موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود.
ابتدا بابت طرح کردن این سوال در این پست، عذر خواهی میکنم. چرا که هنوز امکان ایجاد تاپیک جدید برای من وجود ندارد. نمی دونم چرا ؟ بهر حال...
من حدودا پاییز امسال سرباز میشم و از اونجایی که جواب قرعه کشی حدود تابستان اعلام میشه، از اساتید محترم می خواستم بپرسم که من به قرعه کشی امیدوار باشم ؟ چون اگه 0.0001 درصد هم امکانش وجود داشته باشه که من برنده بشم، چجوری هنگامی که سرباز هستم برای مصاحبه و بعد برای رفتن به امریکا و گرفتن گرین کارت، اقدام کنم ؟
قبلا از تمامی شما بابت اطلاعات مفیدتون تشکر میکنم.
با سپاس
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-26 ساعت 14:54)metaarash نوشته: درود. ابتدا بابت طرح کردن این سوال در این پست، عذر خواهی میکنم. چرا که (۱) هنوز امکان ایجاد تاپیک جدید برای من وجود ندارد. نمی دونم چرا ؟ بهر حال...
من حدودا پاییز امسال سرباز میشم و از اونجایی که جواب قرعه کشی حدود تابستان اعلام میشه، از اساتید محترم می خواستم بپرسم که من به قرعه کشی امیدوار باشم ؟ چون اگه 0.0001 درصد هم امکانش وجود داشته باشه که من برنده بشم، (۲) چجوری هنگامی که سرباز هستم برای مصاحبه و بعد برای رفتن به امریکا و گرفتن گرین کارت، اقدام کنم ؟
قبلا از تمامی شما بابت اطلاعات مفیدتون تشکر میکنم.
با سپاس
1- کاربران برای ایجاد تاپیک جدید باید از یکی از مدیران کسب اجازه کنند، چون مخصوصا کاربران جدید معمولا بدون مطالعه تاپیکهای موجود اقدام به ایجاد تاپیک تکراری می کنند و این کار انجمن را به هم می ریزد.
2- تاپیک مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن را مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید در همانجا مطرح کنید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید ؛ یه سوال داشتم ؛امکان داره باتوجه به تحریم های اخیر علیه ایران اسم ایران از لیست کشورهای مجازبه شرکت در سال آینده حذف بشه ؟ خیلی ممنون
لذتی که در فراغ هست در وصال نیست چون در فراق شوق وصال هست و در وصال بیم فراغ
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-26 ساعت 22:48)metaarash نوشته: ممنونم بابت راهنمایی ولی این تاپیک فقل شده و نمیشه سوال رو مطرح کرد. من درباره مسئله خودم جواب کامل و روشن پیدا نکردم. چون اکثر دوستان مشکلشون قبل سربازی رفتن و مشمولیشونه. در باره اینکه هنگاه سربازی بخوای پروسه دریافت گرین کارت رو انجام بدی، چیزی نیافتم کامل
تاپیک باز شد.
مگه مشکل شما سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن نیست؟ خب عنوان این تاپیک هم همینه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
4
3 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزيز،
نميدونم اين سوالي كه دارم جاش اينجاست يا نه؟ با اين وصف ميپرسم و اميدوارم راهنمايي بفرمائيد :
من قرعه كشي گرين كارت 2013 رو شركت كردم و منتظر اعلام نتايج هستم كه اول ماه may 2012 انشالله اعلام ميشه
متاسفانه داراي معلوليت جسمي هستم و با عصا و بسختي راه ميرم،
برفرض اگر اسمم دربياد و برنده بشم، اين عدم توانايي جسماني در راه رفتن مشكل ساز ميشه برام در مصاحبه؟
ممنون ميشم اگه پاسخ بفرمائيد.
با تشكر و آرزوي قبولي همگي در اين قرعه كشي
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-30 ساعت 19:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-30 ساعت 19:39 توسط kolange_edalat.)
دوستان اگر لطف کنن جواب این سوال رو هم بدن ممنون میشم:
ارسال: #230
اکثر مردم ترجیح میدهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین دلیل...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-31 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-31 ساعت 23:37 توسط metaarash.)
با درود.
من یک سوال فنی داشتم.
اگر منو نامزدم مثل یک زن و شوهر فرم پر کنیم.( یعنی هنوز ازدواج نکردیم و عقد نامه نداریم) توی پر کردن فرم لاتاری، مشخصات همدیگه رو بعنوان زن و شوهر بنویسیم، برای من 4 سوال پیش میاد :
1. اگر بعد از اعلام شدن نتایج ازدواج کنیم، مشکل ایجاد میشه ؟
2. اگر قبل از اعلام نتایج ازدواج کنیم، چه میشود ؟
3. اگر ازدواجمون منتفی شد و اگر اعلام شود که من یا نامزدم قبول شده، اون موقع طلاقنامه میخواد ؟
4. اگر هنوز ازدواج نکرده باشیم و من یا نامزدم قبول شده باشه ولی به هر دلیلی یکیمون نتونه بیاد و گرین کارت بگیره، ولی هنوز در صدد ازدواج باشیم، چه میشود ؟
پیشاپیش از همه شما ممنونم.