موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
آیا کارت معافیت یا پایان خدمت باید ترجمه بشه؟ در واقع الان که در آنکارا هستم و تا مصاحبه روز دوشنبه فرصتی باقس نمونده متوجه شدم توی ایمیلی که برام فرستادن نوشتن که باید ترجمه و اصلش همراهم باشه.
فقط موندم باید الان چکار کنم. آیا واقعاً میخوان؟ یا فقط نوشتن و در عمل استفاده نمیشه؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
_____9 - MILITARY RECORDS:________________________________________
Please submit a photocopy of the applicant's official military records.
In matne email nvc be mane ke bade baresi madarekam bem email kardan.
Bara tarjome ham begam ame manam hamonja bood dad tarjome kardo moshkeliam barash peida nashood.ishalah ke bara shooma ham moshkeli pish nayad.ame man mosahebe raft va officere besh gooft tarjome madraketo mikham.boro biroon harja midooni tarjomash bokono baram biar bazam.shansi ke avord beshon fbicheck nazadan bara naghse madarekeshon besh gofta baramon biar bade mosahebe.onam raft dad be hamin jaie ke migi dad tarjome kard.
Doost aziz ye soal daram azat. Narahaty narahat nisty bet fbi check bezana bara sarbazit.aslan rafty sarbazi ya moaf shoodi.man harki mibine sharayetamo bem mige dooneste bem fbicheck mizanan.akhe sarbazi raftam onam too sepah oftadam.
Lotfan bade inke mosahebe rafti mishe begi be sarbazit gir dadan ya na.ya inke moheme barashon sarbazi too che organi boodi
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
درود بر بروبچه ها .
چخبر؟
من رو ببخشید که یه چند وقتی درگیری هام زیاد شد و اینجا سر نزدم و نرسیدم که سفرنامه بنویسم.
حتما توی این یکی دو هفته یه سفرنامه ی مختصر از روال کارها ( هرچند تکراری ) مینویسم .
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 01:23)hamiii نوشته: دوستان سلام
آیا کارت معافیت یا پایان خدمت باید ترجمه بشه؟ در واقع الان که در آنکارا هستم و تا مصاحبه روز دوشنبه فرصتی باقس نمونده متوجه شدم توی ایمیلی که برام فرستادن نوشتن که باید ترجمه و اصلش همراهم باشه.
فقط موندم باید الان چکار کنم. آیا واقعاً میخوان؟ یا فقط نوشتن و در عمل استفاده نمیشه؟؟؟
دوست عزيز اصل و ترجمه كارت لازمه ولى نگران نباشيد همان ترجمه كه داديد قبول ميكنند چون نياز به مهر دادگسترى نيست فقط بايد توسط يك مركز رسمى مهر بشه در ضمن حتى اگر مدركى نداشتيد براسون ميفرستيد آرامش خودتون را برا مصاحبه حفظ كنيد
F3
PD = 05 Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگی، petitioner مابا اسم توی پاس امریکایشون(علی) ۱۰ سال پیش واسه ما درخواست کردن، ولی تو پاسپورت ما اسم کاملشون(علی حسین) نوشته شده است.هنوز نامه ولکام رو هم نگرفتیم، فکر میکنید به مشکل بر بخوریم؟؟؟
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-08 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-08 ساعت 22:00 توسط afrasiab.)
سلام دوستان برای من ایمیل اومد فرمds261و affidavit support پر کنم به نظرتون خودم را agent معرفی کنم یا پتیشنر را. fee ها را با هر کارتی میشه پرداخت کرد pd/desember2003
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
پدرم در سال 2005 برای من، همسر و تک فرزندم تقاضای گرین کارت کرده است. ماه گذشته نامه ای به دست ما رسید که ما مدارکمان را بفرستیم و مراحل رو طی کنیم. در طی این 10 سال ما صاحب فرزند دیگری نیز شدیم دوستان سوال من این است که آیا باید الان فرم DS-160 دیگری پر کنیم و 325 دلار رو براش واریز کنیم یا اینکه مدارک رو به سفارت ببریم و اونجا کارهاش رو انجام بدهیم؟ لطفا من رو راهنمایی بفرمایید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-09 ساعت 17:07)nanab نوشته: با سلام
پدرم در سال 2005 برای من، همسر و تک فرزندم تقاضای گرین کارت کرده است. ماه گذشته نامه ای به دست ما رسید که ما مدارکمان را بفرستیم و مراحل رو طی کنیم. در طی این ۱۰ سال ما صاحب فرزند دیگری نیز شدیم دوستان سوال من این است که آیا باید الان فرم DS-160 دیگری پر کنیم و 325 دلار رو براش واریز کنیم یا اینکه مدارک رو به سفارت ببریم و اونجا کارهاش رو انجام بدهیم؟ لطفا من رو راهنمایی بفرمایید
سلام nanab عزیز، پس شما هم کتگوریF3 هستید مثل ما، میتونم بپرسم چه ماهی از2005 هستید؟ و دقیقا کی ولکام لترتون اومد؟ ما سال ۲۰۰۷ که دو سال از کیسمون میگذشت بچه دار شدیم و همون موقع به اداره مهاجرت اطلاع دادیم، الان هم فکر میکنم شما هم باید واسه دومین فرزندتون هم فرم پر کنید و هم فی بپردازید، البته بقیه دوستان واردتر هستند و حتما راهنماییتون میکنند. امیدوارم زود تاریخ مصاحبتون مشخص بشه.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید می خواستم بپرسم از زمان ارسال نامه ی تایید مدارک تا زمان مصاحبه معمولا چقدر طول می کشه؟ F2A مهاجرت خانوادگی از طریق گرین کارت همسرم ...