کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-07-25 ساعت 16:58)*NASIM* نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:33)mmmsdeghi نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:00)jordanir نوشته:  به طور کلی سیستم سرمایشی هتل ها جواب نمیده تا اونجا که من از بچه ها پرسیدم.
سگمان خوب نبوده. ددمان یک نفر گفت خوب نبوده و من هم همان یک نفر را دیدم که میشه صد در صد! جامعه آماری را حال میکنین. من هم با این استدلالم راحت میتونم رییس جمهور بشم.

من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید

من هم 15 july آنکارا بودم. 8 شب هتل rixos اقامت داشتم که بی نهایت سیستم سرمایشی خوب و مناسبی داشت. در کل عالی بود. یک هتل 5 ستاره واقعی. پرسنل خوب، امکانات خوب، بی نهایت لوکس و تمیز و یک صبحانه کامل و عالی. jordanir حق دارند، آنکارا خیلی گرم بود و طبعا سیستم سرمایشی فوق العاده اهمیت دارد، من به دوستانی که قصد سفر به آنکارا و اقامت در یک هتل خیلی خوب دارند توصیه می کنم rixos را از دست ندهید.

لطفا یک کم اطلاعات بیشتری راجع به ریکسوس بدید.مثل نوع اتاق و قیمت/تعداد نفرات/فاصله تا سفارت ودکتر/اینترنت ... وهر چیز دگری که نظرتون رو جلب کرده.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hamedhamed ، shkhmo ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، smk2
سلام بر دوستان عزیز 2012،
سعید آقای ما یک اقدامی انجام دادند در خصوص گردآوری مشخصات هتلهای ترکیه در یک جدول. منبع اطلاعاتیشون هم سفرنامه شما عزیزان 2012 هستش.
من فکر کردم با توجه به اینکه بعضی از شما عزیزان هم هنوز سفر به ترکیه برای مصاحبه یا گرفتن ویزا رو در پیش دارید، شاید بتونید از این جدول استفاده کنید.
در صورت تمایل به لینک زیر مراجعه کنید:
http://mohajersara.com/thread-5313-post-...#pid194645
به امید ویزای یکضرب و کلیرنس قریب الوقوع برای همه شما عزیزان. Wink
تشکر کنندگان: smk2 ، maka2 ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، shkhmo ، bardia9 ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، مهتاب - 2251 ، mnajafinobar ، smmyp ، ghorbat ، lilistar
(2012-07-25 ساعت 19:37)*NASIM* نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 18:05)mgolchin13 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:33)mmmsdeghi نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:00)jordanir نوشته:  به طور کلی سیستم سرمایشی هتل ها جواب نمیده تا اونجا که من از بچه ها پرسیدم.
سگمان خوب نبوده. ددمان یک نفر گفت خوب نبوده و من هم همان یک نفر را دیدم که میشه صد در صد! جامعه آماری را حال میکنین. من هم با این استدلالم راحت میتونم رییس جمهور بشم.

من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید

من هم 15 july آنکارا بودم. 8 شب هتل rixos اقامت داشتم که بی نهایت سیستم سرمایشی خوب و مناسبی داشت. در کل عالی بود. یک هتل 5 ستاره واقعی. پرسنل خوب، امکانات خوب، بی نهایت لوکس و تمیز و یک صبحانه کامل و عالی. jordanir حق دارند، آنکارا خیلی گرم بود و طبعا سیستم سرمایشی فوق العاده اهمیت دارد، من به دوستانی که قصد سفر به آنکارا و اقامت در یک هتل خیلی خوب دارند توصیه می کنم rixos را از دست ندهید.

لطفا یک کم اطلاعات بیشتری راجع به ریکسوس بدید.مثل نوع اتاق و قیمت/تعداد نفرات/فاصله تا سفارت ودکتر/اینترنت ... وهر چیز دگری که نظرتون رو جلب کرده.

شما از RIXOS فقط با 5 دقیقه پیاده روی آهسته می رسید به سفارت و...... اما در مورد قیمت متاسفانه نمی توانم اطلاعات موثقی به شما بدهم چون ما هزینه هتل را در تهران به آژانس و با هزینه پرواز و حق آژانس یکجا پرداخت کردیم و واقعا اطلاع ندارم که سهم هتل چقدر بود. پیشنهاد می کنم تاریخ ورود و خروج و تعداد نفرات و .... قیمت اتاق مورد نظر را در آن تاریخ مشخص ببینید.

من قصد داشتم از آنکارا پلازا برم ریکسوس . ازشون حضوری قیمت گرفتم برای اتاق سه تخته هر شب به من قیمت 120 دلار داد . من هم چون خیلی مصمم نبودم چانه نزدم ولی بنظرم تا 110 دلار هم پایین می امد.Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، shkhmo ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، ghorbat ، lilistar
(2012-07-24 ساعت 15:38)gulu نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 15:29)opayamani نوشته:  [quote='صبا راد' pid='194581' dateline='1343114471']
سلام دوستان.. بچه ها من هتل مورات که بودم، صاحب اونجا که خیلی آدم خوبی به نظر می رسید گفت که یک طبقه آپارتمان هم داره که شبی 60 دلار اجاره می ده... 5 نفر راحت گنجایش داره.... با آقای صالح مدیر هتل مورات باید صحبت کنید اگر خواستین

سلام

دوست عزیز شما که هتل مراد هستید می خواستم ببینم که وضعیت هتل از لحاظ سیستم سرمایشی چطوره و آیا چای ساز داخل اتاقها داره یا نه اتو رو می دونم که نداره و فاصله اش نسبت به سفارت و مطب دکتر و کلا سایر مکانها چطوره ؟
ممنون
اولا از نظر سرمایش هتل مراد حرف نداره
دوما تو لابی که میرین دست چپ سماور بزرگ برای چای-ابمیوه-قهوه 24 ساعته حاضره.هر چقدر خواستین بنوشین.(مجانیهWink)

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: opayamani ، hamedhamed ، shkhmo ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، smk2 ، ghorbat ، lilistar
(2012-07-26 ساعت 00:39)parsy631 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 09:33)mmmsdeghi نوشته:  من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید

شما از RIXOS فقط با 5 دقیقه پیاده روی آهسته می رسید به سفارت و...... اما در مورد قیمت متاسفانه نمی توانم اطلاعات موثقی به شما بدهم چون ما هزینه هتل را در تهران به آژانس و با هزینه پرواز و حق آژانس یکجا پرداخت کردیم و واقعا اطلاع ندارم که سهم هتل چقدر بود. پیشنهاد می کنم تاریخ ورود و خروج و تعداد نفرات و .... قیمت اتاق مورد نظر را در آن تاریخ مشخص ببینید.

من قصد داشتم از آنکارا پلازا برم ریکسوس . ازشون حضوری قیمت گرفتم برای اتاق سه تخته هر شب به من قیمت 120 دلار داد . من هم چون خیلی مصمم نبودم چانه نزدم ولی بنظرم تا 110 دلار هم پایین می امد.Smile
سلام دوست عزیز
من هتل ریکسوس گراند آنکارا را مد نظر داشتم واسه اتاق سه تخته فقط اتاق superior بود که خیلی گرون بود تقریبا شبی 176 یورو از روی سایت که جا نداد یه آژانس در تهران این قیمت رو می داد
در کل اگه قصد رفتن به ریکسوس دارید و احتمال گرفتن یه ضرب ویزا رو نمی دید می تونید از آژانسها تور بگیر چون گارانتی کردن هتل رو ارزونتره بلیط هواپیما هم همینطور ولی اگر خواستید بلیط رو تغییر بدید نمی تونید و بلیط باطل می شه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shkhmo ، امیر مهاجر ، mehdiii ، sayeh_m ، mojtaba_k ، smk2 ، ghorbat ، nellyala
(2012-07-25 ساعت 09:33)mmmsdeghi نوشته:  من هتل سورملی بودم خیلی خوب بود و راضی بودیم، اگه رفتید طبقات بالا رو بگیرید

من الان سایت بوکینگ رو چک کردم و سایت خود هتل رو هم همینطور . ریکسوس البته اتاق 3 تخته نداره . 3 نفر در اتاق دو تخته رو بهتون قیمت داده احتمالا یعنی با یه تخت اضافه از این جمع شو ها یا همچین چیزی.
تو این فصل، نه، یعنی دقیقا همین امروز اتاق دو تخته عادی برای دو نفر در میاد 133 دلار یه شبش و اتاقهای 2 تخته لوکس هم برای دو نفر شبی 153 دلار میشه که مشخص هم نکرده اگر یه نفر اضاقه بشه قیمتش چقدر بیشتر میشه این قیمتهای سایت بوکینگ هست و سایت خود هتل هم اتاقهای دو تخته برای دو نفر رو زده 115 یورو دو تخته معمولی و 130 یورو اتاق دو تخته لوکس برای هر شب و فقط 2 نفر، اصلا توی سایت خود هتل وقتی یه اتاق رو انتخاب میکنین به فیلد تعداد نفرات که میرسه فقط 1 و 2 داره یعنی یا یه نفر و یا دو نفر رو باید انتخاب کنین و اصلا نمیذاره 1 اتاق و 3 نفر رو انتخاب کنین و حتی گزینه دو بزرگسال و یه بچه هم وجود نداره و اگه بیشتر از دو نفر باشین ناچارا باید دو اتاق بگیرین. با این اوصاف به نظر میاد تاریخی که شما آنکارا بودین هم قیمتش خیلی خیلی کمتر بوده و هم احتمالا هتل ظرفیت داشته و با مسافران حضوری منعطفتر رفتار می کردن. البته من ریکسوس نیستم اما این قیمتها رو برای دوستانی که این فصل میان آنکارا و احتمال داره انتخابشون این هتل باشه در آوردم . امیدوارم به درد بخوره . بازم اگه کسی خواست من فعلا آنکارام نزدیک هم هستم میتونم برم حضوری هم بپرسم .
(2012-07-26 ساعت 10:18)poone59 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 16:58)*NASIM* نوشته:  من هم 15 july آنکارا بودم. 8 شب هتل rixos اقامت داشتم که بی نهایت سیستم سرمایشی خوب و مناسبی داشت. در کل عالی بود. یک هتل 5 ستاره واقعی. پرسنل خوب، امکانات خوب، بی نهایت لوکس و تمیز و یک صبحانه کامل و عالی. jordanir حق دارند، آنکارا خیلی گرم بود و طبعا سیستم سرمایشی فوق العاده اهمیت دارد، من به دوستانی که قصد سفر به آنکارا و اقامت در یک هتل خیلی خوب دارند توصیه می کنم rixos را از دست ندهید.

من الان سایت بوکینگ رو چک کردم و سایت خود هتل رو هم همینطور . ریکسوس البته اتاق 3 تخته نداره . 3 نفر در اتاق دو تخته رو بهتون قیمت داده احتمالا یعنی با یه تخت اضافه از این جمع شو ها یا همچین چیزی.
تو این فصل، نه، یعنی دقیقا همین امروز اتاق دو تخته عادی برای دو نفر در میاد 133 دلار یه شبش و اتاقهای 2 تخته لوکس هم برای دو نفر شبی 153 دلار میشه که مشخص هم نکرده اگر یه نفر اضاقه بشه قیمتش چقدر بیشتر میشه با این اوصاف به نظر میاد تاریخی که شما آنکارا بودین قیمتها خیلی کمتر بوده. من ریکسوس نیستم اما این قیمتها رو برای دوستانی که این فصل میان آنکارا و احتمال داره انتخابشون این هتل باشه در آوردم . امیدوارم به درد بخوره . بازم اگه کسی خواست من فعلا آنکارام نزدیک هم هستم میتونم برم حضوری هم بپرسم .

من هم بعد از کلی تحقیق هتل هیلتون رو توصیه می کنم بررسی کنید به حد ریکسوس نیست ولی فکر می کنم تو 5 ستاره هایی مثل ددمان خیلی بهتره جاش هم بد نیست قیمتش هم مناسبه سه تخته اش رور بررسی کردم شبی 150$ البته از یه آژانس در تهران .درکل ترتیب هتل های انکارا 5 ستاره های تاپ مثل ماریوت و ریکسوس خوبند رده بعدی کراون پلازا و شرایتون و هیلتون خوبند و ددمان و سورملی و انکارا پلازا تو رده های بعدی هستند ما تصمیم داشتیم که یه هتل خوب بریم ولی بعد نظرمون عوض شد یه هتل معمولی میگیریم و به جاش تفاوت هزینه رو روز مصاحبه بعد از مصاحبه می خوایم بریم استامبول رو بگردیم تا اینجا هم به پیشنهاد دوستان هتل مراد را رزرو کردیم که قیمتش هم خیلی هم مناسب بود با ایمیل رزور کردیم سریع هم جواب دادندالبته تحقیقاتم رو با سایت tripadvisor تکمیل کردم سایت خوبیه که خود مسافرها به هتلها امتیاز می دند می تونه تو تصمیم گیری شما مفید باشه هتل مراد تعداد نفراتی که نظر دادند کم بود ولی امتیاز بالائی کسب کرده بود چون تازه افتتاح شده هنوز تعداد زیادی بازدید نداشت البته از دوستان شنیدم که تازه افتتاح شده
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shkhmo ، امیر مهاجر ، parsy631 ، mehdiii ، sayeh_m ، *NASIM* ، ghorbat ، lilistar ، nellyala
بحث هتل داغه.
خواستم بگم دوستان اگه پول زیاد دارن و مشکلی واسه خرج کردنش ندارن که هیچ، اما اگه میخوان ارزون در بیاد این سفر واسشون راه‌های زیادی هست و حتی لزومی به بوک کردن هتل از اینجا نیست (که به نظر من اینم هیجان خودش رو داره)
اکثر هتلها صبحونه کامل و مفصل دارن، وسایل سرمایشی هم دارن (بعید میدونم یه کولر گازی نتونه یه فضای 15-20 متر مربع رو خنک کنه) و کلی هتل در محدوده تا 1 کیلومتر سفارت ریخته تو خیابون!
حالا یک کیلومتر فاصله 1.5 کیلومتر هم بشه مگه چه فرقی میکنه؟ یه بار قراره بریم سفارت و بقیشو جاهای دیگه (دو بارم دکتر)
پ.ن.: اینو واسه دوستانی گفتم که ممکنه بخوان کمتر هزینه کنن (اشتباه نشه)
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
(2012-07-26 ساعت 11:22)j1970 نوشته:  بحث هتل داغه.
خواستم بگم دوستان اگه پول زیاد دارن و مشکلی واسه خرج کردنش ندارن که هیچ، اما اگه میخوان ارزون در بیاد این سفر واسشون راه‌های زیادی هست و حتی لزومی به بوک کردن هتل از اینجا نیست (که به نظر من اینم هیجان خودش رو داره)
اکثر هتلها صبحونه کامل و مفصل دارن، وسایل سرمایشی هم دارن (بعید میدونم یه کولر گازی نتونه یه فضای 15-20 متر مربع رو خنک کنه) و کلی هتل در محدوده تا 1 کیلومتر سفارت ریخته تو خیابون!
حالا یک کیلومتر فاصله 1.5 کیلومتر هم بشه مگه چه فرقی میکنه؟ یه بار قراره بریم سفارت و بقیشو جاهای دیگه (دو بارم دکتر)

كاملاً موافقم پس لطفاً اگه دوستاني از هتل هاي ارزون قيمت البته امن و نزديك سفارت (خود ترانسفر هزينه بر هست) خبر دارند لطفاً ما رو از نظرات مفيدتون بي بهره نذاريد
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2012-07-26 ساعت 11:45)hamedhamed نوشته:  
(2012-07-26 ساعت 11:22)j1970 نوشته:  بحث هتل داغه.

كاملاً موافقم پس لطفاً اگه دوستاني از هتل هاي ارزون قيمت البته امن و نزديك سفارت (خود ترانسفر هزينه بر هست) خبر دارند لطفاً ما رو از نظرات مفيدتون بي بهره نذاريد
شما بخوای بری هتل زیاده و تو همین صفحات کلی راجع به اینا بحث شده. اما تجربه من این بود که رفتم etap boulvar hotel که 1100 متر فکر میکنم با سفارت فاصله داشت و نزدیک میدون کیزیلای هم بود، دورو ورش کلی جا واسه غذا خوردن و البته کلی هتل دیگه مثل هتل مورات ...
من خودم هتل رزرو نکردم و رفتم همونجا اول دیدم، بعدش گرفتم. واسه تریپل شبی 75 دلار دادم، همه هم خوش برخوردن چون پول میگیرن، حتی شما قاشق و چنگال و بشقابم واسه اتاقت بخوای میدن. اونجا امن بود و من حتی از سیفتی باکس داخل اتاق هم استفاده نکردم.
واسه من تمیزی مهم بود که بود و جاشم راحت.
اگه کسی بخواد اونجا هتل شبی 300 یورو هم هست.
دوستان زیادی هم هتل مورات رفتن که تعریف کردن ازش و فکر میکنم 300-400 متر با هتل اتاپ فاصله داره (آکای کدسی رو بری بالا میرسی بهش)
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: hamedhamed ، امیر مهاجر ، mgolchin13 ، sayeh_m ، mojtaba_k ، mehdiii ، smmyp ، shkhmo ، smk2 ، ghorbat
عزیزانی که هتل مراد یا همون مورات میخوان بیان عرض کنم که سیستم سرمایشی خوبه ولی دیگه با قیمت مناسب قبلی نمیده. حتی اگر اسن رمز شایرا را بگین. من الان هتل مراد هستم ساعت هم از ۲ گذشته هنوز بیدارم.
سفرناممون هم که نصفه کاره مونده. راستش تو دیپس سرحالتر بودم ولی به خاطر کوچولو که گرما اذیت نشه اومدیم مراد. از وقتی اومدیم خیلی حالمون گرفته. هتل سر و صدا زیاد داره البته برای من مهم نیست ولی اگر کسی بخواد بخوابه جالب نیست.
یه نایت کلاب هم نزدیکی هتل هست که صداش بیخ گوشتونه.
تاق و توق هم صدای درب اتاقها میاد. البته کلا ترک ها خیلی شب ها پر سر و صدان.
اگر مشکل گرما نبود به هیچ عنوان دیپس رو ترک نمیکردیم. از لحاظ دسترسی هم به همه جا خوبه البته برای سفارت و دکتر بهتره با تاکسی یا اتوبوس برین. به نظر من که فرق چندانی نداره من اکثرا از تاکسی استفاده میکنم.
چیزی اگه یادم اومد میگم. فعلا حس نوشتن ندارم بقیه سفرنامه در هفته آینده احتمالا.
اگر سوالی دارید پیغام خصوصی بدین.
ممنون از همه.
تشکر کنندگان: mehdiii ، vroom ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، smk2 ، frz61 ، smmyp ، sayeh_m ، ghorbat ، lilistar ، مجید ملیح
سلام دوستان یه سوال داشتم که فکر کنم اینجا باید پرسید
من امروز کلیر شدم ، واسه گرفتن ویزا میشه پاسپورتو تحویل سفارت آنکارا بدم
و تا ویزا حاظر بشه برم استانبول، آیا بدون پاسپورت میشه سوار پرواز داخلی اونجا شد؟
ممنون میشم جواب بدین
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sayeh_m
(2012-07-31 ساعت 20:58)bazad نوشته:  سلام دوستان یه سوال داشتم که فکر کنم اینجا باید پرسید
من امروز کلیر شدم ، واسه گرفتن ویزا میشه پاسپورتو تحویل سفارت آنکارا بدم
و تا ویزا حاظر بشه برم استانبول، آیا بدون پاسپورت میشه سوار پرواز داخلی اونجا شد؟
ممنون میشم جواب بدین

برای صدور هر نوع بلیطی (هواپیما، اتوبوس) به پاسپورتتان نیاز دارید مگر کارت شناسایی دیگر معتبری که مورد قبول آنها باشد، داشته باشید. علاوه بر آن برای هتل در استانبول به پاسپورتتان نیاز پیدا خواهید کرد.
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: vroom ، امیر مهاجر ، sayeh_m
لطفا بحث سفر به ترکیه را اینجا ادامه دهید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: کیانا ، a.r.a.s.h1 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، amir0_0amir ، shkhmo
سلام من سپتامبر آنکارا مصاحبه دارم میخوام بدونم به نظر شما بلیت رفت و برگشت بگیرم؟
تشکر کنندگان: mo897sa ، امیر مهاجر ، mehdiii ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان