کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-11 ساعت 18:12)parsy631 نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 17:38)s$s نوشته:  چندتا نکته دوستان:
1-ما اول تو منطقه اولوس هتل گرفتیم ولی بعد اومدیم نزدیک سفارت. به نظرم مهمه که نزدیک سفارت باشید.
2- میاید هتل حتما یک عدد دمپایی، خمیردندان، شامپو و یک عدد المنت برای جوش آوردن آب همراه داشته باشید.

دوستانی که آنکارا پلازا بودندآیا آنجا هم خمیردندان و ... ندارد؟

سلام دوست من
اونجا همه اینا رو داره، خیلی هم خوبن و نیاز به بردن وسایل شخصی نیست، مثلا خمیر دندان sensodine pronomel هست، که خیلی خوبه
(2012-06-14 ساعت 00:14)Ali DV-2013 نوشته:  سلام بر عزیزان ؛ یه سوال ذهنم رو مشغول کرده.
آیا برای مصاحبه پاسپورتهای قبلی یا کپی صفحاتش رو هم میخوان یا فقط پاسپورت جدید؟

ممنون

سلام نیازی نیست، ولی احتیاط میگه اگر ببری بهتره، زحمتی نداره
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
من ساعت مصاحبم ۸ و نیم صبحه. با توجه به تجربه دوستان ساعت چند در سفارت باشم بهتره. با توجه به اینکه کوچولو ممکنه حوصلش توی صف یر بره. البته دوستان فرموده بودن که معمولا بچه دار ها را زودتر راه میندازن.

لازمه که من هم ۷و نیم دو در سفارت زنبیل بذارم؟
اصلا این قضیه زنبیل خیلی مهمه؟ یا میشه همون ۸و نیم بریم بگیم آقا اجازه ما خواب موندیم و اینا؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، کیانا ، 3rip ، amir0_0amir ، SH1A2R3 ، sayeh_m
ساعتی که نوشتن چندان مهم نیست. برای ما هم هشت و نیم نوشته بودن. ما ساعت 8 اونجا توی سرما آماده بودیم اما اول ترکها رو فرستادن تو و بعد ما رو. ما عملا در حدود 10 رفتیم تو.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
من میخوام بلیطمو واسه 19 جولای با ماهان بگیرم 25 جولای مصاحبه دارم اما به خاطر معاینات دخترم باید زود برم. میخوام برگشتو 26 جولای بگیرم. نظرتون چیه؟ در ضمن با تور به صرفه تر نیست؟
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، 3rip ، amir0_0amir ، SH1A2R3 ، sayeh_m
(2012-06-14 ساعت 16:00)jordanir نوشته:  من ساعت مصاحبم ۸ و نیم صبحه. با توجه به تجربه دوستان ساعت چند در سفارت باشم بهتره. با توجه به اینکه کوچولو ممکنه حوصلش توی صف یر بره. البته دوستان فرموده بودن که معمولا بچه دار ها را زودتر راه میندازن.

اصلا این قضیه زنبیل خیلی مهمه؟ یا میشه همون ۸و نیم بریم بگیم آقا اجازه ما خواب موندیم و اینا؟
دوست عزیز مصاحبه ما ساعت 9 صبح بود ولی ما ساعت 7:30 جلوی درب سفارت بودیم . کلاً به نظر من اصلاً مهم نیست که نوبت بذارین . . . چون کارمند سفارت در تایم های مختلف میاد بیرون و پاسپورت ها رو جمع میکنه و قانون خاصی نداره . مثلاً ما تا رسیدیم ، پاسپورتمونو دادیم و یعد از گدشت خدود 20 دقیقه که یک خانواده پست ما بودن توصف ، اونا هم پاسپورتاشونو بعد از ما دادن ، ولی ما با هم رفتیم داخل سفارت . . . کلاً این کار را بر اساس تعداد مراجعه کنندگان در اون روز برنامه ریزی میکنن !! ولی خب هوا که در اون ساعت صبح خوبه و فکر نمیکنم اگه زودتر برین مشکلی برای کوچوتون درست بشه . و خیلی نگران نظم و قانون صف نباشید ، خیلی ها تا پاسپورت را تخویل میدن میرن کنار میایستند .
موفق باشی .Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

سلام دوستان خوبم،
من فردا صبح زود ساعت 5 پرواز دارم.... البته فعلا در ركاب دوستان هستم تا 12-1 نيمه شب Smile ولي بعدش ميرم فرودگاه به سمت آنكارا.......Cool
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
Sad 
(2012-06-14 ساعت 16:28)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان خوبم،
من فردا صبح زود ساعت 5 پرواز دارم.... البته فعلا در ركاب دوستان هستم تا 12-1 نيمه شب Smile ولي بعدش ميرم فرودگاه به سمت آنكارا.......Cool

موفق باشی . فقط زودتر برو فرودگاه که به مشکل بر نخوری . ما صبح پرواز داشتیم ساعت 5 . از ساعت 1.45 به علت شلوغی و نابسامانی توی صف بودیم ( صف گیت ورودی -صف کارت پرواز - صف کنترل پاسپورتSadSadSadSad -صف حواله بانکی تا اینکه راس ساعت 4.55 با کلی استرس وارد هواپیما شدیم.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
(2012-06-14 ساعت 03:41)3rip نوشته:  سفرتون رو جوری برنامه ریزی کنید که احتیاجی به تغییر پرواز برگشت نداشته باشید. یا حتی اگر هم احتمال میدید احتیاج میشه خیلی زود اقدام کنید.
آژانسا به ما میگن تغییر پرواز 70 دلار جریمه داره .
اما دفاتر ترکیش توی آنکار خیلی بی انصاف هستن. و کاملا قیمت های پرت اعلام میکنند جوری که هزینه یک بلیط یکسره به تهران رو درخواست میکنند. در صورتی که پرواز چارتر هم نیست.
امروز چندتا از دوستان رفتن برای تغییر پرواز برگشت توی فاصله چند ساعت چندین نرخ عوض کردن از 150 دلار برای امشب گرفته تا 700 لیر شنبه شب.
زنگ میزنید به آژانس ایران ، بهتون میگه نه بابا پول زوره ، بهشون ندید (دوست مهربون پس تا تهران با دستامون بال بزنیم بیایم ؟)

نمیدونم شاید چون تابستونه یا این فستیوال توی آنکار برپاست اینطور سرگردنه ای حساب میکنند و هیچ کسم نمیتونه بشون چیزی بگه
اگه بخوام از تهران برام بليط بگيرن ايميلم كنن چي ؟ ميشه؟
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، amir0_0amir ، SH1A2R3 ، mehdiii ، parsy631 ، daria ، mojtaba_k ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-06-14 ساعت 16:00)jordanir نوشته:  من ساعت مصاحبم ۸ و نیم صبحه. با توجه به تجربه دوستان ساعت چند در سفارت باشم بهتره. با توجه به اینکه کوچولو ممکنه حوصلش توی صف یر بره. البته دوستان فرموده بودن که معمولا بچه دار ها را زودتر راه میندازن.

من فكر كنم وقتي هوا سرد بوده بچه دارها را زودتر ميفرستادند داخل سفارت چون ما كه ٢تا بچه داشتيم و باران هم ميامد ولي مطابق صف كه پاسها را جمع كرده بودند اسمها را ميخواندند و افراد را داخل سفارت راه ميدادند(خواهر احسان)
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، ASALI ، daria ، Omidooo ، mojtaba_k ، sayeh_m ، ali234
من این پنجشنبه صبح دارم میرم آنکارا (3 نفریم) و 2 هفته اونجا هستیم!
البته من تا حالا هتل رزرو نکردم و میخوام برم اونجا اگه بشه هتل آپارتمان بگیرم، کسی تجربه‌ای داره اینطوری؟
از اونجا که پسر من 14 ساله اگه بخوام برم هتل احتمالا باید 2 تا اتاق بگیرم.
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، mojtaba_k
بعد از مصاحبه ما دوباره رفتیم خرید. یه مال اطراف شهره که یه کم دور بود ما وقت نداشتیم بریم ولی گویا توی فستیوال همه مارکها 70% حراج بوده از دست ما که پرید شما برید کیف کنید. اسمش فکر کنم ای که آ مال بود.

یه غذایی دارند به نام "چی کوفته" که ما گرفتیم ببینیم چیه، خیلی بد مزه بود، بعدا فهمیدم خام میخوردن این غذا رو، فوق العاده تند بود. در عوض یه غذای دیگه بود که فکر کنم اسمش "کاریشیک" بود، توی سیب زمینی رو با ذرت و زیتون و خیارشور و کالباس پر میکردند و هم میزدند و توی یه جعبه کاغذی سرو میشد، حتما امتحان کنید

بهتره که هتل در فاصله بین کیزیلای و مطب اونگان باشه چون دسترسی به مراکز خرید راحتتره. درسته که مترو به همه جا داره ولی اگه هتلتون دور باشه به دردسر می افتید.

برای رفتن به فرودگاه از خط 442 استفاده کنید. ایستگاه اتوبوسش توی خیابون آتاتورک نزدیک کیزیلای است. فقط یه تابلو سفید رنگ داره که روش نوشته "HAVALARMANI" ایستگاهش با خط اتوبوسهای شهری فرق داره.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، mehdiii ، Omidooo ، frozen mind ، shkhmo ، SH1A2R3 ، msi ، sayeh_m ، mojtaba_k ، Orchin
سلام
من امروز صبح اومدم انکارا و کارای مدیکال و انجام دادم..... کیبورد فارسی ندارم سختمه تایپ کنم...Sad تو سفر نامه کامل جزئیات رو مینویسم بعدا.....
دکتر خیلی ناجوانمردانه یه واکسن زد که نمیدونم چی بود و ازش که پرسیدم جواب نداد و مجبورم کرد یا واکسن آبله بزنم یا تست بدم......Sad در حالی که هم آبله مرغان گرفته بودم 8 سال پیش هم تست پاستور و داشتم....
مجموع :
تست خون و عکس قفسه سینه 50 دلار
ویزیت 120 دلار با اون واکسنه البته
تست آبله 50 دلار دادم 25 لیر برگردوند....
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
(2012-06-16 ساعت 01:37)schaghayegh نوشته:  سلام
من امروز صبح اومدم انکارا و کارای مدیکال و انجام دادم..... کیبورد فارسی ندارم سختمه تایپ کنم...Sad تو سفر نامه کامل جزئیات رو مینویسم بعدا.....
دکتر خیلی ناجوانمردانه یه واکسن زد که نمیدونم چی بود و ازش که پرسیدم جواب نداد و مجبورم کرد یا واکسن آبله بزنم یا تست بدم......Sad در حالی که هم آبله مرغان گرفته بودم 8 سال پیش هم تست پاستور و داشتم....
مجموع :
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
شقایق جان لطفا از هتل اوزیلهان بگو. راضی هستی؟ شبی چند گرفتی؟‌
امیدارم به زودی جیغ یک ضربتو اینجا ببینیم Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
(2012-06-16 ساعت 03:59)daria نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 01:37)schaghayegh نوشته:  سلام
مجموع :
هتل هم اوزیلهان
هوا هم گرمه خیلی زیاد
شقایق جان لطفا از هتل اوزیلهان بگو. راضی هستی؟ شبی چند گرفتی؟‌
امیدارم به زودی جیغ یک ضربتو اینجا ببینیم Smile

ممنون عزیزم و همینطور برای تو Smile
هتل بدی نیست ... نزدیکه به همه جا و خیابان پشت هتل خیلی باحاله.... پر از کافی شاپه...
من سینگل گرفتم 36 دلار
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
پرواز انكارا دوشنبه و پنجشنبه هواپيمايي ماهان ساعت ٥ رفت ساعت ١١ برگشت ٢٩٠ تومان فقط دو طرفه.!
.
اگه بخوايم تركيش رو جابجا كنيم فكر كنم اينو بگيريم به صرفه تره باز .
since 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان