کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-07-13 ساعت 19:35)صبا راد نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 16:09)nilufar نوشته:  سلام دوست عزیز میشه بگین از کدوم آژانس گرفتین؟ چون من امروز به یه آژانس زنگ زدم حدود 400000 تومن قیمت داد.میشه اسم آژانس و شمارشو بگی؟

دوست عزیز الی گشت ظاهرا قیمتهاش از همه جا مناسبتره

دوست عزیز من هم از الی گشت گرفتم، 295 قیمت ماهان، چارتر، رفت و برگشت، 147 هم فقط رفت... برگشت هم همین قیمت
خانم جلالی در الی گشت مسئول این کار هستند.. شماره تماس هم هست : 8540

http://www.eligasht.ir/
[/quote]
قیمتهای ماهان تغییر کرده؟؟چون من با الی گشت خانم جلالی تماس گرفتم به من قیمت 320 گفتSad
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، hamedhamed ، mehdiii ، SH1A2R3 ، daria ، honey62 ، shkhmo
آیا ماهان اجازه تغییر تاریخ میده؟ هزینه اش چقدره؟
به نظر من اگر نداره حتما ایران ایر بگیرید با توجه به شرایط خاص برگشت و معلوم نبودن زمان أن.
در ضمن دوستان همکاری نمیکنند ها.
این قضیه کتری را چکار کنم تا نگین چمدون را نمیبندم آ.
دقایقی دیگر ۲۶ ام میشه و بنده هنوز نه ارز دولتی گرفتم و نه چمدانی و نه .... ولی کلی وقت دارم ۲۸ ام ۸ شب راه میفتم. lol
جون خودم گیر این کتری ام. ها ها ها.
البته هوا را چک کردم از توی اینترنت. خب این خودش کلی کاره. فهمیدم که لباس گرم خیلی لازم نیست فقط برای داخل هواپیما و شاید اگه بارون بیاد.
دیگه فکر نکنم کاری مونده باشه.
آهان به باجناق هم گفتم باربند را میام میبرم.
دیگه .... خب دو سه تا لباس که دیگه زمانی نمیخواد. موبایل و نوت بوک و .... دیگه چیزی مونده؟؟؟؟ آهان مدارک! اونهم اصلش خوب حاضره.
دیدن دروغ نگفتم فقط کتری مونده.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Orchin ، MPU ، hamedhamed ، daria ، sayeh_m ، mehdiii ، ensan ، صوفیا صوری ، shkhmo
(2012-07-15 ساعت 23:53)jordanir نوشته:  آیا ماهان اجازه تغییر تاریخ میده؟ هزینه اش چقدره؟
به نظر من اگر نداره حتما ایران ایر بگیرید با توجه به شرایط خاص برگشت و معلوم نبودن زمان أن.
دقایقی دیگر ۲۶ ام میشه و بنده هنوز نه ارز دولتی گرفتم و نه چمدانی و نه .... ولی کلی وقت دارم ۲۸ ام ۸ شب راه میفتم. lol
البته هوا را چک کردم از توی اینترنت. خب این خودش کلی کاره. فهمیدم که لباس گرم خیلی لازم نیست فقط برای داخل هواپیما و شاید اگه بارون بیاد.
دیگه .... خب دو سه تا لباس که دیگه زمانی نمیخواد. موبایل و نوت بوک و .... دیگه چیزی مونده؟؟؟؟ آهان مدارک! اونهم اصلش خوب حاضره.
بنا بر اظهار دوستان دمای هوای داخل سفارت خیلی پایین تنظیم میشه( البته من فکر میکنم این احساس سرما یه مقدار ناشی از استرس هم باشه) ولی به هر حال فکر لباس گرم مناسب برای داخل سفارت باش.چون شما هم ظاهرا مثل من خراب چایی هستین اگر کتری سیم سرخود نیست سیمش یادت نره. ضمنا چایی کیسه ای هم حتما از اینجا بردار چون ظاهرا آنجا هم بیخودی گرونه و هم چاییشون کیفیتش جالب نیست
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hamedhamed ، jordanir ، sayeh_m ، mehdiii ، صوفیا صوری ، shkhmo
سلام احترام فراوان
دوستانی که تشریف بردید ترکیه ایا اونجا کورد کرمانج هم داره اگه داره میشه بهم معرفی کنید
تشکر کنندگان: hamedhamed ، sayeh_m ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 01:50)MPU نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 23:53)jordanir نوشته:  آیا ماهان اجازه تغییر تاریخ میده؟ هزینه اش چقدره؟
بنا بر اظهار دوستان دمای هوای داخل سفارت خیلی پایین تنظیم میشه( البته من فکر میکنم این احساس سرما یه مقدار ناشی از استرس هم باشه) ولی به هر حال فکر لباس گرم مناسب برای داخل سفارت باش.چون شما هم ظاهرا مثل من خراب چایی هستین اگر کتری سیم سرخود نیست سیمش یادت نره. ضمنا چایی کیسه ای هم حتما از اینجا بردار چون ظاهرا آنجا هم بیخودی گرونه و هم چاییشون کیفیتش جالب نیست

فقط اینو بگم که آبدارچی شرکت وقتی میاد فنجون را ببره و میپرسه چایی بیارم و من با اندکی تامل میگم نه تو چشام زل میزنه و با چشمام دوباره سوال میپرسه منم میم شرمنده یکی دیگه. یعنی انقدر اوضام خرابه. چکنم جوونیا بچه سایت بودیم اونم میون عقرب ها حس ایندیانا جونز بهمون دست میداد بجای ویسسسسسسسسسسسکی چای میخوردیم. البته راستش رو بخواهید چون آزمایشگاه اداره آب گفته بود اگر آب آشامدینی شیر را بمدت ۲۰ دقیقه بجوشانیم برای شرب دام! اشکالی ندارد. lol
خب ما هم چایی میخوردیم که از اصل دگرگونی استفاده کرده باشیم و خدای ناکرده آب آلوده نخوریم چون آزمایشگاه اسمی از چای نیاورده بود.Big Grin
القصه حالا هم که آفیس تبار شدیم هنوز بیابانگردیمون سر جاشه. فکر بکنین از تو سایت که بین پروژه ها با ماشین میریم بیای تو دفتر ۷۰ متری همه از دستم کلافن هی راه میرم که کنتورم با تو سایت یکی بشه. بنده خدا ها از دستم خیلی میکشن. هدا صبرشون بده.Shy
ممنون بابت جواب. آخه دیدم آشپزخانه داره ولی چیزی از کتری داخل اتاق نگفته. آره چایی کیسه ای ۱۰۰ تا برداشتم ان شا الله که کم نمیاد. چاییشون که کیفیت داره چون با ترک تو استرالیا زندگی کردم اتفاقا از فروشگاه ترک هم خرید کردم. قنداشون هم محشره. فقط مهم اینه چه مارکی بخری که مارک های خوب خیلی خیلی گرونه و در ضمن ما ها با طعم چای انگلیسی عادت کردیم که خودتون جریانش رو میدونین و گرنه بهترین چای چای لاهیجان خودمونه که مال از ما بهترونه کیلویی ۳۰ هزار تومن ۳ سال پیش بود. حالا نمیدونم البته گل چای.
اگر دوستان لاهیجانی به یک معتاد چای قصد کمک دارند بشدت پذیرا هستیم.
آقا ببین چطور درددل ما را واکردی؟ نکنه تو اداره اینفرمیشن کار میکنی با یه جمله کل زندگی ما را داری میریزی بیرون. ای ول.
تشکر کنندگان: Orchin ، hamedhamed ، daria ، MPU ، sayeh_m ، mehdiii ، صوفیا صوری ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 01:50)MPU نوشته:  
راجع به کتری بگم که ما تو هتل بودیم و هر وقت میخواستیم پسرم میرفت و آب جوش میگرفت (کوینار سو) که مجانی هم بود و ما فقط قند و چای و یه فلاسک کوچیک برده بودیم! (من از چای اونجا خوشم نیومد)
راجع به سرمای سفارت هم بگم که وقتی میری سفارت و جمعیت زیاده هوا گرمه (بخاطر تعداد آدمها) و وقتی که کم کم خلوت میشه میتونی خنکی رو احساس کنی (اونقدر سرد نیست که بلرزی!) یه دلیل دیگم واسه حس کردن سرما ممکنه بخاطر بعضی واکسنا باشه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: hamedhamed ، honey62 ، jordanir ، MPU ، sayeh_m ، mehdiii ، صوفیا صوری ، shkhmo
سلام
دوستانی که مدرک پیش دانشگاهی داشتند آیا برای سفارت فقط ریز نمرات پیش دانشگاهی کافیه یا گواهی موقت هم می خواند .من ریز نمرات (کارنامه پیش دانشگاهی)بهم دادند ولی گواهی موقت طول می کشه و من هم وقت ندارم..ممنون از کمکتون
فوری ---فوری---فوری
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sayeh_m ، mehdiii ، صوفیا صوری ، shkhmo
سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟

We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تشکر کنندگان: sayeh_m ، mehdiii ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 02:20)mortezafox نوشته:  سلام احترام فراوان
دوستانی که تشریف بردید ترکیه ایا اونجا کورد کرمانج هم داره اگه داره میشه بهم معرفی کنید
ببخشيد دوست عزيز اين اصطلاحي كه بكار برديد من كه اصلاً نفهميدم چيه در نگاه اول فك نميكنم دوستان ديگه هم متوجه شده باشن مگر كساني كه كرد زبان هستند
يه سرچي تو گوگل زدم مثل اينكه كرمانج يكي از زبان هاي كردي است احتمالاً.
البته اگه اشتباه گفتم حتماً خودتون اصلاح بفرماييد.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: sayeh_m ، mehdiii ، mortezafox ، صوفیا صوری ، mgolchin13 ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 10:41)MAHDI2012 نوشته:  سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟

We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ميگه كه:
ما نميدونيم شما چه سطحي از امتحان ها رو قصد داريد بديد و اينكه آيا اين امتحان ها با ديپلم دبيرستان استاندارد معادل و برابر هست يا نه به هرحال ممكنه شما مدرك ديپلمت رو همراه ريزنمراتت بعد از تمام كردن تحصيلات يا امتاحانت بفرستي.
وقتي كه آنها برسه آنها توسط افيسر معادل سازي ميشه و تصميم نهايي بر طبق آن روي كيس شما انجام ميشه.
----------
دوست عزيز بگو چي واسشون فرستادي كه اينو بهت گفتن اينجوري دوستان بهتر ميتونن راهنماييت كنن.
اگه ترجمه هم مشكلي داره اساتيد محترم اصلاحش بفرمايند.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، daria ، honey62 ، sayeh_m ، صوفیا صوری ، mojtaba_k ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 12:35)hamedhamed نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 10:41)MAHDI2012 نوشته:  سلام ...دوستان دقیقا یگید از من چی خواسته---فوری ---فوری -منظور ریز نمرات فقط؟؟؟

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ميگه كه:
ما نميدونيم شما چه سطحي از امتحان ها رو قصد داريد بديد و اينكه آيا اين امتحان ها با ديپلم دبيرستان استاندارد معادل و برابر هست يا نه به هرحال ممكنه شما مدرك ديپلمت رو همراه ريزنمراتت بعد از تمام كردن تحصيلات يا امتاحانت بفرستي.
وقتي كه آنها برسه آنها توسط افيسر معادل سازي ميشه و تصميم نهايي بر طبق آن روي كيس شما انجام ميشه.
----------
دوست عزيز بگو چي واسشون فرستادي كه اينو بهت گفتن اينجوري دوستان بهتر ميتونن راهنماييت كنن.

با هر مکافاتی بود پیش دانشگاهی گرفتم .فقط بهم ریز نمرات دادند و بس .گواهی موقت هم ندادند .می خواهم ببینم مشگلی برام پیش نیاد ...دعا کنید...خیلی اذیت شدم .من دیپلم نظام جدید داشتم .و فوق دیپلم...ولی موفق نشدم ریز نمرات فوق را بگیرم .به همین دلیل از من سال اخر دبیرستان را خواستند که با چه مکافاتی گرفتم .طی 10 روز 16 امتحان .آن هم رشته ادبیات و انسانی ...5 ساعت خواب در شبانه روز ...واقعا خیلی سخت بود...دعا کنید کلیر بشم...ممنون از همه دوستان

(2012-07-16 ساعت 13:00)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 12:35)hamedhamed نوشته:  

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ميگه كه:
----------

با هر مکافاتی بود پیش دانشگاهی گرفتم .فقط بهم ریز نمرات دادند و بس .گواهی موقت هم ندادند .می خواهم ببینم مشگلی برام پیش نیاد ...دعا کنید...خیلی اذیت شدم .من دیپلم نظام جدید داشتم .و فوق دیپلم...ولی موفق نشدم ریز نمرات فوق را بگیرم .به همین دلیل از من سال اخر دبیرستان را خواستند که با چه مکافاتی گرفتم .طی 10 روز 16 امتحان .آن هم رشته ادبیات و انسانی ...5 ساعت خواب در شبانه روز ...واقعا خیلی سخت بود...دعا کنید کلیر بشم...ممنون از همه دوستان

من واقعا متوجه نمی شم اینا چه مشکلی با دیپلم دبیرستان دارن وقتی دانشگاه میری یعنی اینکه دیپلم گرفتی دیگه حالا چه فرقیه بین هنرستانیها با کسانی که پیش خوندن من مطمینم وقتی براشون در مورد این قضیه صحبت کنی مشکلی پیش نیاد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

سلام دوستان مهاجر سرایی عزیز خواستم یه توصیه به شما بکنم اونم اینکه همه ی مدارک تحصیلی که دارید روز مصاحبه همراه داشته باشید چون یکی از خانم ها که اومده بود سفارت با اینکه مدرک لیسانسشو ارائه داده بود ازش مدرک پیش دانشگاهی خواستند وچون اون همراه نداشت بهش برگه آبی دادند و ازش خواستن برای اونها حتما ببرد , در صورتی که اگر مدرک همراهش بود 3 روز بعد ویزاشو گرفته بود همگی موفق باشید .
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان

(2012-07-16 ساعت 12:22)hamedhamed نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 02:20)mortezafox نوشته:  سلام احترام فراوان
ببخشيد دوست عزيز اين اصطلاحي كه بكار برديد من كه اصلاً نفهميدم چيه در نگاه اول فك نميكنم دوستان ديگه هم متوجه شده باشن مگر كساني كه كرد زبان هستند
يه سرچي تو گوگل زدم مثل اينكه كرمانج يكي از زبان هاي كردي است احتمالاً.
البته اگه اشتباه گفتم حتماً خودتون اصلاح بفرماييد.
بله کرمانج ها کورد هستن یه عده ساکن داخل کشور بودن و عهده دیگر مهاجرت کردن و من تو نقشه ها و بحث های که با دوستان خودم داشتن گفتم که یه سوم ترکیه استان های قسمت های جنوب شرقی نزدیک ایران کورد کرمانج داره به خاطر این اول خواستم مطمعن بشم و دوم اینکه دوستان اگه اشنای دارن که ترکیه که کرمانج های اونجا میشناسه به من معرفی کنه که انشالله رفتیم ترکیه اشنا داشته باشم راهنمای کنه منو
کلا کرمانج ها از لحاظ اینکه یه هم زبانشون جای گیر کنه خیلی با معرفت و خوبن
این طور بگم که جونش هم میده Shy
تشکر کنندگان: sayeh_m ، honey62 ، hamedhamed ، mojtaba_k ، shkhmo
(2012-07-17 ساعت 19:17)mortezafox نوشته:  بله کرمانج ها کورد هستن یه عده ساکن داخل کشور بودن و عهده دیگر مهاجرت کردن و من تو نقشه ها و بحث های که با دوستان خودم داشتن گفتم که یه سوم ترکیه استان های قسمت های جنوب شرقی نزدیک ایران کورد کرمانج داره به خاطر این اول خواستم مطمعن بشم و دوم اینکه دوستان اگه اشنای دارن که ترکیه که کرمانج های اونجا میشناسه به من معرفی کنه که انشالله رفتیم ترکیه اشنا داشته باشم راهنمای کنه منو
کلا کرمانج ها از لحاظ اینکه یه هم زبانشون جای گیر کنه خیلی با معرفت و خوبن
این طور بگم که جونش هم میده Shy
مرتضی خان، به نظر من شما که داری آماده میشی بری چند هزار کیلومتر اونورتر این چیزا رو بذار کنار، ترکیه هم یه تمرین اولیس. اگه ترکیه کرمانج پیدا کردی به احتمال زیاد تو آمریکا نمیتونی پیدا کنی!
من تا بحال از کشور خارج نشده بودم! اما حتی بدون رزرو کردن هتل پاشدم رفتم ترکیه و اونجا اموراتمون گذشت. آمریکا هم که برم میخوام شیرجه بزنم تو خود آمریکاییا! هر چند سخته اما ما باید یه جوری قضیه رو حل کنیم والا کلامون پس معرکس Cool
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: sayeh_m ، loveusa ، mortezafox ، honey62 ، daria ، mgolchin13 ، hamedhamed ، alis60 ، mojtaba_k ، funnybluesolea ، shkhmo ، SH1A2R3 ، behzad7 ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان