359 نوشته:  

ممنون از دوست عزیزم که جواب دادی .اما چرا بعضی از دوستان گفتن 440 تا پرداخت کردیم و حتی در چند صفحه قبل 819 دلار هم ذکر شده است.

امسال اول 819$ بود، اما دو سری هزینه را کاهش دادن، اول شد 440$ و حالا هم که شده 330$.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان