کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
با سلام و ممنون از جواب های خوبتان
سئوال من این است که من دیپلم فنی حرفه ای دارم و پیش دانشگاهی نخوندم و تو ضمینه آرایشگری تخصص دارم و مدارک درجه 1 و درجه 2 رو از سازمان فنی حرفه ای گرفتم الان هم ترم 3 پودمانی هستم ولی ادامه ندادم و انصراف دادم میشه بفرمائید که من به مشکلی خواهم خورد یا نه؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-10-13 ساعت 17:59)winx نوشته:  
(2011-10-13 ساعت 01:46)javad_2 نوشته:  
(2011-10-12 ساعت 17:31)winx نوشته:  دوستان واسه یه سوال 2 جواب مختلف میدن اونم با قاطعیت تمام!!! کدوم درسته بالاخره؟

سلام

اگر چند پست بالاتر را بخوانی جواب سوالت رو با نظر من میبینی ولی انتخاب با خود شماست
موفق باشی
ممنون از راهنمایی شما.فقط اینو بگم من واسه کاردانی به کارشناسی قبول شدم ولی رشته ما نیمه متمرکزه(آزمون عملی داره)و ما میشیم ورودیه بهمن!من مطمئن هستم که قبول میشم به نظر شما باز گزینه Vocational School رو بزنم؟؟؟
ممنون

تشکر کنندگان:
(2011-10-14 ساعت 10:39)farzad-it نوشته:  
(2011-10-13 ساعت 23:59)M0HSeN_US نوشته:  سلام
من یه سوال دارم که شاید اینجا جاش نباشه ولی جای بهتری پیدا نکردم.
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم و تا تاریخ 31 شهریور91 فارغ التحصیل میشم.سربازی نرفتم و احتمالا حدود 10 ماه خدمت دارم.
حالا میخواستم ببینم اگه من امسال لاتاری ثبت نام کنم و قبول بشم و تا قبل از فارغ التحصیلی با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشم (برای مصاحبه) و ویزا بگیرم میتونم ورودمو به آمریکا (برای انجام خدمت)به تاخیر بندازم؟مثلا اواخر 2013 یا اوایل 2014؟ در این صورت ویزای احتمالی باطل نمیشه؟
یا اینکه مصاحبه رو برای این مدت طولانی به تاخیر بندازم؟
ممنون
ميتوني زمان مصاحبتا عوض کني ولي طبق گفته ي بچه هاي با تجربه زياد توصيه نميشه.
وقتي ويزاي شما صادر شد 6 ماه حداکثر فرصت داري وارد آمريکا بشي والا ويزات باطل ميشه.
ببين دوست عزيز ارديبهشت جوابا مياد ،2ماه بعد شروع ميشه کيس ها کارنت بشه. اگر شماره کيست حدوده 20000 باشه 6تا7 ماه بعد ميري مصاحبه ،اگر FBI check نخوري و مستقيم ويزا بگيري 6 ماه فرصت داري که بري ديگه حالا خودت حساب کن وضعيتت چه جوري ميشه.
ممنون از جوابت فرزاد جان
یه سوال دیگه
من اگه بتونم فارغ التحصیلیمو یه ترم عقب بندازم(یعنی بهمن 91) و ایشالا برم برای مصاحبه و یه ضرب ویزا بگیرم(چون سربازی نرفتم و شغل دولتی هم تا حالا نداشتم) و در زمان دانشجویی وارد امریکا بشم،چقدر طول میکشه تا بتونم SSN و...بگیرم و همون موقع برای پاس سفید اقدام کنم؟
و اصلا این کار امکان پذیره یا نه؟(با توجه به محدودیت زمان سفر خارجی برای مشمولین و همچنین قوانین امریکا)
[البته من هنوز ثبت نام نکردم و میخوام مطمئن بشم و اگر امکان پذیر نیست به نفع بقیه ی دوستان انصراف بدم و ثبت نام نکنم.]Big Grin
به امید فردا...
تشکر کنندگان:
بچه ها یعنی ما که هنرستانی بودیم و پیش دانشگاهی نداشتیم و الان کاردانی رو گرفتیم و تموم شده اگه خدا بخاد برنده بشیم موقع مصاحبه چون پیش دانشگاهی نگذروندیم(با اینکه مدرک کاردانی رو گرفتیم) رد میشیم؟؟؟؟؟خاهشا زودتر جواب بدید خیلی نگران شدم!!!
تشکر کنندگان:
سلام.من 2 تا سوال دارم.ممنون
1-من دیپلم آرایشگری از فنی حرفه ای،دیپلم کامپیوتر،دیپلم ریاضی-فیزیک و مدرک پیشدانشگاهی دارم.(کلا تو کار دیپلممBig Grin)من 4 سال پیش هم رفتم پیام نور،3-4 ترم خوندم اما الان 2 سال که دیگه دنبالش رو نگرفتم،انصراف ندادم،فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم بتونم(البته میخوام ادامه بدم).سوال من اینه که به نظر شما من بهتره با کدوم گزینه شرکت کنم؟دیپلم،پیشدانشگاهی یا مدرک دانشگاهی.اینم بگم که پیام نور به این راحتی گواهی اشتغال نمیده(حد اقل واحد مشهد نمیداد.منم چون انصراف ندادم شهریه ثابت بدهکارم)
2-سوال دوم من اینه اگه میخواین بگید که گزینه ی مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنم و باید برم به هر بدبختی که شده گواهی بگیرم،باید بگم که این دانشگاه بسیار معتبر 10000% میپرسه واسه کجا این گواهی رو میخواین(چون تو گواهیش مینویسه که خطاب به کجاست(قبلا واسه بیمه گرفته بودم))،من بگم که مثلا واسه کجا میخوام؟نمیشه بگم لاتاری که

ممنون-منتظرم-من 2 شنبه یا 3 شنبه ثبت نام میکنم
تشکر کنندگان:
(2011-10-14 ساعت 23:22)javad_2 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 22:49)winx نوشته:  بچه ها یعنی ما که هنرستانی بودیم و پیش دانشگاهی نداشتیم و الان کاردانی رو گرفتیم و تموم شده اگه خدا بخاد برنده بشیم موقع مصاحبه چون پیش دانشگاهی نگذروندیم(با اینکه مدرک کاردانی رو گرفتیم) رد میشیم؟؟؟؟؟خاهشا زودتر جواب بدید خیلی نگران شدم!!!

سلام

اگر کاردانی داشته باشی مشکلی برات پیش نمیاد نگران نباشCool

ممنون.من دیگه برم ثبت نام کنمBig Grin
تشکر کنندگان:
(2011-10-14 ساعت 23:22)javad_2 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 22:49)winx نوشته:  بچه ها یعنی ما که هنرستانی بودیم و پیش دانشگاهی نداشتیم و الان کاردانی رو گرفتیم و تموم شده اگه خدا بخاد برنده بشیم موقع مصاحبه چون پیش دانشگاهی نگذروندیم(با اینکه مدرک کاردانی رو گرفتیم) رد میشیم؟؟؟؟؟خاهشا زودتر جواب بدید خیلی نگران شدم!!!

سلام

اگر کاردانی داشته باشی مشکلی برات پیش نمیاد نگران نباشCool

ولي من هنوز نگرانم به خاطر اينكه توي ويكي مهاجرسرا توي قسمت مدارك لازم براي سفارت نوشته هم مدرك ديپلم هم اگر مدرك بالاتري داريم بايد ببريم حالا ما هنرستاني ها اگر كارداني داشته باشيم و ديپلممون رو هم ببريم نميگن شما كه ديپلم 12 ساله ندارين حتما تقلب كردين ؟ مثل يكي ديگه از ذوستان كه به خاطر همين موضوع رد شدن.( البته يكي از دوستان جواب ايشون رو اينطوري دادن كه نبايد ديپلم و نشون ميداد ولي وقتي توي مدارك گفتن حتما بايد باشه حالا چيكار بايد كرد ؟) از دوستان هنرستاني كه كارداني هم داشتن و قبول شدن و رفتن براي مصاحبه در سالهاي قبل خواهش ميكنم مارو از نگراني در بياريد . SadSadSad
تشکر کنندگان: arash1986
(2011-10-14 ساعت 22:41)M0HSeN_US نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 10:39)farzad-it نوشته:  
(2011-10-13 ساعت 23:59)M0HSeN_US نوشته:  سلام
من یه سوال دارم که شاید اینجا جاش نباشه ولی جای بهتری پیدا نکردم.
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم و تا تاریخ 31 شهریور91 فارغ التحصیل میشم.سربازی نرفتم و احتمالا حدود 10 ماه خدمت دارم.
حالا میخواستم ببینم اگه من امسال لاتاری ثبت نام کنم و قبول بشم و تا قبل از فارغ التحصیلی با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشم (برای مصاحبه) و ویزا بگیرم میتونم ورودمو به آمریکا (برای انجام خدمت)به تاخیر بندازم؟مثلا اواخر 2013 یا اوایل 2014؟ در این صورت ویزای احتمالی باطل نمیشه؟
یا اینکه مصاحبه رو برای این مدت طولانی به تاخیر بندازم؟
ممنون
ميتوني زمان مصاحبتا عوض کني ولي طبق گفته ي بچه هاي با تجربه زياد توصيه نميشه.
وقتي ويزاي شما صادر شد 6 ماه حداکثر فرصت داري وارد آمريکا بشي والا ويزات باطل ميشه.
ببين دوست عزيز ارديبهشت جوابا مياد ،2ماه بعد شروع ميشه کيس ها کارنت بشه. اگر شماره کيست حدوده 20000 باشه 6تا7 ماه بعد ميري مصاحبه ،اگر FBI check نخوري و مستقيم ويزا بگيري 6 ماه فرصت داري که بري ديگه حالا خودت حساب کن وضعيتت چه جوري ميشه.
ممنون از جوابت فرزاد جان
یه سوال دیگه
من اگه بتونم فارغ التحصیلیمو یه ترم عقب بندازم(یعنی بهمن 91) و ایشالا برم برای مصاحبه و یه ضرب ویزا بگیرم(چون سربازی نرفتم و شغل دولتی هم تا حالا نداشتم) و در زمان دانشجویی وارد امریکا بشم،چقدر طول میکشه تا بتونم SSN و...بگیرم و همون موقع برای پاس سفید اقدام کنم؟
و اصلا این کار امکان پذیره یا نه؟(با توجه به محدودیت زمان سفر خارجی برای مشمولین و همچنین قوانین امریکا)
[البته من هنوز ثبت نام نکردم و میخوام مطمئن بشم و اگر امکان پذیر نیست به نفع بقیه ی دوستان انصراف بدم و ثبت نام نکنم.]Big Grin

خواهش مي کنم.
کاري که ميتونيد شما بکنيد اينکه مثل چند تا از بچه هاي 2011 که شرايطشون مثل شما يود وقتي ميريد براي مصاحبه ديگه ايران بر نگرديد و مستقيما بريد آمريکا.ترکيه ميتونيد 3 ماه بمونيد .
اين لينک ها را سر بزن نوشته هاشون هست:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1218
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2610
معمولا 1 ماه طول ميکشه تا پاسه سفيدتون بياد ،تازه بايد گرين کارت و SSN هم اومده باشه.
موفق باشيد.

درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: M0HSeN_US
سلام و ممنون از همگی....
میخواستم بپرسم که از زمان قرعه کشی تا وقتی که باید مدارک رو بفرستیم چقدر طول میکشه ؟آخه من تازه پیش دانشگاهی ثبت نام کردم(البته غیر حضوری)
که تا تابستون برای گرفتن مدرکش طول میکشه....... لطفا کامل توضیح دهید .با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-10-16 ساعت 14:05)ashkan_cfd نوشته:  سلام و ممنون از همگی....
میخواستم بپرسم که از زمان قرعه کشی تا وقتی که باید مدارک رو بفرستیم چقدر طول میکشه ؟آخه من تازه پیش دانشگاهی ثبت نام کردم(البته غیر حضوری)
که تا تابستون برای گرفتن مدرکش طول میکشه....... لطفا کامل توضیح دهید .با تشکر

دوست عزيز ! جواب قبولي لاتاري حدود ارديبهشت سال آينده مشخص مي شود . در صورت قبولي شما احتمالادر كمترين حالت از تابستان مصاحبه خواهيد داشت كه تا ان موقع مدرك خود را گرفته ايد نگران نباشيد.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزم کسی میدونه واسه کسی که فوق لیسانس داره تو فرم ها کدام گزینه رو باید انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از لطف همتون.......
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز من فنی حرفه ای درس خوندم(معماری) اما بخاطر 1 درس هنوز موفق به اخذ دیپلم نشدم و کار میکنم فروشنده(پارچه) هستم و 5 سال سابقه ی کار دارم میخواستم بدونم میتونم در قرعه کشی شرکت کنم و در صورت امکان باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم.ممنون.
تشکر کنندگان:
حداقل مدرک براي ثبت نام ديپلم است.
موفق باشيد.
(2011-10-16 ساعت 16:47)Alireza982010 نوشته:  دوستان عزیزم کسی میدونه واسه کسی که فوق لیسانس داره تو فرم ها کدام گزینه رو باید انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از لطف همتون.......

دانشجوي فوق ليسانس== some graduate level coursees
داراي مدرک فوق ليسانس== Master degree
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابی22
(2011-10-15 ساعت 11:34)milad_fs نوشته:  سلام.من 2 تا سوال دارم.ممنون
1-من دیپلم آرایشگری از فنی حرفه ای،دیپلم کامپیوتر،دیپلم ریاضی-فیزیک و مدرک پیشدانشگاهی دارم.(کلا تو کار دیپلممBig Grin)من 4 سال پیش هم رفتم پیام نور،3-4 ترم خوندم اما الان 2 سال که دیگه دنبالش رو نگرفتم،انصراف ندادم،فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم بتونم(البته میخوام ادامه بدم).سوال من اینه که به نظر شما من بهتره با کدوم گزینه شرکت کنم؟دیپلم،پیشدانشگاهی یا مدرک دانشگاهی.اینم بگم که پیام نور به این راحتی گواهی اشتغال نمیده(حد اقل واحد مشهد نمیداد.منم چون انصراف ندادم شهریه ثابت بدهکارم)
2-سوال دوم من اینه اگه میخواین بگید که گزینه ی مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنم و باید برم به هر بدبختی که شده گواهی بگیرم،باید بگم که این دانشگاه بسیار معتبر 10000% میپرسه واسه کجا این گواهی رو میخواین(چون تو گواهیش مینویسه که خطاب به کجاست(قبلا واسه بیمه گرفته بودم))،من بگم که مثلا واسه کجا میخوام؟نمیشه بگم لاتاری که

ممنون-منتظرم-من 2 شنبه یا 3 شنبه ثبت نام میکنم

سلام،بچه ها من منتظر جواب شمام که برم ثبت نام کنم
تشکر کنندگان:
(2011-10-17 ساعت 04:39)aza_fash نوشته:  سلام دوستان عزیز من فنی حرفه ای درس خوندم(معماری) اما بخاطر 1 درس هنوز موفق به اخذ دیپلم نشدم و کار میکنم فروشنده(پارچه) هستم و 5 سال سابقه ی کار دارم میخواستم بدونم میتونم در قرعه کشی شرکت کنم و در صورت امکان باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم.ممنون.

سلام دوستان بازهم من اومدم ببخشید چند روز غیبت داشتم.
درمورد سوال دوست عزیزم خواستم بگم شما اگر مغازه دارید و فروشنده اید نمیتونید از طریق سابقه کار اقدام کنید.
کسانی میخواهند از طریق سابقه کار اقدام کنند باید بدونند که فرد شرکت کننده باید دو سال سابقه کار در یک شغلی که نیاز به حداقل دوسال آموزش دارد رو داشته باشد..
ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان