کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-14 ساعت 01:43)ehsan1095 نوشته:  سلام بچه ها ما سه روز قبل وارد ا م ر ي ك ا شديم امروز متوجه شديم رقم آخر zip code را توي همه آدرس هايمان از جمله برگه اطلاعات تماس وگمرك ورودي اشتباه نوشتيم .
باDHs به تلفن ٨٠٠٣٧٥٥٢٨٣تماس گرفتيم گفتند بايد٣٠ روز صبر كنيد .حالا چكار كنم(بازم مدرسه ام دير شد)
فوري فوري
ببین می تونی از طریق سایت های زیر آدرس دریافت گرین کارت رو عوض کنی؟

وضعیت کیس:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
برای این کار نیاز به receipt number دارید که ظاهرا 13 کاراکتری هست.

تغییر آدرس:
https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=coa
برای این کار نیاز به A number دارید که ظاهرا 9 کاراکتری هست.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، shkhmo ، mehdiii ، honey62 ، SH1A2R3 ، Orchin ، behrooz ramezani ، کیانا ، shadin_n ، ghorbat ، etefag ، houmanes ، ehsan1095 ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-08-14 ساعت 09:28)smebi2011 نوشته:  دوستان عزیز با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما من تصمیم دارم برای اوایل سپتامبر عازم لوس آنجلس شوم حداقل قیمت بلیط 000/000/28ریال اعلام میشه از شما تقاضا دارم در صورت امکان پیشنهاد فرمائید برای این تاریخ با چه ایرلاینی می توانم ارزانترین قیمت را بگیرم

دوست عزیز الان برایت توسایت ترکیش برای ۷سپتامبرچک کردم یک طرفه حدود۱۰۷۴دلاربود به این لینک مراجعه کن
http://www.turkishairlines.com/en-ir/
اگردوطرفه بتونی بگیری بنفع شماست حتی اگر۵۰یوروتعویض تاریخ هم راحساب کنی
موفق وپیروزباشی
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، Shezem ، ghorbat ، etefag ، houmanes ، mojtaba_k ، smebi2011 ، کامیلا ، shkhmo ، Solitude
دوستای عزیز مهاجرم
اگه دارین بار وبندیل رو می بندین که مهاجرت کنین و در شرف فروختن اساس منزل هستین، بعضی از وسائل مثل ظروف وردستی یا قابلمه و ماهیتابه - قاشق و چنگال ممکنه که بفروش نره یا اگه هم فروش بره پول خاصی بابتش نمی دن ولی در عوض می تونین این وسائل رو برای زلزله زده ها بفرستین
این یک پیشنهاده فقط
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
آیا میشه برنده اصلی بعد از دریافت ویزا فرزندش رو ببره بذاره توی آمریکا پیش اقوامش و سریع مثلا ظرف ده روز برگرده ایران؟ محدودیت خروج از آمریکا براش ایجاد نمیشه؟ ممنون از راهنمایی
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، maka2 ، ali234 ، shadin_n ، ghorbat ، etefag ، houmanes ، mojtaba_k ، shkhmo
(2012-08-14 ساعت 20:03)ezatolah نوشته:  آیا میشه برنده اصلی بعد از دریافت ویزا فرزندش رو ببره بذاره توی آمریکا پیش اقوامش و سریع مثلا ظرف ده روز برگرده ایران؟ محدودیت خروج از آمریکا براش ایجاد نمیشه؟ ممنون از راهنمایی
بله میتونه.ولی نباید بیشتر از یکسال بیرون از آمریکا بمونه.بین شش ماه و یکسال هم یک دلیل قانع کننده داشته باشه که موقع برگشتن به آمریکا اگه بهش گیر دادن ارائه کنه و زیر شش ماه هم خیالش راحت باشه که مشکلی پیش نمیاد.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، ezatolah ، schaghayegh ، etefag ، SH1A2R3 ، houmanes ، ali234 ، shadin_n ، mojtaba_k ، mehdiii ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-14 ساعت 02:05)kamran123 نوشته:  سلام
آیا امضای فرمهای داخل فرودگاه باید با امضای فرمهای سفارت یکی باشه یا میشه یک امضای دیگه زد.
مرسی

امضا شما می بایست با امضا روی پاسپورت شما یکی باشه
موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: etefag ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 00:41)hossein1234 نوشته:  
(2012-08-14 ساعت 02:05)kamran123 نوشته:  سلام
آیا امضای فرمهای داخل فرودگاه باید با امضای فرمهای سفارت یکی باشه یا میشه یک امضای دیگه زد.
مرسی

امضا شما می بایست با امضا روی پاسپورت شما یکی باشه
موفق باشین
سلام دوست من Wink امضای پاسپورت من کاملاً با فرمهای سفارت فرق داشت ...! و هیچ مشکلی هم پیش نیومد !!! ولی تا جایی که اطلاع دارم امضای فرم های ارسالی به KCC و امضایی که در روز مصاحبه جلوی آفیسر میزنیم و امضای بدو ورود در فرودگاه باید یکی باشه ...!!! البته در زمان ورود در فرودگاه خودشون از شما در داخل یه کادر مشخصی امضاء میگیرن که همون بر روی گرین کارت شما میخوره و کلاً دو تا مدرک هست که روش امضا داره یکی گرین کارت و دیگری گواهی نامه رانندگی . فقط حواستون باشه که برای گواهی نامه رانندگی امضای شما توسط کامپیوتر ثبت میشه و اگر امضایی که زدین مثل امضای خودتون نبود ، میتونین در همون جا پاک کنین و دوباره امضا بزنین ... !!!! من برای گواهی نامه امضا زدم ولی زیاد جالب نشد و با خودم گفتم ایرادی نداره ... ولی بعد که گواهی نامه ام صادر شد ، دیدم امضام انگار مورچه را کردی تو جوهر بعد گذاشتی روی کاغذ تا راه بره TongueTongue
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin یه چند تا تجربه جدید کسب کردم که گفتم با دوستان به اشتراک بذارم ( البته هر چند که تجربه ای که برای من جدیده ، خیلی دوستان میدونم و تجربه دارن ) .
برای گرفتن گواهینامه بهتره که گواهی نامه خودتونو در ایران بین المللی کنین و اگه امکانش باشه گواهی نامه خودتونو بدین دارالترجمه براتون یه ترجمه رسمی هم بکنه ( فکر نکنین خواسم نیست دارم چرت میگم Big Grin اینجا سوای از گواهی نامه بین المللی ازم ترجمه رسمی هم خواستن پس بهتره که داشته باشین و روزه شک دار نگیرین Big Grin ) با داشت گواهی نامه بین المللی دیگه نیاز نیست که یکسری دوره را بگذرونید و میتونین برای امتحانم اقدام کنین وگرنه باید یکسری کلاس برید ( بصورت حضوری و یا آنلاین در اینترنت ) . در کنار مدارکی که باید ببرین ، حتماً باید 2 تا نامه داشته باشین که صحت آدرس شما را تایید کنه . امتحان شامل 2 تا امتحان هست یکی قوانین جاده و دیگری علایم راهنمایی و رانندگی که هر کدوم 20 تا هست و شما مجاز هستید تا 5 تا غلط برای هر کدوم داشته باشین و لازم به ذکر هست که امتحان محدودیت زمانی نداره و هر چقدر که دوست داشتین میتونین فکر کنین !!!! برای بار اول در 2 تا امتحان میتونین رایگان شرکت کنین و اگر قبول نشدید ، برای دفعات بعدی به ازاء هر امتحان باید 10 دلار بپردازین .
و بعد از قبولی در مرحله اول میتونین وقت بگیرین برای امتحان رانندگی ( یا همون شهر خودمون ) کلاً قیمتش 48 دلار هست . کلاً اطلاعات بالا را بر اساس ایالت فلوریدا خدمت دوستان عرض کردم .
و اما ماشین !!!! خلاصه ما هم دل و زدیم به دریا رفتیم یه ماشین خریدیم !!!Tongue حالا قیمت و مدلشو بهتون نمیگم که یه موقع دلتون نخواد Big Grin ...!!! ولی برای ماشین خریدن خیلی راحت میتونین سابقه ماشین را خودتون چک کنین ... تمام ماشین ها یه شماره شناسایی دارن که بهش میگن وین نامبر( VIN No ) در سایتی بنام کارفکس carfax.com میتونین برای یکبار 35 دلار بدین و با استفاده از وین نامبر تمام سابقه ماشین را چک کنین ...!!! که مثلاً چند تا مالک داشته ، آیا سابقه تصادف داره یا نه !؟ آیا شاسسی ماشین جم شده یا نه !؟؟ و ... و فقط کافیه که ماشین را به یه مکانیک نشون بدین که از لجاظ فنی هم چک بشه و تما !!!!Wink این برای زمانی بود که شما قصد خرید ماشینی را از مصرف کننده دارید ... اگر از شرکت های اصلی بخوایین ماشین بخرین که خب معمولاً اگر بخوایین ماشین را براتون گارانتی میکنن !!! و از لحاظ مدارک هم که کلاً سند ماشین یه برگه آب رنگ هست و فقط کافیه که مالک پشتشو امضا کنه و تحویل شما بده ..! ولی خب باید خواستون جمع باشه که حتماً شخص فروشنده مالک ماشین باشه و کلاً سعی کنین که برای پرداخت پول رسید موجهی داشته باشین .
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست !!!Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرایی در هر دو طرف آب و با عرض تسلیت و همدردی به آذرآبادگان عزیز.
.
گفتم یک گزارشی از فعالیتهای چند روز اخیر که عمدتا هم بی حاصل بوده، عرض کنم.
1- به دو دفتر سوشال مراجعه کردم. هر دو از اقدام برای سوشال کارد خودداری کردند و شروع به عذر و بهانه که گفتند کمتر از 1 ماه اقدامی نکنید و کد ما به عنوان اقدام کننده معلومه و می فهمند و اذیت مون می کنند و ... که دیگه قیدش را زدیم.
2- سیستم حمل ونقل عمومی افتضاح و اعصاب خورد کنه. باز توی سن هوزه یک ترامواهایی هست که بد نیست. والا اتوبوس دیوانه کننده است. هزینه اش هم 2$ برای هر نفر( 5تا12 سال 1.75$) زور داره.
3- بر همین اساس رفتم و با گواهینامه بین المللی یک یاریس از HERTZ کرایه کردم به پول خون باباش. البته نرخ هفتگی اش خوبه. تقریبا 250$. ولی امان از بیمه و کاورج و تکس و... که جمعا شد 477$. فقط برای شروع وتست این کار را کردم. که خوب از صبح تا حالا هم با بچه ها خیلی جاها باهاش رفتیم. البته رانندگی توی بزرگراها عجیب خرکیه (ببخشید لفظ دیگه ای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
.
.
.
یک خواهش از دوستان توی سان فرانسیسکو، لس آنجلس و یا نیویورک: جای مناسب برای 1 تا 2 هفته اقامت سراغ دارید، معرفی کنید. اعم از هتلی که تجربه کردید و خوب بوده، سوئیت، خونه، کوندو و یا حتی اگه دارید خونه خودتون را ترک می کنید و جایی می روید .... برای یک خانواده 3 نفره .
حق نگهدارتون
2012, Bay Area, CA
سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin یه چند تا تجربه جدید کسب کردم که گفتم با دوستان به اشتراک بذارم ( البته هر چند که تجربه ای که برای من جدیده ، خیلی دوستان میدونم و تجربه دارن ) .
برای گرفتن گواهینامه بهتره که گواهی نامه خودتونو در ایران بین المللی کنین و اگه امکانش باشه گواهی نامه خودتونو بدین دارالترجمه براتون یه ترجمه رسمی هم بکنه ( فکر نکنین خواسم نیست دارم چرت میگم Big Grin اینجا سوای از گواهی نامه بین المللی ازم ترجمه رسمی هم خواستن پس بهتره که داشته باشین و روزه شک دار نگیرین Big Grin ) با داشت گواهی نامه بین المللی دیگه نیاز نیست که یکسری دوره را بگذرونید و میتونین برای امتحانم اقدام کنین وگرنه باید یکسری کلاس برید ( بصورت حضوری و یا آنلاین در اینترنت ) . در کنار مدارکی که باید ببرین ، حتماً باید 2 تا نامه داشته باشین که صحت آدرس شما را تایید کنه . امتحان شامل 2 تا امتحان هست یکی قوانین جاده و دیگری علایم راهنمایی و رانندگی که هر کدوم 20 تا هست و شما مجاز هستید تا 5 تا غلط برای هر کدوم داشته باشین و لازم به ذکر هست که امتحان محدودیت زمانی نداره و هر چقدر که دوست داشتین میتونین فکر کنین !!!! برای بار اول در 2 تا امتحان میتونین رایگان شرکت کنین و اگر قبول نشدید ، برای دفعات بعدی به ازاء هر امتحان باید 10 دلار بپردازین .
و بعد از قبولی در مرحله اول میتونین وقت بگیرین برای امتحان رانندگی ( یا همون شهر خودمون ) کلاً قیمتش 48 دلار هست . کلاً اطلاعات بالا را بر اساس ایالت فلوریدا خدمت دوستان عرض کردم .
و اما ماشین !!!! خلاصه ما هم دل و زدیم به دریا رفتیم یه ماشین خریدیم !!!Tongue حالا قیمت و مدلشو بهتون نمیگم که یه موقع دلتون نخواد Big Grin ...!!! ولی برای ماشین خریدن خیلی راحت میتونین سابقه ماشین را خودتون چک کنین ... تمام ماشین ها یه شماره شناسایی دارن که بهش میگن وین نامبر( VIN No ) در سایتی بنام کارفکس carfax.com میتونین برای یکبار 35 دلار بدین و با استفاده از وین نامبر تمام سابقه ماشین را چک کنین ...!!! که مثلاً چند تا مالک داشته ، آیا سابقه تصادف داره یا نه !؟ آیا شاسسی ماشین جم شده یا نه !؟؟ و ... و فقط کافیه که ماشین را به یه مکانیک نشون بدین که از لجاظ فنی هم چک بشه و تما !!!!Wink این برای زمانی بود که شما قصد خرید ماشینی را از مصرف کننده دارید ... اگر از شرکت های اصلی بخوایین ماشین بخرین که خب معمولاً اگر بخوایین ماشین را براتون گارانتی میکنن !!! و از لحاظ مدارک هم که کلاً سند ماشین یه برگه آب رنگ هست و فقط کافیه که مالک پشتشو امضا کنه و تحویل شما بده ..! ولی خب باید خواستون جمع باشه که حتماً شخص فروشنده مالک ماشین باشه و کلاً سعی کنین که برای پرداخت پول رسید موجهی داشته باشین .
[/quote]
سلام غربت عزیز برات خوشحالم مثل همیشه از تجاربت استفاده میکنیم ممنون که هنوز به فکر ما هستی ،ولی یواشکی به من بگو ماشینو چند خریدیWink میخوام یه قیمت دستم بیاد البته من خیلی دنبال جمع آوری اطلاعات در مورد کالج وبرای دخترم ودبیرستان برای پسرم هستم اگر شما ویا دوست دیگری اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم به اشتراک بگذاره
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: Shezem ، ali234 ، schaghayegh ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ghorbat ، Orchin ، houmanes ، vroom ، shkhmo ، honey62 ، Solitude
یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم که با پرواز امارات میریم وهرنفر2چمدان 23 کیلویی میتونه با خودش ببره بعبارتی جمعا184 کیلو،حالا سوالم اینه که حتما باید تعداد 8 بسته و وزن 23 کیلو رو باید رعایت کنیم یا اینکه میشه این 184 کیلو رو طور دیگه ای هم ببریم مثلا 10 بسته 18.4 کیلویی یا مثلا(6 بسته 30.6 کیلویی)،منظورم اینه که فقط وزن کل براشون مهمه یا تعداد بسته ها و وزن تک تک شون براشون مهمـه؟نمیدونم تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟Big Grin
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: frz61 ، Shezem ، کیانا ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mojtaba_k ، ghorbat ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 10:31)علیرضا م نوشته:  یک سوال دارم از بچه هایی که رسیدن ومراحل فرودگاهی رو پشت سرگذاشتن
ما 4 نفرهستیم

قانون هر چمدون نباید بیش از 23 کیلو باشه استفاده میشه دوست عزیز
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Shezem ، etefag ، کیانا ، schaghayegh ، shadin_n ، mojtaba_k ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-08-12 ساعت 18:13)frozen mind نوشته:  
(2012-08-12 ساعت 13:42)h4di نوشته:  .... اگر بخواهیم پول بزرگی در حد 40 تا 50 هزار دلار رو به آمریکا منتقل کنیم به چه صورت باید اقدام کرد؟ مسلما فرودگاه انتخاب خوبی نیست. اما در مورد حواله و روش هایی از این دست من اطلاعاتی ندارم. لطفا اگر راه و چاه میدانید من رو هم در جریان بگذارین.

من دیروز حدود ۴۰۰۰۰ تا با خودم آوردم هیچ مشکلی‌ نبود.

Welcome to United States
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: کیانا ، mgolchin13 ، Shezem ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
(2012-08-15 ساعت 04:04)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin یه چند تا تجربه جدید کسب کردم که گفتم با دوستان به اشتراک بذارم ( البته هر چند که تجربه ای که برای من جدیده ، خیلی دوستان میدونم و تجربه دارن ) .
در کدام شهر هستید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: sal ، کیانا ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، lotery2013
[quote='hoseyn' pid='203010' dateline='1345001371
3- بر همین اساس رفتم و با گواهینامه بین المللی یک یاریس از HERTZ کرایه کردم به پول خون باباش. البته نرخ هفتگی اش خوبه. تقریبا 250$. ولی امان از بیمه و کاورج و تکس و... که جمعا شد 477$. فقط برای شروع وتست این کار را کردم. که خوب از صبح تا حالا هم با بچه ها خیلی جاها باهاش رفتیم. البته رانندگی توی بزرگراها عجیب خرکیه (ببخشید لفظ دیگه ای که معنا را برسونه پیدا نکردم!).
.
.
.

حق نگهدارتون
[/quote]
دوستان عزیز حتما حتما ماشین را به صورت اونلاین رنت کنید که خیلی‌ خیلی‌ ارزانتر از این میشود که بروید در محل.
اگر منظورتون از خرکی Cool!این است که در فری وای خیلی‌ با سرعت رانندگی‌ میکنند و اگر شما یواش بروید احتمالا پودر خواهید شد موافقم ولی‌ حد اقل من ندیدم که ماشین‌ها جلوی هم ببیچند یا بدون رهنام زدن اقدام به عوض کردن لاین بکنند(البته اکثریت).
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: کیانا ، schaghayegh ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، hoseyn ، mojtaba_k ، majid89 ، ghorbat ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، honey62 ، kopol ، behrooz ramezani ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان