موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آیا ماهان اجازه تغییر تاریخ میده؟ هزینه اش چقدره؟
به نظر من اگر نداره حتما ایران ایر بگیرید با توجه به شرایط خاص برگشت و معلوم نبودن زمان أن.
در ضمن دوستان همکاری نمیکنند ها.
این قضیه کتری را چکار کنم تا نگین چمدون را نمیبندم آ.
دقایقی دیگر ۲۶ ام میشه و بنده هنوز نه ارز دولتی گرفتم و نه چمدانی و نه .... ولی کلی وقت دارم ۲۸ ام ۸ شب راه میفتم. lol
جون خودم گیر این کتری ام. ها ها ها.
البته هوا را چک کردم از توی اینترنت. خب این خودش کلی کاره. فهمیدم که لباس گرم خیلی لازم نیست فقط برای داخل هواپیما و شاید اگه بارون بیاد.
دیگه فکر نکنم کاری مونده باشه.
آهان به باجناق هم گفتم باربند را میام میبرم.
دیگه .... خب دو سه تا لباس که دیگه زمانی نمیخواد. موبایل و نوت بوک و .... دیگه چیزی مونده؟؟؟؟ آهان مدارک! اونهم اصلش خوب حاضره.
دیدن دروغ نگفتم فقط کتری مونده.
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام احترام فراوان
دوستانی که تشریف بردید ترکیه ایا اونجا کورد کرمانج هم داره اگه داره میشه بهم معرفی کنید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که مدرک پیش دانشگاهی داشتند آیا برای سفارت فقط ریز نمرات پیش دانشگاهی کافیه یا گواهی موقت هم می خواند .من ریز نمرات (کارنامه پیش دانشگاهی)بهم دادند ولی گواهی موقت طول می کشه و من هم وقت ندارم..ممنون از کمکتون
فوری ---فوری---فوری
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟
We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 12:35)hamedhamed نوشته: (2012-07-16 ساعت 10:41)MAHDI2012 نوشته: سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟
We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ميگه كه:
ما نميدونيم شما چه سطحي از امتحان ها رو قصد داريد بديد و اينكه آيا اين امتحان ها با ديپلم دبيرستان استاندارد معادل و برابر هست يا نه به هرحال ممكنه شما مدرك ديپلمت رو همراه ريزنمراتت بعد از تمام كردن تحصيلات يا امتاحانت بفرستي.
وقتي كه آنها برسه آنها توسط افيسر معادل سازي ميشه و تصميم نهايي بر طبق آن روي كيس شما انجام ميشه.
----------
دوست عزيز بگو چي واسشون فرستادي كه اينو بهت گفتن اينجوري دوستان بهتر ميتونن راهنماييت كنن.
اگه ترجمه هم مشكلي داره اساتيد محترم اصلاحش بفرمايند.
با هر مکافاتی بود پیش دانشگاهی گرفتم .فقط بهم ریز نمرات دادند و بس .گواهی موقت هم ندادند .می خواهم ببینم مشگلی برام پیش نیاد ...دعا کنید...خیلی اذیت شدم .من دیپلم نظام جدید داشتم .و فوق دیپلم...ولی موفق نشدم ریز نمرات فوق را بگیرم .به همین دلیل از من سال اخر دبیرستان را خواستند که با چه مکافاتی گرفتم .طی 10 روز 16 امتحان .آن هم رشته ادبیات و انسانی ...5 ساعت خواب در شبانه روز ...واقعا خیلی سخت بود...دعا کنید کلیر بشم...ممنون از همه دوستان
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 13:00)MAHDI2012 نوشته: (2012-07-16 ساعت 12:35)hamedhamed نوشته: (2012-07-16 ساعت 10:41)MAHDI2012 نوشته: سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ميگه كه:
ما نميدونيم شما چه سطحي از امتحان ها رو قصد داريد بديد و اينكه آيا اين امتحان ها با ديپلم دبيرستان استاندارد معادل و برابر هست يا نه به هرحال ممكنه شما مدرك ديپلمت رو همراه ريزنمراتت بعد از تمام كردن تحصيلات يا امتاحانت بفرستي.
وقتي كه آنها برسه آنها توسط افيسر معادل سازي ميشه و تصميم نهايي بر طبق آن روي كيس شما انجام ميشه.
----------
دوست عزيز بگو چي واسشون فرستادي كه اينو بهت گفتن اينجوري دوستان بهتر ميتونن راهنماييت كنن.
اگه ترجمه هم مشكلي داره اساتيد محترم اصلاحش بفرمايند.
با هر مکافاتی بود پیش دانشگاهی گرفتم .فقط بهم ریز نمرات دادند و بس .گواهی موقت هم ندادند .می خواهم ببینم مشگلی برام پیش نیاد ...دعا کنید...خیلی اذیت شدم .من دیپلم نظام جدید داشتم .و فوق دیپلم...ولی موفق نشدم ریز نمرات فوق را بگیرم .به همین دلیل از من سال اخر دبیرستان را خواستند که با چه مکافاتی گرفتم .طی 10 روز 16 امتحان .آن هم رشته ادبیات و انسانی ...5 ساعت خواب در شبانه روز ...واقعا خیلی سخت بود...دعا کنید کلیر بشم...ممنون از همه دوستان
من واقعا متوجه نمی شم اینا چه مشکلی با دیپلم دبیرستان دارن وقتی دانشگاه میری یعنی اینکه دیپلم گرفتی دیگه حالا چه فرقیه بین هنرستانیها با کسانی که پیش خوندن من مطمینم وقتی براشون در مورد این قضیه صحبت کنی مشکلی پیش نیاد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر سرایی عزیز خواستم یه توصیه به شما بکنم اونم اینکه همه ی مدارک تحصیلی که دارید روز مصاحبه همراه داشته باشید چون یکی از خانم ها که اومده بود سفارت با اینکه مدرک لیسانسشو ارائه داده بود ازش مدرک پیش دانشگاهی خواستند وچون اون همراه نداشت بهش برگه آبی دادند و ازش خواستن برای اونها حتما ببرد , در صورتی که اگر مدرک همراهش بود 3 روز بعد ویزاشو گرفته بود همگی موفق باشید .
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان