2012-08-05 ساعت 15:33
دوستان برای خرید بلیط زیر قیمت کسی از دوستان خواست پیام بده معرفیش کنم................
since 2012
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
|
2012-08-05 ساعت 15:33
دوستان برای خرید بلیط زیر قیمت کسی از دوستان خواست پیام بده معرفیش کنم................
since 2012
دوستان این مسیر به نظر شما چطوره؟
تهران -انکارا و پس از گرفتن ویزا -- انکارا -اتلانتا و برگشت --اتلانتا-انکارا -تهران ایا قیمت ان بالاست یا نه؟؟ کسی تا حالا از انکارا به امریکا پرواز داشته؟؟؟ ممنون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره دریافت وبزا: SEP 28 ورود به آمریکا : 2013/March
2012-08-05 ساعت 16:27
با توجه به امکان قرب الوقوع تغییر نرخ ارز دولتی و علی رغم دریافت کلیرنس تا این لحظه من هم امروز بلیط رو از KLM با مسیر تهران-آمستردام-آتلانتا-کلمبوس و بلعکس (رفت اواسط اکتبر 2012 و برگشت اواسط جون 2013) خریدم برای هر نفر 2184000 تومان.
هر تعویض زمانی بلیط 100 دلار و در صورت کنسلی هم 200 دلار جریمه داره. که من هم ترجیح دادم خدایی نکرده در صورت ویزا نگرفتن 200 دلار جریمه رو بدم ولی با نرخ جدید دلار بلیط نخرم. دوستان توجه کنند که اگه مثل من تو آمریکا هم پرواز داخلی دارند فاصله پرواز ورودیشون به آمریکا تا پرواز بعدی باید به قدری باشه که بتونند مراحل ورود، پاسپورت چک و گمرک را انجام بدند. طبق تحقیقات بنده حد اقل 4 ساعت توقف لازمه. سایت شرکت KLM اینه http://www.klm.com/travel/ir_en/index.htm که به نظر من اگه دوست داشتید با این ایرلاین برید حتما اول خودتون مسیرهای مشابه و تاریخها و قیمتها رو جستجو کنید و بعد که در مورد پرواز مطمئن شدید به یه آژانس برید و بگید که من این شماره پروازها رو میخوام تا بتونید با ارز 1226 تومانی بیلط رو تهیه کنید. چون معمولا کارمندهای آژانسهای مسافرتی اشراف کاملی از خطوط پروازی آمریکا (مخصوصا شهرهای کوچکتر آمریکا) ندارند.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011 تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL کنسولگری: آنکارا تعداد همراهان: 1 نفر تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012 تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012 نتیجه: برگه آبی کلیرنس:8 آگوست 2012 دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
2012-08-05 ساعت 17:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 17:21 توسط funnybluesolea.)
دوستان خوبم
من امروز رفتم آژانس بلیط رزرو کردم، لازم می دونم 2 نکته رو بش اشاره کنم. 1) همونطور که همه دوستان گفتن به علت افزایش قریب الوقوع نرخ ارز دولتی، بلیطها قراره افزایش چشمگیری داشته باشن، برای همین توصیه می شه مثل دوستمون rasbor حتما برای تهیه بلیط اقدام کنید حتی اگر هنوز کلیر نشدید. 2) جالب و عجیب... ایرلاین ترکیش در زمانی محدود و برای جلب مشتری یه اقدام جالب کرده... و اونم اینه که علاوه بر قیمت و کیفیت خوب این ایرلاین، کلاس کامفورتش رو داره ارزونتر از کلاس اکونومیش می ده. این قضیه برای دوستانی که با خانواده تشریف می برند و وسایل زیادی دارند می تونه مهم باشه، چرا که در این کلاس علاوه بر صندلی با فاصله بهتر نسبت به اکونومی و کترینگ در حد کلاس بیزینس شما برای هر نفر مجازید 2 چمدان 30 کیلویی داشته باشید. البته باید توجه کنید که این ایرلاین پرواز مستقیم به مقصد مورد نظرتون داشته باشه چرا که در صورت تغییر ایرلاین شما مجبور به پرداخت اضافه بار هستید. این اطلاعات رو امروز کسب کردم، سوالی بود در خدمتم. منبع: کارمند آژانس جزیره بهشت موفق باشید
2012-08-05 ساعت 17:20
سلام
دوستان یه سوال دارم. ما هفته آینده عازمیم و میخوام برای پاس سفید اقدام کنم. آیا لازمه مدارک خاصی از اینجا ترجمه کنیم و با خودمون ببریم ؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ تاریخ مصاحبه: 24 می تاریخ دریافت کلیرنس:29 june تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012 تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012 جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
2012-08-05 ساعت 22:18
(2012-08-05 ساعت 17:08)funnybluesolea نوشته: دوستان خوبمسلام.میشه بفرمایید برای چه زمانی قیمت کمفرت از اکونومی ارزانتر است.برای ۲۴ دسامبر ،اکونومی ۱۳۰۰،۰۰۰ و کمفرت ۱۶۰۰،۰۰۰ بود.در ضمن در مورد بر در سایت خود ترکیش این را نوشته است Does comfort class offer extra baggage allowance? Will there be any special (priority) baggage tags? The baggage rule is completely the same as economy class. .بهتر است دوستان یک پرس و جوی دیگه هم بکنند که خدایی نکرده دچار مشکل نشوند.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March تاریخ ورود به آمریکا :June 1 تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June, تعداد افراد با این کیس:3
2012-08-05 ساعت 23:29
(2012-08-05 ساعت 17:31)saeedproo نوشته:(2012-08-05 ساعت 15:33)maka2 نوشته: دوستان برای خرید بلیط زیر قیمت کسی از دوستان خواست پیام بده معرفیش کنم................ اره دوست عزیز برات فرستادم
since 2012
تشکر کنندگان: mansour*** ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
2012-08-05 ساعت 23:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 23:54 توسط funnybluesolea.)
(2012-08-05 ساعت 22:18)cmbt نوشته:سلام cmbt عزیز(2012-08-05 ساعت 17:08)funnybluesolea نوشته: دوستان خوبمسلام.میشه بفرمایید برای چه زمانی قیمت کمفرت از اکونومی ارزانتر است.برای ۲۴ دسامبر ،اکونومی ۱۳۰۰،۰۰۰ و کمفرت ۱۶۰۰،۰۰۰ بود.در ضمن در مورد بر در سایت خود ترکیش این را نوشته است شما درست می گید، در حالت کلی قیمت کلاس کامفورت بالاتر از اکونومیه! و در مورد ساکها هم با این منبع که شما آوردید به نظر می یاد در حالت کلی تفاوتی با اکونومی نداشته باشد و اونا این طرح رو احتمالا برای زمان محدود و برای جلب مشتری برقرار کردن. نمی دونم در چه بازه زمانی برقراره. در مورد قیمت نیاز به پرس و جوی خاصی نیست. یه سر به سایت ترکیش بزنید، و تاریخ سفر رو مثلا 28 نوامبر(یه طرفه) انتخاب کنید، خود سایت کلاس کامفورت رو به عنوان کمترین قیمت (771$) پیشنهاد می ده. این در حالیه که کلاس اکونومی 804$ هست. به هر حال من با نظر شما موافقم، دوستان عزیز قبل از تصمیم گیری پرس و جوی لازم رو انجام بدین. موفق باشید
2012-08-06 ساعت 01:43
دوستان من برای ژانویه میخوام بلیط بگیرم برای لوس آنجلس اگر دوستانی که آمادگی دارند سفری دونفره داشته باشند درپیغام خصوصی به من اطلاع دهند.
2012AS19000
Ankara یکضرب هجرت: جولای2012
2012-08-06 ساعت 02:13
با تشکر از funny عزیز به خاطر خبر خوبی که دادند دوتا نکته را بگم .ترکیش در مسیرهای خاصی کلاس کامفورت داره . به ایالات متحده فقط به مقصد نیویورک و لوس آنجلس این نوع کابین را داره . واقعا متفاوت با اکونومی است . این قیمت هم عالیه . پیشنهاد می کنم کسانی که مقصدشان یکی از این دوجاس معطل نکنند.
ولی نکته دوم اینکه اگر بار اضافی داشته باشید و مقصدتان جایی غیر از این دو شهر باشد باید کلی پول اضافه بار برای پرواز های داخلی بدهید و ضمنا بارهایتان را هم در نیویورک یا لس انجلس تحویل بگیرید و دوباره یک پرواز داخلی پس از حدود 18 ساعت پرواز و .... کمی سخت است . تا نظر دوستان چه باشد. موفق و پاینده . ارادتمند پرسام
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011 کارنت شدن کیس: ژوئن 2012 تاریخ مصاحبه:25ژوئن تعداد نفرات کیس : 3 نفر تاریخ کلیرنس : 31 جولای جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
2012-08-06 ساعت 02:37
سلامی گرم از ایالات متحده به همه دوستان و همراهان یکساله :
دوستان خوبم ، میدونید که کم کم داریم به مهلت پایانی صدور ویزا نزدیک میشیم . یادمه که سال گذشته وقتی تاپیک بچه های 2011 رو میخوندم و میدیدم که در اون واپسین روزهای سپتامبر ، طفلیا چه تلاشی برای گرفتن ویزا میکردن ، ناخوداگاه به فکر این افتادم که این روزا هم ممکنه برای همه ما پیش رو باشه !! . دوستانی مثل دکتر محمودی عزیز و علی سرشار و ............ که موفق به دریافت ویزا نشدن و کلی دلشون شکست !!! . در اون روزها منم دلم خیلی شکست ، میدونید آخه خیلی سخته ، خیلی . بگذریم امروز به همه شمایی که ویزا گرفتید و در تدارک سفری بزرگ هستید توصیه ای دارم . به شما توصیه میکنم برای همه بچه هایی که تا به امروز موفق به گرفتن ویزا نشدن و در انتظار گرفتن ویزا و طی کردن دوران سخت کلیرنس هستن ، از ته قلب دعا کنیم ، دعا کنیم که همه بچه های 2012 طعم شیرین دریافت ویزا رو حس کنن . بچه هایی که یکسال با هم بودیم و دانسته هامون رو باهاشون تقسیم کردیم و با کمک خیلی از اونا تونستیم امروز ، زندگی در آمریکا رو تجربه کنیم . بیایید فقط به فکر خودمون نباشیم . بیایید مجسم کنیم که امروز واپسین روزهای ماه سپتامبره و خودمون کلیر نشدیم !!! . آیا برای خودمون دعا نمی کردیم ؟ چرا بخدا که دعا میکردیم . پس من اول از خودم شروع میکنم . از ته قلب آرزو میکنم و دعا میکنم ، برای همه اونایی که همسفر این راه دشوارم بودن . چه اونایی رو که میشناختم و چه اونایی رو که نه میشناسم و نه تا بحال اونا رو دیدم . از خدا میخوام که این لذت بزرگ و این تجربه بی سابقه رو برای اونا هم میسر کنه . امیدوارم که جدول 2012 از اول تا آخرش سبز بشه . از دوست عزیزم احسان ، که در این یکساله در خصوص جمع آوری اطلاعات دوستان و تشکیل جدول سازنده و خوبه 2012 در یک نگاه ،زحمت کشیدن ، صمیمانه تشکر میکنم و آرزو میکنم که ایشون هم از برندگان آتی گرین کارت لاتاری باشن . امیدوارم که همه بچه ها رو در جدول احسان عزیزم سبز ببینم . امیدوارم دوستانی رو هم که بصورت قرمز در جدول مشاهده میشن در سالهای آتی جزو برندگان ببینیم . ارادتمند همه شما - afshin4749 تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، sheida.bvip ، mansour*** ، funnybluesolea ، ghorbat ، shkhmo ، MAHDI2012 ، oe163 ، Orchin ، mehdiii ، alonak ، mohammadreza_sally ، cmbt ، dr.sami ، laili ، Serendipity ، shervn ، shadin_n ، parsy631 ، ozone ، Us1346 ، houmanes ، arman_m ، hoda2012 ، Omidooo ، nilaaa ، 2000sahar ، barsa ، h4di ، a.r.a.s.h1 ، Solitude ، tiba ، pari2013 ، kasrafo
میشه یکی از دوستان زمان low و high سیزن رو برامون بگه که از چه زمانی تا چه زمانیه؟
با حسابی که دوستان دادن پس من گرون خریدم؟برای هفته اول سپتامبر 3 نفر ترکیش 6133000 تومن؟ (2012-08-06 ساعت 02:37)afshin4749 نوشته: سلامی گرم از ایالات متحده به همه دوستان و همراهان یکساله :افشین عزیز ممنونم که ما رو فراموش نکردی و دعاهای خیرت پشت سر ماست.امیدوارم امسال بازمانده ای نداشته باشیم.چراکه حتی فکرش بسیار ازاردهنده است. من که در طی این 40 روز پیر شدم.دست خودمم نیست.چون هر چی زمان میگذره ادم استرسش بیشتر میشه.هر چقدر هم خودمونو به بیخیالی میزنیم فایده ای نداره که نداره. خدا کنه فردا سایت کلیر بشه و شماره هامون اعلام بشه و هممون شاد بشیم.خصوصا مصاحبه های جون که خیلی منتظرن.مثل خودم.من مطمئنم این هفته هفته استثناییه و ما شاهد کلیرنس خیلیا از جمله خودمون-مهدی-کامیلا-frzعزیزم-lovausaوبقیه دوستان خواهیم بود.دیگه چیزی نمونده.... 15 ساعت دیگه سونامی میرسه تو سایت کلیرنس....
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012 مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
2012-08-06 ساعت 03:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-06 ساعت 03:21 توسط funnybluesolea.)
(2012-08-06 ساعت 02:13)parsy631 نوشته: با تشکر از funny عزیز به خاطر خبر خوبی که دادند دوتا نکته را بگم .ترکیش در مسیرهای خاصی کلاس کامفورت داره . به ایالات متحده فقط به مقصد نیویورک و لوس آنجلس این نوع کابین را داره . واقعا متفاوت با اکونومی است . این قیمت هم عالیه . پیشنهاد می کنم کسانی که مقصدشان یکی از این دوجاس معطل نکنند. خواهش می کنم پرسام خان دقیقا می خواستم این مطلب رو بگم که شما زحمتش رو کشیدید. با مطالعه سایت ترکیش فهمیدم پروازهایی کلاس کامفورت دارند که هواپیماش بوئینگ 777 باشد:
Turkish Airlines offers comfort class service only on its new fleet of Boeing 777 aircraft. There are total of 12 aircraft within the fleet.
تا اونجا که من فهمیدم پروازهای ترکیش به آمریکا با هواپیماهای ایرباس 330 , 340 و بوئینگ 777 انجام می شه و فقط پرواز به شهرهای نیویورک و لس آنجلس با هواپیمای 777 انجام می شه و پروازها به واشنگتون دی سی و شیکاگو با هواپیمای ایرباسه.در مورد قیمت کلاس کامفورت از تهران به نیویورک با توجه به سایتشون مطمئن هستم قیمتشو پایین آوردن (پایین تر از اکونومی)، در مورد تعداد ساکها (2 ساک 30 کیلویی) منبع من کارمند آژانسه که دوستان در صورت تصمیم به استفاده از این سرویس بهتره خودشون هم یه تحقیق بکنن. به هر حال من هم با نظر شما موافقم، به نظر من استفاده از این سرویس زمانی مناسبه که شما قصد عزیمت به این دو شهر و یا شهرهای نزدیک داشته باشید و یا اینکه به دلیل نبودن پرواز مستقیم به شهرهای مورد نظرتون، از کانکشن نیویورک و یا لس آنجلس قصد عزیمت به آن شهر داشته باشید که در این حالت باید قید ساک دوم رو زد ( چون ایرلاینتون عوض می شه) موفق باشید (2012-08-06 ساعت 02:54)SH1A2R3 نوشته: میشه یکی از دوستان زمان low و high سیزن رو برامون بگه که از چه زمانی تا چه زمانیه؟سلام یه طرفه یا رفت و برگشت؟
2012-08-06 ساعت 03:27
شایرای گرامی
اگر بلیطتون رو رفت و برگشت گرفتید با توجه به اینکه فاصله خرید بلیط و تاریخ پرواز زیاد نبوده به نظر منطقی می یاد قیمتش، اگر اکونومیه به نظرم یه سر به آژانس بزنید شاید بتونید تبدیلش کنید به کامفورت. اگر پرواز به لس آنجلس هم مشمول این تخفیف باشه، حتی اگه جریمه ای هم داشته باشه شاید این اختلاف قیمت اون جریمه رو پوشش بده.
2012-08-06 ساعت 04:04
(2012-08-05 ساعت 23:51)funnybluesolea نوشته: در مورد قیمت نیاز به پرس و جوی خاصی نیست. یه سر به سایت ترکیش بزنید، و تاریخ سفر رو مثلا 28 نوامبر(یه طرفه) انتخاب کنید، خود سایت کلاس کامفورت رو به عنوان کمترین قیمت (771$) پیشنهاد می ده. این در حالیه که کلاس اکونومی 804$ هست. سلام فکر کنم این قضیه فقط برای پروازهای نیویورک صدق میکنه، من برای لوس آنجلس که همین سرچ رو انجام میدم اکونومی رو 913$ و کامفورت رو 953$ نشون میده ولی برای نیویورک کامفورت ارزون تره.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر) مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی) دریافت کلیرنس: 6 Sep ويزا: 12 Sep ورود به آمریکا :27 Oct گرین کارت : 2012-8Nov **TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL** تشکر کنندگان: funnybluesolea ، ghorbat ، shkhmo ، mansour*** ، SH1A2R3 ، shadin_n ، کیانا ، arman_m ، Solitude
|