کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
با درود
دوستان اگر راجع به قوانین مالیاتی برای مهاجرین تازه وارد اطلاعی دارید اعلام فرمایید.تهیه فرم ونحوه تکمیل وارسال آن چگونه است؟
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: کیانا ، Orchin ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
دوستاي عزيز پس تكليف ما كه هنوز كلير نشديم چي مي شه ؟‌يعني قبل از اينكه كلير بشيم بريم بليط بخريم ؟
اگه زبونم لال لال ... تا اون موقع كليرنس من نيومد يعني پول بليط ها از جيبم پريده يا قابل refund هست ؟‌ لطفاً‌ يكي راهنمايي كنـــه .
( فعل رو مفرد آوردم كه براي كسي نفوس بد نزده باشم )
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Orchin ، shadin_n ، shkhmo ، daria ، SH1A2R3 ، arman_m ، ghorbat
(2012-08-05 ساعت 10:09)gulu نوشته:  دوستاي عزيز پس تكليف ما كه هنوز كلير نشديم چي مي شه ؟‌يعني قبل از اينكه كلير بشيم بريم بليط بخريم ؟
اگه زبونم لال لال ... تا اون موقع كليرنس من نيومد يعني پول بليط ها از جيبم پريده يا قابل refund هست ؟‌ لطفاً‌ يكي راهنمايي كنـــه .
( فعل رو مفرد آوردم كه براي كسي نفوس بد نزده باشم )
هواپیمایی قطر برای ریفاندهربلیط مبلغ 100دلارکسرمیکنه ومبلغ بلیط روبعداز یک ماه مرجوع میکنه وبرای تغییر تاریخ هربلیط 30 دلار مجددا میگیره

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: gulu ، Orchin ، shadin_n ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
آقا ما سه چها روزه حيرونيم كه اين تاپيكها چرا بروز نميشه!؟ نگو ....
اين تاپيك موقت را هم شانسي پيدا كردم!
درباره قيمت بليط خيلي بحث شده بود. بايد بگم كه اين افزايشي كه همه ازش حرف مي زنند، بايت تغيير قيمت ارز دولتيه. نه حذف اون.
يعني قرار ارز دولتي از 1226 به حداقل 1500 برسه و لذا با افزايش روبرو خواهيم بود.
دوستاني كه پاييز بايد بروند يا زمستان (البته به جز ژانويه) خيلي نگران نباشند. چون با افزايش قيمت هم بليطشون از ما كه توي هاي سيزن بليط گرفتيم ارزونتر در مي آد.
ديگه بايد با شرايط ساخت...
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Orchin ، mansour*** ، shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، arman_m ، frz61 ، MAHDI2012 ، funnybluesolea ، ghorbat
(2012-08-05 ساعت 10:41)hoseyn نوشته:  آقا ما سه چها روزه حيرونيم كه اين تاپيكها چرا بروز نميشه!؟ نگو ....
اين تاپيك موقت را هم شانسي پيدا كردم!
درباره قيمت بليط خيلي بحث شده بود. بايد بگم كه اين افزايشي كه همه ازش حرف مي زنند، بايت تغيير قيمت ارز دولتيه. نه حذف اون.
يعني قرار ارز دولتي از 1226 به حداقل 1500 برسه و لذا با افزايش روبرو خواهيم بود.
دوستاني كه پاييز بايد بروند يا زمستان (البته به جز ژانويه) خيلي نگران نباشند. چون با افزايش قيمت هم بليطشون از ما كه توي هاي سيزن بليط گرفتيم ارزونتر در مي آد.
ديگه بايد با شرايط ساخت...
حسین عزیز من هم به سن خوزه میروم
میتونم بپرسم ازکدام آژانس وچه هواپیمایی باچه قیمتی گرفتی درچه تاریخی
باسپاس
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-05 ساعت 00:02)nahid.t نوشته:  تاریخ اکسپایر هر نفر در ویزاش زده شده و ربطی به اول اکتبر نداره هر نفر به طور معمول تاشش ماه بعد از گرفتن ویزا فرصت رفتن داره به تاریخ اکسپایر ویزاتون مراجعه کنید
ممنون از راهنماییتون.

مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، ghorbat
سلام دوستان
من درباره پاس سفید کلی سوال دارم. هیچ جور نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: shadin_n ، behzad7 ، shkhmo ، ghorbat
(2012-08-05 ساعت 10:57)Orchin نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 10:41)hoseyn نوشته:  ديگه بايد با شرايط ساخت...
باسپاس
مخلصيم همشهري عزيز!Big Grin
آژانس كه مهم نيست
من تقريبا 1.5 ماه پيش از لوفت هانزا رفت و برگشت (هردو هاي) گرفتم 2.300 باري سن فرانسيسكو.
انشا.. پنجشنبه همين هفته عازميم و 19 سپتامبر برمي گرديم!
سوالي بود در خدمتم.Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shadin_n ، houmanes ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، ghorbat ، Solitude
کسانی که با لوفتهانزا رفتند اطلاع دارند که چند تا چمدون چند کیلویی نفری میشه برد؟بار تو هواپیما چند کیلو باشه؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat
(2012-08-05 ساعت 11:34)shadin_n نوشته:  کسانی که با لوفتهانزا رفتند اطلاع دارند که چند تا چمدون چند کیلویی نفری میشه برد؟بار تو هواپیما چند کیلو باشه؟
من هنوز نرفتم ولي نتيجه تحقيقات! خودم را به شرح زير به اطلاعتون مي رسونم:
1- هر نفر يك چمدان 23 كيلويي كه ميگن تا 25 هم ممكنه راه داشته باشه روي بليطه. ولي براي چمدان بعدي از 1 تا 23 كيلو بايد 100$ داد.
بار توي هواپيما هم ابعادش مهمه. يعني به قد و قواره اش نگاه مي كنند. فكر كنم 55*42*20 حداكتر سايزشه و قانونا ميگن 7 كيلو. ولي تا حالا از كسي را نكشيده اند.Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، ghorbat ، arman_m ، Solitude
(2012-08-05 ساعت 11:18)montazer59 نوشته:  سلام دوستان
من درباره پاس سفید کلی سوال دارم. هیچ جور نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد؟

من این تاپیک و پیدا کردم امیدوارم بهتون کمک کنه ..

http://mohajersara.com/thread-3694.html?...B%8C%D8%AF

تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، daria ، funnybluesolea ، odiseh ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-05 ساعت 05:56)funnybluesolea نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 20:34)cmbt نوشته:  دوستان ما بلیط ترکیش گرفتیم کمفرت کلاس نفری ۱۶۰۰،۰۰۰ دو طرفه برای نیو یورک ،دسامبر

دوست من
کلاس کامفرت چقدر راحت تر از اکونومیه؟ شما تاحالا تجربه ش رو داشتید؟
نه دوست عزیز, تا حالا تجربه اش را ندشتیم. ولی اگر در سایت خود ترکیش بروید کاملا توضیح داده . دلیل اصلی اینکه ما این کلاس را انتخاب کردیم
فاصله بیشتر بین صندلی ها و داشتنleg rest است. البته cateringوintertainment هم بهتر است که به نظر من خیلی مهم نیست. اگر به این سایت بروید هر اطلاعاتی که از این کلاس بخواهید بیدا میکنید. این کلاس فقط در هوا پیما های777 و برای مقصد های خاصی است. در سایت ودیو و عكسهاي مربوط هم موجود است. اگر واقعا مثل فیلم هایش باشد این تفاوت قیمن شاید ارزش داشته باشد .
http://www.turkishairlines.com/en-int/co...s/faq.aspx
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: shadin_n ، funnybluesolea ، ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، Solitude ، kasrafo
(2012-08-05 ساعت 11:23)hoseyn نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 10:57)Orchin نوشته:  
(2012-08-05 ساعت 10:41)hoseyn نوشته:  ديگه بايد با شرايط ساخت...
باسپاس
مخلصيم همشهري عزيز!Big Grin
آژانس كه مهم نيست
من تقريبا 1.5 ماه پيش از لوفت هانزا رفت و برگشت (هردو هاي) گرفتم 2.300 باري سن فرانسيسكو.
انشا.. پنجشنبه همين هفته عازميم و 19 سپتامبر برمي گرديم!
سوالي بود در خدمتم.Wink
لوفاتانزاراازکجاتهیه کردید؟
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-08-05 ساعت 09:54)mansour*** نوشته:  با درود
دوستان اگر راجع به قوانین مالیاتی برای مهاجرین تازه وارد اطلاعی دارید اعلام فرمایید.تهیه فرم ونحوه تکمیل وارسال آن چگونه است؟

بهتون پیشنهاد میکنم سوالهای مالیاتی خودتون و حتما از یه حسابدار بپرسین ..اینقد قوانین مالیاتی توی آمریکا سفت و سخت و پیچیده است که هر کسی نمیتونه جواب بده و داشتن فرمهای مالیاتی و پرونده ی مالیاتی درست و بدون ابهام از نون شب هم برای هر کسی واجب تره ..حتی در صورت نداشتن درآمد و یا کم درآمد بودن هم شما باید فرم مالیاتی داشته باشید ..

(2012-08-04 ساعت 23:28)behina نوشته:  سلام. ایا اینکه گفته میشود کیسهای لاتاری (2012) باید تا قبل از یک اکتبر وارد خاک آمریکا شده باشند درست است؟ با توجه به اینکه بعضی از دوستان اظهار نمودند که برای اکتبر و دسامبر بلیط تهیه نموده اند. پس اینکه میگن تا اخر سپتامر کیسهای لاتاری بسته میشود چیست؟ لطفا اگر کسی میدونه پاسخ بدهد.

بسته شدن کیسهای لاتاری ربطی به تاریخ خروج شما نداره ..وقتی میگن کیسهای لاتاری تا آخر سپتامبر بسته میشه یعنی اگه کیس لاتاری تا آخر سپتامبر ویزا نگرفت دیگه نمیتونه ویزا بگیره و متاسفانه کیسش باطل میشه ..ولی برای خروج از کشور باید به تاریخ انقضای ویزاتون توجه کنید که معمولا تا 6 ماه بعد از تاریخ صدور اعتبار داره ...
با درود فراوان خدمت دوستان گلم
ما هم بخاطر ترس از افزایش قیمت دلار دولتی و به طبع آن افزایش قیمت دلار ،امروز بلیط یکطرفه از لوفتانزا به صورت تهران-فرانکفورت-هیوستون-آستین خریدیم.نفری 1560 تومن ناقابل پرداخت کردیم.پرواز ما جزو ارزونترین کلاس پروازی در هواپیمایی لوفتانزا در تاریخ 7اکتبر هست.اگه سوالی بود در خدمتم.
فکر میکنم به اندازه کافی واضح گفتم
شاد و پیروز باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، daria ، oe163 ، ozone ، funnybluesolea ، cmbt ، SH1A2R3 ، nahid.t ، ghorbat ، shkhmo ، honey62 ، houmanes ، anikoo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان