کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
kopol خان خبر نداری ها.
ممکنه شما یه شرکت داشته باشی یا اصلا نداشته باشی و برای دوستات امضا کرده باشی و اونها هم یه پرونده مالیاتی باز داشته باشند یا پرونده بیمه و شما ممنوع الخروج بشی.
چک کردنش ضرر نداره .
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mrr777 ، daria ، ronmony
دوستان محض یادآوری
به ساعت محلی هم توجه داشته باشید
یک ساعت و نیم اونا عقب ترند. یعنی اگه اینجا ساعت 10 صبح باشه تو آنکارا ساعت 8:30 صبحه!
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ronmony
(2012-06-11 ساعت 22:44)diego_puck نوشته:  سلام، جهت اطلاع دوستانی که خبر ندارن، هواپیمایی ماهان از پنج شنبه ۱۴ جون، به آنکارا پرواز گذاشته که با توجه به نرخ های نجومی ایران ایر و ترکیش به صرفه تر هستش. انگار ۲شنبه و ۵ شنبه پرواز داره ۵ صبح هم میره. من از یه آزانسی بلیط واسه هفته دیگه گرفتم ۲۹۵ هزار، حالا اگه کسی به اطلاعات بیشتر نیاز داشت واسم مسیج بذاره.
مرسی از اطلاعاتی که دادین
قیمت اون 2 تای دیگه تو همون تاریخ چنده؟؟؟می خوام اختلاف قیمت رو بدونم
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ronmony ، mehdiii
(2012-06-12 ساعت 12:01)aziking نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 22:44)diego_puck نوشته:  سلام، جهت اطلاع دوستانی که خبر ندارن، هواپیمایی ماهان از پنج شنبه ۱۴ جون، به آنکارا پرواز گذاشته که با توجه به نرخ های نجومی ایران ایر و ترکیش به صرفه تر هستش. انگار ۲شنبه و ۵ شنبه پرواز داره ۵ صبح هم میره. من از یه آزانسی بلیط واسه هفته دیگه گرفتم ۲۹۵ هزار، حالا اگه کسی به اطلاعات بیشتر نیاز داشت واسم مسیج بذاره.

سلام
من تماس گرفتم برای دوشنبه هفته بعد. پر شده بود. حیفSadSad
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: aziking ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ronmony ، mehdiii
سلم دوستان
مثل اینکه بالاخره نوبت من هم داره میشه که یواش یواش بار و بندیل رو ببندم و برم واسه مصاحبه !!! من فردا صبح 24 خرداد ساعت 5 صبح با ترکیش پزواز دارم و مستقیم هم میرم برای مطب دکتر !!!! امیدوارم همه چیز که تا الان خوب پسش رفته از این به بعد هم خوب پیش بره !!! از همه دوستان تشکر میکنم !!!
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: frozen mind ، ghorbat ، kopol ، parsy631 ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، smmyp ، daria ، m.memari ، ronmony ، amir0_0amir ، mehdiii
(2012-06-11 ساعت 23:25)maka2 نوشته:  دوستان اگه کسی خواست وضعیت خروجش رو قبل از سفر چک کنه! با مراجعه به ساختمان گذرنامه در خ شهرارا میتونه استعلام کنه و خیال خودش رو راحت کنه.
می دونید که همه چی بی حسابه شاید اشتباهی ادم گیر کنه مصاحبه رو از دست بده.( منظورم تشابه اسمی و ....)

کلا برای «خودگیردادن» راههای زیادی هست. یکیش هم اینه! Smile

اگه موردی ندارین، بی خودی وسواسی نشین.
(2012-06-12 ساعت 12:35)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 12:01)aziking نوشته:  
سلام
من تماس گرفتم برای دوشنبه هفته بعد. پر شده بود. حیفSadSad
چی پر شده بود؟ ماهان یا ترکیش یا ایران ایر؟ ایشون پرسیدن قیمت اون دوتای دیگه چنده. این طور اطلاع رسانی فایده ای نداره عزیزم.

پرواز ترکیش برای 19 تا 24 جون (هفته بعد) 746,634 تومن. با این حساب ماهان خیلی به صرفه هستش.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، Hediyeh ، mrr777 ، ronmony ، amir0_0amir ، mehdiii
قابل توجه عشق خریدها

یه خبر خوب دارم برای بچه هایی که در این ماه مصاحبه دارن.

[عکس: 79xceh08upud3i2fsgwp.jpg]

از 8 این ماه تا 1 جولای در آنکار فستیوال خرید برپاست. بصورتی که تمام فروشگاهها و بوتیک ها اجناسشون رو آف گذاشتند و اکثر فروشگاههای معروف تا 50% آف زدن.

پس پولاتونو بردارین با خودتون بیارین که اینجا کارای مهمتر از مصاحبه دارید (خرید). Big Grin

پیشاپیش از همه آقایون متاهل طلب مغفرت میکنم، به هر حال وظیفم دونستم که اطلاع رسانی کنم وگرنه هیچ خصومتی با جیب شما عزیزان نداشتم Big GrinBig Grin

اینم آدرس اینترنتی سایت فستیوال خرید 2012 آنکارا که میتونید تمام مراکز خریدی که در این فستیوال سهیم هستند رو مشاهده کنید (Ankara Shopping Fest.2012) :

http://www.ankarashoppingfest.com.tr/?lang=1
(2012-06-12 ساعت 18:17)3rip نوشته:  قابل توجه عشق خریدها

یه خبر خوب دارم برای بچه هایی که در این ماه مصاحبه دارن.

از 8 این ماه تا 1 جولای در آنکار فستیوال خرید برپاست. بصورتی که تمام فروشگاهها و بوتیک ها اجناسشون رو آف گذاشتند و اکثر فروشگاههای معروف تا 50% آف زدن.

پس پولاتونو بردارین با خودتون بیارین که اینجا کارای مهمتر از مصاحبه دارید (خرید). Big Grin

پیشاپیش از همه آقایون متاهل طلب مغفرت میکنم، به هر حال وظیفم دونستم که اطلاع رسانی کنم وگرنه هیچ خصومتی با جیب شما نداشتم Big GrinBig Grin

اره فستيوال خريد آنكارا و استانبول هر دو اين شهرها امسال جشنواره خريد 50% دارن... اما قيمتها با اين تخفيف چطوره؟ هنوز بالاس؟
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ronmony ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii
(2012-06-12 ساعت 18:21)schaghayegh نوشته:  اره فستيوال خريد آنكارا و استانبول هر دو اين شهرها امسال جشنواره خريد 50% دارن... اما قيمتها با اين تخفيف چطوره؟ هنوز بالاس؟

والا بستگی داره . اگر کسی اهل خرید جنس خوب و مارک باشه خوب 100 درصد براش می صرفه ، چون فوق العاده ارزونه

اما اگه یکی مثل من سر تاپا لباساش 100 هزار تومنم نشه خب زیاد فرقی به حالش نمیکنه و باید سعی کنه از خوشحالی مردم خوشحال باشه Big Grin
تشکر کنندگان: schaghayegh ، maka2 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، msi ، SH1A2R3 ، vm1974 ، m.memari ، ronmony ، behzad7 ، reza-91 ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii ، sayeh_m
(2012-06-12 ساعت 18:38)3rip نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 18:21)schaghayegh نوشته:  اره فستيوال خريد آنكارا و استانبول هر دو اين شهرها امسال جشنواره خريد 50% دارن... اما قيمتها با اين تخفيف چطوره؟ هنوز بالاس؟

والا بستگی داره . اگر کسی اهل خرید جنس خوب و مارک باشه خوب 100 درصد براش می صرفه ، چون فوق العاده ارزونه

اما اگه یکی مثل من سر تاپا لباساش 100 هزار تومنم نشه خب زیاد فرقی به حالش نمیکنه و باید سعی کنه از خوشحالی مردم خوشحال باشه Big Grin

تخفيف 50 % واقعا عاليه، من ميدونستم فستيوال خريده دقيقا تو اون تاريخي كه ميرم آنكارا واسه همين خيلي خوشحال بودم... Smile 2 روز ديگه ميام Smile منم زياد اهل مارك بازي و برند بازي و اين حرفا نيستم اماااااااااااااا اگه قيمتها مناسب باشه اهلش ميشم Big Grin بايد اومد و ديد... چون قيمت ها بنا به درآمد آدما مناسب و نا مناسب تشخيص داده ميشه... اميدوارم براي من مناسب باشه تا حداقل از خريد لذت ببرم البته من بيشتر منتظر لذت دريافت ويزاي يكضرب هستم .... Cool
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
سلام به همهٔ دوستان.می‌خواستم یه تجربه‌ای از سفر خودم براتون بذارم.امیدوارم که بهتون کمک کنه.

معاینه پزشکی‌:

صبح روزی که برام مشخص شده بود برای دکتر رفتم و پاسپورتمو گرفتن و ۵۰ دلار بابت عکس قفسهٔ سینه و تست خون گرفتن از من.همون موقع این کاررو انجام میدان و میگم برای معاینه دکتر عصر تشریف بیارین.دکترم یه چندتا سوال عادی میپرسه و اگه وکسان هایی که باید ایران میزدین نزده باشین بهتون می‌زنه.بعدشم میگن که برین و ۲ روز بد جوابش آمادست.

روز مصاحبه :

اول از همه به همهٔ دوستای خوب مهاجر سرایی باید بگم که این مصاحبه یکی‌از آسون‌ترین و راحت‌ترین مصاحبه‌های زندگیتون به خدا.اصلا استرس بی‌خود نداشته باشین.

روز مصاحبه ساعت ۹ دم داره سفارت بودم بده ۱۰ دقیقه پاسپورتمو گرفتم و بعدش صدام زدن که برم تو.بعدش توی صاف وایسادم که باید مدارکمو تحویل میدادم.اصل آخرین مدرک تحصیلی‌،مدارک بانک،شناسنامه و کارت ملی‌

بعدش یه شماره به شما میدان که دقیقا مثل شمارهٔ بانک.باید برین بشینین تا نبتتون برسه.یه تابلو هست که شماره‌هارو اونجا می‌نویسن.کلا ۳ مرحله کار درین اونجا.یه بر شماره‌رو علم می‌کنن که یه امضا ازتون بگیرن،۲باره علم می‌کنن برای انگشت نگاری و بار آخرم برای مصاحبه.

به خدا اینو جدی میگم یکی‌ از آسون‌ترین مرحله هاش همین مصاحبه هست.بازم میگم اصلا استرس نداشته باشین

آفیسر چندتا سوال ربج کار از من پرسید و اینکه اونجا کسیو دارم یا نه و اینکه می‌خوام برم اونجا چیکار کنم.همین

بعدشم یه برگه آبی خوشگل بهم داد و گفت که ۳ یا ۴ هفتهٔ دیگه چک کنین اگه شمارتون بود بیأن برای ویزا.

البته یه نکته که واسهٔ من جالب بود این بود که وقتی‌ رفتم برای مصاحبه برگه ابیو دیدم که اونجاست و اسمم روش بود.یعنی‌ فک می‌کنم اینا از قبل همه چیزو می‌دونن.

اگه بازم کسی‌ از دوستان فک می‌کنه من می‌تونم بهش کمک کنم خوشحال میشم این کارو بکنم.

در خدمتتون هستم

شما هم دعا کنین که من زودتر کلر بشم
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
سلام دوستان عزیزم. خدا خواست و حالا نوبت من شد تا سفرنامه خودم رو بنویسم. البته امیدوارم به درد کسی بخوره.بعد از اینکه نامه دوم رو با ایمیل دریافت کردم فورا بلیط و هتل رو رزرو کردیم. هتل اوزیلهان و پرواز هم ترکیش. مطالب گفتنی رو بچه ها گفتن پس سعی میکنم مطالب کمی مهمتر رو بگم.اول اینکه ما ساعت 11.5 وقت دکتر داشتیم اما ساعت 9.5 رفتیم و کارها رو انجام دادیم و ساعت 11 تمام شد و منشی گفت همین امروز ساعت 3 بیا برای ادامه آزمایش ها. البته دکتر عزیز هم بیخودی چند تا آمپول تزریق کرد و آزمایش خون رو هم گفت دوباره بگیر تا پول بیشتری گیر من بیاد ما هم گفتیم چشم و خلاصه برای دو نفر و یک بچه 8 ماهه جمعا 825000 پول دادیم. 100 دلار اول و300 دلار وسط کار و125 لیر هم برای آزمایش دوم. خلاصه فردا ساعت 3 هم رفتیم و نتیجه آزمایش رو گرفتیم. دکتر و منشی هم کمی فارسی بلد بودن و انگلیسی هم تا حدودی. البته دکتر انگلیسی میفهمید. ما روز پنج شنبه 7 june مصاحبه د اشتیم. نکته مهم اینکه زمان مصاحبه مهم نیست اگه شما زود تر برید منظورم در همون روزه زود تر کارتون راه میفته. پس ساعت 8 اونجا باشین. چند مرحله داره. اول تحویل پاسپورت ها به افسر. دوم صدا کردن افسر و بازرسی سوم در صف بودن جهت تحویل اصل مدارک چهارم بعد از تحویل مدارک شماره به شما میدن و میرید در یک سالن و در کنار بقیه می شینید . دیدید تا اینجا ترسی نداشت. حالا بقیه ماجرا. مثل بانک خودمون شماره ها رو در مونیتور می بینید اول میرید انگشت نگاری که انگشت های مبارک رو روی یک صفحه میگذارید و تمام و دوباره میشینیدو بعد که دوباره شماره شما اعلام شد میرید و نفری 330 دلار تقدیم میکنید و لبخند هم میزنید. به من گفت 990 دلار 890 دادم اما فهمید گفت 100 چوب دیگه رد کن بینیم با. ما هم 100 تا دیگه اومدیم بالا. بعد دوباره میشینید. این بار که شماره رو اعلام کرد میرید جهت مصاحبه. دو یا چند سوال ساده میپرسه بعد هم اگه برگه سفید داد که تمامه و من نمیدونم باید چی کار کنید اما اگه مثل ما برگه آبی داد یعنی تو سایت چک کنید هر وقت شماره شما اومد بیایید و ویزا خوشگله رو بگیرید. این هم از سفر نامه ما. اما چند نکته مهم و ضروری. اول اینکه وقتی رسیدید معمولا میروید در دستشویی جهت بعضی کارها. اما بعد از اتمام کار ناگهان دنیا براتون تیره و تار میشه. اگه مرد باشید بر پدر و مادر بعضی ها.... و اگه خانم باشید میگید وای خدا مرگم. کاش میمردم و این روزها رو نمیدیدم و اگر بچه باشید داد میزنید مامااااااان. پس کو شیر آبش. بله دوستان شیر آب ندارند و باید با دستمال کاغذی..... فکر کن. اما ما که فکرمون برای این روز ها خوب کار میکنه چاره ای اندیشیدیم. در دستشویی های هتل حمام هم همون جاست و دوش های حمام شلنگ بلندی دارن و شما میتونید سر شلنگ رو باز کنید و براحتی تا توالت فرنگی میرسه و بقیه ماجرا. امیدوارم کارایی داشته باشه.
نکته دوم ترک ها کلا و جمیعا زبان انگلیسی بلد نیستند. حتی 1 کلمه. شوخی نمیکنم ها میرید میبینید. ازشون بپرسید از 1 تا 5 بشمرن به انگلیسی. اگه تونستن.
نکته سوم هتل ها خمیر دندون ندارن. اتو هم ندارن اما سشوار دارن و برق اونها هم مثل مال ماست. ناهار هم نمیدن.
نکته چهارم اجناس مارکدار و خوب رو هم فراون در فروشگاه ها میبینید با قیمت مناسب که این بخش رو اگه کسی سوال داشت باید با خانمم مشورت کنه. ماشاا... تخصص گرفتن توLC waikiki. Mango, beneton,koton &....
نکته ماقبل آخر: از هتل اوزیلهان تا دکتر پیاده 20 دقیقه تا سفارت 7 دقیقه راه است. و با تاکسی تا فرودگاه 35 تا 40 دقیقه. خاک به سر 30 کیلومتر دورتره.
نکته آخر: وای چه همه نکته گفتم. اگه کسی سوال دیگه داشت ما در خدمتیم. سوال داشتم جواب دادن حالا سوال کنید جواب بدم. به این میگن روحیه مشارکتی.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

(2012-06-13 ساعت 00:24)behrooz ramezani نوشته:  سلام دوستان عزیزم. خدا خواست و حالا نوبت من شد تا سفرنامه خودم رو بنویسم. البته امیدوارم به درد کسی بخوره.بعد از اینکه نامه دوم رو با ایمیل دریافت کردم فورا بلیط و هتل رو رزرو کردیم. هتل اوزینهال و پرواز هم ترکیش. مطالب گفتنی رو بچه ها گفتن پس سعی ......

دوست عزیز ممنون از مطالبتون،
اینروزا سفارت شلوغه شما کی اومدید بیرون ؟ صبح چه ساعتی اونجا باشیم که زود کارمون تموم بشه ؟ من قبل از ساعت 12 باید بلیط رو اگه بخوام تغییر بدم برم دفتر هواپیمایی. ممنون
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، ronmony ، schaghayegh ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii
سلام دوستان
در تکمیل صحبت های دوستمون بهروز بله اینجا دستشویی فرنگیه ولی فکر میکنم چون ترکها مسلمون هستند یه فکری به حال آب ریختن و شلنگ و این حرفا کردن! پشت یا کنار دستشویی فرنگی یه شیر آب به دیوار هست که سرش باز میشه به داخل دستشویی فرنگی و کافیه اون شیر رو باز کنید (اول یه کم باز کنید که دوباره به ای وای خدا مرگم بده نیفتین) مشکل شلنگ حل بشه.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
(2012-06-13 ساعت 01:24)s$s نوشته:  سلام دوستان
در تکمیل صحبت های دوستمون بهروز بله اینجا دستشویی فرنگیه ولی فکر میکنم چون ترکها مسلمون هستند یه فکری به حال آب ریختن و شلنگ و این حرفا کردن! پشت یا کنار دستشویی فرنگی یه شیر آب به دیوار هست که سرش باز میشه به داخل دستشویی فرنگی و کافیه اون شیر رو باز کنید (اول یه کم باز کنید که دوباره به ای وای خدا مرگم بده نیفتین) مشکل شلنگ حل بشه.
دوستان توجه کنند که در شرایط هوای سرد آب انقدر سرده که مثله چاقو عمل میکنه.....!!!!
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii ، m.memari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان