کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-07-17 ساعت 20:43)j1970 نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 19:17)mortezafox نوشته:  بله کرمانج ها کورد هستن یه عده ساکن داخل کشور بودن و عهده دیگر مهاجرت
کلا کرمانج ها از لحاظ اینکه یه هم زبانشون جای گیر کنه خیلی با معرفت و خوبن
این طور بگم که جونش هم میده Shy
مرتضی خان، به نظر من شما که داری آماده میشی بری چند هزار کیلومتر اونورتر این چیزا رو بذار کنار، ترکیه هم یه تمرین اولیس. اگه ترکیه کرمانج پیدا کردی به Cool

ای فدات واقع بهم روحیه دادی
دمت گرم برنده شدی رفتی چطوری گذروندی
اقا عجب حرف قشنگی زدی والا هیچکی نمرده که ناامیدم
واقعا باهات حال کردم
برنده شدن اسونه یا سخته چند باره شرکت میکنی
مایه داری
تشکر کنندگان: sayeh_m ، honey62 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، lilistar
(2012-07-18 ساعت 01:10)mortezafox نوشته:  ای فدات واقع بهم روحیه دادی
دمت گرم برنده شدی رفتی چطوری گذروندی
اقا عجب حرف قشنگی زدی والا هیچکی نمرده که ناامیدم
واقعا باهات حال کردم
برنده شدن اسونه یا سخته چند باره شرکت میکنی
مایه داری
ولا منظورتو از آسون یا سختی برنده شدن متوجه نشدم!
اما چیزی که یاد گرفتم و برای ما که 3 نفر بودیم این بود که بیشتر از همیشه میتونیم به هم تکیه کنیم نه کس دیگه.
گذروندن اونجا یا هر جایی ربطی به مایه نداره، بعضیا ترجیح میدادن یه لیدر بگیرن که به نظر من کار خاصی واسشون انجام نمیداد و همه کاری رو خودت میتونی انجام بدی.
اگه قراره بری، سعی کن اینجا اطلاعات جمع کنی و حواست جمع باشه، اونموقع مشکلی پیش نمیاد.
چارتا کلمه ترکی هم یاد بگیری، هم اونا حال میکنن، هم راحت‌تر میتونی ارتباط برقرار کنی
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
(2012-07-16 ساعت 18:24)djsaeed نوشته:  سلام دوستان مهاجر سرایی عزیز خواستم یه توصیه به شما بکنم اونم اینکه همه ی مدارک تحصیلی که دارید روز مصاحبه همراه داشته باشید چون یکی از خانم ها که اومده بود سفارت با اینکه مدرک لیسانسشو ارائه داده بود ازش مدرک پیش دانشگاهی خواستند وچون اون همراه نداشت بهش برگه آبی دادند و ازش خواستن برای اونها حتما ببرد , در صورتی که اگر مدرک همراهش بود 3 روز بعد ویزاشو گرفته بود همگی موفق باشید .

من هنرستان بودم و الان هم فوق دیپلم نقشه کشی دارم و درضمن الان هم دارم کارشناسی کامپیوتر میخونم یعنی بازم باید پیش دانشگاهی ببرم/؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m ، hamedhamed ، mojtaba_k ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-07-20 ساعت 11:58)asxz نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 18:24)djsaeed نوشته:  سلام دوستان مهاجر سرایی عزیز خواستم یه توصیه به شما بکنم اونم اینکه همه ی مدارک تحصیلی که دارید روز مصاحبه همراه داشته باشید چون یکی از خانم ها که اومده بود سفارت با اینکه مدرک لیسانسشو ارائه داده بود ازش مدرک پیش دانشگاهی خواستند وچون اون همراه نداشت بهش برگه آبی دادند و ازش خواستن برای اونها حتما ببرد , در صورتی که اگر مدرک همراهش بود 3 روز بعد ویزاشو گرفته بود همگی موفق باشید .

من هنرستان بودم و الان هم فوق دیپلم نقشه کشی دارم و درضمن الان هم دارم کارشناسی کامپیوتر میخونم یعنی بازم باید پیش دانشگاهی ببرم/؟
دوست عزیز
من قبلا جواب شما رو در این مورد داده بودم :
از دانشگاه درخواست گواهش اشتغال به تحصیل کنید (برای امور خارجه و یا همون دارالترجمه که مدارکتون رو میدید ترجمه کنند)، کارت دانشجویی هم بدید ترجمه کنند.

تشکر کنندگان: asxz ، sayeh_m ، hamedhamed ، mojtaba_k ، honey62 ، shkhmo ، SH1A2R3
دوستانی که هتل مراد رفتن ایا اتو داره؟؟؟؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، sayeh_m
(2012-07-21 ساعت 12:01)ماندانا نوشته:  دوستانی که هتل مراد رفتن ایا اتو داره؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم من پرسیدم از بچه ها نداره.ماندانا جان من یه سوالی از شما داشتم من مدارکم رو با ارامکس فرسنادم ولی برای من می زنه stamp یعنی رسیده.؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: frz61 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، shkhmo ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-07-21 ساعت 13:42)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-21 ساعت 12:01)ماندانا نوشته:  دوستانی که هتل مراد رفتن ایا اتو داره؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم من پرسیدم از بچه ها نداره.ماندانا جان من یه سوالی از شما داشتم من مدارکم رو با ارامکس فرسنادم ولی برای من می زنه stamp یعنی رسیده.؟
برای من وقتی رسید زده بود دلیور شده به امریکن سکوریتی تو استانبول
و منم سریع ایمیل زدم به سفارد که اونا زود جواب دادن مدارک رسیده

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: mehdiii ، hamedhamed ، hadiseh.t ، امیر مهاجر ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، sayeh_m
(2012-07-21 ساعت 20:32)ماندانا نوشته:  
(2012-07-21 ساعت 13:42)hadiseh.t نوشته:  
برای من وقتی رسید زده بود دلیور شده به امریکن سکوریتی تو استانبول
و منم سریع ایمیل زدم به سفارد که اونا زود جواب دادن مدارک رسیده
منظور مهر سفارته كه موقع تحويل پاي برگه آرامكس مي خوره.
خيالتون راحت كه بسته رسيده.
ضمنا تحويل را هم ميزنه استانبول چون دفتر مركزي شان اونجاست ولي مي بره آنكارا تحويل ميده!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، hadiseh.t ، honey62 ، hamedhamed ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، sayeh_m
سلام دوستان.. بچه ها من هتل مورات که بودم، صاحب اونجا که خیلی آدم خوبی به نظر می رسید گفت که یک طبقه آپارتمان هم داره که شبی 60 دلار اجاره می ده... 5 نفر راحت گنجایش داره.... با آقای صالح مدیر هتل مورات باید صحبت کنید اگر خواستین
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
(2012-07-24 ساعت 11:51)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. بچه ها من هتل مورات که بودم، صاحب اونجا که خیلی آدم خوبی به نظر می رسید گفت که یک طبقه آپارتمان هم داره که شبی 60 دلار اجاره می ده... 5 نفر راحت گنجایش داره.... با آقای صالح مدیر هتل مورات باید صحبت کنید اگر خواستین

سلام

دوست عزیز شما که هتل مراد هستید می خواستم ببینم که وضعیت هتل از لحاظ سیستم سرمایشی چطوره و آیا چای ساز داخل اتاقها داره یا نه اتو رو می دونم که نداره و فاصله اش نسبت به سفارت و مطب دکتر و کلا سایر مکانها چطوره ؟
ممنون

تشکر کنندگان: shkhmo ، hamedhamed ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-07-24 ساعت 15:29)opayamani نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 11:51)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. بچه ها من هتل مورات که بودم، صاحب اونجا که خیلی آدم خوبی به نظر می رسید گفت که یک طبقه آپارتمان هم داره که شبی 60 دلار اجاره می ده... 5 نفر راحت گنجایش داره.... با آقای صالح مدیر هتل مورات باید صحبت کنید اگر خواستین

سلام

دوست عزیز شما که هتل مراد هستید می خواستم ببینم که وضعیت هتل از لحاظ سیستم سرمایشی چطوره و آیا چای ساز داخل اتاقها داره یا نه اتو رو می دونم که نداره و فاصله اش نسبت به سفارت و مطب دکتر و کلا سایر مکانها چطوره ؟
ممنون
وست عزیز چایی ساز نداره وسایل سرمایشی داره فاصلش تا سفارت 10 دقیقه هستش با مطب دکتر هم همین طور.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo ، hamedhamed ، mehdiii ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-07-24 ساعت 15:29)opayamani نوشته:  

سلام

ممنون

صبا جان علاوه بر سوالات دوستمون من هم مي خواستم بدونم وضعيت اتاقاش ،‌نظافت ، نحوه سرويس دهي ، صبحانه و غذا و اينترنتش چطوره ؟Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m
به طور کلی سیستم سرمایشی هتل ها جواب نمیده تا اونجا که من از بچه ها پرسیدم.
سگمان خوب نبوده. ددمان یک نفر گفت خوب نبوده و من هم همان یک نفر را دیدم که میشه صد در صد! جامعه آماری را حال میکنین. من هم با این استدلالم راحت میتونم رییس جمهور بشم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shkhmo ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-07-25 ساعت 09:00)jordanir نوشته:  به طور کلی سیستم سرمایشی هتل ها جواب نمیده تا اونجا که من از بچه ها پرسیدم.
سگمان خوب نبوده. ددمان یک نفر گفت خوب نبوده و من هم همان یک نفر را دیدم که میشه صد در صد! جامعه آماری را حال میکنین. من هم با این استدلالم راحت میتونم رییس جمهور بشم.

من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shkhmo ، *NASIM* ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، sayeh_m ، lilistar
(2012-07-25 ساعت 09:33)mmmsdeghi نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:00)jordanir نوشته:  به طور کلی سیستم سرمایشی هتل ها جواب نمیده تا اونجا که من از بچه ها پرسیدم.

من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید

قرمز رو تو امضا دیدم خیلی ناراحت شدم، قضیه چیه؟ چرا قرمز؟ Sad
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، hamedhamed ، sayeh_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان