موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-07 ساعت 12:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-07 ساعت 12:53 توسط amjad.)
POUYA 75-دوست محترم
وضعیتی که برای پروندتون عنوان کردین مبهم!؟!
اگر در سال 2003 برای شما درخواست شده به فاصله چند سال پرونده شما به NVC ارسال میشه و برای شما کیس نامبر تخصیص داده میشه که معمولا چند حرف آلفابت اولش هست مانند کیس نامبر خودم در قسمت امضاء!
آیا پرونده شما این مرحله رو گذرونده؟؟چند تا نامه براتون تا الان اومده؟
محض اطلاع شما عرض میکنم الان دارن پرونده هائی که در جولای 2001 به قبل باز شده رو دعوت به مصاحبه میکنن! این پروسه هم خودش چند ماه زمان میبره
شما بیشتر توضیح بده تا بشه کمک کرد! اول بیا تکلیف پرونده رو مشخص کنیم بعد به پسرتون هم میرسیم دیر نمیشه-موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنو ن از جوابتون .در پاسخ به سوالتون باید بگم که بله کیس نامبر گرفتیم و دو سال پیش هم تماس گرفتن و یه سری مدارک خواستن که تحویل دادیم ولی از اون موقع هنوز خبری نیست . فقط خواهرم که چند ماه پیش باهاشون تماس تلفنی گرفته بود گفته بودند که پرونده برای تصمیم گیری فرستاده شده .وباید هر ماه بکبار تماس بگیرید
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
جمله "گفته بودند که پرونده برای تصمیم گیری فرستاده شده "یه اصطلاح اداری و شما فکرتو به اون مشغول نکن . قدر مسلم اینکه پرونده شما به نتیجه خواهد رسید فقط زمان میبره که اونم بستگی به دوچیز داره
سرعت پیشرفت ویزا بولتن که کسی خبر نداره و F B I CH E CK البته اگر به شما بخوره که اونم کسی نمیدونه زمانش چقدر؟!
اگر پولدارین اقازاده رو دو سه ماه مونده به ممنوعیت شون خارج کنین اگر نه 15-20 میلیون وثیقه میشه حدود 5-6 هزار دلار - هزینه ایشون خارج از کشور ماهی چقدره؟ تصمیم با شماست
موفق باشین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
من برای همسرم اقدام کردم و خودم در آمریکا هستم
مبلغِ پروسه درخواست ویزا مهاجرتی پرداخت شده و در حال فرستادن مدارک به آن وی سی هستیم
آن وی سی میگه که باید اصل شناسنامه و اصل سندِ ازدواج رو بهشون بفرستیم
سفارت آمریکا در آنکارا که قرار هست کار ما رو بکنه میگه اصل هیچکدوم رو نفرستید و فقط کپی و ترجمه
لطفا به من بگوئید که کدام درسته؟
آیا فرستادن اصل شناسنامه به آن وی سی در آمریکا ضروریست؟
من مسٔلهای با فرستادن اصل سند ازدواج ندارم چون پهلوی من است و در هر صورت همسرم به اون احتیاج پیدا خواهدکرد در زمان اینترویو و تازه اگه آن وی سی اونو به آنکارا بفرسته بهتره چون فرستادن اون به ایران فقط با مسافر ممکن که اونم فعلا نداریم
ولی اصل شناسنامه چیز دیگهای هست و نمیدونم حالا باید بفرستم یا نه و همینجور موندم
اگه اصل شناسنامه رو به آن وی سی بفرستیم همسر من مشگل سفر یا چیز دیگهای پیدا نمیکنه؟ حرف آن وی سی رو باید اجرا کنم یا سفارت رو؟ بفرستم یا نفرستم اصل رو؟
خیلی از راهنمایتون متشکّر میشم و خیلی عجله دارم
با درود مجّدد در انتظار پاسخ
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-08 ساعت 04:04)sol123 نوشته: با سلام،
مبلغِ پروسه درخواست ویزا مهاجرتی پرداخت شده و در حال فرستادن مدارک به آن وی سی هستیم
سفارت آمریکا در آنکارا که قرار هست کار ما رو بکنه میگه اصل هیچکدوم رو نفرستید و فقط کپی و ترجمه
من مسٔلهای با فرستادن اصل سند ازدواج ندارم چون پهلوی من است و در هر صورت همسرم به اون احتیاج پیدا خواهدکرد در زمان اینترویو و تازه اگه آن وی سی اونو به آنکارا بفرسته بهتره چون فرستادن اون به ایران فقط با مسافر ممکن که اونم فعلا نداریم
ولی اصل شناسنامه چیز دیگهای هست و نمیدونم حالا باید بفرستم یا نه و همینجور موندم
اگه اصل شناسنامه رو به آن وی سی بفرستیم همسر من مشگل سفر یا چیز دیگهای پیدا نمیکنه؟ حرف آن وی سی رو باید اجرا کنم یا سفارت رو؟ بفرستم یا نفرستم اصل رو؟
با سلام طبق قانونی که از سال 2012 توسط nvcصادر شده همه کسانی که تقاضای گرین کارت می کنند بایستی برای تکمیل پرونده قبل از ارسال آن به سفارت جهت مصاحبه اصل مدارک که شناسنامه میباشد و برای کیس شما چون ازدواج است 100% اصل مدرک ازدواج میبایست برای nvcارسال کنند و در زمان مصاحبه در سفارت به آنان بازگردانده خواهد شد .(برای خانواده من هم در زمان مصاحبه اصل شناسنامه در سفارت بازگردانده شد)
نگران نباشید روال همین است.
موفق باشید و خوشبخت
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-09 ساعت 01:26)sol123 نوشته: (2013-09-08 ساعت 11:05)سیامک ع نوشته: (2013-09-08 ساعت 04:04)sol123 نوشته: با سلام،
با سلام طبق قانونی که از سال 2012 توسط nvcصادر شده همه کسانی که تقاضای گرین کارت می کنند بایستی برای تکمیل پرونده قبل از ارسال آن به سفارت جهت مصاحبه اصل مدارک که شناسنامه میباشد و برای کیس شما چون ازدواج است 100% اصل مدرک ازدواج میبایست برای nvcارسال کنند و در زمان مصاحبه در سفارت به آنان بازگردانده خواهد شد .(برای خانواده من هم در زمان مصاحبه اصل شناسنامه در سفارت بازگردانده شد)
نگران نباشید روال همین است.
موفق باشید و خوشبخت
دوست عزیز
با کمال تشکر از راهنمایی شما
به نظر میاد که باید فقط دعا کنیم که گمشون نکنند و همینطور دعا کنیم که همسرم برای چیز دیگهای به شناسنامه احتیاج پیدا نکنه
ما در خارج از ایران ازدواج کردیم و این ازدواج در ایران ثبت نشده و به دلایلی نمیخواهیم هم که ثبتش کنیم. آیا میدونید که این چقدر میتونه احیاناً اشکال ساز باشه؟ به هر صورت و با دلیل موجّه اسم ما در قسمت زن و شوهر در شناسنامه همدیگر نیست.
همینطور آیا تقریبا میدونید که از زمان فرستاده شدن مدارک به آن وی سی و قبول آن چقدر طول میکشه تا به مصاحبه دعوت بشیم؟ همونجور که گفتم پروندهٔ ما به آنکارا خواهد رفت.
خیلی خیلی متشکرم و من هم متقابلاً برای شما آرزوی سلامتی و خوشبختی میکنم. ارادتمند و منتظر نظر شما و تمام دوستان دیگر.
با سلام اینکه ازدواج شما به صورتی دیگر بوده است و در شناسنامه همسرتون ثبت نشده کمی تعجب داره (حتما" دلایل خودتون را داشتی) و من متاسفانه نمی دونم nvc معمولا" چه جوابی میده و بایستی منتظر باشید تا approval براتون بیاد تا خیالتون راحت بشه .
در خصوص مدت زمان که بایستی منتظر بمونید برای ویزای نامزدی 10 تا 14 ماه و برای ویزای ازدواج معمولا" بعد از نامه اپروال از nvc تقریبا 9 الی 12 ماه بعد تاریخ مصاحبه میگذارند.
با آرزوی موفقیت شما
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
شما چرا زنگ زدین آنکارا شاید هنوز پروندتون نرفته تو سفارت .
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از کارنت شدن میتونید اینکارو انجام دهید ما هم دقیقن قبل از کارنتی زنگ زده بودیم گفتن پرونده ای به این ... نداریم .
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
CAT:F2A
I-130=April 2, 2012 جواب تایید
receipt No.: EAC1290xxxxxxxxx---
من سال 2011 از لاتاری جا موندم . خانمم و دخترم به آمریکا رفتن و از اونجا اقدام کردن و الان منتظر جواب هستیم . ویزا بولتن هم الان مدتی است که کارنت شده . ولی هیچ تماسی از nvc گرفته نشده و نامه ی دومی هم نیومده . تلفن هم میزنم جوابی نمیدن . کسی هست راهنمایی کنه؟ کسی میدونه کی جواب میدن؟
تو ncis فقط مینویسه مرحله مقدماتی یا همون initial review !!! دیگه خسته شدم بسکه چکش کردم.
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]