موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز مهاجرم
اگه دارین بار وبندیل رو می بندین که مهاجرت کنین و در شرف فروختن اساس منزل هستین، بعضی از وسائل مثل ظروف وردستی یا قابلمه و ماهیتابه - قاشق و چنگال ممکنه که بفروش نره یا اگه هم فروش بره پول خاصی بابتش نمی دن ولی در عوض می تونین این وسائل رو برای زلزله زده ها بفرستین
این یک پیشنهاده فقط
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا میشه برنده اصلی بعد از دریافت ویزا فرزندش رو ببره بذاره توی آمریکا پیش اقوامش و سریع مثلا ظرف ده روز برگرده ایران؟ محدودیت خروج از آمریکا براش ایجاد نمیشه؟ ممنون از راهنمایی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 00:41)hossein1234 نوشته: (2012-08-14 ساعت 02:05)kamran123 نوشته: سلام
آیا امضای فرمهای داخل فرودگاه باید با امضای فرمهای سفارت یکی باشه یا میشه یک امضای دیگه زد.
مرسی
امضا شما می بایست با امضا روی پاسپورت شما یکی باشه
موفق باشین
سلام دوست من امضای پاسپورت من کاملاً با فرمهای سفارت فرق داشت ...! و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !!! ولی تا جایی که اطلاع دارم امضای فرم های ارسالی به KCC و امضایی که در روز مصاحبه جلوی آفیسر میزنیم و امضای بدو ورود در فرودگاه باید یکی باشه ...!!! البته در زمان ورود در فرودگاه خودشون از شما در داخل یه کادر مشخصی امضاء میگیرن که همون بر روی گرین کارت شما میخوره و کلاً دو تا مدرک هست که روش امضا داره یکی گرین کارت و دیگری گواهی نامه رانندگی . فقط حواستون باشه که برای گواهی نامه رانندگی امضای شما توسط کامپیوتر ثبت میشه و اگر امضایی که زدین مثل امضای خودتون نبود ، میتونین در همون جا پاک کنین و دوباره امضا بزنین ... !!!! من برای گواهی نامه امضا زدم ولی زیاد جالب نشد و با خودم گفتم ایرادی نداره ... ولی بعد که گواهی نامه ام صادر شد ، دیدم امضام انگار مورچه را کردی تو جوهر بعد گذاشتی روی کاغذ تا راه بره
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی در هر دو طرف آب و با عرض تسلیت و همدردی به آذرآبادگان عزیز.
.
گفتم یک گزارشی از فعالیتهای چند روز اخیر که عمدتا هم بی حاصل بوده، عرض کنم.
1- به دو دفتر سوشال مراجعه کردم. هر دو از اقدام برای سوشال کارد خودداری کردند و شروع به عذر و بهانه که گفتند کمتر از 1 ماه اقدامی نکنید و کد ما به عنوان اقدام کننده معلومه و می فهمند و اذیت مون می کنند و ... که دیگه قیدش را زدیم.
2- سیستم حمل ونقل عمومی افتضاح و اعصاب خورد کنه. باز توی سن هوزه یک ترامواهایی هست که بد نیست. والا اتوبوس دیوانه کننده است. هزینه اش هم 2$ برای هر نفر( 5تا12 سال 1.75$) زور داره.
3- بر همین اساس رفتم و با گواهینامه بین المللی یک یاریس از HERTZ کرایه کردم به پول خون باباش. البته نرخ هفتگی اش خوبه. تقریبا 250$. ولی امان از بیمه و کاورج و تکس و... که جمعا شد 477$. فقط برای شروع وتست این کار را کردم. که خوب از صبح تا حالا هم با بچه ها خیلی جاها باهاش رفتیم. البته رانندگی توی بزرگراها عجیب خرکیه (ببخشید لفظ دیگه ای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
.
.
.
یک خواهش از دوستان توی سان فرانسیسکو، لس آنجلس و یا نیویورک: جای مناسب برای 1 تا 2 هفته اقامت سراغ دارید، معرفی کنید. اعم از هتلی که تجربه کردید و خوب بوده، سوئیت، خونه، کوندو و یا حتی اگه دارید خونه خودتون را ترک می کنید و جایی می روید .... برای یک خانواده 3 نفره .
حق نگهدارتون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-15 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-15 ساعت 10:55 توسط علیرضا م.)
یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته: یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم
قانون هر چمدون نباید بیش از 23 کیلو باشه استفاده میشه دوست عزیز
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال