کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-25 ساعت 02:39)daria نوشته:  
(2012-06-25 ساعت 00:20)smmyp نوشته:  سلام، مصاحبه من دو هفته بعد است. با توجه به مطالبی که در مهاجرسرا راجع به دکتر اونگان خوندم تصمیم گرفتم برم استانبول. مسلما برای خانواده ها رفتن به آنکارا بهتره هم از لحاظ هزینه هم دردسر جابجایی. در مورد خودم فقط میتونم بگم چون تنها بودم و استانبول رو هم ندیده بودم اینکار رو کردم. در عین حال راضیم. تجربه خوبی بود. برخورد پرسنل بیمارستان هم عالی و مودبانه و سروقت بود. ولی اگر رفتید استانبول هتل تایم نزدیکترین جا به اونجاست. من سه ساعت داشتم اون اطراف رو اسکن میکردم با پای پیاده و کوچه به کوچه

ما هم تصمیم داریم برای مدیکال بریم استانبول، کلا استانبول خیلی دیدنیه و حیفه آدم تا آنکارا بره، به استانبول سر نزنه. ما بلیط را جوری گرفتیم که اول میریم استانبول، بعد از اونجا میریم آنکارا برای مصاحبه. راستش الان پشیمونم که چرا بعد از مصاحبه چند روز آنکارا میمونیم،‌ اگه بلیط برگشت را از آنکارا به تهران نگرفته بودیم میتونستیم بلافاصله بعد از مصاحبه برگردیم استانبول و برای ویزا هم آدرس هتل تو استانبول بدیم. ولی خوب دیدن آنکارا هم تجربه ای میشه برای خودش. راستی شما که مصاحبتون دو هفته دیگه است،‌دیگه برای چی بعد از بیمارستان با اتوبوس رفتین تا آنکارا؟
یک سؤال دیگه، مگه هتل تایم همین نیست که تو اردو جادسیه؟ (نقشه) ؟ این که به نظر میاد خیلی با بیمارستان که نزدیک عثمان بیه فاصله داشته باشه (نقشه)؟‌به نظرتون هتل تو تقسیم بگیریم بهتر نیست؟

استانبول قشنگه اما آنکارا هم خوبه، مردم شادی داره. به نظر من نظمش هم بیشتره. هر جا بودید استفاده لازم رو ببرید که این روزا دیگه بر نمی گرده.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، schaghayegh ، daria ، mehdiii ، امیر مهاجر ، sayeh_m ، smmyp ، کیانا ، behrooz ramezani
سلام دوستان
ما چند دقیقه پیش برگه سفید گرفتیم... Smile
بعدا توضیح بیشتری می دم...
فقط یه چیزی من امروز بلیت برگشت دارم که باید تمدیدش کنم. به نظرتون پنجشنبه خوبه برای بلیت برگشت؟
دلیل سوالنم اینه که متصدی UPS می گفت سه تا پنج روز طول می کشه.
لطفا اگر اطلاع دارید سریع جواب بدبد. ممنون
ورود به آمریکا: 2012
(2012-06-25 ساعت 14:05)majid89 نوشته:  سلام دوستان
ما چند دقیقه پیش برگه سفید گرفتیم... Smile
بعدا توضیح بیشتری می دم...
فقط یه چیزی من امروز بلیت برگشت دارم که باید تمدیدش کنم. به نظرتون پنجشنبه خوبه برای بلیت برگشت؟
دلیل سوالنم اینه که متصدی UPS می گفت سه تا پنج روز طول می کشه.
لطفا اگر اطلاع دارید سریع جواب بدبد. ممنون
سلام. من یه نفر بودم و 5شنبه که مصاحبه ام بود پاس رو دادم ، جمعه ساعت 11 UPS اورد هتل.
شماره کیس:2012AS00039XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آگوست 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ 2012
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت ویزا:25 می
تعداد افراد : 1
از پریروز تا حالا این دومین باره که تو آنکارا بارون میاد!
فکر نمیکردم اینموقع سال اینجا بارون بباره
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: maka2 ، mehdiii ، sayeh_m ، Orchin ، کیانا ، امیر مهاجر ، mehdi426i ، pr.kia ، 3rip ، ghorbat ، mojtaba_k
[quote='daria' pid='185841' dateline='1340575768']
[quote='smmyp' pid='185812' dateline='1340567454']
پرواز برگشتم رو از آنکارا گرفته بودم برای اینکه هم با شهر آشنا بشم، هتل رزرو کنم و یک بار مسیر از هتل تا سفارت رو برم.
این هتل تایم که شما رو نقشه مشخص کردین نیست. آدرس سایتش اینه
هتل تایم واقع در محله نشان تاشی
من از فرودگاه با اتوبوس های هاواش رفتم میدان تاکسیم. بعد با مترو یک ایستگاه رفتم بالاتر (عثمان بی). خیابان والی کوناغی، تقریبا پانصد متر داخل خیابان از هرکس بپرسید آمریکن هسنتاسی (بیمارستان آمریکایی) بهتون نشون میدن. بیمارستان رو که پیدا کردید دقیقا از جلوی درش 100 قدم به طرف جنوب خیابان(گوزل باغچه) بیائید، تابلوی هتل تایم مشخصه.
تقسیم هم جای خوبیه ولی من میخواستم نزدیک بیمارستان باشم.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، vm1974 ، daria ، mehdiii ، 3rip ، ghorbat ، mojtaba_k
دوستان از شاپرا خانم خبر داريد
نتيجه كارش چي شد
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، 3rip ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mojtaba_k ، sayeh_m
فکر کنم شایرا فردا مصاحبه داره 27 جون
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: mehdiii ، maka2 ، امیر مهاجر ، 3rip ، daria ، frz61 ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-06-24 ساعت 01:52)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 01:49)arman_m نوشته:  
(2012-06-24 ساعت 01:32)SH1A2R3 نوشته:  ادرس سایت هتل مراد:

www.muratotelankara.com

0903124197766
سلام
من از نزدیک همنوز این هتل رو ندیدم
سایتشو که نگاه انداختم به نظر خیلی درست و حسابی میاد.البته اصلا به عکس های آنچنانی هتل ها نمیشخ اعتماد کرد
ولی دوستمون شایرا خانم تائیدش کردن.حتما خوبه.
از لحاظ موقعیت مکانی هم که در جای خوبی نسبت به سفارت قرارا داره
امیدوارم شایرا خانم بتونه کاری کنه که باقی دوستان هم بتونن با قیمت مناسب تو این هتل اقامت کنن
خوش باشید
اولا باور کنین خودش از عکسهاش خیلی بهتره دوما من فردا در مورد دوستان مهاجرسرایی حتما صحبت خواهم کرد.
سلام. پیشنهاد میکنم وقتی به امید خدا ویزا گرفتیم ، همه با هم دنبال شایرا خانم بریم امریکا، هر جا رفت ما هم بریم همون جاBig Grin. کلی کار مردم را راه میندازه. ممنون شایرا Big GrinBig GrinBig Grin

2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، daria ، mehdiii ، frz61 ، sayeh_m ، ماندانا ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mojtaba_k
(2012-06-26 ساعت 14:39)amiry نوشته:  سلام. پیشنهاد میکنم وقتی به امید خدا ویزا گرفتیم ، همه با هم دنبال شایرا خانم بریم امریکا، هر جا رفت ما هم بریم همون جاBig Grin. کلی کار مردم را راه میندازه. ممنون شایرا Big GrinBig GrinBig Grin

هاها موافقم، واقعا داشتن همچین دوستانی نعمته. امیدوارم ما هم به موقعش به درد ایشون بخوریم.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
قربونتون دوستان همونطوریکه ماندانا جون فومودن فردا صبح مصاحبه دارم.تمام انرژی مثبتها رو برام بفرستین بعدا حساب میکنیم.Big Grin
در مورد کمک به دوستان که البته کاری براشون نکردم شاید به خاطر شغلم باشه کع همیشه اماده کمک به همنوعانم بخصوص هموطن هایم هستم.من اسم شایرا رو برای رسپسیون نوشتم و گفتم هر وقت با این اسم رو بگن شما لطف کنین مراعاتشون کنین.یه خانم خوشگل مو طلایی هم بهم قول داده هوای دوستامو داشته باشهWink

فردا بریم ببینیم خدامون چی نوشته.البته امیدوارم این انرژی 8 ریشتری من فردا نظر افیسرمو فقط به ویزای یکضرب متوجه کنه.

منتظر خبرهای من باشین.....

من باید برم لباسها رو یه اتویی بکشم.تمام کارهام رو به راهه باید صبح زود بیدار شم.فعلا بای بای ....Big Grin
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-06-27 ساعت 00:28)SH1A2R3 نوشته:  قربونتون دوستان همونطوریکه ماندانا جون فومودن فردا صبح مصاحبه دارم.تمام انرژی مثبتها رو برام بفرستین بعدا حساب میکنیم.Big Grin
در مورد کمک به دوستان که البته کاری براشون نکردم شاید به خاطر شغلم باشه کع همیشه اماده کمک به همنوعانم بخصوص هموطن هایم هستم.من اسم شایرا رو برای رسپسیون نوشتم و گفتم هر وقت با این اسم رو بگن شما لطف کنین مراعاتشون کنین.یه خانم خوشگل مو طلایی هم بهم قول داده هوای دوستامو داشته باشهWink

فردا بریم ببینیم خدامون چی نوشته.البته امیدوارم این انرژی 8 ریشتری من فردا نظر افیسرمو فقط به ویزای یکضرب متوجه کنه.

من باید برم لباسها رو یه اتویی بکشم.تمام کارهام رو به راهه باید صبح زود بیدار شم.فعلا بای بای ....Big Grin
شایرای عزیز من اولین نفرم که ساعت ۵:۳۹ صبح به وقت ایران ازخواب پاشدم وبرایت آرزوی یک ضرب راکردم
حساب وکتاب مرابایددوبله حساب کنی Smile
منم دوهفته دیگه مصاحبه دارم
پیروزوموفق باشی منتظرخبرهایتان هستیم
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
(2012-06-27 ساعت 05:42)Orchin نوشته:  
(2012-06-27 ساعت 00:28)SH1A2R3 نوشته:  قربونتون دوستان همونطوریکه ماندانا جون فومودن فردا صبح مصاحبه دارم.تمام انرژی مثبتها رو برام بفرستین بعدا حساب میکنیم.Big Grin

شایرای عزیز من اولین نفرم که ساعت ۵:۳۹ صبح به وقت ایران ازخواب پاشدم وبرایت آرزوی یک ضرب راکردم
حساب وکتاب مرابایددوبله حساب کنی Smile
منم دوهفته دیگه مصاحبه دارم
پیروزوموفق باشی منتظرخبرهایتان هستیم

منم دومیشم Smile خوش خبر باشی شایرای عزیز
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، behrooz ramezani ، کیانا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، ghorbat ، frz61 ، sayeh_m
منم سومیش
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: mehdiii ، behrooz ramezani ، کیانا ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، frz61 ، sayeh_m
[سلام. منم چهارمی. آقا برای ما هم دعا کنید کلیر خوردیم و منتظر.
فکر کن یک روز منم بیام وسط و هورا بکشم. بابا چه حالی میده ها. فکر کنم از روزی که متوجه شدیم لاتاری قبول شدیم حالش بیشتر باشه. اونهایی که کلیر شدن بگن از 100 تا چند تا خوشحال شدن؟
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: کیانا ، صبا راد ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، daria ، ghorbat ، frz61 ، honey62 ، sayeh_m ، rose_2000

ومن هم پنجمیش .موفق باشید
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: behrooz ramezani ، 3rip ، امیر مهاجر ، mojtaba_k ، arman_m ، SH1A2R3 ، ghorbat ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان