موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بحث هتل داغه.
خواستم بگم دوستان اگه پول زیاد دارن و مشکلی واسه خرج کردنش ندارن که هیچ، اما اگه میخوان ارزون در بیاد این سفر واسشون راههای زیادی هست و حتی لزومی به بوک کردن هتل از اینجا نیست (که به نظر من اینم هیجان خودش رو داره)
اکثر هتلها صبحونه کامل و مفصل دارن، وسایل سرمایشی هم دارن (بعید میدونم یه کولر گازی نتونه یه فضای 15-20 متر مربع رو خنک کنه) و کلی هتل در محدوده تا 1 کیلومتر سفارت ریخته تو خیابون!
حالا یک کیلومتر فاصله 1.5 کیلومتر هم بشه مگه چه فرقی میکنه؟ یه بار قراره بریم سفارت و بقیشو جاهای دیگه (دو بارم دکتر)
پ.ن.: اینو واسه دوستانی گفتم که ممکنه بخوان کمتر هزینه کنن (اشتباه نشه)
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزانی که هتل مراد یا همون مورات میخوان بیان عرض کنم که سیستم سرمایشی خوبه ولی دیگه با قیمت مناسب قبلی نمیده. حتی اگر اسن رمز شایرا را بگین. من الان هتل مراد هستم ساعت هم از ۲ گذشته هنوز بیدارم.
سفرناممون هم که نصفه کاره مونده. راستش تو دیپس سرحالتر بودم ولی به خاطر کوچولو که گرما اذیت نشه اومدیم مراد. از وقتی اومدیم خیلی حالمون گرفته. هتل سر و صدا زیاد داره البته برای من مهم نیست ولی اگر کسی بخواد بخوابه جالب نیست.
یه نایت کلاب هم نزدیکی هتل هست که صداش بیخ گوشتونه.
تاق و توق هم صدای درب اتاقها میاد. البته کلا ترک ها خیلی شب ها پر سر و صدان.
اگر مشکل گرما نبود به هیچ عنوان دیپس رو ترک نمیکردیم. از لحاظ دسترسی هم به همه جا خوبه البته برای سفارت و دکتر بهتره با تاکسی یا اتوبوس برین. به نظر من که فرق چندانی نداره من اکثرا از تاکسی استفاده میکنم.
چیزی اگه یادم اومد میگم. فعلا حس نوشتن ندارم بقیه سفرنامه در هفته آینده احتمالا.
اگر سوالی دارید پیغام خصوصی بدین.
ممنون از همه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم که فکر کنم اینجا باید پرسید
من امروز کلیر شدم ، واسه گرفتن ویزا میشه پاسپورتو تحویل سفارت آنکارا بدم
و تا ویزا حاظر بشه برم استانبول، آیا بدون پاسپورت میشه سوار پرواز داخلی اونجا شد؟
ممنون میشم جواب بدین
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-31 ساعت 20:58)bazad نوشته: سلام دوستان یه سوال داشتم که فکر کنم اینجا باید پرسید
من امروز کلیر شدم ، واسه گرفتن ویزا میشه پاسپورتو تحویل سفارت آنکارا بدم
و تا ویزا حاظر بشه برم استانبول، آیا بدون پاسپورت میشه سوار پرواز داخلی اونجا شد؟
ممنون میشم جواب بدین
برای صدور هر نوع بلیطی (هواپیما، اتوبوس) به پاسپورتتان نیاز دارید مگر کارت شناسایی دیگر معتبری که مورد قبول آنها باشد، داشته باشید. علاوه بر آن برای هتل در استانبول به پاسپورتتان نیاز پیدا خواهید کرد.
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
لطفا بحث سفر به ترکیه را اینجا ادامه دهید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سپتامبر آنکارا مصاحبه دارم میخوام بدونم به نظر شما بلیت رفت و برگشت بگیرم؟