کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
از دوستاني كه رفتن انكارا و دكتر و سفارت رو تجربه كردن يك سوال داشتم:
ايا در مطب دكتر كه ما مبالغ رو به دلار پرداخت ميكنيم باقي پول رو اونها به دلار به ما پس ميدن يا به لير؟
در سفارت شده كسي پول خرد نداشته باشه ؟مثلا ما دو نفريم ميشه 660 دلار حالا 700 دلار بديم باقيش رو به دلار پس ميده ديگه نه؟
مهمه ها لطفا با تجربه ها راهنمائي كنن.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 09:30)كاميلا نوشته:  از دوستاني كه رفتن انكارا و دكتر و سفارت رو تجربه كردن يك سوال داشتم:
ايا در مطب دكتر كه ما مبالغ رو به دلار پرداخت ميكنيم باقي پول رو اونها به دلار به ما پس ميدن يا به لير؟
در سفارت شده كسي پول خرد نداشته باشه ؟مثلا ما دو نفريم ميشه 660 دلار حالا 700 دلار بديم باقيش رو به دلار پس ميده ديگه نه؟
مهمه ها لطفا با تجربه ها راهنمائي كنن.
دوست عزیز سلام
مطمئناً به شما به دلار برمی گردانند ولی در چند صفحه قبل به گفته یکی از دوستان ذکر شده بود که حتما پول خرد همراه باشد کار سختی نیست شما از صرافی ها می توانید بخواهید که 100 دلاری شما رو خرد کنند بدون هزینه
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
سلام. از دوستانی که به آنکارا رفتن مخصوصا هتل اوزینهال. میدونن پریز برق دو شاخه هست یا سه شاخه؟ ما میخواهیم کتری برقی ببریم آخه بچه کوچک دارین و باید آب جوش تهیه کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، كاميلا ، امیر مهاجر
(2012-05-27 ساعت 13:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که به آنکارا رفتن مخصوصا هتل اوزینهال. میدونن پریز برق دو شاخه هست یا سه شاخه؟ ما میخواهیم کتری برقی ببریم آخه بچه کوچک دارین و باید آب جوش تهیه کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من تا حالا آنکارا نرفتم، ولی چند بار استانبول و جاهای دیگه ترکیه رفتم، کلا پریزهاشون مثل مال خودمونه. از این لینک میتونین پریزهای همه کشورها رو ببینین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
دوستان سلام . اونهایی که رفتن آنکارا .هوا چطوره . با خودمون البسه گرم ببریم یا فقط پیرهن کفایت میکنه؟ من ساعت 5 صبح ایران پرواز دارم به نظرتون میتونم همون صبح که رسیدم آنکارا برم هتل و بعد از اون برم کارای مدیکال رو انجام بدم یا باید بلیط یک روز قبلش رو بخرم؟
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، SANI HAGHIGHI ، SH1A2R3 ، ghorbat ، كاميلا ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 16:06)dorrood نوشته:  دوستان سلام . اونهایی که رفتن آنکارا .هوا چطوره . با خودمون البسه گرم ببریم یا فقط پیرهن کفایت میکنه؟ من ساعت 5 صبح ایران پرواز دارم به نظرتون میتونم همون صبح که رسیدم آنکارا برم هتل و بعد از اون برم کارای مدیکال رو انجام بدم یا باید بلیط یک روز قبلش رو بخرم؟

به سايت www.weather.com مراجعه كنيد اسم شهر رو بنويسيد دماي هوا رو از تا يكماه نشون ميده البته معمولا تا 10 روز دقيقتره. من هم پروازم 5 صبح جمعه است و براي همون روز وقت مديكال گرفتم. به وقت محلي ساعت 6:30 ميرسيد تركيه و به احتمال زياد تا ساعت 8 مستقر شديد توي هتل به نظرم براي 9 - 9:30 وقت بگيريد خوبه.(( البته اين نظر شخصي من بود.))
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
ما الان انكارا هستيم هوا ٢ روزي بود كه سرد بود و بارون ميباريد ولي امروز گرم تر شده و بهتره ولي با اين حال اينجا خيلي ها هنوز كاپشن مي پوشن.
به نظر من يه چيز نسبتا گرم داشته باشيد بد نيست.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: dorrood ، arman_m ، msi ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، كاميلا ، frozen mind ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستانی که آنکارا رفتند ، به نظر با توجه به خواندن تایپیکها ، من در این فرصت سه هفته ای تا رفتن بیشتر روی زبان ترکی کار کنم بهتر است تا زبان انگلیسی . چون تا جایی که میدانم اونجا زیاد اهل انگلیسی حرف زدن نیستند.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: shkhmo ، smmyp ، ghorbat ، frozen mind ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 17:29)dorrood نوشته:  دوستانی که آنکارا رفتند ، به نظر با توجه به خواندن تایپیکها ، من در این فرصت سه هفته ای تا رفتن بیشتر روی زبان ترکی کار کنم بهتر است تا زبان انگلیسی . چون تا جایی که میدانم اونجا زیاد اهل انگلیسی حرف زدن نیستند.

رو زبان اشاره Wink
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
(2012-05-27 ساعت 17:29)dorrood نوشته:  دوستانی که آنکارا رفتند ، به نظر با توجه به خواندن تایپیکها ، من در این فرصت سه هفته ای تا رفتن بیشتر روی زبان ترکی کار کنم بهتر است تا زبان انگلیسی . چون تا جایی که میدانم اونجا زیاد اهل انگلیسی حرف زدن نیستند.
دوست عزیز سلام
ترکیه به علت توریستی بودنش مردم آنجا تا حدودی انگلیسی بلد هستند و البته ایرانی هم زیاد هست و ترک هایی که فارسی بلد هستند فکر نمی کنم خیلی احتیاج باشد به قول دوست دیگر مون زبان تارزانی هم بد نیستBig GrinShy

شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
(2012-05-27 ساعت 15:44)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 13:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که به آنکارا رفتن مخصوصا هتل اوزینهال. میدونن پریز برق دو شاخه هست یا سه شاخه؟ ما میخواهیم کتری برقی ببریم آخه بچه کوچک دارین و باید آب جوش تهیه کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من تا حالا آنکارا نرفتم، ولی چند بار استانبول و جاهای دیگه ترکیه رفتم، کلا پریزهاشون مثل مال خودمونه. از این لینک میتونین پریزهای همه کشورها رو ببینین.

ضمنا شما میتونین با یک آداپتور ساده مثل این تقریبا همه نوع دوشاخه را به همه نوع پریز وصل کنید.(یادمون نره سفر آمریکا هم در پیشه) البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه فقط مبدل شکل دوشاخه و پریز است و تغییر ولتاژ و یا فرکانس نمی دهد. بنابر این باید حواستون باشه که ورودی دستگاه جند ولته و برق شهر چند ولت. مثلا دستگاهی که روی ولتاژ ۱۱۰ کار میکنه رو با این تبدیل به برق ۲۲۰ نزنین. این مشکل بیشتر در دستگاههای قدیمی پیش می آمد و امروزه اکثر دستگاهها و آداپتورهای برقی ولتاژ ورودی را از ۱۰۰ الی ۲۴۰ با فرکانسهای ۵۰ و ۶۰ قبول میکنند و نیازی به نگرانی نیست. من این تبدیل را از طبقه زیرزمین پاساژ پایتخت گرفتم. کلا اونجا یکی دو تا مغازه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد دارن.

[عکس: e2629_OutletAdaptor.jpg]
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
(2012-05-28 ساعت 02:13)daria نوشته:  

ضمنا شما میتونین با یک آداپتور ساده مثل این تقریبا همه نوع دوشاخه را به همه نوع پریز وصل کنید.(یادمون نره سفر آمریکا هم در پیشه) البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه فقط مبدل شکل دوشاخه و پریز است و تغییر ولتاژ و یا فرکانس نمی دهد. بنابر این باید حواستون باشه که ورودی دستگاه جند ولته و برق شهر چند ولت. مثلا دستگاهی که روی ولتاژ ۱۱۰ کار میکنه رو با این تبدیل به برق ۲۲۰ نزنین. این مشکل بیشتر در دستگاههای قدیمی پیش می آمد و امروزه اکثر دستگاهها و آداپتورهای برقی ولتاژ ورودی را از ۱۰۰ الی ۲۴۰ با فرکانسهای ۵۰ و ۶۰ قبول میکنند و نیازی به نگرانی نیست. من این تبدیل را از طبقه زیرزمین پاساژ پایتخت گرفتم. کلا اونجا یکی دو تا مغازه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد دارن.

[عکس: e2629_OutletAdaptor.jpg]
میشه ادرس دقیق این پاساژ رو برامون بدین؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shkhmo ، behrooz ramezani ، frz61 ، ghorbat ، a.behzadi ، mirman ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-28 ساعت 11:20)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-05-28 ساعت 02:13)daria نوشته:  

میشه ادرس دقیق این پاساژ رو برامون بدین؟

خیابان ولیعصر - بالاتر از میدان ونک - ابتدای بلوار میرداماد - مجتمع کامپیوتر پایتخت. بلوک B - طبقه منفی یک

وب سایت رسمی
ویکیپدیا
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، arman_m ، SH1A2R3 ، shkhmo ، MPU ، ghorbat ، ASALI ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-27 ساعت 02:30)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:41)behrooz ramezani نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:21)maz1359 نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که مصاحبه رفتن کسی میگه برای مصاحبه چند دلار باید داد؟ تو سایت نوشته 819 دلار اما بعضی ها میگن 440 تا کدوم درسته؟ بعد برای بچه زیر 2 سال هم پولی میگیرند؟ ممنون میشم کسی جواب بده
دوست عزيز سلام. هزينه سفارت نفری 330 دلار شده . ولی برای زير 2 سال را نميدونم.

ممنون از دوست عزیزم که جواب دادی .اما چرا بعضی از دوستان گفتن 440 تا پرداخت کردیم و حتی در چند صفحه قبل 819 دلار هم ذکر شده است.

امسال اول 819$ بود، اما دو سری هزینه را کاهش دادن، اول شد 440$ و حالا هم که شده 330$.

دوست من سلام. مطلب زیر را بخوان. اینو از سایت آنکارا ورداشتم:
Effective February 2, 2012, the Diversity Visa fee has been reduced to 330.00 USD. Applicants who are interviewed on or after this date will pay only 440.00 USD for their DV application. There will be no refunds for the applicants who were interviewed before February 2, 2012.

اینم لینکش:
http://turkey.usembassy.gov/dv_fee_reduced.html
تشکر کنندگان: shkhmo ، behrooz ramezani ، ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-28 ساعت 14:33)amin_gholian نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 02:30)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:41)behrooz ramezani نوشته:  ممنون از دوست عزیزم که جواب دادی .اما چرا بعضی از دوستان گفتن 440 تا پرداخت کردیم و حتی در چند صفحه قبل 819 دلار هم ذکر شده است.

امسال اول 819$ بود، اما دو سری هزینه را کاهش دادن، اول شد 440$ و حالا هم که شده 330$.

دوست من سلام. مطلب زیر را بخوان. اینو از سایت آنکارا ورداشتم:
Effective February 2, 2012, the Diversity Visa fee has been reduced to 330.00 USD. Applicants who are interviewed on or after this date will pay only 440.00 USD for their DV application. There will be no refunds for the applicants who were interviewed before February 2, 2012.

اینم لینکش:
http://turkey.usembassy.gov/dv_fee_reduced.html

سلام
قبلا برای ویزای لاتاری قیمت 440$ بود، برای بقیه ویزاهای مهاجرتی 305$ و 74$ هم مالیات که جمعش میشد 819$ :

کد:
The special Diversity Immigrant Visa processing fee is $440.00 per person. The fee for an immigrant visa is $305.00 and $74.00 surcharge per person. You will be required to pay the special DV processing fee of $440.00 and the application fee of $305.00 and $74.00 surcharge at the time of your interview (total of $819.00 per person

ولی از تاریخ February 2, 2012 تصمیم گرفتن که از کیس های لاتاری فقط همون 440$ رو بگیرن. بعد از تاریخ April 13, 2012 قیمت همه ویزاها تغییر پیدا کرد (برای ویزاهای مهاجرتی کاهش یافت و برای ویزاهای غیر مهاجرتی به جز تایپ های E و K افزایش پیدا کرد) که برای لاتاری شد 330$ (منبع) و در حال حاضر اگر آخرین PDF راهنمای سفارت امریکا در آنکارا رو ببینین قسمت مبلغ نوشته:

کد:
FEE: The special Diversity Immigrant Visa processing fee is $330.00 per person. The payment may be made in cash or by credit card to the consular cashier. Visa, MasterCard, American Express, Novus/Discover and Diners cards are acceptable. Personal checks and credit card numbers provided verbally or in writing are not accepted
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، shkhmo ، ghorbat ، arman_m ، ASALI ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان