کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
»ن هنور کلیر نشده رفتم بلیط خریدم تهران-نیویورک 945 1 دسامبر یکطرفه فقط اینکه بهم گقت باید ویزا اقامت داشته باشی که بلیط 1 طرفه بگیری منم گفتم میگیرم کلاً خلاصه با کلی تعهد نوشتم که آزانس مستول نیست اگه ویزامو ندادم ...حالا با ابن وبزایی که بهمون میدن بلیط یکطزفه میتونم بگیرم یا نه؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: honey62 ، smmyp ، ghorbat ، shkhmo
(2012-08-08 ساعت 14:10)roghiyeh نوشته:  خدمت تمامی دوستان عزیز hello عرض میکنم
دوستان به سلامتی ما هم رفتیم و برگشتیم.جاتون خالی خیلی بهمون خوش گذشت.ما چهار روز رفتیم نیویورک.
و اما چه بر ما گذشت:
بلیطمون با ترکیش بود.دوم آگوست استانبول نیویورک مستقیم.
پرواز راحت و خوبی بود و ده ساعت طول کشید.در این ده ساعت دوبار غذا و دوبار نوشیدنی دادن.یه فرم هم دادن که پرش کردیم.البته جای آدرس رو خالی گذاشتیم.چون قبلا یه آدرس داده بودیم و قرار بود تو فرودگاه آدرسمون رو عوض کنیم در ضمن خودمون هم میخواستیم به هتلی که از اینترنت رزرو کرده بودیم بریم و نمیدونستیم باید کدوم یکی از این سه تا آدرس رو اونجا بنویسیم.آخر فرم هم جای امضا بود که یادم رفت امضا کنم.خلاصه وقتی رسیدیم به فرودگاه جان اف کندی نیویورک دوتا صف درست کردن که یکیش مال سیتیزنها بود و کوتاهتر و دیگری مال ویزیتورها بود و بلند تر.به توصیه دوستان پوشه زرد رنگ رو گرفتیم دستمون تا بلکه یکی از ماموران اونو ببینه و کارمون زودتر راه بیافته ولی انگار نه انگار.بعدش دیگه پر رو شدیم و خودمون رفتیم پیش مامورا و گفتیم که ما تازه مهاجریم و پوشه مدارک داریم و اونا هم گفتن که باید تو صف ویزیتورها صبر پیشه کنی.گفتیم نکنه این یارو حالیش نیست و بعد از چند دقیقه به یه مامور دیگه گفتیم و اون هم همونو گفت.به همین ترتیب مامور بعدی و بعدی.فکر کنم به تک تک مامورا گفتم که گرین کارتی هستیم ولی همشون گفتم بیشین بینیم بابااااااااا.خلاصه بعد از دو ساعت نوبت ما رسید و رفتیم به باجه ای که اعصاب معصاب نداشت.تا مدارک رو گذاشتیم جلوش گفت چرا آدرس ننوشتی و چرا امضا نکردی و داد و بیداد کرد و اصلا فرصت نداد من حرفمو بزنم.بعد یه ماژیک زرد برداشت و جای آدرس و امضا رو خط کشید و گفت من مسئول آدرس نوشتن تو نیستم و همه مدارک رو گذاشت زیر بغلم و گفت هررری!!
آقا ما رو میگی یه لحظه بدنم سرد شد و فکر کردم گرین کارت مالید و الانه که دیپورتمون کنن.تقریبا همه رفته بودن و ما تنهایی مثل بچه یتیمها اون وسط مونده بودیم.بعد یدفعه چشمم افتاد به یه نفر که از لباساش معلوم بود که افسر ارشدتر هستش.با قیافه ای مظلوم و پوشه ها زیر بغل رفتیم پیشش و گفتیم که ما تازه مهاجریم و نمیدونیم چیکار باید بکنیم.از شانسمون اینیکی خیلی حالش خوب بود و گفت جدی؟به آمریکا خوش اومدین و ما رو برد پیش یه خانومی که در قسمت سیتیزنها بود و گفت ایشون کارتونو راه میندازه.خوشبختانه اون خانومه هم حالش خوب بود و حتی آدرس رو هم خودش برامون نوشت و همه کارهامون رو کرد و ما رو راهی شهر بی در و پیکر نیویورک کرد.قبلا از اینترنت مسیر های مترو رو چک کرده بودم و میدونستم کدوم خط رو باید سوار بشم و کجا باید پیاده بشم.برای همین از فرودگاه تا منهتن دونفره ده دلار هزنمون شد.اگه میخواستیم تاکسی بگیریم بیشتر از صد و پنجاه دلار میشد.خلاصه بعد از دو ساعت رسیدیم به هتل و برگ رزرواسیون رو بهشون دادیم و رفتیم تو اتاقمون.بعدش چند روزی گشتیم و
سلام دوست عزیز ،می‌شه لطف کنید اسم هتلی که رفتید را بفرمایید و آیا اینکه راضی‌ بودید؟اینطور که برداشت کردم نزدیک منهتن بوده است و نزدیک به مترو.اگر امکان دارد بفرمایید که شبی‌ چند گرفتید چون هتل‌های نزدیک منهتن خیلییییی گران هستند.ما سفر دوم داریم ۱۰ روز میریم نیو یورک و مسلما دلمون می‌خواد بخصوص هنگام تحویل سال میلادی درست وسط تیم اسکوئر باشیم.Big Grinاگر توصیه خاصی‌ برای محل‌های دیدنی‌ دارید خوشحال میشوم بفرمایید.با تشکر.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
دوستان من می خوام بلیط بگیرم
و چون می خوام آستین برم از cheapoair نگاه کردم پرواز لوفتانزا مناسب با زمان های کانکشن مورد نظر من بود ولی سوالی که برام پیش اومده اینه تو پرواز فرانکفورت تا شیکاگو و شیکاگو به آستین نوشته "Operated by United Airlines" حالا شما میشه لطف کنید بگید من کجا چمدون هام رو تحویل می گیرم؟
باید ویزای ترانزیت داشته باشم یا مشکلی پیش نمیاد؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: smmyp ، cmbt ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 14:16)sheida.bvip نوشته:  »ن هنور کلیر نشده رفتم بلیط خریدم تهران-نیویورک 945 1 دسامبر یکطرفه فقط اینکه بهم گقت باید ویزا اقامت داشته باشی که بلیط 1 طرفه بگیری منم گفتم میگیرم کلاً خلاصه با کلی تعهد نوشتم که آزانس مستول نیست اگه ویزامو ندادم ...حالا با ابن وبزایی که بهمون میدن بلیط یکطزفه میتونم بگیرم یا نه؟

بله میتونی یکطرفه بگیری. منم از نمایندگی قطر با کپی ویزا بلیط یک طرفه به سمت واشنگتن گرفتم.
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: honey62 ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 15:15)frz61 نوشته:  دوستان من می خوام بلیط بگیرم
و چون می خوام آستین برم از cheapoair نگاه کردم پرواز لوفتانزا مناسب با زمان های کانکشن مورد نظر من بود ولی سوالی که برام پیش اومده اینه تو پرواز فرانکفورت تا شیکاگو و شیکاگو به آستین نوشته "Operated by United Airlines" حالا شما میشه لطف کنید بگید من کجا چمدون هام رو تحویل می گیرم؟

سلام
نه ويزاي ترانزيت نميخواد.... بار رو همون تهران كه تحويل ميديد ديگه نميبينيد تا زماني كه ميرسيد به مقصد يعني همون آستين.... و اون پيغام هم يعني اينكه شما با پرواز آمريكايي ميرسيد به مقصدتون.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: frz61 ، honey62 ، ghorbat ، houmanes ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 14:32)cmbt نوشته:  
دوستان به سلامتی ما هم رفتیم و برگشتیم.جاتون خالی خیلی بهمون خوش گذشت.ما چهار روز رفتیم نیویورک.
و اما چه بر ما گذشت:
پرواز راحت و خوبی بود و ده ساعت طول کشید.در این ده ساعت دوبار غذا و دوبار نوشیدنی دادن.یه فرم هم دادن که پرش کردیم.البته جای آدرس رو خالی گذاشتیم.چون قبلا یه آدرس داده بودیم و قرار بود تو فرودگاه آدرسمون رو عوض کنیم در ضمن خودمون هم میخواستیم به هتلی که از اینترنت رزرو کرده بودیم بریم و نمیدونستیم باید کدوم یکی از این سه تا آدرس رو اونجا بنویسیم.آخر فرم هم جای امضا بود که یادم رفت امضا کنم.خلاصه وقتی رسیدیم به فرودگاه جان اف کندی نیویورک دوتا صف درست کردن که یکیش مال سیتیزنها بود و کوتاهتر و دیگری مال ویزیتورها بود و بلند تر.به توصیه دوستان پوشه زرد رنگ رو گرفتیم دستمون تا بلکه یکی از ماموران اونو ببینه و کارمون زودتر راه بیافته ولی انگار نه انگار.بعدش دیگه پر رو شدیم و خودمون رفتیم پیش مامورا و گفتیم که ما تازه مهاجریم و پوشه مدارک داریم و اونا هم گفتن که باید تو صف ویزیتورها صبر پیشه کنی.گفتیم نکنه این یارو حالیش نیست و بعد از چند دقیقه به یه مامور دیگه گفتیم و اون هم همونو گفت.به همین ترتیب مامور بعدی و بعدی.فکر کنم به تک تک مامورا گفتم که گرین کارتی هستیم ولی همشون گفتم بیشین بینیم بابااااااااا.خلاصه بعد از دو ساعت نوبت ما رسید و رفتیم به باجه ای که اعصاب معصاب نداشت.تا مدارک رو گذاشتیم جلوش گفت چرا آدرس ننوشتی و چرا امضا نکردی و داد و بیداد کرد و اصلا فرصت نداد من حرفمو بزنم.بعد یه ماژیک زرد برداشت و جای آدرس و امضا رو خط کشید و گفت من مسئول آدرس نوشتن تو نیستم و همه مدارک رو گذاشت زیر بغلم و گفت هررری!!
آقا ما رو میگی یه لحظه بدنم سرد شد و فکر کردم گرین کارت مالید و الانه که دیپورتمون کنن.تقریبا همه رفته بودن و ما تنهایی مثل بچه یتیمها اون وسط مونده بودیم.بعد یدفعه چشمم افتاد به یه نفر که از لباساش معلوم بود که افسر ارشدتر هستش.با قیافه ای مظلوم و پوشه ها زیر بغل رفتیم پیشش و گفتیم که ما تازه مهاجریم و نمیدونیم چیکار باید بکنیم.از شانسمون اینیکی خیلی حالش خوب بود و گفت جدی؟به آمریکا خوش اومدین و ما رو برد پیش یه خانومی که در قسمت سیتیزنها بود و گفت ایشون کارتونو راه میندازه.خوشبختانه اون خانومه هم حالش خوب بود و حتی آدرس رو هم خودش برامون نوشت و همه کارهامون رو کرد و ما رو راهی شهر بی در و پیکر نیویورک کرد.قبلا از اینترنت مسیر های مترو رو چک کرده بودم و میدونستم کدوم خط رو باید سوار بشم و کجا باید پیاده بشم.برای همین از فرودگاه تا منهتن دونفره ده دلار هزنمون شد.اگه میخواستیم تاکسی بگیریم بیشتر از صد و پنجاه دلار میشد.خلاصه بعد از دو ساعت رسیدیم به هتل و برگ رزرواسیون رو بهشون دادیم و رفتیم تو اتاقمون.بعدش چند روزی گشتیم و
سلام دوست عزیز ،می‌شه لطف کنید اسم هتلی که رفتید را بفرمایید و آیا اینکه راضی‌ بودید؟اینطور که برداشت کردم نزدیک منهتن بوده است و نزدیک به مترو.اگر امکان دارد بفرمایید که شبی‌ چند گرفتید چون هتل‌های نزدیک منهتن خیلییییی گران هستند.ما سفر دوم داریم ۱۰ روز میریم نیو یورک و مسلما دلمون می‌خواد بخصوص هنگام تحویل سال میلادی درست وسط تیم اسکوئر باشیم.Big Grinاگر توصیه خاصی‌ برای محل‌های دیدنی‌ دارید خوشحال میشوم بفرمایید.با تشکر.

سلام
اسم هتل sun bright بودش که در محله china town بودش.از سر دز پل منهتن سه دقیقه پیاده روی بود تا هتل.برای چهار شب 295 دلار و با مالیات کلا 351 دلار برای چهار شب.بدون غذا و حمام و توالت در راهرو.کلا مشکلی نداشتیم.سیستم تهویه مطبوع حرف نداشت و خیلی میچسبید.حمام و توالتش هم خیلی تمیز بود و هر لحظه در حال نظافت بودن.هتل مال چینی ها هستش.مترو هم خیلی نزدیکه حدود 5 دقیقه پیاده و از اونجا میتونی به همه جای شهر راحت با مترو بری.من حدود یک ماه تحقیق کردم و آخرش این هتل رو انتخاب کردم.چون با در نظر گرفتن کلیه شرایط اعم از قیمت و دسترسی بهترین گزینه بود.باز هم اگر اطلاعاتی خواستین خوشحال میشم کمکی بکنم.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: shervn ، MPU ، funnybluesolea ، honey62 ، mori ، cmbt ، Akta ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude ، مانترا
(2012-08-08 ساعت 10:59)frozen mind نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 10:06)gol1 نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 09:49)frozen mind نوشته:  دوستان عزیزم، سوالی دارم
بلی 23 کیلوگرم
gol1 عزیز، منظور من چمدانهای دستی که با خودمان به کابین می بریم بود. KLM
فروزن مايند جان فكر نكنم بسته اي كه به كابين ببريم رو وزن كنن. يعني من تا به حال همچين چيزي نديدم در طي سفرهايي كه داشتم.... اما نكته مهم اينه كه چمدان يا ساك دستي كه ميبريد داخل كابين بايد جوري باشه كه توي كابين بالا جا بشه و اينكه اونقدر سنگينش نكنيد كه خيلي تابلو معلوم بشه كه داري مثلا 20 كيلو ميبري توي كابين Wink نكته رو گرفتي؟ خيلي ريلكس و انگار كه داري يه چمدون خالي با خودت ميبري داخل كابين Cool

(2012-08-08 ساعت 15:24)frz61 نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 15:19)schaghayegh نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 15:15)frz61 نوشته:  دوستان من می خوام بلیط بگیرم

سلام
نه ويزاي ترانزيت نميخواد....
و اون پيغام هم يعني اينكه شما با پرواز آمريكايي ميرسيد به مقصدتون.
منظورم از اون پیام این بود که چون نوع شرکت هواپیمایی عوض میشه ما نباید ساک ها رو خودمون دوباره ببریم تحویل بدیم؟

نه دوست عزيز... اونها خودشون مسئول اينكار هستند
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
(2012-08-08 ساعت 15:31)schaghayegh نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 10:59)frozen mind نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 10:06)gol1 نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 09:49)frozen mind نوشته:  دوستان عزیزم، سوالی دارم
gol1 عزیز، منظور من چمدانهای دستی که با خودمان به کابین می بریم بود. KLM
فروزن مايند جان فكر نكنم بسته اي كه به كابين ببريم رو وزن كنن. يعني من تا به حال همچين چيزي نديدم در طي سفرهايي كه داشتم.... اما نكته مهم اينه كه چمدان يا ساك دستي كه ميبريد داخل كابين بايد جوري باشه كه توي كابين بالا جا بشه و اينكه اونقدر سنگينش نكنيد كه خيلي تابلو معلوم بشه كه داري مثلا 20 كيلو ميبري توي كابين Wink نكته رو گرفتي؟ خيلي ريلكس و انگار كه داري يه چمدون خالي با خودت ميبري داخل كابين Cool

(2012-08-08 ساعت 15:24)frz61 نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 15:19)schaghayegh نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 15:15)frz61 نوشته:  

سلام
نه ويزاي ترانزيت نميخواد....
و اون پيغام هم يعني اينكه شما با پرواز آمريكايي ميرسيد به مقصدتون.
منظورم از اون پیام این بود که چون نوع شرکت هواپیمایی عوض میشه ما نباید ساک ها رو خودمون دوباره ببریم تحویل بدیم؟

نه دوست عزيز... اونها خودشون مسئول اينكار هستند

نکته اول اینکه بسته ای رو که همراه داخل هواپیما میبرین هم سایزش و هم وزنش محدودیت داره .برای خود من پیش نیومده ولی بارها و بارها دیدم که ساکهای دستی رو وزن میکنن . اطلاعات بیشتر رو از سایت خط هواییتون میتونیین پیدا کنین مثلا هواپیمایی قطر تا حد اکثر 7 کیلوگرم اجازه میده.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: schaghayegh ، mehdiii ، honey62 ، Akta ، کیانا ، ghorbat ، frozen mind ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
تبريك ميگم شيدا جون. ما هم گرفتيم از همون آژانسي كه بهت گفتم. تهران- واشنگتون دي سي 1 دسامبر دوطرفه نفري 1480 تومن، كلاس اكونومي،‌ تركيش. اصلا حرفي در مورد اينكه بايد ويزا داشته باشيم نزد. مدت ترانزيت رفت 3 ساعت و برگشت 4 ساعت.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: sheida.bvip ، smmyp ، shervn ، mehdiii ، کیانا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، nahid.t ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
و اما چه بر ما گذشت:
پرواز راحت و خوبی بود و ده ساعت طول کشید.در این ده ساعت دوبار غذا و دوبار نوشیدنی دادن.یه فرم هم دادن که پرش کردیم.البته جای آدرس رو خالی گذاشتیم.چون قبلا یه آدرس داده بودیم و قرار بود تو فرودگاه آدرسمون رو عوض کنیم در ضمن خودمون هم میخواستیم به هتلی که از اینترنت رزرو کرده بودیم بریم و نمیدونستیم باید کدوم یکی از این سه تا آدرس رو اونجا بنویسیم.آخر فرم هم جای امضا بود که یادم رفت امضا کنم.

ممنون از شما به خاطر به اشتراک گذاشتن این مطالب مفید.
من هم در ماه نوامبر عازم نیویورک هستم. سوالهای فرمی رو که توی هواپیما به شما دادند رو به یاد دارید؟
من از آنجا عازم ایالت ویسکانسین هستم. در مورد فاصله قسمت پروازهای International و Domestic فرودگاه JFK اطلاعی دارید؟ به نظرتون 4 ساعت برای انجام همه کارهای مهاجرت و آماده شدن برای پرواز بعدی کافیه؟
ممنون به خاطر جوابتون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 16:06)honey62 نوشته:  تبريك ميگم شيدا جون. ما هم گرفتيم از همون آژانسي كه بهت گفتم. تهران- واشنگتون دي سي 1 دسامبر دوطرفه نفري 1480 تومن، كلاس اكونومي،‌ تركيش. اصلا حرفي در مورد اينكه بايد ويزا داشته باشيم نزد. مدت ترانزيت رفت 3 ساعت و برگشت 4 ساعت.

من هم تبریک میگم شاید چون بلیط تون دو طرفه بوده سوالی نکرده..مال من کلاس پروازم comfort به من گفت تو استانبول 2 ساعت معطلی ...انشاالله سریعاً کلیر شیم و از این حالت بلاتکلیفی در بیایم
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: honey62 ، MPU ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان عزیز
عزیزانی که به سلامتی تشریف بردند آمریکا و جا گیر شدن اگر زحمتی نیست فرمی که در هواپیما می دهند تا پرکنیم و فرم SSN اگر دارند به اشتراک بگذارند ممنون می شوم
شماره کیس: 2012AS45××x
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: shervn ، smmyp ، Shezem ، schaghayegh ، mehdiii ، کیانا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 16:30)funnybluesolea نوشته:  
و اما چه بر ما گذشت:
پرواز راحت و خوبی بود و ده ساعت طول کشید.در این ده ساعت دوبار غذا و دوبار نوشیدنی دادن.یه فرم هم دادن که پرش کردیم.البته جای آدرس رو خالی گذاشتیم.چون قبلا یه آدرس داده بودیم و قرار بود تو فرودگاه آدرسمون رو عوض کنیم در ضمن خودمون هم میخواستیم به هتلی که از اینترنت رزرو کرده بودیم بریم و نمیدونستیم باید کدوم یکی از این سه تا آدرس رو اونجا بنویسیم.آخر فرم هم جای امضا بود که یادم رفت امضا کنم.
سلام

ممنون از شما به خاطر به اشتراک گذاشتن این مطالب مفید.
من هم در ماه نوامبر عازم نیویورک هستم. سوالهای فرمی رو که توی هواپیما به شما دادند رو به یاد دارید؟
من از آنجا عازم ایالت ویسکانسین هستم. در مورد فاصله قسمت پروازهای International و Domestic فرودگاه JFK اطلاعی دارید؟ به نظرتون 4 ساعت برای انجام همه کارهای مهاجرت و آماده شدن برای پرواز بعدی کافیه؟
ممنون به خاطر جوابتون
فرم هواپیما رو من تو هاردم دارم ولی نمیدونم چطوری بذارمش اینجا.یه ایمیل برام بزنید تا براتون بفرستم.
ما با اینکه آخر صف بودیم و کمی هم بیشتر معطل شدیم کارامون دوساعته کلا تموم شد و بعد از دو ساعت بیرون فرودگاه بودیم.فکر کنم اون چهار ساعت زیاد هم باشه.
در فرودگاه یک ترن هوایی هستش که مجانیه و کارش فقط دور زدن دور فرودگاه و ترمینالها هستش خیلی راحت میتونین باهاش در عرض پنج دقیقه به محل مورد نظرتون برسین.فقط باید دقیقا بدونین که تو کدوم ترمینال هستین و به کدوم ترمینال میخواین برین.اینو روی بلیطهاتون نوشته.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
(2012-08-08 ساعت 09:22)Shezem نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 22:23)hoda2012 نوشته:  سلام
ما هم امروز بلیط واسه دالاس گرفتیم
لوفت هانزا
.........
تهران - فرانکفورت - دالاس
خوب گرفتیم؟
خب سفر به سلامت،
اما حالا یکی بگه که، نه، خوب نگرفتی، یا گرونه، چیکار می‌کنی؟ می‌بری عوض می‌کنی؟ Big Grin
گرفتی تموم شد رفت دیگه!
خب راست میگی شزم جان دیگه تموم شد رفت ، ولی این سوال من باعث میشه اگه کسی اطلاعاتی داره بیان کنه تا بقیه ازش استفاده کنن و اگه سر من کلاه رفته سر اونا کلاه نره
البته اینو اضافه کنم که ما معیارمون واسه انتخاب این مسیر اینا بود:
1- ساعت پرواز کوتاهتر
2- 1 استاپ
3- زمان کانکشن بین دو پرواز در حد 3 ساعت
4- ورود مستقیم به شهری که میخواییم بریم
مرسی
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: sal ، Akta ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Shezem ، honey62 ، houmanes ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-08 ساعت 21:46)hoda2012 نوشته:  
(2012-08-08 ساعت 09:22)Shezem نوشته:  
(2012-08-07 ساعت 22:23)hoda2012 نوشته:  سلام
ما هم امروز بلیط واسه دالاس گرفتیم
لوفت هانزا
.........
تهران - فرانکفورت - دالاس
خوب گرفتیم؟
خب سفر به سلامت،
اما حالا یکی بگه که، نه، خوب نگرفتی، یا گرونه، چیکار می‌کنی؟ می‌بری عوض می‌کنی؟ Big Grin
گرفتی تموم شد رفت دیگه!
خب راست میگی شزم جان دیگه تموم شد رفت ، ولی این سوال من باعث میشه اگه کسی اطلاعاتی داره بیان کنه تا بقیه ازش استفاده کنن و اگه سر من کلاه رفته سر اونا کلاه نره
البته اینو اضافه کنم که ما معیارمون واسه انتخاب این مسیر اینا بود:
1- ساعت پرواز کوتاهتر
2- 1 استاپ
3- زمان کانکشن بین دو پرواز در حد 3 ساعت
4- ورود مستقیم به شهری که میخواییم بریم
مرسی

خوبه،من هم دنبال همین خصوصیات بودم و برای شهری که می خواستم لوفتانزا رو انتخاب کردم،با همین حدود قیمت.دوستانی که مثل من بچه کوچیک دارن مدت سفر خیلی مهمه،بریتیش هم پرواز داشت اما چون برای سوخت گیری یکبار می شینه وسط راه، بدرد نمی خوره،اما لوفتازا مستقیم میره فرانکفورت.
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: ghorbat ، honey62 ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان