کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام. از دوستان کسی بچه زیر 2 سال داشته ببینه برای مصاحبه از اون هم پول میگیرند یا خیر. بچه ما 8 ماهشه.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، majid89 ، SH1A2R3
(2012-05-28 ساعت 11:55)daria نوشته:  
(2012-05-28 ساعت 11:20)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-05-28 ساعت 02:13)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 15:44)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 13:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که به آنکارا رفتن مخصوصا هتل اوزینهال. میدونن پریز برق دو شاخه هست یا سه شاخه؟ ما میخواهیم کتری برقی ببریم آخه بچه کوچک دارین و باید آب جوش تهیه کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من تا حالا آنکارا نرفتم، ولی چند بار استانبول و جاهای دیگه ترکیه رفتم، کلا پریزهاشون مثل مال خودمونه. از این لینک میتونین پریزهای همه کشورها رو ببینین.

ضمنا شما میتونین با یک آداپتور ساده مثل این تقریبا همه نوع دوشاخه را به همه نوع پریز وصل کنید.(یادمون نره سفر آمریکا هم در پیشه) البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه فقط مبدل شکل دوشاخه و پریز است و تغییر ولتاژ و یا فرکانس نمی دهد. بنابر این باید حواستون باشه که ورودی دستگاه جند ولته و برق شهر چند ولت. مثلا دستگاهی که روی ولتاژ ۱۱۰ کار میکنه رو با این تبدیل به برق ۲۲۰ نزنین. این مشکل بیشتر در دستگاههای قدیمی پیش می آمد و امروزه اکثر دستگاهها و آداپتورهای برقی ولتاژ ورودی را از ۱۰۰ الی ۲۴۰ با فرکانسهای ۵۰ و ۶۰ قبول میکنند و نیازی به نگرانی نیست. من این تبدیل را از طبقه زیرزمین پاساژ پایتخت گرفتم. کلا اونجا یکی دو تا مغازه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد دارن.
میشه ادرس دقیق این پاساژ رو برامون بدین؟

خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ونک - ابتدای بلوار میرداماد - مجتمع کامپیوتر پایتخت. بلوک B - طبقه منفی یک

وب سایت رسمی
ویکیپدیا
شما یه فلاکس با خودتون ببرید هر زمان که آبجوش نیاز داشتین تو هتل بهتون میدن
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، behrooz ramezani ، ASALI ، SH1A2R3 ، amir0_0amir
دوستان اعزامی به آنکارا .... قیمت بلیط هتل ازیلهان و ددمان و هتل های دیگه (سینگل ) چقدر می افته؟
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-05-28 ساعت 18:31)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستان کسی بچه زیر 2 سال داشته ببینه برای مصاحبه از اون هم پول میگیرند یا خیر. بچه ما 8 ماهشه.

من دارم، هنوز نوبتم نشده.ولی در سایت کاملا مشخص کرده که به سن ربطی نداره،به تعداد افراد میگیرند
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: ghorbat ، majid89 ، shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 09:42)به گل نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 09:30)كاميلا نوشته:  از دوستاني كه رفتن انكارا و دكتر و سفارت رو تجربه كردن يك سوال داشتم:
ايا در مطب دكتر كه ما مبالغ رو به دلار پرداخت ميكنيم باقي پول رو اونها به دلار به ما پس ميدن يا به لير؟
در سفارت شده كسي پول خرد نداشته باشه ؟مثلا ما دو نفريم ميشه 660 دلار حالا 700 دلار بديم باقيش رو به دلار پس ميده ديگه نه؟
مهمه ها لطفا با تجربه ها راهنمائي كنن.
دوست عزیز سلام
مطمئناً به شما به دلار برمی گردانند ولی در چند صفحه قبل به گفته یکی از دوستان ذکر شده بود که حتما پول خرد همراه باشد کار سختی نیست شما از صرافی ها می توانید بخواهید که 100 دلاری شما رو خرد کنند بدون هزینه

به هیچ وجه در مطب و آزمایشگاه و هتل بقیه پول شما رو به دلار پس نمیدن. من اینو دو بار در مطب دکتر اونگان و آزمایشگاه دوزن تجربه کردم. تجربه دومم همین سه روز پیش بود. هزینه معاینه دکتر (بدون آزمایش خون و عکس رادیولوژی از سینه) برای سه نفر شد 210 دلار. منم 200 دلار + 18 لیر به جای 210 دلار دادم.
سفارت رو نمی دونم قضیه چطوره چون مهاجران خانوادگی پول ویزا رو قبل از مصاحبه باید به حساب NVC واریز کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
(2012-05-29 ساعت 08:41)frozen mind نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 09:42)به گل نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 09:30)كاميلا نوشته:  از دوستاني كه رفتن انكارا و دكتر و سفارت رو تجربه كردن يك سوال داشتم:
ايا در مطب دكتر كه ما مبالغ رو به دلار پرداخت ميكنيم باقي پول رو اونها به دلار به ما پس ميدن يا به لير؟
در سفارت شده كسي پول خرد نداشته باشه ؟مثلا ما دو نفريم ميشه 660 دلار حالا 700 دلار بديم باقيش رو به دلار پس ميده ديگه نه؟
مهمه ها لطفا با تجربه ها راهنمائي كنن.
دوست عزیز سلام
مطمئناً به شما به دلار برمی گردانند ولی در چند صفحه قبل به گفته یکی از دوستان ذکر شده بود که حتما پول خرد همراه باشد کار سختی نیست شما از صرافی ها می توانید بخواهید که 100 دلاری شما رو خرد کنند بدون هزینه
به هیچ وجه در مطب و آزمایشگاه و هتل بقیه پول شما رو به دلار پس نمیدن. من اینو دو بار در مطب دکتر اونگان و آزمایشگاه دوزن تجربه کردم. تجربه دومم همین سه روز پیش بود. هزینه معاینه دکتر (بدون آزمایش خون و عکس رادیولوژی از سینه) برای سه نفر شد 210 دلار. منم 200 دلار + 18 لیر به جای 210 دلار دادم.
سفارت رو نمی دونم قضیه چطوره چون مهاجران خانوادگی پول ویزا رو قبل از مصاحبه باید به حساب NVC واریز کنن.
در مطب دكتر هزينه ما 270$ شد و من 300$ دادم. يادم نيست باهاش چونه زدم يا اينكه دخلش خالي بود! بهم يك20$ و بقيه را لير داد. همين 20 تايي را به سفارت دادم.
البته صرافيها را من چند بار امتحان كردم. پول خرد ازشون خواستن مثل فحش ميمونه! سعي كنيد مثلا يك 100$ بدهيد و نصف نصف بگيريد، كه شاكي نشه!
موفق باشيدSmile
2012, Bay Area, CA
سلام دوستان
آیا کسی میدونه برای دیدن مراسم رقص سماع چه روزهایی می شه به قونیه رفت
/ ساعت حرکت قطار سریع و محلش کجاست؟
ممنون
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، SH1A2R3
(2012-05-29 ساعت 10:12)mousavi نوشته:  سلام دوستان
ممنون
والا من چندبار اين را توضيح دادم ولي دوستان عجله دارند!Wink
جمعه ساعت 8 و شنبه ساعت 9 شب برنامه سماع هست.
روز قبل از رفتن تشريف ببريد ايستگاه قطار آنكارا نزديك ميدان اولوس (بگيد "گار" همه راهنمايي مي كنند) بليط را تهيه كنيد.
قطار سريع السير رفت و برگشت 40 لير براي بزرگسال. اگه با قطار مي ريد، آخرين ساعت برگشت 9 شبه و اونجا بايد يك شب بمونيد.
ضمنا مقبره مولانا ساعت 5 بعد از ظهر تعطيل ميشه.
خوش بگذره.Smile
2012, Bay Area, CA
دوستان اگه کسی از قیمت روز هتل های آنکارا اطلاعی داره ممنون می شم ما رو هم مطلع کنه ......
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: msi ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-05-29 ساعت 18:00)dorrood نوشته:  دوستان اگه کسی از قیمت روز هتل های آنکارا اطلاعی داره ممنون می شم ما رو هم مطلع کنه ......

به سایت www.booking.com مراجعه کنید. البته باید کارت های اعتباری مانند ویزا یا مستر داشته باشید.
من هتل ankara gold رو برای 4 شب 300 یورو با امکان کنسل شدن رزرو کردم
(2012-05-29 ساعت 13:15)hoseyn نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 10:12)mousavi نوشته:  سلام دوستان
ممنون
والا من چندبار اين را توضيح دادم ولي دوستان عجله دارند!Wink
جمعه ساعت 8 و شنبه ساعت 9 شب برنامه سماع هست.
روز قبل از رفتن تشريف ببريد ايستگاه قطار آنكارا نزديك ميدان اولوس (بگيد "گار" همه راهنمايي مي كنند) بليط را تهيه كنيد.
قطار سريع السير رفت و برگشت 40 لير براي بزرگسال. اگه با قطار مي ريد، آخرين ساعت برگشت 9 شبه و اونجا بايد يك شب بمونيد.
ضمنا مقبره مولانا ساعت 5 بعد از ظهر تعطيل ميشه.
خوش بگذره.Smile
سپاسگزارم از لطفی که کردید.

تشکر کنندگان: daria ، behrooz ramezani ، ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، amir0_0amir
(2012-05-29 ساعت 18:00)dorrood نوشته:  دوستان اگه کسی از قیمت روز هتل های آنکارا اطلاعی داره ممنون می شم ما رو هم مطلع کنه ......

ددمان دابل ١٠٢ $ - هيلتون دابل ١١٨$
since 2012
تشکر کنندگان: msi ، ghorbat ، shkhmo ، daria ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
این سایت هم که آپدیت نشد خلاصه ما نفهمیدیم کی بلیط بگیریم و هتل رزرو کنیم؟ می ترسم بگیرم تاریخها عوض شه کلی ضرر کنیم. از دوستانی که آخر ای جولای مصاحبه دارن کیا بلیط گرفتن؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، dorrood

نيازي به كرديت كارت نيست.... كاري كه من كردم اين بود كه توي گوگل مپ آدرس سفارت رو وارد كردم و زوم كردم تا هتل هاي اطرافش رو كه با آيكون تخت خواب هست بهم نشون داد.... اسم هتل رو توي گوگل سرچ كردم و آدرس وب سايتشون رو پيدا كردم... براشون ايميل فرستادم كه من از ايران هستم و كرديت ندارم و ميتونم نقدا پرداخت كنم و البته قيمت اتاقهاشونو پرسيدم... و جواب دادند و من هم اون هتلي كه به نظرم مناسب بود رو انتخاب كردم... زنگ زدم رزرو كردم/
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: msi ، daria ، ghorbat ، hamid.0711 ، shkhmo ، smmyp ، arman_m ، dorrood ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-12-12 ساعت 19:56)Mehrafarin نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 19:33)kopol نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 17:15)azin_sh نوشته:  من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.
جواب دادند كه علاوه بر اصل مدارك اين هم بايد همراهم باشه:
• More financial documents and/or a U.S. sponsor

من يك نامه از بانك گرفته بودم فقط مبني بر موجودي 25000 دلار و براشون فرستاده بودم.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
در زمان مصاحبه چي بگم كه قابل قبول باشه براشون؟
دوست عزیز لطف کنید بفرمایید کیس شما چند نفر است تا درصورت امکان بتونیم راهنمائی کنیم اینجور که مشخصه کیس شما 2 نفر یا بالای 2 نفر هست

درسته اگر نفراتتون زیاد باشه 25000 کافی نیست. ولی اگه یک نفر باشید خیلی عجیبه که همچین ایمیلی رو زدند.
نامه بانک رو یکبار دیگه بررسی کنید شاید مشکلی داشته باشه. اسپل اسمتون در نامه بانک با پاسپورت یکیه؟ مهر شعبه بین الملل داره؟ (

سلام
من هفته آینده بلیط آنکارا دارم مدارکم را پست کردم
من فرم ایپانیر نفرستادم فقط همون موجودی و میانگین حساب بانکیمو فرستادم
یعنی ممکنه مدارک منم ناقصه و مشکلی داره؟؟ حتما باید اسپانسر داشت؟؟ Sad
تشکر کنندگان: smmyp ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-29 ساعت 19:34)maka2 نوشته:  

ددمان دابل ١٠٢ $ - هيلتون دابل ١١٨$
ددمان و هیلتون تریپل شبی 150$

شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir