کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-06-30 ساعت 21:47)j1970 نوشته:  
(2012-06-30 ساعت 16:57)hadiseh.t نوشته:  دوستان کسی تا حالا هتل اتپ بولوار رفته؟
روز دهمه ما اینجاییم، تا سفارت 1100 متر و تا دکتر 1600 متر فاصله داره و سفارت بین دکتر اونگان و هتله.
میشه چونه زد، خوش برخوردن، روبروش کتاب فروشیه، خیابونای بغلیش پر کافه و رستوران و اینجور چیزاس.
انگلیسی هم توش بلدن، ترکی هم حرف بزنی حال میکنن.
این دور و ورام تا بخوای میشه رفت خرید.
اگه فرصت زیاد داری و پیاده‌روی رو هم همینطور به نظر من یه سیم‌کارت دیتا بگیر که بتونی از اینترنت استفاده کنی و با گوگل مپ امکان نداره گم شی جایی!
اگه سوالی هست بپرس
واسه 2 نفر 45 دلار قیمت خوبیه
دوستان ورژن های جدید گوگل مپ یک گزینه ای داره که میتونید روی یک نقطه ای رو که مشخص میکنید(اگر گوشی تاچ دارید با نگه داشتن انگشت روی نقطه مورد نظر) و نقشه اونجا رو تا شعاع 10 کیلو متری ذخیره میکنید و بعد هر وقت خواستید به صورت آفلاین نقشه رو استفاده میکنید. خیلی به کار میاد واسمش هم map caching هست. پس قبل از سفر جایی که به اینترنت پر سرعت دسرسی دارید نقشه انکارا رو در منطقه های نزدیک به سفارت cache کنید و اونجا حالشو ببرید.البته برای تهران هم خوبه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shahyad ، Orchin ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، mahyar66 ، mehdiii ، Omidooo ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، smmyp ، honey62 ، majid89 ، behzad7 ، aziking
سلام دوستان من واسه هفته دیگه بلیط ایران ایر گرفتن 460 تومن دوشنبه تا دو شنبه .
کسی میدونه هتل siva کیفیتش چه جوریه؟تا سفارت خیلی راهه؟
قیمتش چنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، SH1A2R3 ، daria ، sayeh_m
(2012-07-02 ساعت 11:05)paymanva نوشته:  سلام دوستان من واسه هفته دیگه بلیط ایران ایر گرفتن 460 تومن دوشنبه تا دو شنبه .
قیمتش چنده؟
سلام دوست من
اولا سیاو هست نه سیواBig Grin
دوما ما از کنارش رد شدیم ظاهرا خوب بنظر میرسید ولی هتل مراد که ما رفتیم فقط 4 ماهه افتتاح شده و 4 ستاره هست و تر و تمیز و کارکنان مسلط به انگلیسی.البته قیمت واقعیش برای 2نفر 210 لیر وبرای 3 نفر 270 لیر بود که ما 100 لیر راضیشون کردیم.اگه خواستی برام پیغام خصوصی بزار من بهشون ایمیل بزنم براتون رزرو کنم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، schaghayegh ، honey62 ، shahyad ، daria ، hamedhamed ، mehdiii ، sayeh_m ، aziking ، ASALI ، payan ، drkahani
(2012-07-02 ساعت 11:05)paymanva نوشته:  سلام دوستان من واسه هفته دیگه بلیط ایران ایر گرفتن 460 تومن دوشنبه تا دو شنبه .
قیمتش چنده؟
به نظر من اگه از هتلهای سرشناس و معروفتر که اکثر دوستان به خصوص ایرانی ها و علی الخصوص بچه های مهاجرسرا میرند استفاده کنی از همه لحاظ خیلی بهتره موفق باشید
تشکر کنندگان: daria ، hamedhamed ، mehdiii ، sayeh_m ، ASALI ، honey62
(2012-07-02 ساعت 13:07)SH1A2R3 نوشته:  
قیمتش چنده؟
سلام دوست من
دوما ما از کنارش رد شدیم ظاهرا خوب بنظر میرسید ولی هتل مراد که ما رفتیم فقط 4 ماهه افتتاح شده و 4 ستاره هست و تر و تمیز و کارکنان مسلط به انگلیسی.البته قیمت واقعیش برای 2نفر 210 لیر وبرای 3 نفر 270 لیر بود که ما 100 لیر راضیشون کردیم.اگه خواستی برام پیغام خصوصی بزار من بهشون ایمیل بزنم براتون رزرو کنم.

شایرا جان
هتل مراد کجا هست؟

شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: mehdiii ، sayeh_m
(2012-07-02 ساعت 14:46)shahyad نوشته:  
قیمتش چنده؟
به نظر من اگه از هتلهای سرشناس و معروفتر که اکثر دوستان به خصوص ایرانی ها و علی الخصوص بچه های مهاجرسرا میرند استفاده کنی از همه لحاظ خیلی بهتره موفق باشید

من تعریف ددمان رو خیلی زیاد از این و اون میشنوم
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، sayeh_m ، behrooz ramezani
قیمتش چنده؟
منظورتون سیاوه؟
ما بودیم...
در موجوع راضی هستیم و پیشنهاد میکنیم.
جزئیات بیشتر:
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid186256

اگر رفتید به آقای ایلکش (بخونید ill cash) سلام برسونیدSmile
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، mehdiii ، sayeh_m ، SH1A2R3
(2012-07-02 ساعت 15:36)parsy631 نوشته:  
(2012-07-02 ساعت 13:07)SH1A2R3 نوشته:  
قیمتش چنده؟
سلام دوست من

شایرا جان
هتل مراد کجا هست؟
www.muratotelankara.com

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، parsy631 ، mehdiii ، sayeh_m
سلام دوستان : من دیروز با پرواز ماهان امدم آنکارا برای گرفتن ویزا . پرواز خوبی بود حداقل بهتر از ترکیش بود .بلافاصله رفتم هتل مراد که شایرا عزیز پیشنهاد داده بود ،اول قیمت بالا دادند ولی وقتی گفتم از طرف شایرا معرفی شدم کلی تخفیف دادند .من یک نفرم ولی یک اتاقه دو تخته بهم دادند شبی ۹۰ لیر .هتل خیلی خوبیه.جا داره یک تشکر ویژه از شایرا عزیز داشته باشم .ضمنا اینجا یک مدیر خیلی خوب داره که خیلی مودبه و انگلیسی خیلی خوب حرف میزنه .ضمنا به من گفت که اگه یک خانواده ۳-۴ نفری سراغ داشتم ،آپارتمان ۳ خوابه مبله هم داره که با قیمت خوبی حاضره اجاره بده .اگر کسی خواست پیغام بده تا شماره اش رو بدم.
اما دیروز از هتل رفتم سفارت .ساعت ۱۲،۴۵ انجا بودم و ساعت یک یکی یکی رفتیم تو .برگه آبی و پاسپورتها رو دادم و بعد گفتند برم ups .اونجا ۵۱ لیر دادم و گفتند هتل منتظر باشم .گفتم منه بدبخت پنجشنبه بلیت برگشت دارم تورو خدا بیاد .گفتن سعی میکنیم. خلاصه الان نشستم تو لابی هتل و منتظر .خدائی سخته.
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
دوستان عزیز
این مطلب را می خواستم در ادامه قسمت چهارم سفرنامه ام به آنکارا --از اینجا بخوانید http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid187802 بیاورم لیکن چون این قسمت برای مراجعین غیر عضو هم قابل دیدن است در این قسمت درج کردم.
برای بازگشت از آنکارا ( هتل آنکارا پلازا ) ما از آژانس معروف بین بچه های مهاجرسرا ترانسفر به فرودگاه گرفته بودیم . که بسیار برای ما گران نفری 15 دلار یعنی سه نفر 45 دلار حساب کرده بودند. هیچ توضیحی هم راجع به کم و کیف این ترانسفر نداده بودند. شایان ذکر است از اکثر هتل های نزدیک سفارت با تاکسی دربست تا فرودگاه 70 لیر کرایه است ( 45 دلار حدودا می شود 80 لیره) . خلاصه روز آخر اقامت ما آقایی از مثلا دفتر آنکارای این آژانس تماس گرفت و گفت ساعت 15/6 بعد از ظهر در لابی باشید چون باید مسافرین چند هتل دیگر را هم سوار کنیم تا حدود ساعت 8 بتوانیم به سمت فرودگاه حرکت کنیم. یعنی حدود 5 ساعت قبل از پرواز . اعتراض ما و حتی مراجعه حضوری من به دفتر ایشان که روبروی هتل ددمان است به جایی نرسید و گفتند اگر ترانسفر شخصی بخواهید باید 25 دلار اضافی بدهید و ما هم از خیر این ترانسفر گذشتیم . خواستم به دوستان این توجه را بدهم که به اندازه کافی وسیله برای ایاب و ذهاب به فرودگاه آنکارا وجود دارد و نیازی به گرفتن ترانسفر آن هم با این شرایط نیست . حتی اگر سبکبار سفر کنید و بچه کوچک نداشته باشید با اتوبوس های Ego هم می شود با 6 لیر تا فرودگاه رفت .
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Orchin ، daria ، mehdiii ، sayeh_m ، aziking ، SH1A2R3
(2012-07-03 ساعت 14:45)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
این مطلب را می خواستم در ادامه قسمت چهارم سفرنامه ام به آنکارا --از اینجا بخوانید http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid187802 بیاورم لیکن چون این قسمت برای مراجعین غیر عضو هم قابل دیدن است در این قسمت درج کردم.
برای بازگشت از آنکارا ( هتل آنکارا پلازا ) ما از آژانس معروف بین بچه های مهاجرسرا ترانسفر به فرودگاه گرفته بودیم . که بسیار برای ما گران نفری 15 دلار یعنی سه نفر 45 دلار حساب کرده بودند. هیچ توضیحی هم راجع به کم و کیف این ترانسفر نداده بودند. شایان ذکر است از اکثر هتل های نزدیک سفارت با تاکسی دربست تا فرودگاه 70 لیر کرایه است که 45 دلار بیش از این رقم هم هست. خلاصه روز آخر اقامت ما آقایی از مثلا دفتر آنکارای این آژانس تماس گرفت و گفت ساعت 15/6 بعد از ظهر در لابی باشید چون باید مسافرین چند هتل دیگر را هم سوار کنیم تا حدود ساعت 8 بتوانیم به سمت فرودگاه حرکت کنیم. یعنی حدود 5 ساعت قبل از پرواز . اعتراض ما و حتی مراجعه حضوری من به دفتر ایشان که روبروی هتل ددمان است به جایی نرسید و گفتند اگر ترانسفر شخصی بخواهید باید 25 دلار اضافی بدهید و ما هم از خیر این ترانسفر گذشتیم . خواستم به دوستان این توجه را بدهم که به اندازه کافی وسیله برای ایاب و ذهاب به فرودگاه آنکارا وجود دارد و نیازی به گرفتن ترانسفر آن هم با این شرایط نیست . حتی اگر سبکبار سفر کنید و بچه کوچک نداشته باشید با اتوبوس های Ego هم می شود با 6 لیر تا فرودگاه رفت .
ما برای تعویض زمان برگشت به دفتری که جلوی سفارت هست مراجعه کردیم، پس از جابجایی متوجه شدم که ترانسفر به فرودگاه هم دارن و چون پرواز ما 7:25 بود ترجیح دادیم که از همونجا این سرویس رو بگیریم که نفری 20 لیر بود و حتی چونه هم نزدیم چون به نظرم قیمتش مناسب بود. آقای کامیار برنوس به ما گفت که 4:30 صبح تو لابی باشیم که سر همون ساعت اومدن و راحت رسیدیم فرودگاه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: Orchin ، daria ، mehdiii ، sayeh_m ، hamedhamed ، aziking
برای بازگشت از آنکارا ( هتل آنکارا پلازا ) ما از آژانس معروف بین بچه های . . . .

دقيقا همينطوره كه دوستمون گفتند... آنكارا پر از تاكسيه و فقط كافيه اشاره كنيد تا شمارو به مقصدتون برسونن.... كرايه ها رو هم بر حسب تاكسي متر حساب ميكنند ... من از اوزيلهان تا فرودگاه رفتم و وقتي گفتم چقدر ميشه ...( البته از قبل ميدونستم چقدر ميگيرن) راننده تاكسي ،‌تاكسيمتر رو بهم نشون داد كه 67 لير بود اما چون كمك كرد چمدونهارو برام تا درب فرودگاه آورد من همون 70 لير رو بهش دادم... اتوبوس هم كه داره... Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: Orchin ، امیر مهاجر ، parsy631 ، daria ، mehdiii ، sayeh_m ، hamedhamed ، majid89 ، aziking ، honey62 ، ASALI
(2012-07-03 ساعت 14:53)schaghayegh نوشته:  
برای بازگشت از آنکارا ( هتل آنکارا پلازا ) ما از آژانس معروف بین بچه های . . . .

دقيقا همينطوره كه دوستمون گفتند... آنكارا پر از تاكسيه و فقط كافيه اشاره كنيد تا شمارو به مقصدتون برسونن.... كرايه ها رو هم بر حسب تاكسي متر حساب ميكنند ... من از اوزيلهان تا فرودگاه رفتم و وقتي گفتم چقدر ميشه ...( البته از قبل ميدونستم چقدر ميگيرن) راننده تاكسي ،‌تاكسيمتر رو بهم نشون داد كه 67 لير بود اما چون كمك كرد چمدونهارو برام تا درب فرودگاه آورد من همون 70 لير رو بهش دادم... اتوبوس هم كه داره... Smile

ما از همون دور ميدان كيزيلاي نبش خيابان آتاتورك نزديك خروجي مترو كيزيلاي سوار اتوبوسهاي EGO442 شديم به سمت فرودگاه نام ايستگاه HAVALIMANI هست اگه اشتباه نكنم نفري 5.5 لير (پنج و نيم ) . بيست دقيقه يكبار اتوبوس مياد . در اوج شلوغي خيابونها در عصر ما 45 دقيقه اي رسيديم فرودگاه براي برگشت.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: schaghayegh ، parsy631 ، Orchin ، j1970 ، mehdiii ، sayeh_m ، SH1A2R3 ، aziking
(2012-07-03 ساعت 15:19)gulu نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 14:53)schaghayegh نوشته:  
این قسمت درج کردم.
دقيق)
ما از همون دور ميدان كيزيلاي نبش خيابان آتاتورك نزديك خروجي مترو كيزيلاي سوار اتوبوسهاي EGO442 شديم به سمت فرودگاه نام ايستگاه HAVALIMANI هست اگه اشتباه نكنم نفري 5.5 لير (پنج و نيم ) . بيست دقيقه يكبار اتوبوس مياد . در اوج شلوغي خيابونها در عصر ما 45 دقيقه اي رسيديم فرودگاه براي برگشت.
من هم از EGO استفاده كردم
فقط عرض كنم كه HAVALIMANI يعني فرودگاه و روي ايستگاه ميدان كيزيلاي اين را نوشته كه يعني به فرودگاه ميره. البته اين اتوبوس توي ميدان اولوس اول خيابان جانكاري و نيز توي ترمينال آنكارا و خيلي جاهاي ديگه هم ايستگاه داره و دوستان مي تونند براساس محل اقامتشون به ايستگاه نزديكتر مراجعه كنند و به قول دوستمون واقعا هر 20 دقيقه يك اتوبوس مي آد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Orchin ، parsy631 ، daria ، j1970 ، mehdiii ، schaghayegh ، shahyad ، sayeh_m ، hamedhamed ، javid737 ، honey62 ، SH1A2R3
دوستان برای استفاده از این اتوبوس های عمومی اگر چمدان و بار داشته باشیم چکار باید کرد؟ آیا می شود با اتوبوس برد؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Orchin ، daria ، sayeh_m ، hamedhamed ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان