کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ - ویزاهای مهاجرت خانوادگی
دوستان یه سئوال فوری
ما گواهی عدم سوپیشینه را برای ان وی سی ارسال کردیم(اصل و ترجمه) توی نامه مصاحبه ان وی سی هم جلوی عدم سوپیشینه زده ‎unobtainable‎ به معنی غیر قابل حصول و دست نیافتنی. (فکر کنم بدردشون نخورده) حالا نامه خود سفارت هم اومده به صورت جنرال مدارک را نام برده وگفته گواهی عدم سوپیشینه اگه ارسال کردید نیازی نیست همراتون باشه. ما هم ارسال کرده بودیم ان وی سی . حالا با توجه به اینکه جمعه ترکیه باید باشیم وقتی نیست که دوباره گواهی عدم سوپیشینه بگیریم .کپی هم از قبلی که فرستادیم نداریم. به نظرتون چکار کنیم؟ ایا عدم سوپیشینه ایران را می خوان؟ لازمه ؟ اگه نداشته باشیم چی می شه(البته یبار فرستادیم ها)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-03 ساعت 04:17)milad_magnet نوشته:  
(2016-03-02 ساعت 23:51)zall نوشته:  [quote='رضا - ک' pid='694151' dateline='1455636017']

ممنونم از پاسخ. البته متوجه شدم که پدر و مادر سیتیزن من در واقع زیر مالیات خواهرم بوده اند و در فرمهای مالیاتی خواهرم اسمشون ثبت شده.

شما اگر انستراكشن ًI.864. رو بخونيد به صراحت نوشته پتيشنر حتي اگر توانايي مالي براي ساپورت متقاضي رو نداشته باشه و بيكار باشه بايد حتما i864  رو پر كنه و ميتونه از دو تا joint sponsor استفاده كنه . مادر شما نيازي به نوشتن نامه و توضيح علت ندادن ماليات نداره، ميتونيد به فرم i864.  Tax2015 رو اتچ كنيد.

وقتي در امد نداشته باشند احتياجي به پر كردن فرم تكس نيست و نامه دستي براي كار شما كافيه به شخصه نامه دستي دادم به چند نفر هم گفتم دشتي دادن و همه چيز خوب پيش رفت ، حالا شما ببين نوشتن يك نامه دستي چند خطي و امضا سخت تره با پر كردن و فايل كردن تكس ٢٠١٥، در ضمن دوست عزيز در نامه دعوت به مصاحبه سفارت ان كا را به صراحت ميگه اگر تكش نداريد نامه دستي بياوريد ، لطفا اطلاعات غلط ندهيد به  هيچ  عنوان بايد و حتم وجود نداره كه اگر تكس ندادن فرم اي ٨٦٤ پر كنن با ....
[/

quote]

NOTE: Even if one or more Form I-864s are submitted for an intending immigrant, the petitioning sponsor remains legally accountable for the financial support of the sponsored immigrant along with the joint sponsors. The petitioning sponsor must complete and submit a signed Form I-864 for the intending immigrant even if a joint sponsor will be used. The petitioning sponsor must also provide his or her Federal income tax return for the most recent tax year with supporting tax documents unless otherwise not required to file a Federal income tax return for the most recent tax year

اين متن انستراكشن اي ٨٦٤،اترجمه كن، ببين چي نوشته،.....بعد هر طور دوست داشتين عمل كنيد
براي تكس ٢٠١٥ كافيه بنويسيد بي كار هستيد و درامد نداريد و يه هزينه ١٠٠ دلار پرداخت كنيد فرم اي ٨٦٤ هم بايد حتما پتيشنر پر كنه،...
پاسخ
تشکر کنندگان:
ک
(2016-03-05 ساعت 09:43)مهسا20132013 نوشته:  دوستان یه سئوال فوری
ما گواهی عدم سوپیشینه را برای ان وی سی ارسال کردیم(اصل و ترجمه) توی نامه مصاحبه ان وی سی هم جلوی عدم سوپیشینه زده ‎unobtainable‎ به معنی غیر قابل حصول و دست نیافتنی. (فکر کنم بدردشون نخورده) حالا نامه خود سفارت هم اومده به صورت جنرال مدارک را نام برده وگفته گواهی عدم سوپیشینه اگه ارسال کردید نیازی نیست همراتون باشه. ما هم ارسال کرده بودیم ان وی سی . حالا با توجه به اینکه جمعه ترکیه باید باشیم وقتی نیست که دوباره گواهی عدم سوپیشینه بگیریم .کپی هم از قبلی که فرستادیم نداریم. به نظرتون چکار کنیم؟ ایا عدم سوپیشینه ایران را می خوان؟ لازمه ؟ اگه نداشته باشیم چی می شه(البته یبار فرستادیم ها)

دوست گرامی متاسفانه مهاجرسرا پر از دوستانی است که از روی داشتن وقت اضافه و برای سرگرمی مدارکی که اصلا لازم نیست را فراهم و ارسال میکنند.. و کسانی مثل من و شما را هم گمراه میکنند..
در سایت nvc در قسمت police certification نوشته گواهی پلیس ایران در دسترس است اما قابل اطمینان نیست به دلایل نداشتن روابط دیپلماتیک و غیره.... اصلا نیازی به ارسال نیست.. بدون ارسال آن هم به nvc کامل میشد پرونده..
هر مدرکی هم برای nvc فرستاده باشید روز مصاحبه رو میز هست.. ایرانه مگه مدارک رو گم کنن..فکرتون رو درگیر این مسائل نکنید..
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، m_ganj
(2016-03-02 ساعت 23:51)zall نوشته:  
(2016-02-16 ساعت 19:50)رضا - ک نوشته:  ممنونم از پاسخ. البته متوجه شدم که پدر و مادر سیتیزن من در واقع زیر مالیات خواهرم بوده اند و در فرمهای مالیاتی خواهرم اسمشون ثبت شده.

شما اگر انستراكشن ًI.864. رو بخونيد به صراحت نوشته پتيشنر حتي اگر توانايي مالي براي ساپورت متقاضي رو نداشته باشه و بيكار باشه بايد حتما i864  رو پر كنه و ميتونه از دو تا joint sponsor استفاده كنه . مادر شما نيازي به نوشتن نامه و توضيح علت ندادن ماليات نداره، ميتونيد به فرم i864.  Tax2015 رو اتچ كنيد.

وقتي در امد نداشته باشند احتياجي به پر كردن فرم تكس نيست و نامه دستي براي كار شما كافيه به شخصه نامه دستي دادم به چند نفر هم گفتم دشتي دادن و همه چيز خوب پيش رفت ، حالا شما ببين نوشتن يك نامه دستي چند خطي و امضا سخت تره با پر كردن و فايل كردن تكس ٢٠١٥، در ضمن دوست عزيز در نامه دعوت به مصاحبه سفارت ان كا را به صراحت ميگه اگر تكش نداريد نامه دستي بياوريد ، لطفا اطلاعات غلط ندهيد به  هيچ  عنوان بايد و حتم وجود نداره كه اگر تكس ندادن فرم اي ٨٦٤ پر كنن با ....

با سلام
اگر تکس ندادند باید 1864 رو پر کنند و در آمد رو صفر بزنند..
در مورد نامه.. اگر برای nvc یک نامه ضمیمه نکنید که چرا تکس ندادین .. میگن یه توضیح کتبی بنویسید.. پس الان به nvc یه متن بزنید لای پرونده بزارید.. مثلا اینجانب در آمدی ندارم و مالیاتی هم ندادم .. امضا. تاریخ
موفق باششید.. 2 خط نوشتن کاری نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
دوستان سلام شما کسی میشناسید در دبی مورد اطمینان که خواهر من صبح مصاحبه از دبی ببره ابوذبی ؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم اگ لیدری هم میشناسید تطفا معرفی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-05 ساعت 09:43)مهسا20132013 نوشته:  دوستان یه سئوال فوری

من هفته گذشته انکارا بودم اصلا عدم سو پیشینه نخواستن چقدر الکی وقت و پولمو دور ریختم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013
(2016-03-07 ساعت 13:44)ariairani نوشته:  
(2016-03-02 ساعت 23:51)zall نوشته:  شما اگر انستراكشن ًI.864. رو بخونيد به صراحت نوشته پتيشنر حتي اگر توانايي مالي براي ساپورت متقاضي رو نداشته باشه و بيكار باشه بايد حتما i864  رو پر كنه و ميتونه از دو تا joint sponsor استفاده كنه . مادر شما نيازي به نوشتن نامه و توضيح علت ندادن ماليات نداره، ميتونيد به فرم i864.  Tax2015 رو اتچ كنيد.

با سلام
در مورد نامه.. اگر برای nvc یک نامه ضمیمه نکنید که چرا تکس ندادین .. میگن یه توضیح کتبی بنویسید.. پس الان به nvc یه متن بزنید لای پرونده بزارید.. مثلا اینجانب در آمدی ندارم و مالیاتی هم ندادم .. امضا. تاریخ

برادر عزيز نامه دست نويس ارزش حقوقي نداره،!؟شما هر چيزي كه در فرم اي ٨٦٤ مينويسيد بايد مستندات و مدارك معتبر ارائه كنيد،شما توي همون اظهار نامه مالياتي تون مينويسيد بي كار و بدون درامد، يه ١٠٠ دلاري ميديد تمام دلايل رو همون جا بنويسيد،تكس ٢٠١٥ رو به همراه اي ٨٦٤. ميفرستيدnvc, اين جوري رسمي و ارزش حقوقي داره، خلاص شدو رفت ....اين بهتر نيست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 14:42)zall نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 04:17)milad_magnet نوشته:  وقتي در امد نداشته باشند احتياجي به پر كردن فرم تكس نيست و نامه دستي براي كار شما كافيه به شخصه نامه دستي دادم به چند نفر هم گفتم دشتي دادن و همه چيز خوب پيش رفت ، حالا شما ببين نوشتن يك نامه دستي چند خطي و امضا سخت تره با پر كردن و فايل كردن تكس ٢٠١٥، در ضمن دوست عزيز در نامه دعوت به مصاحبه سفارت ان كا را به صراحت ميگه اگر تكش نداريد نامه دستي بياوريد ، لطفا اطلاعات غلط ندهيد به  هيچ  عنوان بايد و حتم وجود نداره كه اگر تكس ندادن فرم اي ٨٦٤ پر كنن با ....

با سلام

برادر عزيز نامه دست نويس ارزش حقوقي نداره،!؟شما هر چيزي كه در فرم اي ٨٦٤ مينويسيد بايد مستندات و مدارك معتبر ارائه كنيد،شما توي همون اظهار نامه مالياتي تون مينويسيد بي كار و بدون درامد، يه ١٠٠ دلاري ميديد  تمام دلايل  رو همون جا بنويسيد،تكس ٢٠١٥ رو به همراه اي ٨٦٤. ميفرستيدnvc, اين جوري رسمي و ارزش حقوقي داره، خلاص شدو رفت ....اين بهتر نيست؟

من امکانشو نداشتم پتیشنر از اداره مالیات کاغذی بگیره چون اونجا نبوده اصلا.. نامه دست نویس نوشتم پرونده کاما اعلام شد.. حالا اگه دسترسی دارن تکس فرم بگیرن.. کلا وقتی کو اسپانسز داری پتیشنر کاره ای نیست..
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-03 ساعت 04:17)milad_magnet نوشته:  وقتي در امد نداشته باشند احتياجي به پر كردن فرم تكس نيست و نامه دستي براي كار شما كافيه به شخصه نامه دستي دادم به چند نفر هم گفتم دشتي دادن و همه چيز خوب پيش رفت ، حالا شما ببين نوشتن يك نامه دستي چند خطي و امضا سخت تره با پر كردن و فايل كردن تكس ٢٠١٥، در ضمن دوست عزيز در نامه دعوت به مصاحبه سفارت ان كا را به صراحت ميگه اگر تكش نداريد نامه دستي بياوريد ، لطفا اطلاعات غلط ندهيد به  هيچ  عنوان بايد و حتم وجود نداره كه اگر تكس ندادن فرم اي ٨٦٤ پر كنن با ....

با سلام

برادر عزيز نامه دست نويس ارزش حقوقي نداره،!؟شما هر چيزي كه در فرم اي ٨٦٤ مينويسيد بايد مستندات و مدارك معتبر ارائه كنيد،شما توي همون اظهار نامه مالياتي تون مينويسيد بي كار و بدون درامد، يه ١٠٠ دلاري ميديد  تمام دلايل  رو همون جا بنويسيد،تكس ٢٠١٥ رو به همراه اي ٨٦٤. ميفرستيدnvc, اين جوري رسمي و ارزش حقوقي داره، خلاص شدو رفت ....اين بهتر نيست؟
چه اصراری داری شما صد دلار از جیبه بچه ها بره ؟!!! من خودم برای nvc فرستادم و سفارت انکارا خودش تو میل قبل مصاحبه نوشته بود اصل توضیح کتبی را با امضا پتیشنر بیار روز مصاحبه منم بردم و قبول کردن و هیچ مشکلی نبود
ذال شما مصاحبه رفتی اصلا ؟ در چه مرحله ای هستی ؟ سعی کن امضات رو درست کنی راجع به چیزی که کامل اطلاع نداری اظهار نظر قطعی نکن لطفا
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، Pargosha
(2016-03-08 ساعت 11:48)milad_magnet نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 13:44)ariairani نوشته:  با سلام

چه اصراری داری شما صد دلار از جیبه بچه ها بره ؟!!! من خودم برای nvc فرستادم و سفارت انکارا خودش تو میل قبل مصاحبه نوشته بود  اصل توضیح کتبی را با امضا پتیشنر بیار روز مصاحبه منم بردم و قبول کردن و هیچ مشکلی نبود
ذال شما مصاحبه رفتی اصلا ؟ در چه مرحله ای هستی ؟ سعی کن امضات رو درست کنی راجع به چیزی که کامل اطلاع نداری اظهار نظر قطعی نکن لطفا

من طبق اينستراكشن nvc عمل كردم مدارك فرم i-864 هم طبق انستراكشنش فرستادم، ايميل تاييد مدارك هم دريافت كردم...شما يه جور ميگي كه انگار صد دلار تو جيب من ميره، شما چه اصراري داري يه تيكه كاغد بي ارزشو بفرسته اين بنده خدا nvc!? اخه اينو از كجات در مياري ؟ سفارت گفت رو ولش كن حرفتو با سند بزن.... من اطلاعاتم از شما بيشتره،يه زحمت به خودت بده اينستراكشن ترجمه كن,پتيشنر اگه بيكار باشه در امد هم نداشته باسه بايد فرم اظهار نامه مالياتي رو پر كنه...بايد وضعيتش كلير بشه...به هر حال اين يهtips بود هر كس عقلش برسه همين كارو انجام ميده به خاطر سيو يه صد دلاري كيس خودشو به تاخير نميندازه...
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما اينستراكشن بهت ويزا ميده يا سفارت ؟
با چهار تا پست شما امدي اينجا يك جور حرف ميزني انگار وكيل مهاجرتي ،
اينم عكس ايميل سفارت كه الكي دوستان را تشويق نكني براي پرداخت ١٠٠ دلار , این همون کاغظ بی ارزشی هست که شما میگی ولی نمیدونم چرا سفارت قبل مصاحبه خواسته و از من و دوستان دیگه قبول کرده ؟
[عکس: 1ccdac0b4db2fafe5a1879e79828c007.jpg]

Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-10 ساعت 12:12)milad_magnet نوشته:  شما اينستراكشن بهت ويزا ميده يا سفارت ؟
اينم عكس ايميل سفارت كه الكي دوستان را تشويق نكني براي پرداخت ١٠٠ دلار , این همون کاغظ بی ارزشی هست که شما میگی ولی نمیدونم چرا سفارت قبل مصاحبه خواسته و از من و دوستان دیگه قبول کرده ؟

بله همه قانع شدن!؟ اخه چرا مدارك ناقص بفرستي nvc. كه بعدا توي سفارت ازت توضيح بخوان? اگه پتيشنرت تكس پر ميكرد همچين چيزي نمخواستن
پس يه نگاه به اين بنداز بقيه رو بيخودي تشويق نكن تكس نفرستن...حالا كه تو صد تا پست گذاشتي خيلي واردي؟ ....من دورادور بعضي وقتها يه مكگاه ميندازم چيزي جديدي بچه ها بدونن ياد ميگيريم ،ا....اينجا هم جاي كل كل نيست،....

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-10 ساعت 15:49)zall نوشته:  
(2016-03-10 ساعت 12:12)milad_magnet نوشته:  شما اينستراكشن بهت ويزا ميده يا سفارت ؟

بله همه قانع شدن!؟ اخه چرا مدارك  ناقص بفرستي  nvc. كه بعدا توي سفارت ازت توضيح بخوان? اگه پتيشنرت تكس پر ميكرد همچين چيزي نمخواستن
پس يه نگاه به اين بنداز بقيه رو بيخودي تشويق نكن تكس نفرستن...حالا كه تو صد تا پست گذاشتي خيلي واردي؟ ....من دورادور بعضي وقتها يه مكگاه ميندازم  چيزي جديدي بچه ها بدونن ياد ميگيريم ،ا....اينجا هم جاي كل كل نيست،....
شما باز هم مثل اینکه فکر میکنی اینستراکشن بهت ویزا میده به جای سفارت
1. از من توضیح نخواستن این یک پیغام کلی هستش که سفارت حدود یک هفته قبل از مصاحبه میفرسته (البته حق داری که ندونی چون تجربه این نامه و مصاحبه را نداری ) هر ادم بی سوادی هم بخونه متوجه میشه گفته یا توضیح دلیل فایل نکردن تکس یا تکس ریترن پس به این نتیجه میرسیم که هیچ فرقی نداره برای انها فقط 100 دلار ضرر میزنه روش پیشنهادی شما
2. پتیشنر من تا 2013 تکسش را فایل کرده بود بنا به دلایلی اما در ان زمان  وکیلمون گفت دیگر احتیاجی نیست به فایل کردن تکس و یک نامه چند خطی توضیح دلیل عدم پرداخت تکس کافیه  وقتی شاغل نیستید و درآمد ندارید اما ما به این موضوع اکتفا نکردیم و به NVC زنگ زدیم و گفتن که لازم به فایل کردن نیست فقط یک نامه توضیح چند خطی بنویسید کافیه
3. در رابطه با این موضوع که فرمودید چرا مدارک ناقص بفرستیم nvc به گفته nvc و تجربه شخصی بنده و چند تن از دوستان نامه توضیح کافیه و اگر ناقص بود ما کامپلیت نمیشدیم نامه مصاحبه نمیگرفتیم
4. شما به فکر 100 دلاری باش که هدر دادی , البته رقم خیلی زیادی نیست در برابر مهاجرت ا م ر ی ک ا  ولی ادم میتونه صرف امور خیریه کنه این پول را

در اخر برای شما و خانواده شما ارزوی سلامتی و موفقیت دارم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-07 ساعت 17:38)ariairani نوشته:  
(2016-03-07 ساعت 13:44)ariairani نوشته:  با سلام

من امکانشو نداشتم پتیشنر از اداره مالیات کاغذی بگیره چون اونجا نبوده اصلا.. نامه دست نویس نوشتم پرونده کاما اعلام شد.. حالا اگه دسترسی دارن تکس فرم بگیرن.. کلا وقتی کو اسپانسز داری پتیشنر کاره ای نیست..
ممنون
الان یادم اومد.. من به این صفحه رفتم.. سوالاتشو جواب دادم .. RESULT: YOU DONT NEED TI FIL TAX RETURN.....
ابن برگه ا رو هم ضمیمه کرده بودم..

https://www.irs.gov/uac/Do-I-Need-to-Fil...-Return%3F

جالب باید باشه واسه دوستان .. یه نگاه بندازین
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان یک سوال داشتم پدر مادر و برادر من در حال حاضر گرین کارت امریکا دارند.. قبل از سیتی زن شدن میتوانند برای گرین کارت من که متاهل هستم اقدام کنند؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان