کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-13 ساعت 00:24)behrooz ramezani نوشته:  سلام دوستان عزیزم. خدا خواست و حالا نوبت من شد تا سفرنامه خودم رو بنویسم. البته امیدوارم به درد کسی بخوره...
....
....نکته آخر: وای چه همه نکته گفتم. اگه کسی سوال دیگه داشت ما در خدمتیم. سوال داشتم جواب دادن حالا سوال کنید جواب بدم. به این میگن روحیه مشارکتی.

سلام
اگه ممکنه بگین هتل رو چجوری و چه قیمتی رزرو کردین. ممنون
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii

دوست عزیز ممنون از مطالبتون،
اینروزا سفارت شلوغه شما کی اومدید بیرون ؟ صبح چه ساعتی اونجا باشیم که زود کارمون تموم بشه ؟ من قبل از ساعت 12 باید بلیط رو اگه بخوام تغییر بدم برم دفتر هواپیمایی. ممنون
[/quote]

ببینید دوست من. زمان مهم نیست اگه شما اول از همه تو صف باشید زود تر هم کارتون راه مییفته. اگه ساعت 8 اونجا باشید معلومه دوستان دیگه هم هستند و باید در صف باشید. پس سعی کنید زود تر برید اگه خیلی عجله دارید. کل پروسه حدود 3 ساعت فکر کنم طول میکشه. همین حدودا. حالا اگه شما بچه داشته باشید که تو صف معتطل نشید خوب زود تر هم کارتون راه میفته.

سلام
[/quote]

هتل رو از آژانس در ایران رزرو کردم. قیمتش نسبتا بد نبود البته یکی دو هتل دیگه هم بود که ارزون تر هست. این رو بگم که قیمت هتل در انکارا نسبت به شهرهای دیگه ترکیه یا مقایسه با دبی گرون تره. آخه شهر توریستی نیست و باید یک جوری هزینه ها رو در باره. الان دقیق یادم نیست قیمت چند بود فکر کنم حدود 70 دلار برای دو نفر در یک اتاق دو تخته.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: Omidooo ، 3rip ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii
(2012-06-03 ساعت 23:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 22:27)پرنیان90 نوشته:  دوستان برای روز 28 june کسی مصاحبه نداره؟
گفتم اونجا حداقل تنها نباشیم D:

نبود 28 june؟ Cool

سلام
منم 28 june مصاحبه دارم...
(2012-06-12 ساعت 12:01)aziking نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 22:44)diego_puck نوشته:  سلام، جهت اطلاع دوستانی که خبر ندارن، هواپیمایی ماهان از پنج شنبه ۱۴ جون، به آنکارا پرواز گذاشته که با توجه به نرخ های نجومی ایران ایر و ترکیش به صرفه تر هستش. انگار ۲شنبه و ۵ شنبه پرواز داره ۵ صبح هم میره. من از یه آزانسی بلیط واسه هفته دیگه گرفتم ۲۹۵ هزار، حالا اگه کسی به اطلاعات بیشتر نیاز داشت واسم مسیج بذاره.
مرسی از اطلاعاتی که دادین
قیمت اون 2 تای دیگه تو همون تاریخ چنده؟؟؟می خوام اختلاف قیمت رو بدونم

والا آخرین نرخی که من گرفتم، ایران ایر ۶۲۰، ترکیش ۷۰۰. کلا تو توهم هستن.
شماره کیس:‌ 2012AS00036xxx
مشاهده قبولی در سایت: 15/2011/july
ارسال فرم : 20/2011/july 
تاریخ کارنت شدن کیس: march 2012
تاریخ مصاحبه: May /02/2012
تاریخ دریافت کلیرنس: June/04/2012
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تعداد نفرات کیس: ۲
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii
(2012-06-13 ساعت 03:56)daria نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 00:24)behrooz ramezani نوشته:  سلام دوستان عزیزم. خدا خواست و حالا نوبت من شد تا سفرنامه خودم رو بنویسم. البته امیدوارم به درد کسی بخوره...
....
....نکته آخر: وای چه همه نکته گفتم. اگه کسی سوال دیگه داشت ما در خدمتیم. سوال داشتم جواب دادن حالا سوال کنید جواب بدم. به این میگن روحیه مشارکتی.

سلام

سلام
توی سفارت افیسر از شما چه سوال هایی کرد؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2012-06-13 ساعت 16:12)rezafc نوشته:  [quote='daria' pid='182306' dateline='1339543594']
[quote='behrooz ramezani' pid='182263' dateline='1339530883']
سلام دوستان عزیزم. خدا خواست و حالا نوبت من شد تا سفرنامه خودم رو بنویسم. البته امیدوارم به درد کسی بخوره...
....

سلام
توی سفارت افیسر از شما چه سوال هایی کرد؟

بعد از احوال پرسی گفت دست راستتون رو ببرید بالا و قسم بخورید که هر چه گفتین یا میگید راسته. ما هم گفتیم جون داداش کلک ملک تو کارمون نیست. بعد پرسید کارت چیه. گفتم مهندس عمرانم. گفت چی میسازی و از این جور حرف ها. بعد گفت تو سربازی کجا بودی و چی کار میکردی. گفتم سپاه بودم و کار دفتری و این جور کارها. بعد تشکر کرد و برگه آبی. همین و بس
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، mmmsdeghi ، schaghayegh ، 3rip ، daria ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii
دوستان که احتمال یک ضرب گرفتن ویزاشون زیاده به جابجایی بلیط برگشت توجه داشته باشن تا جایی که میتونید بلیط برگشتتون رو اوپن بگیرید چون اگه مجبور بشید دو سه روز منتظر یو پی اس بمونید و بخواهید بلیط برگشتتون رو بندازید عقب باید یه چیزی به اندازه کل بلیط رفت و برگشتتون و یا حتی بیشتر پول بدید. این تجربه شخصی ما بود.
شماره کیس :2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : 2011 , July 17 th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :2011 , August 4 th
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها : 75000 تومان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، 3rip ، schaghayegh ، mmmsdeghi ، daria ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii ، aziking
خب الان نوبات من شده كه تجربياتم رو اينجا با بر و بچ به اشتراك بذارم ٠
امروز صبح با هواپيمايي تركيه همراه با يكي از دوستان خوب مهاجر سرا اومديم آنكارا و ساعت ٦ صبح به وقت محلي اينجا بوديم ٠ از فروگاه به هتل سورملي يه تاكسي گرفتيم كه ٦٠ لير كرايه ازمون گرفت ٠ خلاصه رسيديم ديگه و چون از تجربه بچه هاي مهاجر سرا استفاده كرده بودم ميدو نستم كه ميت من زودتر هم بريم كه همين كار رو انجام داريم و پياده راهي مطب دكت شديم كه مسافت طولاني بود و خسته شديم ٠ يه صبحانه خيلي خوشمزه خور ديم و رفتيم براي مطب كه بيشتر مسافر هاي هواپيما اونجا بودن و شروع كرديم به مراحل رو انجام دادن كه واسكن رو در هر صورت مي زنه و پولش رو ميگيره
تا پست هاي بعدي
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: 3rip ، frozen mind ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، mmmsdeghi ، vroom ، s.s.h ، ghorbat ، daria ، viper ، mojtaba_k ، amir0_0amir
(2012-06-13 ساعت 18:49)کهکشان نوشته:  دوستان که احتمال یک ضرب گرفتن ویزاشون زیاده به جابجایی بلیط برگشت توجه داشته باشن تا جایی که میتونید بلیط برگشتتون رو اوپن بگیرید چون اگه مجبور بشید دو سه روز منتظر یو پی اس بمونید و بخواهید بلیط برگشتتون رو بندازید عقب باید یه چیزی به اندازه کل بلیط رفت و برگشتتون و یا حتی بیشتر پول بدید. این تجربه شخصی ما بود.

تركيش فبل ساعت ١٢ جابجايي ٥٠ يورو جريمه داره ولي شنيدم از دفتر فرودگاه انكارا پول نمي گيره....
با اين شلوغي نمي دونم ميشه قبل ١٢ بعد از مصاحبه از سفارت خلاص شيم يا نه!!؟Sad
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، mehdiii ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-13 ساعت 20:01)maka2 نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 18:49)کهکشان نوشته:  دوستان که احتمال یک ضرب گرفتن ویزاشون زیاده به جابجایی بلیط برگشت توجه داشته باشن تا جایی که میتونید بلیط برگشتتون رو اوپن بگیرید چون اگه مجبور بشید دو سه روز منتظر یو پی اس بمونید و بخواهید بلیط برگشتتون رو بندازید عقب باید یه چیزی به اندازه کل بلیط رفت و برگشتتون و یا حتی بیشتر پول بدید. این تجربه شخصی ما بود.

تركيش فبل ساعت ١٢ جابجايي ٥٠ يورو جريمه داره ولي شنيدم از دفتر فرودگاه انكارا پول نمي گيره....
دوست عزیز من هم همین فکر رو میکردم. اون 50 یورو فقط جریمه تعویضشه. مابه التفاوت بلیط روز و بلیطی که شما قبلا تهیه کردین رو هم میگیرن. واسه ما حدود 360 دلار واسه هر نفر حساب کرد فقط واسه این که بلیط امشب رو بندازه واسه فردا شب.

شماره کیس :2012AS00059XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : 2011 , July 17 th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :2011 , August 4 th
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
هزینه ها : 75000 تومان
(2012-06-13 ساعت 20:26)کهکشان نوشته:  

دوست عزیز من هم همین فکر رو میکردم. اون 50 یورو فقط جریمه تعویضشه. مابه التفاوت بلیط روز و بلیطی که شما قبلا تهیه کردین رو هم میگیرن. واسه ما حدود 360 دلار واسه هر نفر حساب کرد فقط واسه این که بلیط امشب رو بندازه واسه فردا شب.

شما درست ميگوييد اصلا يادم نبود به روز حساب مي كنن ، واي.
since 2012

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههSad چه بد....
من2 روز و نصفي بعد از مصاحبه ام وقت دارم... يعني چي ميشه؟!
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، kopol ، sayeh_m ، mehdiii ، bakhshandehgy
(2012-06-13 ساعت 21:16)schaghayegh نوشته:  

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههSad چه بد....
من2 روز و نصفي بعد از مصاحبه ام وقت دارم... يعني چي ميشه؟!

ان شالله تو همون 2 روز براتون میاد ++++
since 2012
سلام بر عزیزان ؛ یه سوال ذهنم رو مشغول کرده.
آیا برای مصاحبه پاسپورتهای قبلی یا کپی صفحاتش رو هم میخوان یا فقط پاسپورت جدید؟

ممنون
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، 3rip ، ghorbat ، mojtaba_k ، amir0_0amir ، sayeh_m ، shkhmo ، bakhshandehgy ، rose_2000
سفرتون رو جوری برنامه ریزی کنید که احتیاجی به تغییر پرواز برگشت نداشته باشید. یا حتی اگر هم احتمال میدید احتیاج میشه خیلی زود اقدام کنید.
آژانسا به ما میگن تغییر پرواز 70 دلار جریمه داره .
اما دفاتر ترکیش توی آنکار خیلی بی انصاف هستن. و کاملا قیمت های پرت اعلام میکنند جوری که هزینه یک بلیط یکسره به تهران رو درخواست میکنند. در صورتی که پرواز چارتر هم نیست.
امروز چندتا از دوستان رفتن برای تغییر پرواز برگشت توی فاصله چند ساعت چندین نرخ عوض کردن از 150 دلار برای امشب گرفته تا 700 لیر شنبه شب.
زنگ میزنید به آژانس ایران ، بهتون میگه نه بابا پول زوره ، بهشون ندید (دوست مهربون پس تا تهران با دستامون بال بزنیم بیایم ؟)

نمیدونم شاید چون تابستونه یا این فستیوال توی آنکار برپاست اینطور سرگردنه ای حساب میکنند و هیچ کسم نمیتونه بشون چیزی بگه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان