کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2011-10-17 ساعت 14:47)milad_fs نوشته:  
(2011-10-15 ساعت 11:34)milad_fs نوشته:  سلام.من 2 تا سوال دارم.ممنون
1-من دیپلم آرایشگری از فنی حرفه ای،دیپلم کامپیوتر،دیپلم ریاضی-فیزیک و مدرک پیشدانشگاهی دارم.(کلا تو کار دیپلممBig Grin)من 4 سال پیش هم رفتم پیام نور،3-4 ترم خوندم اما الان 2 سال که دیگه دنبالش رو نگرفتم،انصراف ندادم،فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم بتونم(البته میخوام ادامه بدم).سوال من اینه که به نظر شما من بهتره با کدوم گزینه شرکت کنم؟دیپلم،پیشدانشگاهی یا مدرک دانشگاهی.اینم بگم که پیام نور به این راحتی گواهی اشتغال نمیده(حد اقل واحد مشهد نمیداد.منم چون انصراف ندادم شهریه ثابت بدهکارم)
2-سوال دوم من اینه اگه میخواین بگید که گزینه ی مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنم و باید برم به هر بدبختی که شده گواهی بگیرم،باید بگم که این دانشگاه بسیار معتبر 10000% میپرسه واسه کجا این گواهی رو میخواین(چون تو گواهیش مینویسه که خطاب به کجاست(قبلا واسه بیمه گرفته بودم))،من بگم که مثلا واسه کجا میخوام؟نمیشه بگم لاتاری که

ممنون-منتظرم-من 2 شنبه یا 3 شنبه ثبت نام میکنم

سلام،بچه ها من منتظر جواب شمام که برم ثبت نام کنم

سلام دوست عزیز شما برای شرکت در لاتاری که نیاز نیست نامه بگیری از اون دانشگاه. اگه اسمتون در اومد بعدا می تونی نامه بگیری که چند واحد درس خوندی و چه واحدهایی با چه نمراتی و برای کنسولگری آمریکا در فلان جا رو هم میگیری.خیلی نشدنی نیست فقط دوندگی داره چون خیلیها برای پذیرش این کارو می کنن. ولی حواست باشه که لیسانس نزنیا
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: milad_fs
(2011-10-17 ساعت 17:35)humsun نوشته:  
1-من دیپلم آرایشگری از فنی حرفه ای،دیپلم کامپیوتر،دیپلم ریاضی-فیزیک و مدرک پیشدانشگاهی دارم.(کلا تو کار دیپلممBig Grin)من 4 سال پیش هم رفتم پیام نور،3-4 ترم خوندم اما الان 2 سال که دیگه دنبالش رو نگرفتم،انصراف ندادم،فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم بتونم(البته میخوام ادامه بدم).سوال من اینه که به نظر شما من بهتره با کدوم گزینه شرکت کنم؟دیپلم،پیشدانشگاهی یا مدرک دانشگاهی.اینم بگم که پیام نور به این راحتی گواهی اشتغال نمیده(حد اقل واحد مشهد نمیداد.منم چون انصراف ندادم شهریه ثابت بدهکارم)
2-سوال دوم من اینه اگه میخواین بگید که گزینه ی مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنم و باید برم به هر بدبختی که شده گواهی بگیرم،باید بگم که این دانشگاه بسیار معتبر 10000% میپرسه واسه کجا این گواهی رو میخواین(چون تو گواهیش مینویسه که خطاب به کجاست(قبلا واسه بیمه گرفته بودم))،من بگم که مثلا واسه کجا میخوام؟نمیشه بگم لاتاری که

سلام دوست عزیز شما برای شرکت در لاتاری که نیاز نیست نامه بگیری از اون دانشگاه. اگه اسمتون در اومد بعدا می تونی نامه بگیری که چند واحد درس خوندی و چه واحدهایی با چه نمراتی و برای کنسولگری آمریکا در فلان جا رو هم میگیری.خیلی نشدنی نیست فقط دوندگی داره چون خیلیها برای پذیرش این کارو می کنن. ولی حواست باشه که لیسانس نزنیا
سلام،ممنون که جواب دادین،اما نگفتید که با کدوم مدرکم شرکت کنم بهتره،میدونم برای ثبت نام نیازی نیست،واسه بعدش گفتم،من تو یه پست هم خوندم که واسه اینکه برای ریز نمرات هم گرفتاری نداشته باشیم بزنیم دیپلم یا پیش دانشگاهی،البته اینم بگم که مدرک پیش دانشگاهیم رو برای دانشگاه داده بودم و الان فقط یه کپی ازش دارم،نظرتون چیه؟بزنم پیش؟یا دیپلم؟یا دانشگاه؟لطفا راهنماییم کنید،ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام.ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید.من فوق لیسانسم رو تموم کردم یعنی پایان نامه ام را هم یک سال پیش دفاع کردم. ولی دنبال کارهای فارغ التحصیلی نرفتم و حتی پایان نامم رو هم هنوز چاپ نکردم.حالا با این تفاسیر باید قسمت مدرک تحصیلی رو چه گزینه ای انتخاب کنم؟
پیشاپیش سپاس
تشکر کنندگان:
من فکر می کنم اگه مطمئن نیستید که بتونید اون مدرک دانشگاه پیام نور رو بگیرید همون پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک رو بزنید و اون مدارکتون رو جزو مهارتهاتون در صورت قبولی اعلام کنید. در نظر داشته باشید این نظر منه که تا حالا مصابحه لاتاری نرفتم و شما می تونید از تاپیکهای مربوط به سالهای پیش بیشتر استفاده کنید و تجربه قدیمیها رو بخونید.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام
من دانشجوی فوق لیسانس هستم (ارشد) حالا چه گزینه ای رو بزنم ؟
داداشم هم دانشجوی سال اخر دکترا هست اما دکترای پیوسته یعنی الان فقط یه فوق دیپلم یه رشته دیگه رو داره.اون چی بزنه؟
راستی وقتش تا 12 ابان هست؟
تشکر کنندگان: milad_fs
(2011-10-18 ساعت 13:06)humsun نوشته:  من فکر می کنم اگه مطمئن نیستید که بتونید اون مدرک دانشگاه پیام نور رو بگیرید همون پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک رو بزنید و اون مدارکتون رو جزو مهارتهاتون در صورت قبولی اعلام کنید. در نظر داشته باشید این نظر منه که تا حالا مصابحه لاتاری نرفتم و شما می تونید از تاپیکهای مربوط به سالهای پیش بیشتر استفاده کنید و تجربه قدیمیها رو بخونید.

سلام،ممنون،آخه پیشدانشگاهی رو که موقع ثبت نام دانشگاه دادم،الام فقط یه کپی ازش دارم،نظرتون چیه بزنم دیپلم؟میترسم بزنم پیش بعد شانس ما بزنه اسم در بیاد اما من گواهی پیش رو هم ندارم
(2011-10-18 ساعت 14:21)eng2006 نوشته:  سلام
من دانشجوی فوق لیسانس هستم (ارشد) حالا چه گزینه ای رو بزنم ؟
داداشم هم دانشجوی سال اخر دکترا هست اما دکترای پیوسته یعنی الان فقط یه فوق دیپلم یه رشته دیگه رو داره.اون چی بزنه؟
راستی وقتش تا 12 ابان هست؟

سلام،شماخودت باید گزینه Some Graduate Level Courses و داداشت هم گزینه Some Doctorate Level Courses.بله تا 12 آبان دوست من
تشکر کنندگان: eng2006
(2011-10-17 ساعت 19:32)milad_fs نوشته:  

سلام،ممنون که جواب دادین،اما نگفتید که با کدوم مدرکم شرکت کنم بهتره،میدونم برای ثبت نام نیازی نیست،واسه بعدش گفتم،من تو یه پست هم خوندم که واسه اینکه برای ریز نمرات هم گرفتاری نداشته باشیم بزنیم دیپلم یا پیش دانشگاهی،البته اینم بگم که مدرک پیش دانشگاهیم رو برای دانشگاه داده بودم و الان فقط یه کپی ازش دارم،نظرتون چیه؟بزنم پیش؟یا دیپلم؟یا دانشگاه؟لطفا راهنماییم کنید،ممنون

سلام،ببخشید تند تند پست میزنم،بخدا منتظر جوابم که اگه بازم سوالی پیش اومد مطرح کنم و بعدش برم رجیستر کنم،ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اگه دانشجوی فوق لیسانس باشیم باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم.
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 14:50)mosini نوشته:  سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون

دوست عزيز هر دو سوالي كه امروز مطرح كرديد در انجمن هاي مرتبط بسيار بحث شده لطفا قبل از زدن پست جديد مطالب قبلي را بخوانيد تا سايت بي مورد حجيم نشود و يافتن اطلاعات براي همه ساده تر باشد:

لينكهاي موجد در امضاي بنده را دنبال كنيد به پاسخ هاي خود مي رسيد.
(2011-10-18 ساعت 23:28)milad_fs نوشته:  

سلام،ببخشید تند تند پست میزنم،بخدا منتظر جوابم که اگه بازم سوالی پیش اومد مطرح کنم و بعدش برم رجیستر کنم،ممنون

دوست عزيز اگه پيش دانشگاهي داريد بزنيد ديپلم و خودتان را به دردسر نيندازيد. چون بالاتر بودن مدرك تحصيلي هيچ مزيتي به حساب نمياد . شما با ديپلم هم پذيرفته خواهيد شد.
تشکر کنندگان: mosini ، milad_fs
ممنون از راهنماییتون

دوست عزیز some graduate course رو بزن ولی این سوالو تو همین صفحه پرسیده بودناWink
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: mosini ، ParsTrader ، milad_fs
سلام دوستان...
من 2تا سئوال داشتم
1:من دارم پیش دانشگاهی هنر میخونم(غیر حضوری)برای kcc پیش دانشگاهی هنر قابل قبوله؟
2:همی دوستانی که قبلا قبول شدند براشون نامه پست شده میشه بفرمایید که کجای سایت kcc نوشته که دیگه نامه ارسال نمیشه؟لینکشو بزارید.
با تشکر از همگی.......
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 16:49)ashkan_cfd نوشته:  سلام دوستان...
من 2تا سئوال داشتم
1:من دارم پیش دانشگاهی هنر میخونم(غیر حضوری)برای kcc پیش دانشگاهی هنر قابل قبوله؟
2:همی دوستانی که قبلا قبول شدند براشون نامه پست شده میشه بفرمایید که کجای سایت kcc نوشته که دیگه نامه ارسال نمیشه؟لینکشو بزارید.
با تشکر از همگی.......

سلام.
1: تا اونجايي که من اطلاع دارم داشتن پيش دانشگاهي مهمه نه رشته،اگر اشتباهه دوستان تصحيح کنند.
2: براي برندگان 2012 نامه اي نيومد.از طريق خود سايت موقع قبولي شماره کيس گرفتند و خلاص.
اين خودش مدرکه ديگه
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: ابی22
(2011-10-19 ساعت 14:59)saied-k نوشته:  
ممنون از راهنماییتون

دوست عزيز هر دو سوالي كه امروز مطرح كرديد در انجمن هاي مرتبط بسيار بحث شده لطفا قبل از زدن پست جديد مطالب قبلي را بخوانيد تا سايت بي مورد حجيم نشود و يافتن اطلاعات براي همه ساده تر باشد:

لينكهاي موجد در امضاي بنده را دنبال كنيد به پاسخ هاي خود مي رسيد.
(2011-10-18 ساعت 23:28)milad_fs نوشته:  
(2011-10-17 ساعت 14:47)milad_fs نوشته:  سلام،بچه ها من منتظر جواب شمام که برم ثبت نام کنم

دوست عزيز اگه پيش دانشگاهي داريد بزنيد ديپلم و خودتان را به دردسر نيندازيد.
سلام،من مدرک پیشدانشگاهیم رو موقع ثبت نام دادم به دانشگاه(اصل مدرک پیشدانشگاهیم رو میگم)،الان فقط یه کپی ازش دارم،مشکلی پیش نمیاد اگه بزنم پیشدانشگاهی؟(دیپلم ریاضی که نمیشه چون 11 سالست)بعدا چطور ثابت کنم که پیشدانشگاهی داشتم
تشکر کنندگان:
با درود به شما دوستان گرامی

من بر اساس مطالبی که اینجا نوشته متوجه شدم که برای انتخاب دیپلم میبایست 11 سال تحصیل و پیش دانشگاهی رو داشت که خوب کاملا صحیح هست . من 11 سال تحصیل داشتم ولی در هنرستان و پیش دانشگاهی نرفتم اما بصورت مستقیم کاردانی پیوسته 2 ساله خوندم یعنی 13 سال تحصیل کردم و در فرم هم دیپلم رو انتخاب کردم و ثبت نام کردم . لطفا دوستان اگه مطلب در این مورد میدونند راهنمایی کنند اگر چه که من دیگه فرم رو ارسال کردم .
با سپاس

این 2 مورد اگه صحیح هست لطفا تایید کنید .
11 سال درس دبیرستان + پیش دانشگاهی = دیپلم کامل
11 سال درس هنرستان + کاردانی 2 ساله پیوسته = دیپلم کامل
تشکر کنندگان:
(2011-10-20 ساعت 16:08)javad_2 نوشته:  
(2011-10-20 ساعت 09:12)adelhastam نوشته:  با درود به شما دوستان گرامی

من بر اساس مطالبی که اینجا نوشته متوجه شدم که برای انتخاب دیپلم میبایست 11 سال تحصیل و پیش دانشگاهی رو داشت که خوب کاملا صحیح هست . من 11 سال تحصیل داشتم ولی در هنرستان و پیش دانشگاهی نرفتم اما بصورت مستقیم کاردانی پیوسته 2 ساله خوندم یعنی 13 سال تحصیل کردم و در فرم هم دیپلم رو انتخاب کردم و ثبت نام کردم . لطفا دوستان اگه مطلب در این مورد میدونند راهنمایی کنند اگر چه که من دیگه فرم رو ارسال کردم .
با سپاس

این 2 مورد اگه صحیح هست لطفا تایید کنید .
11 سال درس دبیرستان + پیش دانشگاهی = دیپلم کامل
11 سال درس هنرستان + کاردانی 2 ساله پیوسته = دیپلم کامل
سلام

1 -11 سال درس دبیرستان + پیش دانشگاهی = دیپلم کاملHigh School degree
2 - 11 سال درس هنرستان + کاردانی 2 ساله پیوسته =Vocational School

دوست عزیز Vocational School به هیچ عنوان مورد قبولشان نیست . متن زیر رو بخونید که هنگان انتخاب مدرک پایین نوشته شده است .

You must have a minimum of a high school diploma reflecting the completion of a full course of study (vocation schools or equivalency degrees are not acceptable) or be a skilled worker in an occupation that requires at least two years of training
---------------------------------------------------------------
نوشته vocation schools or equivalency degrees are not acceptable
یعنی مدارس مهارتی و معادل آنها قابل قبول نیستند .
-------------------------------------------------------------------

برای مدارک لیسانس و پائین تر این مدارک 100٪ درست هستند لطفا توجه فرمایید .

دوستان به هیچ وجه Vocation schools رو انتخاب نکنید

اگه لیسانس دارید University Degree رو انتخاب کنید
اگه در حال درس خوندن برای مدرک لیسانس هستید Some University Courses (درصورت قبولی گوای اشتغال به تحصیل در دانشگاه لازمه )

اگه فوق دیپلم دانشگاهی ناپیوسته دارید ، یعنی پیش دانشگاهی دارید و بعد کاردانی خوندید University Degree رو انتخاب کنید.

اگه فوق دیپلم کاردانی پیوسته دارید یعنی پیش دانشگاهی ندارید و هنرستان یا دبیرستان را 3 ساله خوندید و 2 سال هم کاردانی خوندید باید High School degree رو انتخاب کنید .
----------------------------------------------------------------------------------

با سپاس از شما دوستان عزیز
تشکر کنندگان: ParsTrader ، j@vad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان