کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

قبل اینکه گرین کارت عزیز بیاد، رفتم واسه اینکه یه آی‌ دی چیزی بگیرم که گفتن بدون گرین کارت نمی‌شه. ما هم گفتیم چه بهتر اصلا گرین کارت بیاد آی‌ دی می‌خوام چی‌ کار. خلاصه بی‌خیال شدم.

اما گرین کارت که اومد عزم سفر کردیم به سمت آبشار معروف نیاگارا. از اینجا یعنی‌ اوهایو تا شهر بوفالو تقریبا ۳ تا ۴ ساعت راه هست. جای همگی‌ خالی‌ بسیار خوش گذشت و عالی‌ بود. حتما برید. سمت آمریکا رو که گشتیم دیدیم نه کانادا از اون ور داره چشمک می‌زنه دیگه حیف بود این همه راه رفتیم کانادا نریم. خلاصه خاله و شوهر خاله‌ام که یه کارتی داشتن به اسم passport card که گویا بعد از سیتیزن شدن هر کس بخواد میتونه براش اقدام کنه و به درد کانادا و مکزیکو و اینجور جاها می‌خوره و مثل پاسپورت عمل می‌کنه. خلاصه با پای پیاده راهی دیار کانادا شدیم. یه ٔپل مرزی داره به اسم rainbow bridge که خیلی‌ طولانی نیست. موقع خروج کسی‌ کاری نداره اما موقع ورود به کانادا چک می‌کنن. خلاصه رفتیم و رسیدیم به کشور همسایه. اول خانواده کارت‌هاشون رو نشون دادن و بعد هم من دادم. در پوست خود نمیگنجیدم. با اقتدار کارتمو دادم و از مرز رّد شدیم. سمت کانادا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست. مال آمریکا انگار که دهاته اما کانادا بزنم به تخته مثل بهشت بود. خلاصه یه چرخی زادیم و برگشتیم. موقع خروج هم یک فروشگاه بدون تکس هست که فقط برای صادرت محصول و فقط میتونید موقع خروج از کانادا خرید کنید.

برای re-entry permit هم اقدام کردم و بعد از ۱ هفته نام اومد که منتظر قرار برای انگشت نگاری باشید. حالا انجام شد می‌آم جزئیات رو مینویسم.

موفق باشید همگی‌
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-08-20 ساعت 21:18)frozen mind نوشته:  
(2012-08-20 ساعت 17:56)mansour*** نوشته:  گلم از توی همون شهرمترجم هستش ترجمه را انجام بده درغیراینصورت صلاح نیست در ایران ترجمه کنی به این علت که دفاترترجمه اصل مدراک رامیخواهندوتازه باید کلی هزینه رفت وبرگشت پست را متقبل بشوی.
«مطمئن نیستم» اما تا جایی که می دونم دارالترجمه ها برای گرفتن تایید دادگستری و امورخارجه به اصل مدرک نیاز دارن ولی برای ترجمه صرف بدون تایید دادگستری و امورخارجه کپی هم قابل قبوله.

سلام دوستان
فروزن عزیز رو حرف شما حرف زدن درست نیست، جسارت منو ببخشید
مترجم رسمی بدون دیدن اصل مدرک، نسخه ترجمه شده روی سربرگ رو مهر و امضاء نمیکنه (برای ترجمه مدارک بهش برخوردم)
تشکر کنندگان: shkhmo ، sayeh_m ، houmanes ، SH1A2R3 ، shadin_n ، Orchin ، ghorbat ، emrah66 ، cmbt
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

قبل اینکه گرین کارت عزیز بیاد، رفتم واسه اینکه یه آی‌ دی چیزی بگیرم که گفتن بدون گرین کارت نمی‌شه. ما هم گفتیم چه بهتر اصلا گرین کارت بیاد آی‌ دی می‌خوام چی‌ کار. خلاصه بی‌خیال شدم.

اما گرین کارت که اومد عزم سفر کردیم به سمت آبشار معروف نیاگارا. از اینجا یعنی‌ اوهایو تا شهر بوفالو تقریبا ۳ تا ۴ ساعت راه هست. جای همگی‌ خالی‌ بسیار خوش گذشت و عالی‌ بود. حتما برید. سمت آمریکا رو که گشتیم دیدیم نه کانادا از اون ور داره چشمک می‌زنه دیگه حیف بود این همه راه رفتیم کانادا نریم. خلاصه خاله و شوهر خاله‌ام که یه کارتی داشتن به اسم passport card که گویا بعد از سیتیزن شدن هر کس بخواد میتونه براش اقدام کنه و به درد کانادا و مکزیکو و اینجور جاها می‌خوره و مثل پاسپورت عمل می‌کنه. خلاصه با پای پیاده راهی دیار کانادا شدیم. یه ٔپل مرزی داره به اسم rainbow bridge که خیلی‌ طولانی نیست. موقع خروج کسی‌ کاری نداره اما موقع ورود به کانادا چک می‌کنن. خلاصه رفتیم و رسیدیم به کشور همسایه. اول خانواده کارت‌هاشون رو نشون دادن و بعد هم من دادم. در پوست خود نمیگنجیدم. با اقتدار کارتمو دادم و از مرز رّد شدیم. سمت کانادا با آمریکا اصلا قابل مقایسه نیست. مال آمریکا انگار که دهاته اما کانادا بزنم به تخته مثل بهشت بود. خلاصه یه چرخی زادیم و برگشتیم. موقع خروج هم یک فروشگاه بدون تکس هست که فقط برای صادرت محصول و فقط میتونید موقع خروج از کانادا خرید کنید.

برای re-entry permit هم اقدام کردم و بعد از ۱ هفته نام اومد که منتظر قرار برای انگشت نگاری باشید. حالا انجام شد می‌آم جزئیات رو مینویسم.

موفق باشید همگی‌
سلام به شما دوست عزیز آمریکایی
یه سوال دارم. شما بعد از ورودتون به آمریکا، حضوری به اداره سوشیال مراجعه کردین که اینقدر زود کارتتون اومد و مرتب از طریق ایمیل در جریان کارتون قرار میگرفتین؟ یا اقدامی نکردین و فقط منتظر شدین؟
ما الان 6روزه که وارد آمریکا شدیم و مراجعه به اداره سوشیال نکردیم. اگه لازمه ما هم بریم.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: honey62 ، ali234 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، gol1 ، Orchin ، ghorbat ، houmanes
(2012-08-20 ساعت 09:48)emrah66 نوشته:  سلام دوستان دیروز رفتم امتحان آیین نامه رو دادم و قبول شدم.گواهینامه بین المللی رو نشون دادم ولی قبول نمیکردن.گواهینامه ایران رو نشون دادم که گفت باید ترجمشو بیاری وگرنه لرنر بهت میدیم به مدت 60روز.حالا میخواهم گواهینامه رو ترجمه کنم که این کارو ایران نکردم و توصیه میکنم به دوستان که گواهینامه هاشونو ایران ترجمه کنن.جایی آدرسی سراغ دارید که من ترجمش کنم ؟؟؟میشه گواهینامه رو اسکن کرد فرستاد ایران ترجمه کنن با ایمیل بفرستن؟؟؟ توصیه دوستان چیه؟؟؟ گیری داد این خانم منیجر شانس ما!!! من ALEXANDRIA VIRGINIA هستم

این سایت شاید بدرد بخوره:
http://www.worldtranslators.net
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، Orchin ، ghorbat ، emrah66 ، Solitude
سلام ببخشيد من سوال دارم ايا بردن بيش از 10000 دلار براي هر نفر مشكلي دارد؟ و بايد در فرم ذكر شود؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، houmanes ، shadin_n
(2012-08-20 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:  دوستان من درنیویورک بودم وازسایتhttp://www.cheapoair.com/ بلیط گرفتم برای لوس آنجلس اما بنا به دلایل شخصی منصرف شدم لذا از طریق تماس تلفنی با این سایت بلیط خریداری شده را کنسل وخواستار استرداد کل پرداختی شدم اما آن سایت اعلام کرد در صورت کنسلی50دلاردریافت میشه واتوماتیک از حساب من پول برداشت کردند که هیچ بلکه339دلار هزینه بلیط را هم مسترد نمی کنند!
با تماسهای مکرر تلفنی وایمیل اعلام کردند پول ظرف72تا48ساعته واریزمیشود اما تاکنون نزدیک یکماه شده واین سایت از پرداخت واسترداد آن خودداری می کند.
امروز هم ایمیل تهدیدبه شکایت برایشان ارسال کردم اما فعلاجوابی دریافت نکردم.احتمال زیاد فردا با بانک تماس بگیرم وموضوع را اطلاع بدم کلاهبرداری دیگه از این بهتر نمیشه.

منصور عزيز
از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدم و ميخواستم از شما سئوال كنم كه كپي بليطتون رو داريد منظور اون صفحه اي كه ساعت و مسير پرواز و كليه مشخصات بليط و پرداخت از شماره حساب مربوطه رو داره همراهتون است تا يه نگاهي به پايين صفحه اش بندازي؟
من خودم پارسال از همين سايت براي رفتن به امريكا بليط تهيه كردم و يادم هست كه پايين صفحه متذكر شده بود كه اين بليط نه استرداد ميشه نه تاريخ پروازش عوض ميشه يعني اگر به هر دليلي به پرواز نميرسيديم بليطمون سوخت ميشد.
انشالله كه بليط شما از اون نوع نبوده باشه ولي بهتره قبل از هر اقدامي و پرداخت هزينه و گذاشتن وقتي بليطتون را با دقت نگاه كنيد.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: MPU ، shkhmo ، mansour*** ، SH1A2R3 ، Orchin ، ghorbat ، houmanes ، shadin_n ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 11:06)h4di نوشته:  سلام،
من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

- آیا دفترهای خطوط هوایی بلیط های دو سری که برگشتش اپن باشد میدهند؟ آژانس ها که نمیدهند. برای این کار باید چه کنم؟
- از اونجایی که که چند هفته اول ورود بدون ssn نمیتونیم هیچ کاری بکنیم و مقدار زیادی هم پول به همراه داریم شما چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ آیا میشه یه جوری حساب موقت در بانک باز کرد؟
- این ssn آیا فقط یک شماره هست که باید حفظش کنیم یا یک کارتی هست مثل گرین کارت؟
h4di عزيز
در باره سئوال اولتون اطلاعي ندارم و در خصوص سئوال دوم و سومتون بايد بگم كه شما اولا ميتونيد بدون داشتن كارت سوشيال و دانستن شماره آن در بانكها حساب باز كنيد و پولتان را در آن حسابتان بريزيد و بانك به شما ميگويد كه بعد از گرفتن كارت سوشيال شماره سوشيالتان را به آنها اطلاع بدهيد.
- در خصوص سئوال سومتون هم بايد بگم هردوش يعني این ssn هم یک شماره هست که باید حفظش کنیم وهم یک کارتی هست مثل گرین کارت.
تشکر کنندگان: shkhmo ، mansour*** ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، Orchin ، ghorbat ، honey62 ، shadin_n ، h4di ، Solitude
(2012-08-21 ساعت 17:02)Rainy نوشته:  
(2012-08-20 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:  دوستان من درنیویورک بودم وازسایتhttp://www.cheapoair.com/ بلیط گرفتم برای لوس آنجلس اما بنا به دلایل شخصی منصرف شدم لذا از طریق تماس تلفنی با این سایت بلیط خریداری شده را کنسل وخواستار استرداد کل پرداختی شدم اما آن سایت اعلام کرد در صورت کنسلی50دلاردریافت میشه واتوماتیک از حساب من پول برداشت کردند که هیچ بلکه339دلار هزینه بلیط را هم مسترد نمی کنند!
با تماسهای مکرر تلفنی وایمیل اعلام کردند پول ظرف72تا48ساعته واریزمیشود اما تاکنون نزدیک یکماه شده واین سایت از پرداخت واسترداد آن خودداری می کند.
امروز هم ایمیل تهدیدبه شکایت برایشان ارسال کردم اما فعلاجوابی دریافت نکردم.احتمال زیاد فردا با بانک تماس بگیرم وموضوع را اطلاع بدم کلاهبرداری دیگه از این بهتر نمیشه.

منصور عزيز
از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدم و ميخواستم از شما سئوال كنم كه كپي بليطتون رو داريد منظور اون صفحه اي كه ساعت و مسير پرواز و كليه مشخصات بليط و پرداخت از شماره حساب مربوطه رو داره همراهتون است تا يه نگاهي به پايين صفحه اش بندازي؟
من خودم پارسال از همين سايت براي رفتن به امريكا بليط تهيه كردم و يادم هست كه پايين صفحه متذكر شده بود كه اين بليط نه استرداد ميشه نه تاريخ پروازش عوض ميشه يعني اگر به هر دليلي به پرواز نميرسيديم بليطمون سوخت ميشد.
انشالله كه بليط شما از اون نوع نبوده باشه ولي بهتره قبل از هر اقدامي و پرداخت هزينه و گذاشتن وقتي بليطتون را با دقت نگاه كنيد.

Cancellation:
A nonrefundable fee will be charged at the time the reservation is cancelled.

I, mansour, have read and agree to the Terms and Conditions and I understand that this fare is non-refundable. I agree to pay a total amount of USD 339.10 (Credit Card Number:****4444 ) for this purchase. I understand this is to serve as my legal signature.

این قسمت منظورشما است؟
این شرکت در حال حاضر تخلف کرده بدلایل ذیل:
1)50 دلار بابت کنسلی از حسابم برداشت کرده بشرط اینکه 339دلار را به حسابم واریزکند که تا این لحظه واریزنکرده است.
2)این شرکت طبق کدام بند ومقرراتی اقدام به اخذ جریمه تا50دلارکرده است؟
3)این شرکت ایمیلی برای من ارسال کرده که تا72ساعت دیگرپول واریزمیشود اما نزدیک یکماه است واریزنکرده است!
چندین ایمیل ارسالی بتده را پاسخ نداده درصورتی که درسایت شرکت مراجعه کنید شعارعوام فریبانه داده که ما24ساعته پاسخگوهستیم که تمام مواردکذب محض است.

درخاتمه امروزکتبا ازبانک شکایت کردم زیرا مبالغ غیرقانونی ازحساب من برداشت شده است.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: shkhmo ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، Orchin ، ghorbat ، schaghayegh ، nahid.t ، emrah66 ، houmanes ، honey62 ، ali72 ، shadin_n ، Solitude
دوستان عزیزامریکایی گل که یکی 2 هفته پیش آمدن آمریکا
باید خروجی رو پرداخت کنیم یا نه نیازی نیست؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: کیانا ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، Orchin ، ghorbat ، schaghayegh ، MAHDI2012 ، shadin_n
(2012-08-21 ساعت 18:20)mansour*** نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 17:02)Rainy نوشته:  

منصور عزيز

Cancellation:
A nonrefundable fee will be charged at the time the reservation is cancelled.

I, mansour, have read and agree to the Terms and Conditions and I understand that this fare is non-refundable. I agree to pay a total amount of USD 339.10 (Credit Card Number:****4444 ) for this purchase. I understand this is to serve as my legal signature.

این قسمت منظورشما است؟
این شرکت در حال حاضر تخلف کرده بدلایل ذیل:
1)50 دلار بابت کنسلی از حسابم برداشت کرده بشرط اینکه 339دلار را به حسابم واریزکند که تا این لحظه واریزنکرده است.
2)این شرکت طبق کدام بند ومقرراتی اقدام به اخذ جریمه تا50دلارکرده است؟
3)این شرکت ایمیلی برای من ارسال کرده که تا72ساعت دیگرپول واریزمیشود اما نزدیک یکماه است واریزنکرده است!
چندین ایمیل ارسالی بتده را پاسخ نداده درصورتی که درسایت شرکت مراجعه کنید شعارعوام فریبانه داده که ما24ساعته پاسخگوهستیم که تمام مواردکذب محض است.

درخاتمه امروزکتبا ازبانک شکایت کردم زیرا مبالغ غیرقانونی ازحساب من برداشت شده است.

متاسفانه اين چيزي كه الان تو قسمت كنسليشن نوشته به نظر من همينه كه من ميگفتم يعني پولي پس از كنسل كردن پروازتان عودت نميشه ولي اينكه 50 دلار از شما گرفته موضوع ديگه اي و كاملا كلاهبرداري!!!! آخه پول شمارو كه عودت نداده خودش يه تنبيه ديگه اين 50 دلار حق كنسل ديگه اضافه اس. البته دوست گلم نگران نشو فكر كنم مشكل با نامه شكايت شما حل بشه.

(2012-08-21 ساعت 18:41)shkhmo نوشته:  دوستان عزیزآمریکایی گل که یکی 2 هفته پیش آمدن آمریکا

نه عزيز دل اگر كرين كارت داريد نيازي به خروجي نيست اگر نشون بديد ازتون خروجي نميخوان.
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، Orchin ، ghorbat ، honey62 ، ali72 ، Solitude
(2012-08-21 ساعت 19:32)frozen mind نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 18:41)shkhmo نوشته:  دوستان عزیزآمریکایی گل که یکی 2 هفته پیش آمدن آمریکا

این بحث قبلا هم اینجا مطرح شده. بعضی ها گفتن که با وبزای مهاجرت عوارض خروجی پرداخت نکردن و خیلی ها گفتن که پرداخت کردن.

حدود 10 روز پیش موقع خروج از گیت فرودگاه امام، از مامور گیت پرسیدم ماها که ویزای مهاجرت داریم آیا باید عوارض خروج پرداخت کنیم؟ کمی فکر کرد ویزا رو زیر و رو کرد و گفت آره ولی مطمئن نیستم. برو از رئیسمون بپرس. رفتم دفتر پلیس که همون کنار گیت بود و سوالمو تکرار کردم. رئیس قاطعانه گفت که باید یک مدرک هویتی دال بر اقامت در کشور خارجی نشون بدیم، مدرکی مثل گرین کارت. گفت که ویزای مهاجرتی قبول نیست.

بنابراین، اگر شما گرین کارتتونو گرفتین لازم نیست عوارض خروجی پرداخت کنین.
بله . به ما هم دقیقا همینو گفتن. گفتن که ویزای مهاجرتی قابل قبول نیست و فقط از کسانی که گرین کارت دارن خروجی دریافت نمیشه.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
(2012-08-21 ساعت 09:16)montazer59 نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو. عرضم به حضورتون که تقریبا یک روز در میون واسم ایمیل می‌‌اومد و مراحل کار رو واسم شرح میداد که مدارک به دست ما رسید. امروز پستش کردیم فلان جا. فردا میره یه جا دیگه. خلاصه کلی‌ هوامو داشتن. آخرم که اومد در خونه ایمیل اومد که مدارک رو فرستادیم دیگه تا حالا باید رسیده باشه. اگه سوالی داشتین زنگ بزنید. (به قول اون سریاله غلام این علم و صنعت شونم). این از این.

موفق باشید همگی‌
یه سوال دارم. شما بعد از ورودتون به آمریکا، حضوری به اداره سوشیال مراجعه کردین که اینقدر زود کارتتون اومد و مرتب از طریق ایمیل در جریان کارتون قرار میگرفتین؟ یا اقدامی نکردین و فقط منتظر شدین؟
ما الان 6روزه که وارد آمریکا شدیم و مراجعه به اداره سوشیال نکردیم. اگه لازمه ما هم بریم.
دوست عزیز شما برای دریافت کارت social security بهتره که به نزدیک‌ترین اداره مراجعه کنید. اگر گفتن نه نمی‌شه و بازی درآوردن به یه ادارهٔ دیگه برید تا بالاخره براتون فایل درست کنن. معمولاً از زمان اقدام ۱ هفته طول می کشه. اما برای دریافت گرین کارت باید اول از همه منتظر نامهٔ خوش آمد باشید. بعد از اون می تونید به سایت USCIS.gov برید و گوشه سمت چپ، بالا شمارهٔ رسیدی که توی نامه هست رو وارد کنید تا ببینید پروسهٔ کار شما در چه مرحله‌ایی هست. اما همون گوشه یه گزینه داره که می تونید رجیستر کنید و از طریق موبایل یا ایمیل براتون نوتیفیکیشن میاد که الان مدارک کجاست و کی‌ به دستتون میرسه. همهٔ اینها آنلاین و به دست خودتون انجام می‌شه. شما فقط باید منتظر باشید. 

موفق باشید
(2012-08-21 ساعت 22:02)missi نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو،،،
دوست عزیز شما برای دریافت کارت social security بهتره که به نزدیک‌ترین اداره مراجعه کنید. اگر گفتن نه نمی‌شه و بازی درآوردن به یه ادارهٔ دیگه برید ...
من اندکی پس از آمدن به آمریکا ، به اداره سوشیال سکوریتی رفتم و می‌خواستم درخواست سوشیال نامبر بدهم، که کارمند مربوطه پس از وارد کردن اطلاعات من در کامپیوتر، گفت که برای شما در همان فرودگاه لس آنجلس که از آنجا وارد آمریکا شده‌اید ( حتی روز و ساعت ورود من را هم در کامپیوترش دید ! ) ، برای سوشیال نامبر اقدام شده است و اگر الآن هم درخواست بدهید، قاطی پاطی میشه Big Grin ، اگر تا ۱۰ روز پس ورود، برایتان سوشیال نامبر نیامد، آنگاه بیایید و درخواست کنید.
حالا شما montazer59 عزیز ، اگه خودت دلت می‌خواد که بری و جهت آگاهی خودتان، می‌توانی به آن اداره سوشیال سر بزنی، ببینی چی بهت می‌گویند. دیگه به خودتان بستگی داره.
missi جان، در برخی کشورها مانند همین آمریکا، اینجوری نیست که یارو بخواد بازی بازی در بیاره Big Grin اینجا حداقل اینه که، وظایف تعریف شده است و کارمنده هم بر یک اساس و اصولی کار می‌کنه. Wink
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، Orchin ، montazer59 ، houmanes ، shkhmo ، honey62 ، Rainy ، ali234 ، Hediyeh ، MPU ، SH1A2R3 ، Solitude
(2012-08-21 ساعت 02:24)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کالفرنیا نشین سلام
ما اینشالله 12 روز دیگه میپریم تو قلب بلاد کفرTongue
در مورد گواهینامه میخواستم بدونم در کالیفرنیا گواهینامه بین المللی کافیه یا بدم ترجمه؟اگه جواب بدین ممنون میشم چون موندم که بدم ترجمه یا نه؟
گواهینامه بین المللی در کالیفرنیا قابل قبول هست من الان یک ماهه دارم با گواهینامه بین المللی رانندگی‌ می‌کنم و از دو تا شرکت هم ماشین رنت کردم .اگر قابل قبول نبود که ماشین بهم اجاره‌ نمی‌دادند
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Shezem ، frozen mind ، emrah66 ، schaghayegh ، ghorbat ، Orchin ، houmanes ، shkhmo ، Hediyeh ، hoseyn ، majid89 ، Rainy ، کیانا ، MPU ، SH1A2R3 ، azadeh212
(2012-08-22 ساعت 01:39)Shezem نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 22:02)missi نوشته:  
(2012-08-21 ساعت 06:53)missi نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز آمریکایی. من گرین کارتم بالاخره بد از ۲۰ روز اومد. انقدر حال میده که نگو،،،
دوست عزیز شما برای دریافت کارت social security بهتره که به نزدیک‌ترین اداره مراجعه کنید. اگر گفتن نه نمی‌شه و بازی درآوردن به یه ادارهٔ دیگه برید ...
من اندکی پس از آمدن به آمریکا ، به اداره سوشیال سکوریتی رفتم و می‌خواستم درخواست سوشیال نامبر بدهم، که کارمند مربوطه پس از وارد کردن اطلاعات من در کامپیوتر، گفت که برای شما در همان فرودگاه لس آنجلس که از آنجا وارد آمریکا شده‌اید ( حتی روز و ساعت ورود من را هم در کامپیوترش دید ! ) ، برای سوشیال نامبر اقدام شده است و اگر الآن هم درخواست بدهید، قاطی پاطی میشه Big Grin ، اگر تا ۱۰ روز پس ورود، برایتان سوشیال نامبر نیامد، آنگاه بیایید و درخواست کنید.
حالا شما montazer59 عزیز ، اگه خودت دلت می‌خواد که بری و جهت آگاهی خودتان، می‌توانی به آن اداره سوشیال سر بزنی، ببینی چی بهت می‌گویند. دیگه به خودتان بستگی داره.
missi جان، در برخی کشورها مانند همین آمریکا، اینجوری نیست که یارو بخواد بازی بازی در بیاره Big Grin اینجا حداقل اینه که، وظایف تعریف شده است و کارمنده هم بر یک اساس و اصولی کار می‌کنه. Wink

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪا ﻭﻟﻲ اﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﻛﻪ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﺩﻡ. ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺑا ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﻣﻴﻦ ﺩﻓﺘﺮ ﺳﻮﺷﻴﺎﻝ ﺳﻜﻴﻮﺭﻳﺘﻲ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﺑﺎﺯ ﻛﻨﻢ. ﻳﻜﻲ ﮔﻔﺖ A number ﻧﺪاﺭﻱ ﻧﻤﻲ ﺷﻪ. ﻳﻜﻲ ﺩﻳﮕﻪ ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻲ 1 ﻣﺎﻩﺩﻳﮕﻪ ﺑﻴﺎﻱ. اﻣﺎ ﺁﺧﺮﻱ ﻓﻘﻄ ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺖ و ﺧﻭﺩﺵ ﻫﻤﻪ ي اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺭﻭ ﻭاﺭﺩ ﻛﺮﺩ. ﻣﻨﻢ اﻳﻨﻮ ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﻤﻮﻥ اﮔﺮ ﺑﻪ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻣﻮﺭﺩي ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻧﮕﺮاﻥ ﻧﺒﺎﺷﻪ و ﺟﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﺭﻭ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻪ.اﻭﻥ ﻛﺎﺭﻣﻨﺪا ﻫﻢ ﺁﺩﻣﻦ ﺭﻭﺑﺎﺕ ﻛﻪ ﻧﻴﺴﺘﻦ. ﻣﻤﻜﻨﻪ اﻃﻼﻋﺎﺗﺸﻮﻥ ﻧﺎﻗﺺ ﺑﺎﺷﻪ و ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻏﻠﻄ ﺑﻜﻨﻦ.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان