کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-04 ساعت 16:12)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کسی میدونه بعد ار خرید بلیط برای تعیین صندلی باید از کدوم سایت بریم؟من یه جایی دیده بودم نتونستم پیداش کنم.

شایرا جون کدوم ایرلاین؟
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، ghorbat
سلام..دوستان اگر تجربه سفر به آتلانتا دارند در اختیار بگذارند..ممنونم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat
سلام دوستان من پدر و مادرم براي 3 oct واسه لوس انجلس بليط دارن اگه كسي از دوستان دوست داره اونجا باهم باشيد يه پيغام خصوصي بذاره.
ممنون
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: mehdiii ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، cmbt ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 15:44)arman_m نوشته:  دوستان من همین الان متوجه شدم که مبالغ بلیط ها امکانش هست تا چند روز آتی تا 25 درصد افزایش قیمت داشته باشن
این مطلب رو من هنوز ازش مطمئن نیستم
دوستان یه تحقیقی کنند و نتیجه رو در اختیار بقیه قرار بدن
من هم از آژانسی که همیشه بلیط میگیرم همین را شنیدم ارز دولتی برای بلیط به زودی قطع خواهد شد.پس بهتره زودتر بلیط هاتون را بگیرید
دریافت ویزا:augest2012
اولین ورود:24nov2012
تشکر کنندگان: daria ، frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، majid89 ، shkhmo ، cmbt ، arman_m ، ghorbat
دوستان ما بلیط ترکیش گرفتیم کمفرت کلاس نفری ۱۶۰۰،۰۰۰ دو طرفه برای نیو یورک ،دسامبر
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، daria ، funnybluesolea ، houmanes ، mehdiii ، shkhmo ، کیانا ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 17:50)daria نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 16:12)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کسی میدونه بعد ار خرید بلیط برای تعیین صندلی باید از کدوم سایت بریم؟من یه جایی دیده بودم نتونستم پیداش کنم.

شایرا جون کدوم ایرلاین؟
ترکیش

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shadin_n ، ASALI ، houmanes ، mehdiii ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 20:10)mojtaba_k نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 15:44)arman_m نوشته:  دوستان من همین الان متوجه شدم که مبالغ بلیط ها امکانش هست تا چند روز آتی تا 25 درصد افزایش قیمت داشته باشن
این مطلب رو من هنوز ازش مطمئن نیستم
دوستان یه تحقیقی کنند و نتیجه رو در اختیار بقیه قرار بدن
من هم از آژانسی که همیشه بلیط میگیرم همین را شنیدم ارز دولتی برای بلیط به زودی قطع خواهد شد.پس بهتره زودتر بلیط هاتون را بگیرید

ترا خدا اینقدر استرس وارد نکنید.آخه ما که هنوز تکلیفمون مشخص نیست چکار کنیم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
دوستان عزیز لطفا" برای صرفه جویی در هزینه هاتون از خرید بلیط یک طرفه کاملا" صرف نظر کنید. وقتی که بلیط دو طرفه میخرید خیلی زیاد تخفیف روی بلیطهاتون در نظر گرفته میشه و اگه بخواهید که یک بار برای رفتن بلیط یک طرفه بخرید و یک بار هم برای برگشتن...
خیلی متضرر میشید.

ضمنا" از اونجایی که برگشتن مهاجران مخصوصا" برای بار اول اصلا" مشخص نیست از فروشنده خواهش کنید که طوری بلیط را صادر کنه که بدون پرداخت هزینه بتونید ( فقط برگشت ) را تغییر بدهید.

100 هزار تومان اینجا اضافه تر میپردازید ولی موقع برگشتن برای تغییرش 120 دلار نمیپردازید و اصلا" هیچ جریمه ای نداره.
اگه این موضوع رو نگید, فروشنده براتون این کار رو نمیکنه.

بلیطها رو برای بعد از 15 سپتامبر بگیرید تا در ایام Low Season قرار بگیره و ارزون بشه.
تشکر کنندگان: shadin_n ، nahid.t ، daria ، mehdiii ، shkhmo ، cmbt ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، Solitude
سلام. ایا اینکه گفته میشود کیسهای لاتاری (2012) باید تا قبل از یک اکتبر وارد خاک آمریکا شده باشند درست است؟ با توجه به اینکه بعضی از دوستان اظهار نمودند که برای اکتبر و دسامبر بلیط تهیه نموده اند. پس اینکه میگن تا اخر سپتامر کیسهای لاتاری بسته میشود چیست؟ لطفا اگر کسی میدونه پاسخ بدهد.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، arman_m ، ghorbat
تاریخ اکسپایر هر نفر در ویزاش زده شده و ربطی به اول اکتبر نداره هر نفر به طور معمول تاشش ماه بعد از گرفتن ویزا فرصت رفتن داره به تاریخ اکسپایر ویزاتون مراجعه کنید
تشکر کنندگان: daria ، houmanes ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 21:42)SH1A2R3 نوشته:  

شایرا جون کدوم ایرلاین؟
ترکیش

متاسفانه ترکیش فقط هنگام Check In آنلاین اجازه انتخاب صندلی میده که اون هم برای پرواز هایی که مبداش تهرانه نمیشه. یعنی فقط جلو کانتر میشه صندلی گرفت پس باید خیلی زود برید فرودگاه. پرواز برگشت رو میتونین از ۲۴ ساعت قبل از پرواز آنلاین چک این کنین و صندلی هم انتخاب کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: houmanes ، mehdiii ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، cmbt ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، Solitude
(2012-08-04 ساعت 20:34)cmbt نوشته:  دوستان ما بلیط ترکیش گرفتیم کمفرت کلاس نفری ۱۶۰۰،۰۰۰ دو طرفه برای نیو یورک ،دسامبر

دوست من
کلاس کامفرت چقدر راحت تر از اکونومیه؟ شما تاحالا تجربه ش رو داشتید؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-05 ساعت 00:02)nahid.t نوشته:  تاریخ اکسپایر هر نفر در ویزاش زده شده و ربطی به اول اکتبر نداره هر نفر به طور معمول تاشش ماه بعد از گرفتن ویزا فرصت رفتن داره به تاریخ اکسپایر ویزاتون مراجعه کنید
البته شش ماه بعد از مدیکال!

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، daria ، mehdiii ، arman_m ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-05 ساعت 02:10)daria نوشته:  
(2012-08-04 ساعت 21:42)SH1A2R3 نوشته:  

شایرا جون کدوم ایرلاین؟
ترکیش

متاسفانه ترکیش فقط هنگام Check In آنلاین اجازه انتخاب صندلی میده که اون هم برای پرواز هایی که مبداش تهرانه نمیشه. یعنی فقط جلو کانتر میشه صندلی گرفت پس باید خیلی زود برید فرودگاه. پرواز برگشت رو میتونین از ۲۴ ساعت قبل از پرواز آنلاین چک این کنین و صندلی هم انتخاب کنین.

من اولین سفرم به نیویورک با ترکیش بود دوطرفه در همون آژانس صندلی را آنلاین برام انتخاب کرد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، arman_m ، ghorbat ، كاميلا ، Solitude
دوستان من هر چی میگردم تایپک پاس سفیدو پیدا نمیکنم کسی نمیدونه کجا منتقل شده
تشکر کنندگان: Orchin ، shadin_n ، behzad7 ، shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arman_m ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان