2011-10-17 ساعت 17:35
(2011-10-17 ساعت 14:47)milad_fs نوشته:(2011-10-15 ساعت 11:34)milad_fs نوشته: سلام.من 2 تا سوال دارم.ممنون
1-من دیپلم آرایشگری از فنی حرفه ای،دیپلم کامپیوتر،دیپلم ریاضی-فیزیک و مدرک پیشدانشگاهی دارم.(کلا تو کار دیپلمم)من 4 سال پیش هم رفتم پیام نور،3-4 ترم خوندم اما الان 2 سال که دیگه دنبالش رو نگرفتم،انصراف ندادم،فکر کنم اگه بخوام ادامه بدم بتونم(البته میخوام ادامه بدم).سوال من اینه که به نظر شما من بهتره با کدوم گزینه شرکت کنم؟دیپلم،پیشدانشگاهی یا مدرک دانشگاهی.اینم بگم که پیام نور به این راحتی گواهی اشتغال نمیده(حد اقل واحد مشهد نمیداد.منم چون انصراف ندادم شهریه ثابت بدهکارم)
2-سوال دوم من اینه اگه میخواین بگید که گزینه ی مدرک دانشگاهی رو انتخاب کنم و باید برم به هر بدبختی که شده گواهی بگیرم،باید بگم که این دانشگاه بسیار معتبر 10000% میپرسه واسه کجا این گواهی رو میخواین(چون تو گواهیش مینویسه که خطاب به کجاست(قبلا واسه بیمه گرفته بودم))،من بگم که مثلا واسه کجا میخوام؟نمیشه بگم لاتاری که
ممنون-منتظرم-من 2 شنبه یا 3 شنبه ثبت نام میکنم
سلام،بچه ها من منتظر جواب شمام که برم ثبت نام کنم
سلام دوست عزیز شما برای شرکت در لاتاری که نیاز نیست نامه بگیری از اون دانشگاه. اگه اسمتون در اومد بعدا می تونی نامه بگیری که چند واحد درس خوندی و چه واحدهایی با چه نمراتی و برای کنسولگری آمریکا در فلان جا رو هم میگیری.خیلی نشدنی نیست فقط دوندگی داره چون خیلیها برای پذیرش این کارو می کنن. ولی حواست باشه که لیسانس نزنیا
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا