کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به دوستان مهاجرسرایی
بعد از یک ماه اقامت در شیکاگو :
دریافت گرین کارت : تنها ۲۰ روز ( در شیکاگو رکورد زدیم )
دریافت سوشیال بعد از ثبت درخواست :‌ ۶ روز
اوضاع می زونه
توصیه : حتما زبان خودتون رو خوب خوب بهبود ببخشید
انرژی مثبت به اندازه خیلی زیاد همراه داشته باشین
با آرزوی بهترین ها برای تمامی دوستان مهاجرسرایی Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: roghiyeh ، schaghayegh ، Akta ، alexander ، ghorbat ، h4di ، nahid.t ، M.Haghighi ، Orchin ، honey62 ، houmanes ، MAHDI2012 ، mehdiii ، ozone ، ali234 ، به گل ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude ، مانترا
(2012-08-08 ساعت 09:49)frozen mind نوشته:  دوستان عزیزم، سوالی دارم
آیا KLM در فرودگاه امام خمینی ساک های دستی ما را هم وزن می کنه؟
تولرانس وزن چمدانها چقدر می تونه باشه؟

بار دستی ما رو وزن نکردن ولی خیلی حواسشون جمع بود که ابعاد دستی ها چیه. بهتره ابعاد خیلی بزرگ نباشه و یا حداقل بزرگ به نظر نرسه.
2011ax
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Akta ، ghorbat ، frozen mind ، honey62 ، houmanes ، mehdiii ، atisland ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 15:45)MPU نوشته:  نکته اول اینکه بسته ای رو که همراه داخل هواپیما میبرین هم سایزش و هم وزنش محدودیت داره .برای خود من پیش نیومده ولی بارها و بارها دیدم که ساکهای دستی رو وزن میکنن . اطلاعات بیشتر رو از سایت خط هواییتون میتونیین پیدا کنین مثلا هواپیمایی قطر تا حد اکثر 7 کیلوگرم اجازه میده.

با KLM میتونید 11 کیلو بار به داخل کابین ببرید.
گروه F4
تاریخ PD: نوامبر 2005
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، frozen mind ، SH1A2R3 ، honey62 ، mehdiii ، shkhmo ، Solitude
سلام به همگی بالاخره ما هم سعادت اینو داشتیم که از تایپک پر استرس کلیرنس به این تایپک پر از ارامش ارتقا پیدا کنیم.Big Grin
ما رو هم به جمع خود پذیرا باشید.Wink
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-08-09 ساعت 02:28)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی بالاخره ما هم سعادت اینو داشتیم که از تایپک پر استرس کلیرنس به این تایپک پر از ارامش ارتقا پیدا کنیم.Big Grin
به به به ببین کی اومده ...Big Grin تبریک بابت کلیر شدن Big Grin قرار بود که اگه کلیر شدی یه پارتی راه بندازیم ... پس چی شد ... تازه قرار بود به صرف سالاد اولویه و نوشایه باشه Tongue
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: frz61 ، Shezem ، schaghayegh ، کیانا ، houmanes ، mehdiii ، shervn ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-09 ساعت 02:28)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی بالاخره ما هم سعادت اینو داشتیم که از تایپک پر استرس کلیرنس به این تایپک پر از ارامش ارتقا پیدا کنیم.Big Grin

شایرا جان تبریک میگم واقعا خوشحال شدم.

واما خبرخوبی که دارم این است که همان طور در پستهای قبلی عرض کردم افزایش نرخ مرجع منتفی شد وفعلا دلار تا120تومان کاهش پیدا کرده است.

تصمیم جدید مشترک ارزی دولت و مجلس مبنی بر منتفی شدن تغییر نرخ ارز مرجع و تعیین نرخ دوم ارز در بورس "منطقی" ارزیابی می‌شود و می‌تواند شکست قیمت‌ها در بازار آزاد را رقم زند.

مهر نوشت: چهارشنبه هفته گذشته اعلام شد از جلسات خصوصی دولت و مجلس شنیده می‌شود که ارز تک نرخی به زودی خواهد شد و باید با ارز مرجع 1226 تومانی خداحافظی کنیم.

اگرچه ارز تک نرخی در شرایط عادی موجبات حذف رانت و رقابتی شدن بازار را فراهم می‌کند اما نمی‌توان این سیاست را در هر شرایطی اجرایی کرد، چراکه شکست آن می‌تواند آثار زیان‌باری بر اقتصاد کشور داشته باشد؛ بدین ترتیب هشدار داده شد تا در شرایط فعلی که شرایط برای ارز تک نرخی مهیا نیست، دولت از این کار سرباز زند و به اتخاذ تصمیماتی روی آورد که شکست قیمت‌ها در بازار آزاد را رقم بزند.

48 ساعت طول نکشید که حمید صافدل رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، خداحافظی احتمالی ارز 1226 تومانی را در آینده‌ای نزدیک تائید کرد. در ادامه محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی وارد میدان شد و خبر قطعی شدن تغییر نرخ ارز مرجع را اعلام کرد.

بازار هم خیلی سریع به اظهارات مقامات اقتصادی کشور واکنش نشان داد و قیمت انواع ارز در بازار آزاد افزایش یافت به طوری که حتی قیمت دلار تا 2250 تومان هم بالا رفت.

دولتی‌ها و مجلسی‌ها که نظاره‌گر واکنش فوری بازار به تصمیم جدید ارزی بودند، در جلسه مشترک سه شنبه خود تصمیم گرفتند تا نرخ ارز مرجع را تغییر ندهند و نرخ دوم ارز برای بورس تعیین کنند.

این خبر را خیلی سریع محمدرضافرزین رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها رسانه‌ای کرد و گفت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ ارز مرجع ندارد. در ادامه مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت و غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس این خبر را تائید کردند.

به نظر می رسد تصمیم جدید مشترک ارزی دولت و مجلس مبنی بر منتفی شدن نرخ ارز مرجع و تعیین نرخ دوم ارز در بورس "منطقی" ارزیابی می‌شود و می‌تواند شکست قیمت‌ها در بازار آزاد را رقم زند.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، کیانا ، gulu ، honey62 ، MAHDI2012 ، mehdiii ، shervn ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، msi ، vm1974 ، shadin_n ، nilufar ، alexander ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-03 ساعت 17:53)funnybluesolea نوشته:  دوستان خوبم
کسی مقایسه ای از فرودگاههای نیویورک و شیکاگو برای پاسپورت چک و انجام کارهای اولیه مهاجرت داره؟ در فروم پاک شده قبلی یکی از دوستان گفتن از فرودگاه شیکاگو و برخورد کارکنان خیلی راضی بودند. از سایر دوستان کسی می تونه در مورد فرودگاه نیویورک نظرشون رو بگن؟ سختگیری، برخورد، شلوغی ....
ممنون از جوابتون
موفق باشید

پیام جان
من هم تجربه ی شیکاگو رو دارم( فرودگاه اوهیر). رفتارشون خیلی باحال بود . من که هیچ مشکلی نداشتم و هر کدومشون با خوش رویی تمام جمله ی معروف
welcome to united state
رو بهم میگفتند.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
(2012-08-09 ساعت 05:16)omidooo نوشته:  
(2012-08-03 ساعت 17:53)funnybluesolea نوشته:  دوستان خوبم
کسی مقایسه ای از فرودگاههای نیویورک و شیکاگو ...

پیام جان
من هم تجربه ی شیکاگو رو دارم( فرودگاه اوهیر). رفتارشون خیلی باحال بود . من که هیچ مشکلی نداشتم و هر کدومشون با خوش رویی تمام جمله ی معروف
welcome to united state
رو بهم میگفتند.
موفق باشی
دوست من حتماً تورو باحال دیدن که با حال بودن ...Big Grin من میمیرم برای هرچی آدم باحاله Tongue
و به دوست عزیزم 'funnybluesolea' در ابتدا سلام عرض میکنم و به نظر من زیاد خودتونو درگیر این افکار نکنین ...!!! بلاخره به غیر از یکسری مسائل مهم که باید در نظر گرفت ، نمیشه شرایط و یا برخورد افراد را بصورت دائمی حساب کرد ...!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

خوش اومدي شايرا جان.... Rolleyes
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: maka2 ، houmanes ، کیانا ، mehdiii ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
بلیط کامفورت ترکیش ازتهران-استانبول-لوس آنجلس برای ۲۹نوامبروبرگشت ۲۷جولای سال بعدباتغییرزمان (۵۰یوروجریمه)شدنفری۲۰۰۰۰۰۰تومان
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: honey62 ، houmanes ، کیانا ، mehdiii ، Shezem ، funnybluesolea ، mansour*** ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Solitude
دوستاي خوبم كسي ميدونه هزينه اضافه بار ( معادل ريالي) با ارز دولتي حساب ميشه يا آزاد؟؟Rolleyes
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، Shezem ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، Solitude
دوستان سلام
من الان فرانکفورت هستم و تا پرواز بعدی به سن فرانسیسکو 2 ساعت وقت دارم. اینترنت مجانی را هم داریم می ترکونیم. از دیشب تا حالا قضایای جدیدی دیدم گفتم خبر بدهم. خودم شاخ درآوردم.
1- صف تحویل بار لوفت هانزا خیلی شلوغه. ما 1 ساعت توی صف بودیم.
2- عوارض خروجی را حتما داخل شهر بدهید. ما این را هم 1 ساعت توی صف بودیم. البته با بانو تقسیم وظیفه کردیم. دلیل این امر هم اینکه باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند که یکی در میان می گفت کد ملی غلطه و ...
اینطور که من فهمیدم جدیدا سیستم تحویل بار و عوارض خروجی و مهر خروج گذرنامه به هم متصل شده!
3- به همان دلایل فوق احتمالا صف مهر خروجی هم شلوغ بود. تقریبا 40دقیقه توی صف بودیم.
غلغله ای بود دیشب توی فرودگاه. گریه و زاری آدمهایی که داشتند از پرواز به خاطر همین صفهای مسخره جا می موندند. این صف آخر از همه عجیب تر و ناراحت کننده تر بود.
تازه ما اضافه بار نداشتیم. بندگان خدایی که اضافه بار داشتند هم باید توی صف همین عوارض خروجی می ایستادند که دیگه دعوا شد و براشون یک صف جدید درست کردند. به دلار دولتی هم حساب میشه.
کیفیت هواپیما و پرواز لوفت هانزا و پذیرایی و کارکنانش عالی بود.
توی فرودگاه فرانکفورت خیلی معطلی و بازرسی مجدد و سین جیم هست به علاوه از تهران تا شاه عبدالعظیم هم باید پیاده برید تا برسید به گیت مربوطه.
الان هم منتظریم که سوار Airbus 380 بشیم. مثل بچه ها که یک اسباب بازی جدید خریدیند صبرم نیست!
موفق باشید.
2012, Bay Area, CA
(2012-08-09 ساعت 10:24)hoseyn نوشته:  دوستان سلام
من الان فرانکفورت هستم و تا پرواز بعدی به سن فرانسیسکو 2 ساعت وقت دارم. اینترنت مجانی را هم داریم می ترکونیم. از دیشب تا حالا قضایای جدیدی دیدم گفتم خبر بدهم. خودم شاخ درآوردم.

به سلامتي... سفر خوبي داشته باشيد Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، Shezem ، امیر مهاجر ، ghorbat ، houmanes ، hoseyn ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
[quote='hoseyn' pid='200075' dateline='1344491651

الان هم منتظریم که سوار Airbus 380 بشیم. مثل بچه ها که یک اسباب بازی جدید خریدیند صبرم نیست!
موفق باشید.
[/quote]
حسین عزیز سفر خوشی‌ را برای شما و خانومتون آرزو می‌کنم.من شما همیشه به یاد دارم چون شما اولین کسی‌ بودید که اولین پست من را در مهاجرسرا جواب داد.وقتی‌ با نگرانی زیاد این پست را گذشتم که میترسم به ما مصاحبه نرسه(چون فکر می‌کردم کیس نامبرم بالاست) شما بلافاصله(شاید ۵ ددیقه) بد نگرانی من را با توضیحاتتان از بین بردید.اصلا باورم نمی‌شد که با این سرعت جواب بگیرم و همینطور سوال‌های بعدی و اینگونه شد که من به مهاجرسرا معتاد شدم .امیدوارم همیشه موفق باشید.Smile
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
(2012-08-09 ساعت 10:24)hoseyn نوشته:  دوستان سلام
1- صف تحویل بار لوفت هانزا خیلی شلوغه. ما 1 ساعت توی صف بودیم.
2- عوارض خروجی را حتما داخل شهر بدهید. ما این را هم 1 ساعت توی صف بودیم. البته با بانو تقسیم وظیفه کردیم. دلیل این امر هم اینکه باید برای تک تک افراد کد ملی وارد کنید و جدیدا با اطلاعات بانکشون چک می کنند که یکی در میان می گفت کد ملی غلطه و ...
اینطور که من فهمیدم جدیدا سیستم تحویل بار و عوارض خروجی و مهر خروج گذرنامه به هم متصل شده!
3- به همان دلایل فوق احتمالا صف مهر خروجی هم شلوغ بود. تقریبا 40دقیقه توی صف بودیم.
غلغله ای بود دیشب توی فرودگاه. گریه و زاری آدمهایی که داشتند از پرواز به خاطر همین صفهای مسخره جا می موندند. این صف آخر از همه عجیب تر و ناراحت کننده تر بود.
تازه ما اضافه بار نداشتیم. بندگان خدایی که اضافه بار داشتند هم باید توی صف همین عوارض خروجی می ایستادند که دیگه دعوا شد و براشون یک صف جدید درست کردند. به دلار دولتی هم حساب میشه.
کیفیت هواپیما و پرواز لوفت هانزا و پذیرایی و کارکنانش عالی بود.
توی فرودگاه فرانکفورت خیلی معطلی و بازرسی مجدد و سین جیم هست به علاوه از تهران تا شاه عبدالعظیم هم باید پیاده برید تا برسید به گیت مربوطه.
موفق باشید.

حسین جان
ممنون بابت اطلاعات خوبت... شما بالاخره کجا می رید؟ تونستی جایی رزرو کنی؟
ضمنا تو شماره 1 گفتی صف بار تو فرانکفورت شلوغ بود.... مگر شما بارهاتون رو تهران تحویل ندادید؟! مگر خودشون جابجا نمیکنن؟؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ali234 ، Shezem ، ghorbat ، Omidooo ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان