موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سللم
در بركه اي كه سفارت موقع مصاحبه به من داد قسمت proof of petitioner LPR status علامت خوره جكونه بايد اين قسمت را ثابت كنم از جوابتون خيلي ممنون ميشم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزامکان دار ه راهنمایی بفرمایید:
1 - بعد از دریافت نامه کیس نامبر که با توجه به سه حرف اولش احتمالا ویزا آفیس هم مشخص شده، چقدر طول میکشه که نوبت به مصاحبه بشه؟
2 - کلا بعد از دریافت کیس نامبر باید منتظر چی بود؟
3- آیا وضعیت شخصی که برای او تقاضای پتیشن داده اند باید در تمام طول دوره ثابت بماند؟ منظورم از نظر تاهل و تجرد نیست، منظورم از نظر کشور محل سکونت یا تمام شدن تحصیل دانشگاهی فرده؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-01 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-01 ساعت 15:11 توسط battosai.)
زیاد عجله نکنید . حالا حالاها باید صبر کرد . مجرد باید بمونن 8 سال .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان. سئوالی داشتم ازتون کتگوری من F3 هست مادرم که سیتیزن امریکا هست سال 2005 برای من و همسرم اقدام کرد می خواستم ببینم معمولا چقدر زمان می بره ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز در سایت وزین مهاجرسرا
امیدوارم که حالتان خوب باشد و براتون آرزوی بهترینها رو دارم .
خدمت شما عرض کنم که من از جا مونده های لاتاری 2011 هستم. البته خانومم برنده کیس بود که بنا به تصمیم خودمون من بچه هام رو همون سال فرستادم و از همون موقع کیس خانوادگی من شروع شده که خوشبختانه در حال انجام هست . ولی در مرحله فعلی که باید یک فرم جدید به نام DS-260 رو بصورت آنلاین پر کنم به سوالی برخورد کردم که نمیدونم چه جوابی باید به اون بدم . سوال این هست که آیا شما تا به حال هیچ refused US visa , و یا whithrawn admission application داشتی یا نه؟!
حالا با توجه به تجربه و اطلاعاتی که دارین به نظر شما جواب سوال چه باید باشد و با توجه به اینکه ما در جریان سال 2011 به تاریخ 30 سپتامبر خوردیم و ویزا نگرفتیم , مشمول چه وضعیتی هستیم ؟
خیلی لطف بزرگی میکنین که در صورت امکان و در کوتاه ترین زمان ممکن من رو راهنمایی کنین .
بازهم براتون آرزوی بهروزی و تندرستی میکنم .
با نهایت تشکر
ارادتمند همگی
shahriar2002