کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-27 ساعت 16:39)nilufar نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 14:01)3rip نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 13:49)leila20 نوشته:  دوستان سلام. ما 25 جولای مصاحبه داریم. دیروز مدارکمو با dhl فرستادم. بلیطمو با ماهان گرفتم چون بچه دارم مجبور شدم 19 جولای بلیط رفت و چون احتمال دادم ممکنه یه ضرب بگیرم برگشتو 29 جولای گرفتم. هتل را هم به شایرا جون سپردم واسم رزرو کنه. به نظرتون مدتی که آنکارا هستیم خیلی زیاد و غیر قابل تحمل نیست؟

خب مسلما 10 روز تو آنکارا حوصلتون سر میره و از همه مهمتر هزینتون زیاد میشه . اما خودتونم گفتید که مجبور شدید اینطور بگیرید. پس یعنی راهی برای تغییرش نیست ؟
ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم ولی چاره ای نیست دوست عزیز ! ما هم بلیط ماهان گرفتیم 290 تومان شما چی؟
سلام دوستان عزیز
یه سوالی داشتم در رابطه با دلگیر بودن آنکارا و اینکه نمیشه زیاد اونجا موند و جایی واسه تفریح نداره:
نمیشه بلیط برگشت را از استانبول گرفت؟ بعد از مصاحبه یه راست بریم استانبول(ظاهراً هم قطار داره هم پرواز هم اتوبوس ولی من اصلاً هزینه هاش رو نمیدونم) که شهر توریستی هم هست هم فال هم تماشا
خوب بنظرم ازین که این هزینه رو انکارا کنیم و مجبور باشیم تحمش هم کنیم خیلی به صرفه تره
البته من تقریباً اطلاعی از هزینه هایی که تو این 2 تا شهر و رفت آمد بین این شهر ها هست ندارم
لطفاً استید با تجربه راهنمایی بفرمایند.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، sayeh_m
(2012-06-27 ساعت 13:49)leila20 نوشته:  دوستان سلام. ما 25 جولای مصاحبه داریم. دیروز مدارکمو با dhl فرستادم. بلیطمو با ماهان گرفتم چون بچه دارم مجبور شدم 19 جولای بلیط رفت و چون احتمال دادم ممکنه یه ضرب بگیرم برگشتو 29 جولای گرفتم. هتل را هم به شایرا جون سپردم واسم رزرو کنه. به نظرتون مدتی که آنکارا هستیم خیلی زیاد و غیر قابل تحمل نیست؟

ليلا جان اصلا نگران نباش... من خودم تنها رفته بودم آنكارا و فقط يه نصف روز تنها بودم و درگير كاراي خودم... بعدش كلي دوست و آشنا پيدا كردم و بيشتر وقتمون رو باهم گذرونديم.... من اوزيلهان بودم.... اطراف هتل پر بود از كافي شاپ و رستوران و مغازه و ... كه اگه ميرفتي بيرون واقعا حوصله آدم سر نميرفت.. من حتي تو هتل هم حوصله ام سر نرفت چون با كلي آدم آشنا شدم و وقتمون ميگذشت.... خلاصه اينكه هيچ وقت فكر نميكردم اينقدر از آنكارا خوشم بياد اين سفر،‌هتل، اتاق و خيابونهاي اطرافش برام خاطره ساز شد. و الان يه جورايي دلم تنگ شده Smile در ضمن اونجا يه‌ عالمه پارك هست كه ميتونيد بريد و از فضاش استفاده كنيد... البته سليقه اي هست اين مسئله ولي براي من كه خيلي خوب بود و خوش گذشت... تازه به هتل دوستان هم سر زديم به عنوان مهمان... در كل اگه بخواي خوش بگذره ... خوش ميگذره Smile
موفق باشيد
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، j1970 ، shawn ، mehdiii ، sayeh_m ، 3rip ، daria
شقایق راست میگه
من 6 روزه هتل اوزیلهانم و فردا برمی گردم ایران
اصلا دوست ندارم برگردم. واقعا تو این مدت بهم خوش گذشت و کلی دوست و آشنا پیدا کردم.
فکر کنم 80% مشتری های این هتل ایرانی باشن. اینجا اصلا احساس غربت نمی کنی
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، sayeh_m ، 3rip ، daria
دوستانی که رفتن مصاحبه، من اکثرا شنیدم که میگن صبح زود بریم.
میخواستم بدونم فرقی میکنه مثلا 8:30 بیایم سفارت؟
کسایی که مثلا 7 اونجا بودن کارشون کی تموم شده و کسایی که دیرتر رفتن کارشون کی تموم شده؟
چه کاریه یکی دو ساعت قبل معطل شیم اگه دیرتر بریم میشه صبونه رو خورد و یواش یواش قدم زد سمت سفارت
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، SH1A2R3
(2012-06-27 ساعت 17:08)نخجیر نوشته:  

خب مسلما 10 روز تو آنکارا حوصلتون سر میره و از همه مهمتر هزینتون زیاد میشه . اما خودتونم گفتید که مجبور شدید اینطور بگیرید. پس یعنی راهی برای تغییرش نیست ؟
ما هم دقیقا همین مشکل شما رو داریم ولی چاره ای نیست دوست عزیز ! ما هم بلیط ماهان گرفتیم 290 تومان شما چی؟

دوست عزیز
بلیط رفت و برگشت 290 تومان شد؟برای چه تاریخی؟
له رفت وبرگشت گرفت فکر کنم 2 اگوست میرن
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: sayeh_m ، SH1A2R3 ، mehdiii
(2012-06-28 ساعت 00:52)hadiseh.t نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 17:08)نخجیر نوشته:  

دوست عزیز
بلیط رفت و برگشت 290 تومان شد؟برای چه تاریخی؟
له رفت وبرگشت گرفت فکر کنم 2 اگوست میرن

دوستان عزیز ما از الی گشت گرفتیم
آدرس
تهران، خیابان مطهری، خیابان ترکمنستان، نبش کوچه کاج، پلاک 6
تلفن: 8540 (021)
فکس: 88442044 (021)
وب سایت: http://EliGasht.ir
ایمیل: info@eligasht.ir
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، نخجیر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shahyad ، daria
[/quote]
سلام دوستان عزیز
یه سوالی داشتم در رابطه با دلگیر بودن آنکارا و اینکه نمیشه زیاد اونجا موند و جایی واسه تفریح نداره:
نمیشه بلیط برگشت را از استانبول گرفت؟ بعد از مصاحبه یه راست بریم استانبول(ظاهراً هم قطار داره هم پرواز هم اتوبوس ولی من اصلاً هزینه هاش رو نمیدونم) که شهر توریستی هم هست هم فال هم تماشا
خوب بنظرم ازین که این هزینه رو انکارا کنیم و مجبور باشیم تحمش هم کنیم خیلی به صرفه تره
البته من تقریباً اطلاعی از هزینه هایی که تو این 2 تا شهر و رفت آمد بین این شهر ها هست ندارم

[/quote]
دوست عزیز البته من با تجربه نیستم اما اطلاعاتی که در این زمینه جمع آوری کردم اینه:
از شما چه پنهان ! ما هم قرار بود این کار و کنیم اما خیلی پیچیده شد !
با قطار بخواهی بری بلیطش رفت و برگشت نفری 140 تومان 3 روز تو راهی توقف هم که مسلما زیاد داره (ایستگاه به ایستگاه زدن بار و مسافر)
با اتوبوس Vip -فقط رفت -نفری 100 تومان تا- آنکارا 30 : ساعت -تا استانبول :40 ساعت+معطلی توی مرز از این حرفا
با هواپیما بخواهی بری رفت و برگشت ( قیمت ها متغییره )
ایران ایر 400-500
ترکیش بین 500 تا 600
ما ماهان گرفتیم 290 (http://EliGasht.ir)
مسیر بین استانبول تا آنکارا 550 کیلومتر با اتوبوس البته پرواز های داخلی شو نمیدونم
ولی از( وان تا آنکارا 250 هزار تومانه - پرواز ترکیش )
اگه مجرد باشین به ماجراجوییش می ارزه اگه با خانواده باشین یکم سخته هماهنگ کردنش چون آژانس ها تور ترکیبی استانبول - آنکارا ندارن و شما باید خودت هماهنگ کنی
ببخشید طولانی شد امیدوارم براتون مفید باشه Rolleyes

مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: نخجیر ، SH1A2R3 ، mmmsdeghi ، arman_m
[quote='nilufar' pid='186717' dateline='1340865459

[/quote]
.........دوست عزیز البته من با تجربه نیستم اما اطلاعاتی که در این زمینه جمع آوری کردم اینه:
.......
ایران ایر 400-500
ترکیش بین 500 تا 600
مسیر بین استانبول تا آنکارا 550 کیلومتر با اتوبوس البته پرواز های داخلی شو نمیدونم
اگه مجرد باشین به ماجراجوییش می ارزه اگه با خانواده باشین یکم سخته هماهنگ کردنش چون آژانس ها تور ترکیبی استانبول - آنکارا ندارن و شما باید خودت هماهنگ کنی

ببخشید یک خط هم من اضافه کنم. پرواز یک طرفه از انکارا به استانبول با ترکیش 125000 تومان. هوایی 339 کیلومتره. و چیزی حدود 50 دقیقه طول میکشه .
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: s.s.h ، امیر مهاجر ، nilufar ، نخجیر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، daria
سلام دوستان عزیز

[/quote]
دوست عزیز البته من با تجربه نیستم اما اطلاعاتی که در این زمینه جمع آوری کردم اینه:
با قطار بخواهی بری بلیطش رفت و برگشت نفری 140 تومان 3 روز تو راهی توقف هم که مسلما زیاد داره (ایستگاه به ایستگاه زدن بار و مسافر)
با اتوبوس Vip -فقط رفت -نفری 100 تومان تا- آنکارا 30 : ساعت -تا استانبول :40 ساعت+معطلی توی مرز از این حرفا
ایران ایر 400-500
ترکیش بین 500 تا 600

[/quote]
نه من متاهل هستم ولي چون ميخوام از شيراز برم مستقيم به آنكارا نداره و بايد اول برم استانبول بعد برم آنكارا كه احتمالاً قوي هم هوايي خواهد بود واسه برگشت هم بايد بيام استانبول بعد شيراز
خوب با خودم گفتم وقتي اومدم استانبول حداقل بين 4 تا 9 ساعت بين پرواز ها زمان هست من اين زمان رو به چند روز تغيير ميدم و چند روز بعد از اونجا ميرم شيراز
البته هنوز واسه من كه 2013 هستم خيلي خيلي زوده به اين چيزها فكر كنم
ديدم دوستان از حال و هواي غير توريستي آنكارا ميگن گفتم يه پيشنهاد بدم كه خودم هم دوست دارم اينجوري برم تركيه و برگردم.
مرسي از راهنمايت عزيز
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، daria
سلام دوستان عزیز

[/quote]
ایران ایر 400-500
ترکیش بین 500 تا 600

[/quote]

دوست عزیز یه توصیه از یه دوست به هیچ وجه هرگز هرگز هیچ وقت با اوتوبوس یا قطار بر نگرد از ترکیه به ایران وسط راه هزار بار آرزو میکردی ای کاش با هوا پیما بر میگتم و بیشتر خرج میکردم خیلی خسته کننده میشه...خود دانی
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2012-06-27 ساعت 22:11)j1970 نوشته:  دوستانی که رفتن مصاحبه، من اکثرا شنیدم که میگن صبح زود بریم.
میخواستم بدونم فرقی میکنه مثلا 8:30 بیایم سفارت؟
کسایی که مثلا 7 اونجا بودن کارشون کی تموم شده و کسایی که دیرتر رفتن کارشون کی تموم شده؟
چه کاریه یکی دو ساعت قبل معطل شیم اگه دیرتر بریم میشه صبونه رو خورد و یواش یواش قدم زد سمت سفارت

زودتر برین از این لحاظ بهتره که زودتر هم کارتون راه میفته. من اولین نفر رفتم داخل، 2 ساعت بعدش کارم تموم شد اومدم بیرون.
از ششمین نفر به بعد از گرین کارتیا بهشون گفته بودن برین 1 ظهر برگردین.
اگه براتون مهم نیست معطل بشین اونجا و کارتون دیرتر تموم بشه، قدم زنان و صبحانه خورده برین Wink
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: j1970 ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، mehdiii ، SH1A2R3 ، honey62
از اونجایی که ما آبی گرفتیم، یهو حس کردم آنکارا جایی واسه موندن نداره و دلگیره Wink
تمایلی به این ندارم که یه هفته دیگه هم اینجا بمونم.
کسی تا حالا بلیطشو عوض کرده؟ (ایران ایر)
دفتری چیزی سراغ دارین از ایران ایر اینجا؟
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: hamedhamed ، frz61 ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، Orchin ، daria
(2012-06-28 ساعت 19:20)j1970 نوشته:  از اونجایی که ما آبی گرفتیم، یهو حس کردم آنکارا جایی واسه موندن نداره و دلگیره Wink
سلام امیدوارم زودتر کلیر بشین گرفتن برگه آبی اینقدرها هم بد نیست ها!
در مورد سوالتون دفتر ایران ایر دقیقا روبروی همون در سفارت هست البته کمی بالاتر
من خودم ترکیش ایر داشتم ولی میخواستم عوض کنم باید چیزی حدود ۲۴۰ دلار ضرر میدادم که برای یک شب نمی ارزید و بنابراین آنکارا موندم و رفتم عشق و حال Big Grin
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، j1970 ، Orchin ، hamedhamed ، honey62 ، daria
(2012-06-28 ساعت 19:20)j1970 نوشته:  از اونجایی که ما آبی گرفتیم، یهو حس کردم آنکارا جایی واسه موندن نداره و دلگیره Wink
من که نرفتم ولی شنیدم که دفتر ایران ایر روبه روی سفارته
بعد اینکه شما اگه بلیط تون رو چارتر نگرفته باشین میتونین عوضش کنید
ولی یکم دیر اقدام کردین چون ایران ایر دوشنبه ها و پنج شنبه ها پرواز داره
پنج شنبه رو از دست دادین باید دوشنبه هفته دیگه برگردین

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: ASALI ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، j1970 ، Orchin ، hamedhamed ، daria
دوستان
ما چهارشنبه عصر پاس هامون (به همراه ویزا) رو از مامور یو پی اس گرفتیم و من بلافاصله رفتم و بلیت برگشت ماهان رو قطعی کردم برای امروز پنجشنبه.... و الان هم بعد از 8 روز برگشتیم تهران.

کسایی که دنبال بلیت گرفتن و هتل و اینها هستن...
پیشنهاد میکنم:
1. از تور الی گشت استفاده کنید که بسیار به صرفه ست. پرواز چارتر ماهانه و هتلش هم همون هتل سیاوه که ما بودیم و در موردش توضیح دادم
2. اگر تور نمی خواهین بگیرین و تاریخ برگشت قطعی نیست به هیچ وجه ترکیش نگیرین. بهترین انتخاب ماهانه
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، j1970 ، SH1A2R3 ، Orchin ، hamedhamed ، shawn ، frozen mind ، mehdi426i ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان