کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان عزيز كسي ميدونه مدارك رو انكارا حضوري هم قبل از مصاحبه ميگيره يا نه ؟؟ اگه تو همون ساعتهايي كه گفتن بريم مي تونيم در سفارت بسته رو بديم؟؟ رسيد كه نميدن ميدن!!؟ ممنون
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-30 ساعت 14:22)maka2 نوشته:  دوستان عزيز كسي ميدونه مدارك رو انكارا حضوري هم قبل از مصاحبه ميگيره يا نه ؟؟ اگه تو همون ساعتهايي كه گفتن بريم مي تونيم در سفارت بسته رو بديم؟؟ رسيد كه نميدن ميدن!!؟ ممنون
سفارت از هيچ كسي غير از كورير بسته قبول نمي كنه.
اگر نمي رسيد كه مدارك را پست كنيد، نگران نباشيد، روز مصاحبه ازتون مي گيرند و بهتون مي گن كه فردا بياييد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، a.behzadi ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
پس اینایی که نقص مدرک دارن نمی برن سفارت تحویل بدن؟ یا اون داستانش فرق می کنه.؟
.
شما مطمئن هستید؟؟ چون من باید 2 هفته قبل از مصاحبه انکارا باشم. همونجا گفتم مدارک را بدم یا پست کنم!
since 2012
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-05-30 ساعت 14:42)maka2 نوشته:  پس اینایی که نقص مدرک دارن نمی برن سفارت تحویل بدن؟ یا اون داستانش فرق می کنه.؟
.
شما مطمئن هستید؟؟ چون من باید 2 هفته قبل از مصاحبه انکارا باشم. همونجا گفتم مدارک را بدم یا پست کنم!

يكي از دوستان من پارسال برنده شده بوده و نميدونسته كه بايد مدارك رو پست كنه.... همونجا توي آنكارا چند روز قبل مصاحبه رفته دفتر پست UPS ,و مدارك رو براي سفارت پست كرده.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: maka2 ، smmyp ، ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستاني كه هيلتون رفتن يا اطلاع دارن چه جورياست؟؟! فرقش با ددمان ١٦ $ ارزش داره؟
since 2012
تشکر کنندگان: daria ، smmyp ، ghorbat ، SH1A2R3 ، ASALI ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
من ددمان بودم و اوزیلهان هم که الان هستم ،اگر براتون صبحانه خیلی مهم نیست همین اوزیلهان رو بگیرید به نظر من اتاقهای لوکس اوزیلهان خیلی با ددمان فرقی نداره و اوزیلهان خوش منظره تره ، این چند روز هم که خیلی خلوته ، من با تخفیف گرفتم اتاق دبل رو شبی 65 دلار ،فقط بگم که safe box نداره ، پول زیادی پای ددمان ندید ، اوزیلهان در 70 -80 متری ددمانه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2011-12-12 ساعت 17:15)azin_sh نوشته:  من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.
جواب دادند كه علاوه بر اصل مدارك اين هم بايد همراهم باشه:
• More financial documents and/or a U.S. sponsor

من يك نامه از بانك گرفته بودم فقط مبني بر موجودي 25000 دلار و براشون فرستاده بودم.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
در زمان مصاحبه چي بگم كه قابل قبول باشه براشون؟
سلام دوست عزیر
میشه بفرمایید به چه آدرسی ایمیل زدید؟

شماره کیس :2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : 2011 , July 17 th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :2011 , August 4 th
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها : 75000 تومان
تشکر کنندگان: كاميلا ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-31 ساعت 13:08)کهکشان نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 17:15)azin_sh نوشته:  من يك هفته ديگه مصاحبه دارم. مداركم رو هم فرستادم براي سفارت. ايميل زدم كه آيا رسيده و آيا كاستي داره يا نه.

من يك نامه از بانك گرفته بودم فقط مبني بر موجودي 25000 دلار و براشون فرستاده بودم.

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
سلام دوست عزیر

اوووه نبش قبر کردی دوست عزیز، ایشون ۴ ماهه که ویزاشونم گرفتن Smile از این آدرس برای ایمیل زدن به سفارت استفاده کنین:

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frozen mind ، schaghayegh ، ghorbat ، arman_m ، Omidooo ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-31 ساعت 12:55)kopol نوشته:  من ددمان بودم و اوزیلهان هم که الان هستم ،اگر براتون صبحانه خیلی مهم نیست همین اوزیلهان رو بگیرید به نظر من اتاقهای لوکس اوزیلهان خیلی با ددمان فرقی نداره و اوزیلهان خوش منظره تره ، این چند روز هم که خیلی خلوته ، من با تخفیف گرفتم اتاق دبل رو شبی 65 دلار ،فقط بگم که safe box نداره ، پول زیادی پای ددمان ندید ، اوزیلهان در 70 -80 متری ددمانه

به deeps هم سری بزنید. دبل شبی 40 دلاره
www.deepshostelankara.com
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-05-31 ساعت 13:50)daria نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 13:08)کهکشان نوشته:  

چه كار كنم؟
يعني كافي نبوده؟
سلام دوست عزیر

اوووه نبش قبر کردی دوست عزیز، ایشون ۴ ماهه که ویزاشونم گرفتن Smile از این آدرس برای ایمیل زدن به سفارت استفاده کنین:

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

نبش قبر رو خوب اومدي ....كلي خنديدم SmileBig Grin
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: 3rip ، daria ، ghorbat ، arman_m ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
دوستان آنکارا رفته،
میشه بگین یه نفر آدم بالغ حدودا روزی چند لیر در آنکارا خرجش میشه؟ صبحانه + نهار + شام + هزینه های متفرقه هر روز مثل نوشیدنی، اتوبوس و مترو و... .
میخوام لیر بخرم نمیدونم چقدر باید بخرم که آخرش الکی زیاد نیاد و با ضرر مجبور بشم به دلار تبدیلشون کنم.

ممنون
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، sayeh_m
(2012-05-31 ساعت 16:09)h4di نوشته:  دوستان آنکارا رفته،
میشه بگین یه نفر آدم بالغ حدودا روزی چند لیر در آنکارا خرجش میشه؟ صبحانه + نهار + شام + هزینه های متفرقه هر روز مثل نوشیدنی، اتوبوس و مترو و... .
میخوام لیر بخرم نمیدونم چقدر باید بخرم که آخرش الکی زیاد نیاد و با ضرر مجبور بشم به دلار تبدیلشون کنم.

ممنون

به جزء هتل و هزینه سفارت و پزشکی بسته به شخص از روزی 30-40 لیر به بالا . دوست عزیز ممکنه هروز بخواهی نوشیدنی بخوری گه باید حدوداً 40 لیر به بالا بابت نوشیدنی بدهی
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: daria ، arman_m ، mirman ، ghorbat ، behrooz ramezani ، h4di ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، sayeh_m
با سلام

از دوستانی که اطلاع دارند یا تجربۀ شخصی ، خواهشاً معانی رنک کاغذی که بعد از مصاحبه میدن را شرح بدین

تا اونجایی که من میدونم: آبی = اف بی آی چکینگ ............ و بقیه را نمیدونم

سبز؟ صورتی؟ قرمز؟ زرد؟

متشکرWinkWinkWink
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، shkhmo ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

ممنون
به نظر من لیر نخر همون دلار بخر به نفعتونه.

تشکر کنندگان: h4di ، shkhmo ، ghorbat ، arman_m ، sayeh_m
(2012-05-31 ساعت 20:21)Zhoopin نوشته:  با سلام

از دوستانی که اطلاع دارند یا تجربۀ شخصی ، خواهشاً معانی رنک کاغذی که بعد از مصاحبه میدن را شرح بدین

تا اونجایی که من میدونم: آبی = اف بی آی چکینگ ............ و بقیه را نمیدونم

سبز؟ صورتی؟ قرمز؟ زرد؟

متشکرWinkWinkWink

آبی که اف بی آی چک

قرمز = ریجکت شدن

سفید : ویزا

سبز و زرد و صورتی رو تو سفارت نمیدن Big Grin
(2012-05-31 ساعت 17:16)payan نوشته:  

ممنون

به جزء هتل و هزینه سفارت و پزشکی بسته به شخص از روزی 30-40 لیر به بالا . دوست عزیز ممکنه هروز بخواهی نوشیدنی بخوری گه باید حدوداً 40 لیر به بالا بابت نوشیدنی بدهی

نوشیدنی روزانه 40 لیییر ؟! Big Grin نباید اونجا انقدر هزینه واسه نوشیدنی کنید. ماءاشعیر بخورید 4.5 لیر Big GrinBig GrinBig Grin تمام ماءشعیراشون ازجمله Tuborg و Efes قوطی 4.5 لیر و شیشه ایش نزدیک 6 لیر هست.
همین ماءشعیرهارو اگه توی بار بخورید (البته لیواناش خیلی بزرگه) قیمتش 7 لیر میشه

من پیشنهاد میکنم به جز اینا نوشیدنی دیگه ای اونجا نخورید چون فایده نداره. توی اون موقعیت نه لذتی براتون داره، نه جایی هست که لذتشو ببرید. اگه خوردید باید برید بشینید تو هتل. چه کاریه خب؟

در مورد نهار و شام ، رستوران ها و فست فودهای سطح شهر که برید مثل Mc Donald و KFC و HD Iskandar بیشتر از نفری 16 لیر خرجتون نمیشه.
تشکر کنندگان: h4di ، mirman ، ASALI ، daria ، behrooz ramezani ، shkhmo ، parsy631 ، ghorbat ، arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان