موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
امیدوارم حال همگی خوب باشه..
ی سوالی دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.
عموی من که سیتیزن آمریکا هستند واسه پدرم برای گرین کارت اقدام کردند..حالا این بماند که سالیان درازی طول میکشه، ی چیزی شنیدم که نمیدونم چقدر صحت داره و میخواستم از شما بپرسم،ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
شنیدم اگه کسی واستون برای گرین کارت اقدام کرده باشه و شما هم از طریق دیگه ای واسه یو اس اقدام کنید( توریستی و...) دیگه پروسه گرین کارتتون از طریق خانوادگی منتفی میشه!!!
راسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستان سن من 20 سال است و پدر و مادرم از طريق برادرم كه سيتيزن هست در مراحل دريافت گرين كارت هستند و تا 2-3 ماه ديگر وقت مصاحبه دارند،سوال من اين است كه ايا با توجه به اين كه من زير 21 سال سن دارم مي توانم من هم براي مصاحبه تقاضا بدهم؟اگر ميشود اين درخواست را بايد به كجا ارائه كرد؟ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه فامیل دور تو امریکا دارم که سیتیزن هستن پسر دایی مادرم میشن.
ایشون به عنوان نخبه توسط امریکا بورسیه شدند
سوال من اینه که ایشون میتونن به من کمکی بکنند واسه گرفتن گرین کارد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از طریق گرین کارت مادرم برای مهاجرت به امریکا برایم اقدام شده بود
ولی وقتی مادرم سیتی زن شد اعلام نکردیم و ترجیح دادیم با همان پرونده گرین کارت کار من جلو برود
آیا قابل انتخاب هست که پرونده از طریق سیتی زن مادر جلو برود یا گرین کارتش؟
یا حتما باید به اداره مهاجرت اعلام بشه که بنا بر سیتی زن مادر پرونده جلو برود؟
با تشکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مادر منم از طریق گرین کارت برای ما اقدام کردن و الان دارن سیتیزن می شن ولی ما قصد داریم توی همون کتگوری f2b باقی بمونیم . منتها ایشون می خوان بعد از سیتیزن شدن برگردن و ایران زندگی کنن می خواستم ببینم برای من و خواهرم مشکلی پیش میاد اگر ایشون برگردن ؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
منظورم این بود که وضعیت مالیاتی مشخص داشته باشند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از کسی شنیدم که جدیدا اگر کسی که گرین کارت داره بیشتر از 180 روز خارج از خاک ام ری ک ا باشه گرین کارت باطل می شه در صورتیکه قبلا این زمان 365 روز بوده! البته اون شخصی که این موضوع رو گفت هیچ مدرکی ارائه نکرد و من فکر میکنم بیشتر شایعه باشه. ولی برای محکم کاری خواستم موضوع رو تو فروم مطرح کنم تا اگر کسی از دوستان هست که همچین چیزی شنیده لطفا اعلام کنه.
با تشکر از دوستان