کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
دوستان من دیپلم معماری هستم(فنی حرفه ای) پیش دانشگاهی و دانشگاهم نرفتم کدوم گزینرو انتخاب کنم؟
تشکر کنندگان:
(2011-10-19 ساعت 23:38)javad_2 نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 23:21)milad_fs نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 14:59)saied-k نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 14:50)mosini نوشته:  سلام دوستان
اگه دانشجوی فوق لیسانس باشیم باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم.
ممنون از راهنماییتون

دوست عزيز هر دو سوالي كه امروز مطرح كرديد در انجمن هاي مرتبط بسيار بحث شده لطفا قبل از زدن پست جديد مطالب قبلي را بخوانيد تا سايت بي مورد حجيم نشود و يافتن اطلاعات براي همه ساده تر باشد:

لينكهاي موجد در امضاي بنده را دنبال كنيد به پاسخ هاي خود مي رسيد.
(2011-10-18 ساعت 23:28)milad_fs نوشته:  
(2011-10-17 ساعت 19:32)milad_fs نوشته:  سلام،ممنون که جواب دادین،اما نگفتید که با کدوم مدرکم شرکت کنم بهتره،میدونم برای ثبت نام نیازی نیست،واسه بعدش گفتم،من تو یه پست هم خوندم که واسه اینکه برای ریز نمرات هم گرفتاری نداشته باشیم بزنیم دیپلم یا پیش دانشگاهی،البته اینم بگم که مدرک پیش دانشگاهیم رو برای دانشگاه داده بودم و الان فقط یه کپی ازش دارم،نظرتون چیه؟بزنم پیش؟یا دیپلم؟یا دانشگاه؟لطفا راهنماییم کنید،ممنون

سلام،ببخشید تند تند پست میزنم،بخدا منتظر جوابم که اگه بازم سوالی پیش اومد مطرح کنم و بعدش برم رجیستر کنم،ممنون

دوست عزيز اگه پيش دانشگاهي داريد بزنيد ديپلم و خودتان را به دردسر نيندازيد.
سلام،من مدرک پیشدانشگاهیم رو موقع ثبت نام دادم به دانشگاه(اصل مدرک پیشدانشگاهیم رو میگم)،الان فقط یه کپی ازش دارم،مشکلی پیش نمیاد اگه بزنم پیشدانشگاهی؟(دیپلم ریاضی که نمیشه چون 11 سالست)بعدا چطور ثابت کنم که پیشدانشگاهی داشتم

دوستان عزیز

برای سفارت شما اگر پیش دانشگاهی داشته باشید دیپلم محسوب میشید
در تمتم کشورها دیپلم یعنی پایان 12 سال تحصیل ولی در کشور ما یعنی پایان 11 سال و این 1 سال کمبود رو با پیش دانشگاهی باید جبران کرد
پس دیپلم در آمریکا : دیپلم 11 ساله ایران + پیش دانشگاهی

سلام ممنون که جواب دادید،اما جواب سوال من نبود،من توضیحی رو که دادید میدونم،من پیشدانشگاهی دارم اما دادم به دانشگاه،سوال من اینه من فقط یه کپی از پیشدانشگاهیم دارم،قبول میکنن؟اصلش دست دانشگاست
تشکر کنندگان:
سلام

من این ترم تازه دانشجو شدم(از طریق دبیرستان و مدرک پیش دانشگاهی).... یعنی الان یه ماه دارم میرم دانشگاه....حال باید تو فرم بزنم

High School Degree

یا

Some University Courses

؟
با تشکر

تشکر کنندگان:
(2011-10-20 ساعت 20:49)javad_2 نوشته:  
(2011-10-20 ساعت 19:58)milad_fs نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 23:21)milad_fs نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 14:59)saied-k نوشته:  دوست عزيز هر دو سوالي كه امروز مطرح كرديد در انجمن هاي مرتبط بسيار بحث شده لطفا قبل از زدن پست جديد مطالب قبلي را بخوانيد تا سايت بي مورد حجيم نشود و يافتن اطلاعات براي همه ساده تر باشد:

لينكهاي موجد در امضاي بنده را دنبال كنيد به پاسخ هاي خود مي رسيد.

دوست عزيز اگه پيش دانشگاهي داريد بزنيد ديپلم و خودتان را به دردسر نيندازيد.
سلام،من مدرک پیشدانشگاهیم رو موقع ثبت نام دادم به دانشگاه(اصل مدرک پیشدانشگاهیم رو میگم)،الان فقط یه کپی ازش دارم،مشکلی پیش نمیاد اگه بزنم پیشدانشگاهی؟(دیپلم ریاضی که نمیشه چون 11 سالست)بعدا چطور ثابت کنم که پیشدانشگاهی داشتم

دوستان عزیز

در تمتم کشورها دیپلم یعنی پایان 12 سال تحصیل ولی در کشور ما یعنی پایان 11 سال و این 1 سال کمبود رو با پیش دانشگاهی باید جبران کرد

سلام ممنون که جواب دادید،اما جواب سوال من نبود،من توضیحی رو که دادید میدونم،من پیشدانشگاهی دارم اما دادم به دانشگاه،سوال من اینه من فقط یه کپی از پیشدانشگاهیم دارم،قبول میکنن؟اصلش دست دانشگاست
سلام

با کپی کارت انجام نمیشه باید اصل مدرک دستت باشه با دانشگاه صحبت کن و مدرک اصلت رو بهت میدن
سلام،بازم ممنون که جوابمو دادین،این جوری که شما میگید پس من حتما با دانشگاه سروکار دارم،حالا که اینطوریه به نظر شما دردسر کدوم کمتره؟این که اصل مدرک رو با بدبختی برم از دانشگاه بگیرم یا در صورت تیک زدن گزینه Some University Course برم و گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات و این سری چیزارو بگیرم؟(لطفا به این هم توجه بکنید که من 2 سال بدون گرفتن مرخصی و ... قید دانشگاه و زدم و الان نمیدونم وضغیتم چطوریه) به نظر شما دنگ و فنگ کدوم کمتره؟مرسی و شرمنده بابت زحمات
تشکر کنندگان:
(2011-10-21 ساعت 14:06)milad_fs نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 23:21)milad_fs نوشته:  سلام،من مدرک پیشدانشگاهیم رو موقع ثبت نام دادم به دانشگاه(اصل مدرک پیشدانشگاهیم رو میگم)،الان فقط یه کپی ازش دارم،مشکلی پیش نمیاد اگه بزنم پیشدانشگاهی؟(دیپلم ریاضی که نمیشه چون 11 سالست)بعدا چطور ثابت کنم که پیشدانشگاهی داشتم

دوستان عزیز

سلام

با کپی کارت انجام نمیشه باید اصل مدرک دستت باشه با دانشگاه صحبت کن و مدرک اصلت رو بهت میدن
سلام،بازم ممنون که جوابمو دادین،این جوری که شما میگید پس من حتما با دانشگاه سروکار دارم،حالا که اینطوریه به نظر شما دردسر کدوم کمتره؟این که اصل مدرک رو با بدبختی برم از دانشگاه بگیرم یا در صورت تیک زدن گزینه Some University Course برم و گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات و این سری چیزارو بگیرم؟(لطفا به این هم توجه بکنید که من 2 سال بدون گرفتن مرخصی و ... قید دانشگاه و زدم و الان نمیدونم وضغیتم چطوریه) به نظر شما دنگ و فنگ کدوم کمتره؟مرسی و شرمنده بابت زحمات

دوست من شما محض احتیاط بهتره مدرکت رو از دانشگاه بگیری (حتی اگه some university courses رو زده باشی) چون بودن از بچه ها که حتی با داشتن مدرک دانشگاهی هم ازشون مدرک پیش رو خواستن
در مورد دردسرش هم، هر دوراه دردسر های خاص خودش رو داره ، ولی خوب هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد
(2011-10-21 ساعت 12:58)FX MAN نوشته:  سلام

من این ترم تازه دانشجو شدم(از طریق دبیرستان و مدرک پیش دانشگاهی).... یعنی الان یه ماه دارم میرم دانشگاه....حال باید تو فرم بزنم

High School Degree

یا

Some University Courses

؟
با تشکر

سلام

اگر انشالله در اردیبهشت که نتایج اعلام میشه شما برنده شوید یقینا شما هنوز دانشجو هستید و در حال تحصیل در ترم 2 هستید، اون موقع در فرمها باید در مورد تاریخ شروع دانشگاه بنویسید. که اگر الان نوشته باشید مدرک دیپلم با فرم هایی که در زمان برنده شدن پر خواهید کرد مغایرت خواهد داشت
پس همون some university courses رو بزنید

تشکر کنندگان: FX MAN ، milad_fs
(2011-10-17 ساعت 13:22)farzad-it نوشته:  حداقل مدرک براي ثبت نام ديپلم است.
موفق باشيد.
(2011-10-16 ساعت 16:47)Alireza982010 نوشته:  دوستان عزیزم کسی میدونه واسه کسی که فوق لیسانس داره تو فرم ها کدام گزینه رو باید انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از لطف همتون.......

دانشجوي فوق ليسانس== some graduate level coursees
داراي مدرک فوق ليسانس== Master degree

ممنونم فرزاد جان اما در فرم 230 که چیزی به نام Master Degree نداریم اونجا فقط یک گزینه هست به نام University Degree.....حالا چیکار باید کرد؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2011-10-21 ساعت 21:09)3rip نوشته:  
(2011-10-21 ساعت 14:06)milad_fs نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 23:38)javad_2 نوشته:  دوستان عزیز

سلام

دوست من شما محض احتیاط بهتره مدرکت رو از دانشگاه بگیری (حتی اگه some university courses رو زده باشی) چون بودن از بچه ها که حتی با داشتن مدرک دانشگاهی هم ازشون مدرک پیش رو خواستن
در مورد دردسرش هم، هر دوراه دردسر های خاص خودش رو داره ، ولی خوب هر که طاووس خواهد جر هندوستان کشد
سلام،ممنون از جوابتون.2 تا سوال دیگه داشتم.
1-پس اینطور که بوش میاد باید برم دنبال دانشگاه،اگه بزنم some university courses بعد اسمم که دراومد ازم چی میخوان؟ریز نمرات میخوان یا فقط یه گواهی اشتغال به تحصیل؟چون من هنوز مرددم که چی میخوام بزنم،البته خودم فکر میکنم پیش بزنم بهتره.
2-تا حالا کسی بوده از بچه ها که بعد یه مدت رفته دانشگاه و مدرک اولیشو بگیره؟یعنی میده دانشگاه؟بامبول در نیاره
ممنون،منتظرم
تشکر کنندگان:
(2011-10-21 ساعت 12:58)FX MAN نوشته:  سلام

High School Degree

یا

Some University Courses

؟
با تشکر

سلام دوست من شما باید مدرکی که گرفتی رو بزنی یعنی دیپلم نه مدرکی رو که معلوم نیست کی بگیری
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: FX MAN ، j@vad
سلام

من واقعا گیج شدم...یکی از دوستان میگه باید بزنی Some University Courses و یه دوست دیگه میگه High School Degree..... من این ترم دانشجو شدم و مطمئنا(اگر زنده باشم) تا آخرین همین ترم واحد هایی رو پاس خواهم کرد... حال من باید چه کنم ؟ کسی تجربه ای در مورد این موضوع نداره ؟
من میخواستم الان ثبت نام کنم که الان شک کردم چیکار کنم... درسته شانس کمه برای برنده شدن اما برنده بشی و سره این اشتباهات رد بشی خیلی اثر منفی داره رو فرد...
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-10-22 ساعت 12:10)FX MAN نوشته:  سلام

من واقعا گیج شدم...یکی از دوستان میگه باید بزنی Some University Courses و یه دوست دیگه میگه High School Degree..... من این ترم دانشجو شدم و مطمئنا(اگر زنده باشم) تا آخرین همین ترم واحد هایی رو پاس خواهم کرد... حال من باید چه کنم ؟ کسی تجربه ای در مورد این موضوع نداره ؟
من میخواستم الان ثبت نام کنم که الان شک کردم چیکار کنم... درسته شانس کمه برای برنده شدن اما برنده بشی و سره این اشتباهات رد بشی خیلی اثر منفی داره رو فرد...
با تشکر

دوست خوبم من خیلی روشن گفتم که باید دیپلم رو بزنی
پس شک نکن در ضمن سوال رو اگه با دقت بخونی گفته مدرک تحصیلی ایا از نظر شما پاس کردن چند واحد مدرک محسوب میشه؟
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: FX MAN ، j@vad
یعنی چییییییییییییییییییییییییی؟ دارم دیونه میشممممممممم.این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون همه با اطمینان به من گفتید که Vocational School رو بزنم واسه مدرک فوق دیپلم حالا میگید مورد قبول نیستتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همین الانه بزنم زیر گریه!!!!!!!! آخه شما دوستیت مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
هر چه بیشتر این جمله رو میخونم You must have a minimum of a high school diploma reflecting the completion of a full course of study (vocation schools or equivalency degrees are not acceptable) احساس میکنم منظورش اینه که شما اگه مدارس حرفه ای رو زدید حتما باید دیپلم هم داشته باشید و داشتن مدرک مدارس حرفه ای بدون گرفتن مدرک دیپلم کافی نیست!!!
اگه این گزینه ای رو که من زدم یعنی vocation schools اشتباه باشه و قبول شم موقع مصاحبه مدرکمو نشون بدم و بگم اشتباه زدم رد میشم؟؟؟؟؟؟؟
این رو هم بگم که من از بهمن ماه امسال دانشجو کاردانی به کارشناسی میشم.
تشکر کنندگان:
دوستان خوشحال میشم 1 نفر جواب منو بده.من دیپلم معماری هستم(فنی حرفه ای) پیش دانشگاهی و دانشگاهم نرفتم کدوم گزینرو باید انتخاب کنم؟
تشکر کنندگان:
(2011-10-22 ساعت 16:57)aza_fash نوشته:  دوستان خوشحال میشم 1 نفر جواب منو بده.من دیپلم معماری هستم(فنی حرفه ای) پیش دانشگاهی و دانشگاهم نرفتم کدوم گزینرو باید انتخاب کنم؟

شما اگر مدرک دیپلم رو دارید گزینه High School Degree رو انتخاب کنید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: aza_fash
کسی نیست بگه که من که vocation school رو زدم چه خاکی باید به سرم بریزم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان