موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چند روز دیگه تا اعلام نتایج مونده؟
اصلا روز اعلام نتایج کی بود ؟
چه دعایی کنمت بهتر از این
که خدا پنجره ای رو به نگاهت باشد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
21 روز مونده و ساعت 7/30 دقیقه شب
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-01 ساعت 02:27)metaarash نوشته: (2012-04-01 ساعت 01:45)mehrdadd56 نوشته: (2012-03-31 ساعت 23:35)metaarash نوشته: با درود.
من یک سوال فنی داشتم.
اگر منو نامزدم مثل یک زن و شوهر فرم پر کنیم.( یعنی هنوز ازدواج نکردیم و عقد نامه نداریم) توی پر کردن فرم لاتاری، مشخصات همدیگه رو بعنوان زن و شوهر بنویسیم، برای من 4 سوال پیش میاد ...........
پیشاپیش از همه شما ممنونم.
دوست عزیز.......
اگر بعد از برنده شدن، ازدواج کنیم، ممکنه.......
اولا که بهتره قبل از سوال پریدن یه نگاهی به تاپیکهای سالهای قبل بنازید تا جواب خودتون رو پیدا کنید ...
دوست عزیز طبق نتایجی که من از مصاحبه ها خوندم و کسانی که قبل از ثبت نام در لاتاری با همسر آیندشون دوست بوده اند یا نامزد بوده اند و ازدواج رسمی و ثبت شده نداشته اند ولی مثل یک فرد متاهل ثبت نام کرده بودند بعد از قبولی ازدواج کرده بودند در موقع مصاحبه کلا رد شده بودند چون برای سفارت این یکجور سو استفاده از وضعیت تاهل در هنگام ثبت نام محسوب می شود مثل این دوست عزیز (ارسال شماره 1030 )که نا خواسته و از روی عدم آگاهی در آن زمان چنین مشکلی برایش پیش آمده بود ( در حالی که اگر در موقع ثبت نام مجرد هستید و به عنوان یک فرد مجرد ثبت نام کنید و بعد ها ازدواج کنید با یک ایمیل به kcc در آینده مشکل شما براحتی حل می شود ) :
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid64009
در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.
چرخهای سنگین و زنگ زدۀ زندگی با دستهای نامرئی امید می چرخد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
آيا امكان دارد يك فرم را بصورت آزمايشي پر كرد و بهد اقدام به ارسال نمود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برای 2014 میخوام ثبت نام کنم...
مهر هست؟
من گیج شدم...
تمام فرم ها و مدارک لازم برای پست کجاست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام:دوستان تاريخ دقيق براي ثبت نام 2014 از كي شروع ميشه و تا كي ادامه داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-11 ساعت 04:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-11 ساعت 04:14 توسط کیهان.)
سلام من همین امروز(20 مرداد91) عضو شدم و متاسفانه در اکثر موضوعاتی که میگردم برای پرسیدن سوالام،میبینم هیچ آپشنی برای تایپ سوالات وجود نداره و اکثرشون قفل شده هستن؟!بنابراین با وجود بی ربط بودن سوالاتم به این قسمت مجبورم که همینجا بپرسم.
1) لطفا راهنماییم کنید که چرا این مشکل برام پیش اومده و چیکار باید بکنم؟
2)من به آدرس رسمی ثبت نام لاتاری رفتم ولی هیچ گزینه ای که مبنی بر ثبت نام 2014 باشه پیدا نکردم.فقط یک لینک برای بررسی وضعیت قبولی اسم کسانی بود که قبلا ثبت نام کرده بودن برای 2012و2013.آیا من نتونستم قسمت مورد نظر رو پیدا کنم یا ثبت نام هنوز شروع نشده؟
3)اگر من اشتباه میکنم و در حال حاضر امکان ثبت نام هنوز وجود داره،کسی که الان یعنی در تاریخ (مرداد91)ثبت نام میکنه،لاتاری 2013 حساب میشه یا 2014؟
4)در کل،تاریخ سالی که گفته میشه، بر مبنای سالی که فرد ثبت نام کرده هست یا سالی که قراره در صورت قبولی وارد آمریکا بشه؟
5)اینطور که من از نوشته ها فهمیدم ،موقع ثبت نام ،مشابه روند بیشتر ثبت نام های اینترنتی در هر قسمتی که اطلاعات درست وارد نشه مثل عکس و. . . خطا گرفته میشه و فرد باید اشتباه مربوطه رو اصلاح کنه و اگر درست انجام بده آخرسر یک کد پیگیری داده میشه.پس اگر اشتباهی در پرکردن فرم ها انجام بدیم متوجه میشیم و به راحتی میتونیم اصلاحش کنیم.پس چرا آمار پرونده های ناقص و اشتباه اینقدر بالاست؟یعنی خود افراد پروسه ثبت نام رو نیمه کاره رها کردن یا اینکه با این فکر که پروسه رو درست انجام دادن کارشون رو تموم کردن و هیچ اطلاعیه ای مبنی بر وجود نقص و اشتباه در پروندشون بهشون داه نشده؟
من خیلی در مورد این سوالام سرچ کردم،هیچ جوابی پیدا نکردم.خیلی متشکر میشم اگه زودتر جوابمو بدید.
ممنونم
یه خواهش دیگه هم داشتم که تو روخدا منو دوباره به لینک های قبلی ارجاع ندین.مستقیم جواب سوالامو بدین.من اکثرشونو خوندم ولی هم گیج شدم وهم اینکه بازم جواب سوالامو تو هیچکدوم پیدا نکردم. مرسی