کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-07-03 ساعت 15:59)parsy631 نوشته:  دوستان برای استفاده از این اتوبوس های عمومی اگر چمدان و بار داشته باشیم چکار باید کرد؟ آیا می شود با اتوبوس برد؟

بستگي به خودتون داره . ما دو عدد كوله پشتي و دو تا ساك تقريباً‌ بزرگ چرخدار هم داشتيم . همون جايي كه گفتم ايستاديم و به راحتي سوار شديم. روي تابلوي ايستگاه اتوبوس عكس هواپيما كشيده شده . خيلي شلوغ نبود و صندلي خالي هم داشت . دقيقاً‌ درب ورودي international departure فرودگاه Esenboga پياده شديم.نكته جالب اين بودكه ما خيلي زودتر از همسفرهايمان كه در لابي هتل منتظر ترانسفر نشسته بودند رسيديم .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: parsy631 ، daria ، schaghayegh ، sayeh_m ، hamedhamed ، javid737 ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3
(2012-07-03 ساعت 14:45)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
این مطلب را می خواستم در ادامه قسمت چهارم سفرنامه ام به آنکارا --از اینجا بخوانید http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid187802 بیاورم لیکن چون این قسمت برای مراجعین غیر عضو هم قابل دیدن است در این قسمت درج کردم.
برای بازگشت از آنکارا ( هتل آنکارا پلازا ) ما از آژانس معروف بین بچه های مهاجرسرا ترانسفر به فرودگاه گرفته بودیم . که بسیار برای ما گران نفری 15 دلار یعنی سه نفر 45 دلار حساب کرده بودند. هیچ توضیحی هم راجع به کم و کیف این ترانسفر نداده بودند. شایان ذکر است از اکثر هتل های نزدیک سفارت با تاکسی دربست تا فرودگاه 70 لیر کرایه است ( 45 دلار حدودا می شود 80 لیره) . خلاصه روز آخر اقامت ما آقایی از مثلا دفتر آنکارای این آژانس تماس گرفت و گفت ساعت 15/6 بعد از ظهر در لابی باشید چون باید مسافرین چند هتل دیگر را هم سوار کنیم تا حدود ساعت 8 بتوانیم به سمت فرودگاه حرکت کنیم. یعنی حدود 5 ساعت قبل از پرواز . اعتراض ما و حتی مراجعه حضوری من به دفتر ایشان که روبروی هتل ددمان است به جایی نرسید و گفتند اگر ترانسفر شخصی بخواهید باید 25 دلار اضافی بدهید و ما هم از خیر این ترانسفر گذشتیم . خواستم به دوستان این توجه را بدهم که به اندازه کافی وسیله برای ایاب و ذهاب به فرودگاه آنکارا وجود دارد و نیازی به گرفتن ترانسفر آن هم با این شرایط نیست . حتی اگر سبکبار سفر کنید و بچه کوچک نداشته باشید با اتوبوس های Ego هم می شود با 6 لیر تا فرودگاه رفت .
من به پذیرش هتل (سیاو) گفتم برام تاکسی بگیره و قیمت هم بپرسه. گفتش که قیمت اینجا تا فرودگاه 65 لیره ولی گفتن که از هتل ما 60 لیر می گیرن...
من هم قبول کردم و رفتیم.. تاکسی متر حدود 66 یا 67 لیر رو نشون می داد ولی خوب از ما همون 60 لیر رو گرفت.

در مورد ترانسفر به نظرم هرکسی می تونه به راحتی حساب کنه که کدوم به صرفه تره... ترانسفر برای هر نفره و تاکسی برای خانواده. ترانسفر با ون و گروهیه و تاکسی در بسته....

در مورد اتوبوس، اگر ما بچه نداشتیم و بارمون سنگین نبود با اگو بر می گشتیم. در قسمت درب عقب اتوبوس جای کافی برای قرار دادن چمدان و بار هست.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، parsy631 ، Orchin ، sayeh_m ، mmmsdeghi ، hamedhamed ، mehdiii ، Omidooo ، manila
من هتلی که شایرا جان معرفی کردند رو تلفنی با رمز شایرا 100 لیر رزرو کردم یه اتاق دبل برای 2 نفر مرسی شایرا جان.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، 3rip ، SH1A2R3 ، honey62 ، daria ، Orchin ، schaghayegh ، sayeh_m ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، mehdiii ، Omidooo
(2012-07-04 ساعت 12:19)hadiseh.t نوشته:  من هتلی که شایرا جان معرفی کردند رو تلفنی با رمز شایرا 100 لیر رزرو کردم یه اتاق دبل برای 2 نفر مرسی شایرا جان.
خواهش میکنم گلم.من اسم و فامیلیتو براشون ایمیل زدم.ظاهرا دوباره باهاشون تماس گرفتی درسته؟Big Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، sayeh_m ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، mehdiii ، aziking
(2012-07-04 ساعت 14:26)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 12:19)hadiseh.t نوشته:  من هتلی که شایرا جان معرفی کردند رو تلفنی با رمز شایرا 100 لیر رزرو کردم یه اتاق دبل برای 2 نفر مرسی شایرا جان.
خواهش میکنم گلم.من اسم و فامیلیتو براشون ایمیل زدم.ظاهرا دوباره باهاشون تماس گرفتی درسته؟Big Grin

نه عزیزم همون دیروز زنگ زدم به من 130 لیر قیمت دادن بعد مادر شوهرم زنگ زد ترکی باهاشون حرف زد و 30 لیر تخفیف گرفت بازم ممنون عزیزم.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، behrooz ramezani ، sayeh_m ، 3rip ، hamedhamed ، mehdiii ، Omidooo ، aziking
سلام ببخشید اگه ما در آمریکا هم از رمز شایرا استفاده کنیم هتل ارزون تر میدن یا نه؟Cool
آخه اینجا هر کی این رمز رو بکار برده 150 لیر شده 100تا. گفتم شاید تو آمریکا هم جواب بده. کسی تجربه داشته؟
برای پرواز ترکیش چی؟ از رمز frozen mind استفاده کنیم فکر کنم جواب بدهWinkWink
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، sayeh_m ، Orchin ، MPU ، schaghayegh ، Omidooo ، manila ، aziking ، daria
(2012-07-05 ساعت 12:17)behrooz ramezani نوشته:  سلام ببخشید اگه ما در آمریکا هم از رمز شایرا استفاده کنیم هتل ارزون تر میدن یا نه؟Cool
آخه اینجا هر کی این رمز رو بکار برده 150 لیر شده 100تا. گفتم شاید تو آمریکا هم جواب بده. کسی تجربه داشته؟
بزار پام برسه اونجا اونم یه کاریش میکنم.تا شایرا رو دارین غم ندارینCoolBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: payam62 ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، mehdiii ، sayeh_m ، Orchin ، MPU ، schaghayegh ، کیانا ، 3rip ، Omidooo ، manila ، frz61 ، daria ، payan
(2012-07-05 ساعت 13:22)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-05 ساعت 12:17)behrooz ramezani نوشته:  سلام ببخشید اگه ما در آمریکا هم از رمز شایرا استفاده کنیم هتل ارزون تر میدن یا نه؟Cool
بزار پام برسه اونجا اونم یه کاریش میکنم.تا شایرا رو دارین غم ندارینCoolBig Grin

شايرا جون ايشااله زود زود زود كليير بشي بري اونجا يه حركت انسان دوستانه ي ديگه انجام بدي..... Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: hamedhamed ، کیانا ، 3rip ، Omidooo ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، mehdiii ، MPU ، daria ، payan
سلام دوستان
ما رسیدیم آنکارا ، در مورد هتل میخواستم بگم زیاد گول ستاره ها شو نخورید ، بهتره از تجربیات دوستان استفاده کنید که معتبرتره، ما متل سورملی هستیم که تو سایتش کلی باکلاس و با عکس های آنچنانی بود ولی عکسهاش فکر کنم مال 10- 20 سال پیش هستش، هتل قدیمی در حد عکساش و ستارش نیست ولی راحت و تمیزه، اینترنت خوبی هم داره
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: 3rip ، Orchin ، ASALI ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، parsy631 ، payam62 ، sayeh_m ، mehdiii ، schaghayegh ، honey62 ، daria
(2012-07-06 ساعت 08:21)mmmsdeghi نوشته:  سلام دوستان
ما رسیدیم آنکارا ، در مورد هتل میخواستم بگم زیاد گول ستاره ها شو نخورید ، بهتره از تجربیات دوستان استفاده کنید که معتبرتره، ما متل سورملی هستیم که تو سایتش کلی باکلاس و با عکس های آنچنانی بود ولی عکسهاش فکر کنم مال 10- 20 سال پیش هستش، هتل قدیمی در حد عکساش و ستارش نیست ولی راحت و تمیزه، اینترنت خوبی هم داره
جناب صادقی به سلامتی رسیدید
سفرخوب وعالی وویزای یکضرب رابرای شما آرزومندم
میبینمتون
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ASALI ، hamedhamed ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، manila ، sayeh_m ، mehdiii ، mmmsdeghi ، daria
سلام دوستان
ما الان در آنکارا هستیم . کسی میدونه که چطور با قطار سریع می تونیم به قونیه بریم.
آدرس ایستگاه؟
ساعتهای حرکت (رفت و برگشت)؟
ممنون
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، hamedhamed ، Orchin ، sayeh_m ، mehdiii
دوستان ما مدارکمون رو با DHL فرستادیم و روز 2 شنبه دو هفته قبل تحویل سفارت شده. برای تاییدش 2 شنبه این هفته از طریق سایت سفارت درخواست تایید دریافت آن رو ارسال کردم ولی تا الان که جمعه است جوابی نیامده. آیا آدرس ایمیلی از سفارت دارین که از آن بشه از دریافت مدارک اطمینان پیدا کرد؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Orchin ، sayeh_m ، SH1A2R3
(2012-07-06 ساعت 12:51)MPU نوشته:  دوستان ما مدارکمون رو با DHL فرستادیم و روز 2 شنبه دو هفته قبل تحویل سفارت شده. برای تاییدش 2 شنبه این هفته از طریق سایت سفارت درخواست تایید دریافت آن رو ارسال کردم ولی تا الان که جمعه است جوابی نیامده. آیا آدرس ایمیلی از سفارت دارین که از آن بشه از دریافت مدارک اطمینان پیدا کرد؟

يكبار ديگه از طريق سايت براشون ايميل بزنيد احتمالاً دوشنبه يا سه شنبه هفته آينده به ايميلتون جواب ميدن .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hamedhamed ، sayeh_m ، mehdiii ، SH1A2R3 ، MPU
سلام
ايا كسي هتل هيلتون در انكارا رفته و اطلاعاتي از اين هتل داره كيفيتش خوبه ?
تشکر کنندگان: hamedhamed ، sayeh_m ، SH1A2R3
(2012-07-06 ساعت 12:51)MPU نوشته:  دوستان ما مدارکمون رو با DHL فرستادیم و روز 2 شنبه دو هفته قبل تحویل سفارت شده. برای تاییدش 2 شنبه این هفته از طریق سایت سفارت درخواست تایید دریافت آن رو ارسال کردم ولی تا الان که جمعه است جوابی نیامده. آیا آدرس ایمیلی از سفارت دارین که از آن بشه از دریافت مدارک اطمینان پیدا کرد؟

من دودفعه ایمیل زدم
دفعه اول ۱۰روز طول کشیدوجوابی نیامد
دفعه دوم بازهم ازطریق سایت ایمیل زدم ودوروزه جواب دادند
نگران نباش اگر ازطریق سایت هم تاییدشده است.
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، sayeh_m ، mehdiii ، SH1A2R3 ، MPU ، honey62 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان