کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پرسش و پاسخ - ویزاهای مهاجرت خانوادگی
(2016-03-16 ساعت 12:19)m_ganj نوشته:  سلام به دوستان یک سوال داشتم پدر مادر و برادر من در حال حاضر گرین کارت آمریکا دارند.. قبل از سیتی زن شدن میتوانند برای گرین کارت من که متاهل هستم اقدام کنند؟؟

چون متاهل هستيد خير اما وقتي سيتيزن شدن هم پدر و مادر هم برادرتان ميتوانند براي شما اقدام كنند

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، battosai ، storagemeter
(2016-03-20 ساعت 20:15)Amrika نوشته:  سلام دوستان
اونایی که مصاحبه انجام شده لطفا جواب بدن
اصل شناسنامه پتیشنر رو موقع مصاحبه کنسول میخواد یا نه؟

من بردم با خودم ولی لازم نشد ترجه ان را ولی برای nvc فرستاده بودم
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Amrika
سلام آقامیلاد
در ایمیلی که سفارت واستون فرستاده بوده، اصل شناسنامه پتیشنر رو خواسته بودن که روز مصاحبه با خودتون ببرین؟
مصاحبه من ایروان هست و سفارت 2 هفته پیش ایمیل داد و یکی از مدارکی که ازم خواسته روز مصاحبه ببرم شناسنامه پتیشنر هست
فرصت هم کمه و DHL هم به مقصد ایران قبول نکرده

(2016-03-21 ساعت 00:53)milad_magnet نوشته:  

پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='Amrika' pid='698265' dateline='1458622004']
سلام آقامیلاد
در ایمیلی که سفارت واستون فرستاده بوده، اصل شناسنامه پتیشنر رو خواسته بودن که روز مصاحبه با خودتون ببرین؟
مصاحبه من ایروان هست و سفارت 2 هفته پیش ایمیل داد و یکی از مدارکی که ازم خواسته روز مصاحبه ببرم شناسنامه پتیشنر هست
فرصت هم کمه و DHL هم به مقصد ایران قبول نکرده

[quote='milad_magnet' pid='698176' dateline='1458505401']
[quote='Amrika' pid='698158' dateline='1458488700']

نه تو ایمیل نخواسته بودن ,نگران نباش شما پست tnt را امتحان کن 5 روزه هم میرسه ایران شناسنامه هم قبول میکنن , معمولا مدارکی که تو ایمیل سفارت خواسته اگر نبری نقص مدرک میخوری پس دقت کن

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-21 ساعت 00:53)milad_magnet نوشته:  

سلام ایمیلی که nvc برام داده بود برای روز مصاحبه مدارکی که خواسته بود یکیش اصل شناسنامه
پتیشنر بود اما من نداشتم و کپی شناسنامشو برابر اصل کردم اما در ایمیل سفارت اصلشو نخواسته بود من هم روز مصاحبه کپی را دادم چیزی هم نگفت
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگر کسی اطلاع داره لطف کنه بگه فرق کاغذ سفید با ابی و صورتی چیه ؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-22 ساعت 14:42)azb2003 نوشته:  دوستان اگر کسی اطلاع داره لطف کنه بگه فرق کاغذ سفید با ابی و صورتی چیه ؟ممنون

هيچ فرقي نداره در سفارت هاي مختلف متفاوته و مهم متنه اين حرفا را توجه نكنيد

پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha
سلام

من هم وارد پروسه كيلير شدن شدم
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، maymary1220
(2016-03-30 ساعت 15:21)shahram es نوشته:  سلام

به سلامتي شهرام عزيز بيا تاپيك كليرنس خودت را وارد ليست منتظران كن كه itex دوست داشتني درست كرده

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2016-03-30 ساعت 15:21)shahram es نوشته:  سلام

سلام آقا شهرام اميدوارم هر چه زودتر از پروسه كلير خارج بشين.
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
سلام

من آنکارا مصاحبه داشتم بعد از اتمام مصاحبه یک برگ سفید بهم داده گفت که بین ۴ تا ۶ هفته تو سایت چک کن ویزات که آماده شد بیا بگیر .
حال سوال من از دوستان این هست که چگونه باید چک کنم ؟ و زمانیکه کلیر بشم چه پیامی در سایت داده میشود ؟

الان که سرچ میکنم این نشان داده میشود :
Case Status Need Info
Website Updated 30 March 2016
Special Notes Update email was sent to the principal applicant on 17 March 2016.
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني
سلام دوستان:
من به همراه خانواده در تاریخ 2 May در آنکارا مصاحبه داریم.امروز وقتی که وارد سایت دکتر اونگان شدم نوشته بود که آنها از تاریخ 1 May آزمایش TST (تست سل) را که مخصوص سنین زیر 15سال است انحام نمیدهند و برای این کار باید از کنسولگری وقت بگیریم.لطفا اگر اطلاعی از چگونگی انجام این تست ونحوه ی وقت گرفتن آن دارید ما را در جریان قرار دهید

از پاسخ فوری شما ممنون خواهم شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان:
من به همراه خانواده در تاریخ 2 May در آنکارا مصاحبه داریم.امروز وقتی که وارد سایت دکتر اونگان شدم نوشته بود که آنها از تاریخ 1 APR آزمایش TST (تست سل) را که مخصوص سنین زیر 15سال است انحام نمیدهند و برای این کار باید از کنسولگری وقت بگیریم.لطفا اگر اطلاعی از چگونگی انجام این تست ونحوه ی وقت گرفتن آن دارید ما را در جریان قرار دهید

از پاسخ فوری شما ممنون خواهم شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز
دوستان یک سوالی داشتم آگه من گرین کارت بگیرم میتوانم برای خانواده هم بگیرم برای بقیه ثبت نام نکردم بعد از اینکه که گرفتم میتوانم براشون بگیرم
‎رویت قبولی:‎ 6 may‎
‎‎ارسال فرم ‎may 11: ‎
‎‎کنسولگری: انکارا ‎‎
‎‎کارنت ‎ 8 Feb ‎
‎‎نامه دوم ‎15 feb
‎‎تعداد نفرات‎: 1‎ نفر‎‎
‎‎مصاحبه:‎ ‎6april
‎‎مدیکال:‎31march
کیس نامبر‎
2016000005‎
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من يك سوال دارم. من براي مادر و پدرم اقدام كردم و خودم سيتيزن هستم. حالا مصاحبه اونا اومده در ارمنستان. اما من الان ايران هستم. خواستم بدونم آيا براي مادر و پدر هم من بايد زمان مصاحبه در امريكا باشم؟ يا اگه مدارك داميسيل داشته باشم كه اونجا زندگي مي كنم و الان ايران هستم مشكلي نداره؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان