موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-13 ساعت 13:28)milad_magnet نوشته: (2015-10-12 ساعت 16:14)KingNothing نوشته: بچه ها کسی این مورد تاحالا براش پیش اومده؟
برای ما حدودا ۴ ماه پیش وقتی کارنت شدیم، نامه اومد که NVC مدارک شما رو بررسی کرده و فلان مدرک ناقصه اما چون بررسی کیس شما تکمیل شده، شما باید اون رو روز مصاحبه با خودتون بیارید.
دیگه ازشون خبری نشد تا ۴ ماه بعد یعنی امروز که نامه یک صفحه ای دادند که کیس شما کامل شده و زمانی که تاریخ مصاحبه مشخص شد بهتون خبر میدیم.
این دو تا نامه مفهومش یکی هست و این وسط الکی ۴ ماه هدر شده!!
حالا چقدر دیگه باید سماق بمکیم که نامه واقعی وقت مصاحبه رو بهمون بدن؟؟
كينگ زنگ بزن حتما به NVC اينا بايد پروندتو چند ماه پيش ميفرستادن به سفارت ، چند روز پيش داداشم زنگ زد و گفته برادرم كارنت شده الان كي مصاحبه مشخص ميشه و ... انها هم گفتن برادر شما ويزا بودتن نوامبر كارنت شده از اول نوامبر ما شروع ميكنيم به ارجاع پرونده ها به سفارت خانه هايي كه از قبل اعلام شده بهتون با كيس نامبر ، بعد از شروع نوامبر زنگ بزنيد ، پيگيري كن حتما وقتت تلف نشه
والا دو مرتبه تماس گرفتم باهاشون... میگن تو نوبته که ارسال بشه به سفارت... میگفتن باید هر ماهی یکبار پیگیری کنم اگر خبری نشد اما فکر کنم کسی که این حرف رو میزد همینطوری یک چیزی پروند!!
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس F4 هستم فرم DS-260 رو یک ماه و نیم هستش پر کردم در اون فرم on line از مون کیس نامبر و این وویس نامبر رو خواستند ولی benificiary ID number رو نخواستند در حالی که در فرم نمونه که تو سایت گذاشته بودند این شماره رو بایستی وارد میکردی بعد از ارسال فرم ها نامه تائید و وشماره تاییدیه رو دادند ولی الان به پتیشنر نامه دادند که اگه بخواهی فرم ها را فیزیکال به مصاحبه ببرند حتما روی هر مدرک ورقه کاور شیت باید باشه و در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی از ارسال فرم ds- 260 از طرف ما کردند در حالی که شماره تاییدیه رو حتی برام و برای پتیشنرم ارسال کردند در ضمن پتیشنر من خواهر خانمم هستش و در آمریکا زندگی میکنه و ما کیس فوریه 2003 کسی هست راهنمکایی کنه؟ ممکنه بخاطر نبودن اون benificiary ID باشه اگه اینطوره چرا موقع ارسال فرم به مشکل بر نخوردم و صفحه کامفرم نامبر برام اومد .
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی....چند تا پرسش فنی دارم ......1_پس از هفده سال شرکت در لاتاری و برنده نشدن بالاخره پسر اینجانب در اردیبهشت 95 (مه 2016) شرایط سیتی زن شدن را کسب می کند....می خواهم بدانم چه مدتی طول می کشد ایشان پاسپورت بگیرند و برای ما درخواست گرین کارت کنند....لازم به ذکر است که ایشان ساکن بلاد کالیفرنیا هستند....2_ آیا در ایالت کالیفرنیا به علت تجمع ایرانیان مدت زمانی بیشتری وقت صرف گرفتن پاسپورت و دادن تقاضا برای گرین کارت پدر و مادر نمی شود....که در آن صورت اگر از ایالت دیگری اقدام کنند بهتر نیست.... 3_ ما که در طبقه ی IR5قرار می گیریم پروسه ما چه مدت زمانی را در اداره ی مهاجرت سپری خواهد کرد....پیشاپیش از پاسخ دوستان سپاسگزارم....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره، من کتگوری f 3 هستم، نامه اپروال نوتیس رو دارم که سال ۲۰۱۰ واسمون فرستاده شده ولی هنوز کیس نامبر نداریم، چه طور میتونیم کیس نامبرمون رو پیدا کنیم؟ همراه اون نامه باید کیس نامبر رو هم واسمون میفرستادن؟میشه لطفا شماره تلفن nvc و ایمیلش رو بذارید؟ با ایمیل جوابمون رو میدهند؟ممنونم از کمک و راهنماییتون.
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-24 ساعت 18:41)validehghanizadeh نوشته: دوستان گرامی....چند تا پرسش فنی دارم ......1_پس از هفده سال شرکت در لاتاری و برنده نشدن بالاخره پسر اینجانب در اردیبهشت 95 (مه ۲۰۱۶) شرایط سیتی زن شدن را کسب می کند....می خواهم بدانم چه مدتی طول می کشد ایشان پاسپورت بگیرند و برای ما درخواست گرین کارت کنند....لازم به ذکر است که ایشان ساکن بلاد کالیفرنیا هستند....2_ آیا در ایالت کالیفرنیا به علت تجمع ایرانیان مدت زمانی بیشتری وقت صرف گرفتن پاسپورت و دادن تقاضا برای گرین کارت پدر و مادر نمی شود....که در آن صورت اگر از ایالت دیگری اقدام کنند بهتر نیست.... 3_ ما که در طبقه ی IR5قرار می گیریم پروسه ما چه مدت زمانی را در اداره ی مهاجرت سپری خواهد کرد....پیشاپیش از پاسخ دوستان سپاسگزارم....
من با تجربه جواب میدم و جواب هام دقیق نیست چون یکی از آشناهای من اخیرا اقدام کردند. بهتره بیشتر اطلاعات بگیرید.
1- متاسفم. من هم 10 سال شرکت کردم چیزی نصیبم نشد اما برای یک نفر پر کردم اون زمان پست بود و کاغذ بازی. ایشون الان سیتیزن هستند و مادرشون رو هم اخیرا دارند از همین روش مشابه شما می برند.
2- از زمان ثبت نام برای امتحان تا گرفتن پاسپورت خیلی زمان نمیبره. 3 هفته تا دو ماه نهایتا. هرچند مسئول ایمیگریشن میتونه زمان دقیقتری رو بهتون بگه. اینها در هر ایالت چندین دفتر دارند و میشه ازشون حتی حضوری سوال کرد.
3- کلا ایالت کالیفرنیا شلوغه ولی یک سنتر مخصوص در همون ایالت دارند و الان هم درخواست ها رو بالانس میکنند. به این معنی که اگر مثلا سنتر های دیگه خلوت تر بودند، پرونده های عقب افتاده ایالت های دیگه رو بررسی میکنند. بنابراین فکر نمیکنم درخواست از ایالت دیگه ای بهتر باشه. ضمن اینکه حدس میزنم ایالتی که درخواست میکنید باید در محدوده تحت پوشش آدرس فرزندتون باشه.
4- پرونده شما نیازی به آزاد شدن شماره ویزا نخواهد داشت. بنابراین فقط درگیر بوروکراسی USCIS خواهید بود. چون پرونده در خاک آمریکا بررسی میشه تاخیری بیشتر از پرونده های کارنت در خارج از آمریکا داره. بنابراین حدود زمانی یک سال رو برای بررسی پرونده اختصاص بدید. هرچند استثنا همیشه وجود داره.
موفق باشید و انشالله بزودی فرزندتون رو در آمریکا ملاقات کنید...
F2B
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-25 ساعت 07:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-25 ساعت 08:00 توسط amir2640.)
(2015-10-25 ساعت 01:20)مامان دو قلوها نوشته: با سلام دوباره، من کتگوری f ۳ هستم، نامه اپروال نوتیس رو دارم که سال ۲۰۱۰ واسمون فرستاده شده ولی هنوز کیس نامبر نداریم، چه طور میتونیم کیس نامبرمون رو پیدا کنیم؟ همراه اون نامه باید کیس نامبر رو هم واسمون میفرستادن؟میشه لطفا شماره تلفن nvc و ایمیلش رو بذارید؟ با ایمیل جوابمون رو میدهند؟ممنونم از کمک و راهنماییتون.
سلام
بله با ایمیل هم جوابتون رو میدن ولی باید respite number رو داشته باشید .و اگر خواستید ایمیل بزنید در قسمت subject کیس نامر باید نوشته بشه و شما که کیس نامر ندارید respite number بنوسید به جای کیس نامبر ...
در شروع ایمیلتون و یا هنگام تماس تلفنی هم باید این موارد رو ذکر کنید :
NVC case number
Principal applicant’s name
Principal applicant’s date of birth
Petitioner’s name
ایمیل و شماره تلفن nvc :
AskNVC@state.gov
(603) 334-0700
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-25 ساعت 08:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-25 ساعت 08:31 توسط مامان دو قلوها.)
باسلام وتشکر از شما
کتگوری:F3
PD:Sep 2005
Approval Notice:March 2010
Recipt Number:wac05
منتظر nvc welcome letter
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-26 ساعت 03:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-26 ساعت 03:28 توسط KingNothing.)
دوستان...
سفارت از من سندی خواسته که املاک پدرم رو نشون بدم. ما ترجمه رسمی سند رو داریم و نامه ای که ارزش ملک رو نشون میده با ترجمه رسمی به انگلیسی.
کسی اطلاع داره که آیا سفارت اصل سند به زبون فارسی رو هم میخواد؟ یا همون ترجمه رسمی (که کپی سند به فارسی رو داره) کافیه؟؟
چون برای من خیلی مشکله که اصل سند رو به سفارت ببرم...
F2B