کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
یعنی چی؟ ممکنه عوارض خروج بخوان ممکنه نخوان؟
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-08-07 ساعت 19:34)funnybluesolea نوشته:  سلام رفقا
من هم امروز بلیط گرفتم: ترکیش، به مقصد نیویورک، کلاس کامفورت 930000 تومان(ارزونتر از اکونومی)، بار مجاز دو چمدان
نکته 1: من 5 روز در استانبول توقف دارم، 23 نوامبر به مقصد استانبول و 28 نوامبر از استانبول به نیویورک پرواز دارم. اگه یه تیکه می گرفتم یه خورده ارزونتر در میومد.
نکته2: قیمت اولیه بلیط 956000 تومان بود که با تخفیف آژانس به 930000 تومان کاهش پیدا کرد.
نکته 3: کارمند آژانس در مورد وزن چمدانها مطمئن نبود (23 یا 32 کیلو؟!) قراره بم زنگ بزنه و اطلاع بده. من هم سریعا شما رو در جریان می زارم.
نکته4: اگر می خواستم کلاس اکونومی بگیرم می بایست 990000 تومان هزینه کنم و بار مجاز تنها یک چمدان 23 کیلویی بود.

و نتیجه اینکه دوستانی که قصد سفر به نیویورک رو دارن حتما به استفاده از این ایرلاین فکر کنن. به نظرم استفاده از این ایرلاین و کلاس کامفورتش برای سفر به LA هم ایده خوبی باشه.
موفق باشید - پیام

پیام جان با سلام
در سایت ترکیش آمده کلاس کامفورت 2 تا 23 کیلو می توانند مجانی ببرند. موفق باشی
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shkhmo ، shadin_n ، honey62 ، mehdiii ، houmanes ، Solitude
(2012-08-07 ساعت 23:38)maka2 نوشته:  یعنی چی؟ ممکنه عوارض خروج بخوان ممکنه نخوان؟

بر اجرای ماده «۴۵» قانون مالیات بر ارزش افزوده و ماده «۱۱» آئین نامه اجرایی فصل نهم قانون مذکور و قانون بودجه سال ۱۳۹۰ عوارض خروج از کشور برای هر مسافر ایرانی از مرزهای هوایی ۵۵۰،۰۰۰ ریال و از مرزهای زمینی و دریایی ۱۱۰،۰۰۰ ریال می باشد.

بدیهی است عوارض خروج از کشور برای زائرین حج تمتع، عمره مفرده و عتبات عالیات کماکان از مرزهای هوایی ۲۵۰،۰۰۰ ریال و از مرزهای دریایی و زمینی ۵۰،۰۰۰ ریال خواهد بود.

ضـمـناً مـشمـولـین تبصره ماده «۴۵» قانون مذکور( به شرح ذیل) از پرداخت وجوه و عوارض خروج از کشور مستثنی می باشند.

«دارندگان گذرنامه های سیاسی و خدمت، خدمه وسایل نقلیه عمومی زمینی و دریایی و خطوط پروازی، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور(دارندگان اجازه خروج دانشجویی) بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی جهت درمان به خارج از کشور اعزام می گردند، دارندگان پروانه گذر مرزی و جانبازان انقلاب اسلامی که برای معالجه به کشورهای دیگر اعزام می شوند،همچنین ایرانیان مقیم خارج از کشور دارای کارنامه شغلی از وزارت کار و امور اجتماعی

اطلاعات اضافی

وصیه های ایمنی و انتطامی برای مسافرین

مسافرين محترم خارج از كشور حتما" به نكات ذيل توجه فرمائيد:
- در صورت بروز هرگونه مشكل در خارج از كشور مطمئن ترين مكان براي مراجعه سفارت ايران در آن كشور مي باشد.
- به هنگام ترك محل اقامت مدارك شناسايي، نشاني و شماره تلفن محل اقامت خود را به همراه داشته باشيد.
- نشاني و شماره تلفن سفارت ايران در هر كشوري كه قصد مسافرت را داريد بهمراه داشته باشيد.
- از پذيرفتن اشياء و وسايل افراديكه با آنها آشنايي نداريد خودداري نمائيد.
- از همراه داشتن داروهاي كدئين دار و مسكن هاي قوي در سفر به كشورهاي حوزه خليج فارس خودداري كنيد در صورت لزوم حتما" نسخه پزشك معالج خود را همراه داشته باشيد.
- به اشخاص نا آشنا كه در فرودگاهها و اطراف سفارتخانه ها قصد طرح دوستي با شما دارند اعتماد ننماييد.

محدودیتهای قانونی به هنگام خروج از كشور:
- رعایت حجاب اسلامی الزامی است.
- خروج ارز از کشور برابر مصوبات ابلاغی از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران بیش از پنج هزار دلار برای هر مسافر ممنوع می باشد.
- بهمراه داشتن وجه رایج کشور بیش از پانصد هزار ریال ممنوع می باشد.
- بهمراه داشتن هرگونه ترشیجات – سرکه- الکل ممنوع می باشد.
- بهمراه داشتن هر گونه اسپری قابل احتراق که دارای بر چسب اشتعال میباشد ممنوع است.
- خروج هر گونه مواد مخدر و مشتقات آن ممنوع بوده و فرد حامل تحت پیگرد قضایی قرار خواهد گرفت.
- خروج هر گونه مشروبات الکلی بهمراه مسافر ممنوع و حامل آن تحت پیگرد قضایی قرار میگیرد.
- همراه داشتن سگ فقط با اوراق شناسایی و حمل در سبد مخصوص حیوانات و با اخذ مجوز از سوی واحد قرنطینه فرودگاه می باشد.
- خروج هر گونه سکه های طلا که پشتوانه ارزی کشور می باشد ممنوع می باشد.
- خروج خاویار از فرودگاه بیش از 250 گرم به همراه مسافر ممنوع می باشد.
- خروج فرش دستبافت بیش 24 متر مربع برای هر مسافر ممنوع می باشد.
- خروج هر گونه مواد محترقه – کپسول گاز ممنوع می باشد.
- خروج هر گونه سلاح و مهمات که فاقد لازم می باشند ممنوع می باشد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Orchin ، maka2 ، shkhmo ، behina ، cmbt ، shadin_n ، Hediyeh ، gol1 ، mehdiii ، MPU ، vm1974 ، atisland ، MAHDI2012 ، schaghayegh ، Solitude
(2012-08-07 ساعت 22:44)Akta نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 18:29)majid89 نوشته:  دوستان مهاجر مسافر
کسی به فکر خرید ارز هست؟ با این اوضاع نابسامان به نظرتون چیکار کنیم... بخریم یا صبر کنیم فعلا؟

من امروز مقداری دلار از یک صرافی در خیابان فردوسی تهران خریدم دلاری 2220 تومان.
پیش بینی شما از اوضاع چیه؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، Shezem ، shadin_n
کسی به فکر خرید ارز هست؟ با این اوضاع نابسامان به نظرتون چیکار کنیم... بخریم یا صبر کنیم فعلا؟

ماهم هنوز ارز نخریدیم بنظرتون چکار کنیم بخریم یا اوضاع بهتر میشه؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Shezem ، majid89 ، shadin_n
(2012-08-07 ساعت 22:23)hoda2012 نوشته:  سلام
ما هم امروز بلیط واسه دالاس گرفتیم
لوفت هانزا
اکونومی
2 نفر + 1 Infant
هر نفر 1 دونه 23 کیلو
هر ساک اضافه 100 دلار
3,880,000 تومن
اول آبان - دو طرفه ، برگشت واسه اواسط جولای
جریمه تعویض تاریخ: 100 دلار واسه هر نفر
تهران - فرانکفورت - دالاس
خوب گرفتیم؟

خب سفر به سلامت،
اما حالا یکی بگه که، نه، خوب نگرفتی، یا گرونه، چیکار می‌کنی؟ می‌بری عوض می‌کنی؟ Big Grin
گرفتی تموم شد رفت دیگه!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، schaghayegh ، hoda2012 ، houmanes ، Solitude
(2012-08-07 ساعت 17:22)anikoo نوشته:  
(2012-08-06 ساعت 15:24)shkhmo نوشته:  ماهم امروز بلیط رفت و برگشت گرفتیم
مسیر: تهران-دبی-هیوستون
نوع پرواز: هواپیمای امارات
تعداد مسافر:2نفر
قیمت : 3587400 تومان

سلام دوستان همسفر
برای چه تاریخی گرفتین؟ و چرا امارت؟

ادسامبر رفت و 22 مارس برگشت
برای اینکه امارات دوتا بسته 23 کیلویی میتونیم همراه داشته باشیم
اگر به هر عنوان بخوایی بلیط عوض کنی فقط 50 دلار میگیره و اگر به پرواز نرسیدی تا یکسال فرصت داری تا بری و با پرداخت 100 دلار پول بلیط پس بگیری.
اینهارو دفتری که بلیط خریدیم گفت .
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shadin_n ، Hediyeh ، frozen mind ، anikoo ، ghorbat ، houmanes ، Solitude
دوستان عزیزم، سوالی دارم
آیا KLM در فرودگاه امام خمینی ساک های دستی ما را هم وزن می کنه؟
تولرانس وزن چمدانها چقدر می تونه باشه؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، Akta ، ghorbat ، houmanes
(2012-08-08 ساعت 09:49)frozen mind نوشته:  دوستان عزیزم، سوالی دارم

بلی 23 کیلوگرم
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، ghorbat ، houmanes
(2012-08-08 ساعت 09:17)shkhmo نوشته:  
ماهم هنوز ارز نخریدیم بنظرتون چکار کنیم بخریم یا اوضاع بهتر میشه؟
بعضی ها عقیده دارند که بعد از شهریور قیمت دلار پایین میاد و بالا رفتن فعلی قیمتها برای جبران کسری ب... است.
اما خیلی ها نظری مخالف دارند.
گروه F4
تاریخ PD: نوامبر 2005
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 10:06)gol1 نوشته:  
بلی 23 کیلوگرم
gol1 عزیز، منظور من چمدانهای دستی که با خودمان به کابین می بریم بود. KLM اجازه میده این چمدانها هرکدوم 11 کیلو باشن. اما منظورم این بود که آیا این چمدونها رو هم وزن می کنن، یا فقط چمدونهای بزرگ رو که به بار میدیم وزن می کنن؟
چمدونهای بزرگ که به بار میدیم 23 کیلو هستن، نه چمدونهای کوچک که به کابین می بریم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، schaghayegh ، honey62 ، Akta ، ghorbat ، Omidooo ، shadin_n ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 10:59)frozen mind نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 10:06)gol1 نوشته:  
بلی 23 کیلوگرم
gol1 عزیز، منظور من چمدانهای دستی که با خودمان به کابین می بریم بود. KLM اجازه میده این چمدانها هرکدوم 11 کیلو باشن. اما منظورم این بود که آیا این چمدونها رو هم وزن می کنن، یا فقط چمدونهای بزرگ رو که به بار میدیم وزن می کنن؟
چمدونهای بزرگ که به بار میدیم 23 کیلو هستن، نه چمدونهای کوچک که به کابین می بریم.
ببخشید که سوالتان را متوجه نشدم در صورت شکل غیر عادی چمدان و نحوه حمل آن ممکن است کنترل کنند اما در انطرف سبدهای دارند که کیف را وقتی داخل آن می شود از لحاظ ابعاد اجازه ورود می دهند و انجا هم مانند ایران فقط در صورت غیر عادی بودن شکل کیف منظورم پف کردن ممکن است گیر دهند
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، honey62 ، Akta ، ghorbat ، houmanes
چه خوب!
همه چیز به روال عادی برگشت Smile
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Akta ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
آقا ما امشب عازميم. ومثل فيلمهاي هندي اون كسي كه از 2 ماه پيش قرار بود بريم خونه اش، الان زنگ زده "شرمنده!!!!"
من آدمي هستم كه مثل اين آقوي همساده خيلي بلا سرم اومده و عادت دارم. ولي اينو ديگه شاكي شدم. لا مصب اقلا يه هفته پيش مي گفتي! البته فرودگاه را قراره بياد كه پيك آپمون كنه. حالا تا اون موقع خدا بزرگه!
حالا هم غمي نيست دارم هتل پيدا مي كنم.
ولي اين را از دو جهت گفتم
1- خيلي به ديگران دل نبنديد. ما داريم مي ريم توي صحراي محشر. هر كي نامه عملش را از آفيسر مي گيره و با پرتاب ميشه به آغوش كاپيتاليسم!!!
2- دوستاني كه سن هوزه هستند. اگه جاي مناسبي براي 30 تا 40 روز سراغ دارند، ندا بدهند كه ما كمتر بسلفيم!
يا حق.......
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: roghiyeh ، honey62 ، MPU ، ali234 ، funnybluesolea ، ehsan_ati ، smmyp ، cmbt ، Akta ، ghorbat ، nahid.t ، mansour*** ، Omidooo ، houmanes ، shadin_n ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
خدمت تمامی دوستان عزیز hello عرض میکنم
دوستان به سلامتی ما هم رفتیم و برگشتیم.جاتون خالی خیلی بهمون خوش گذشت.ما چهار روز رفتیم نیویورک.
و اما چه بر ما گذشت:
بلیطمون با ترکیش بود.دوم آگوست استانبول نیویورک مستقیم.
پرواز راحت و خوبی بود و ده ساعت طول کشید.در این ده ساعت دوبار غذا و دوبار نوشیدنی دادن.یه فرم هم دادن که پرش کردیم.البته جای آدرس رو خالی گذاشتیم.چون قبلا یه آدرس داده بودیم و قرار بود تو فرودگاه آدرسمون رو عوض کنیم در ضمن خودمون هم میخواستیم به هتلی که از اینترنت رزرو کرده بودیم بریم و نمیدونستیم باید کدوم یکی از این سه تا آدرس رو اونجا بنویسیم.آخر فرم هم جای امضا بود که یادم رفت امضا کنم.خلاصه وقتی رسیدیم به فرودگاه جان اف کندی نیویورک دوتا صف درست کردن که یکیش مال سیتیزنها بود و کوتاهتر و دیگری مال ویزیتورها بود و بلند تر.به توصیه دوستان پوشه زرد رنگ رو گرفتیم دستمون تا بلکه یکی از ماموران اونو ببینه و کارمون زودتر راه بیافته ولی انگار نه انگار.بعدش دیگه پر رو شدیم و خودمون رفتیم پیش مامورا و گفتیم که ما تازه مهاجریم و پوشه مدارک داریم و اونا هم گفتن که باید تو صف ویزیتورها صبر پیشه کنی.گفتیم نکنه این یارو حالیش نیست و بعد از چند دقیقه به یه مامور دیگه گفتیم و اون هم همونو گفت.به همین ترتیب مامور بعدی و بعدی.فکر کنم به تک تک مامورا گفتم که گرین کارتی هستیم ولی همشون گفتم بیشین بینیم بابااااااااا.خلاصه بعد از دو ساعت نوبت ما رسید و رفتیم به باجه ای که اعصاب معصاب نداشت.تا مدارک رو گذاشتیم جلوش گفت چرا آدرس ننوشتی و چرا امضا نکردی و داد و بیداد کرد و اصلا فرصت نداد من حرفمو بزنم.بعد یه ماژیک زرد برداشت و جای آدرس و امضا رو خط کشید و گفت من مسئول آدرس نوشتن تو نیستم و همه مدارک رو گذاشت زیر بغلم و گفت هررری!!
آقا ما رو میگی یه لحظه بدنم سرد شد و فکر کردم گرین کارت مالید و الانه که دیپورتمون کنن.تقریبا همه رفته بودن و ما تنهایی مثل بچه یتیمها اون وسط مونده بودیم.بعد یدفعه چشمم افتاد به یه نفر که از لباساش معلوم بود که افسر ارشدتر هستش.با قیافه ای مظلوم و پوشه ها زیر بغل رفتیم پیشش و گفتیم که ما تازه مهاجریم و نمیدونیم چیکار باید بکنیم.از شانسمون اینیکی خیلی حالش خوب بود و گفت جدی؟به آمریکا خوش اومدین و ما رو برد پیش یه خانومی که در قسمت سیتیزنها بود و گفت ایشون کارتونو راه میندازه.خوشبختانه اون خانومه هم حالش خوب بود و حتی آدرس رو هم خودش برامون نوشت و همه کارهامون رو کرد و ما رو راهی شهر بی در و پیکر نیویورک کرد.قبلا از اینترنت مسیر های مترو رو چک کرده بودم و میدونستم کدوم خط رو باید سوار بشم و کجا باید پیاده بشم.برای همین از فرودگاه تا منهتن دونفره ده دلار هزنمون شد.اگه میخواستیم تاکسی بگیریم بیشتر از صد و پنجاه دلار میشد.خلاصه بعد از دو ساعت رسیدیم به هتل و برگ رزرواسیون رو بهشون دادیم و رفتیم تو اتاقمون.بعدش چند روزی گشتیم و جای همه دوستان رو خالی کردیم و روز آخر که دوشنبه بود ساعت ده صبح اتاق رو تحویل دادیم.از اینترنت آدرس اداره سوشیال رو پیدا کردیم که نزدیک هتلمون بود و بعد از بیست دقیقه پیاده روی رسیدیم جلوی اداره سوشیال.ولی متاسفانه تازگیها از اونجا نقل مکان کرده بودن به چند تا خیابون اونطرفتر.آقا ما هم چمدون و کوله پشتی بدست هی اینطرف و اونطرف دنبال اداره گشتیم.باورتون نمیشه دقیقا سه ساعت دور خودمون گشتیم تا آخر سر پیداش کردیم.از هر کی هم میپرسیدیم هر کس یه جایی رو میگفت.اصلا انگار از نقشه خوششون نمیومد.تا نقشه رو بهشون نشون میدادم فرار میکردن.بهشون میگفتم بابا این نقشه و ما الان اینجا هستیم خوب حالا بگو کجا باید بریم؟ولی باز چرت و پرت تحویل میدادن.جالب اینجاست که حتی پلیسهای راهنمایی رانندگی هم نمیدونستن.آخر سر یه پلیس که یه سگ سیاه وحشتناک هم داشت برامون رو نقشه علامت زد و آدرس رو هم پشت نقشه نوشت.تازه فهمیدیم که چند ساعته داریم دور خودمون میچرخیم.خلاصه رفتیم به محل کروکی و از یه دست فروشی که اونجا بود دوباره سوال کردیم.اونم گفت فکر کنم اون سر خیابون باشه که یهو دیدم دقیقا همونجاییه که طرف به دیوارش تکیه کرده.خداییش خاستم بزنم تو سرش که همسر گرامی مانع شد و گفت حالا بیا بریم کارمونو راه بندازیم بعد.خلاصه رفتیم تو و فرم مربوطه رو پر کردیم و آدرسمون که تو یه ایالت دیگه بود رو دادیم و رسیدمون رو گرفتیم و راهی فرودگاه شدیم.موقع گرفتن کارت پرواز یه خانوم سیاه پوست بود که گیر داده بود شما نمیتونید برید.یا باید گرین کارت داشته باشید یا باید فرم آی 94 که مخصوص ویزیتورهاست پر کرده باشید.هر چی بهش میگفتم که بابا همون ویزای روی پاسپورت تا یکسال حکم گرین کارت رو داره باز هم حرف خودشو میزد.جالب اینجاست که از هر کی هم میپرسید حرف منو تایید میکرد ولی باز باورش نمیشد.بهش گفتم عزیز من روی ویزا رو بخونی دقیقا نوشته ولی باز قبول نمیکرد و میگفت تا گرین کارتتون نیاد نمیتونین برین.خلاصه بعد از نیم ساعت بحث و کلنجار بالاخره تو مخش فرو رفت و ویزا رو قبول کرد.حالا گیر داده که شما ایرانی هستین و باید برین ایران.چرا دارین میرین ترکیه؟و اگه از اونجا پرواز به ایران دارین بلیطشو نشون بدین.منم بهش گفتم بابا عزیز دل برادر آخه اینا به تو چه ربطی داره تو کارت پروازمون رو صادر کن و بیخیال شو دیگه که باز افتاده بود رو دور نفهمی.خلاصه با هزار مکافات از خر شیطون آوردیمش پایین و کارت پروازمون رو گرفتیم.بعد از اینکه کارتو صادر کرد بهش گفتم که هیچ کدوم از اینایی که پرسیدی به تو ربطی نداشت و من میتونستم برات دردسر درست کنم.ولی همه اینا رو میذارم به حساب ناشی گریت و بیخیالت میشم .اون هم مثل گوسفند قربانی نگاه کرد و ما رفتیم سی خودمون.خلاصه دیروز عصر رسیدیم استانبول و الان هم که دارم اینا رو براتون مینویسم.
این بود انشای من.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان