کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام،
من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

- آیا دفترهای خطوط هوایی بلیط های دو سری که برگشتش اپن باشد میدهند؟ آژانس ها که نمیدهند. برای این کار باید چه کنم؟
- از اونجایی که که چند هفته اول ورود بدون ssn نمیتونیم هیچ کاری بکنیم و مقدار زیادی هم پول به همراه داریم شما چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ آیا میشه یه جوری حساب موقت در بانک باز کرد؟
- این ssn آیا فقط یک شماره هست که باید حفظش کنیم یا یک کارتی هست مثل گرین کارت؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، schaghayegh ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 11:06)h4di نوشته:  سلام،
من چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

- آیا دفترهای خطوط هوایی بلیط های دو سری که برگشتش اپن باشد میدهند؟ آژانس ها که نمیدهند. برای این کار باید چه کنم؟
- از اونجایی که که چند هفته اول ورود بدون ssn نمیتونیم هیچ کاری بکنیم و مقدار زیادی هم پول به همراه داریم شما چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ آیا میشه یه جوری حساب موقت در بانک باز کرد؟
- این ssn آیا فقط یک شماره هست که باید حفظش کنیم یا یک کارتی هست مثل گرین کارت؟
- آژانسها هم بلیط اپن می دهند. فقط قانونش اینه که حداکثر 11 ماه از روز صدور مهلت داره.
- ما فردای ورود حساب باز کردیم.
- هم شماره هست و هم یک کارت نازک مقوایی. ما هم چشممون امروز به جمالش روشن شد.
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: h4di ، alis60 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، majid89 ، MPU ، alexander ، Solitude
نقل قول:- آژانسها هم بلیط اپن می دهند. فقط قانونش اینه که حداکثر 11 ماه از روز صدور مهلت داره.
- ما فردای ورود حساب باز کردیم.
- هم شماره هست و هم یک کارت نازک مقوایی. ما هم چشممون امروز به جمالش روشن شد.
موفق باشید

چه بانکی و چه نوع حسابی باز کردید؟ تا جایی که من این تاپیک رو مطالعه کردم احتیاج به ssn و دو آدرس در آمریکا هست.
من چند آزانس تماس گرفتم و گفتند که اپن نمیدهند و باید حتما تاریخی برای برگشت داده شود. باز هم با چند تا دیگه تماس میگیرم.

ممنون.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
کارت سوشیال ما پنج روز بعد از مراجعه به دفتر سوشیال رسید و گرین کارتمون هم 18 روز بعد از ورودمون رسید.البته هنوز چشممون به نورشون روشن نشده و پیش دوستمون هستن.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Serendipity ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ali234 ، Orchin ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، schaghayegh ، mooj ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
ارسال های انجمن باید به زبان فارسی باشد. لطفا پینگلیش ننویسید.
در صورت نیاز از سایت behnevis.com برای تبدیل به فارسی استفاده کنید.

تکرار ارسال به فینگلیش موجب محرومیت خواهد شد.

(2012-08-20 ساعت 12:42)chivalric نوشته:  
(2011-12-23 ساعت 20:11)Nazem نوشته:  بعد از دریافت ویزای مهاجرت، در اولین سفر به آمریکا مدارک مهاجرتی در فرودگاه تحویل و روند فعال سازی گرین کارت آغاز می شود. برای تبادل نظر در مورد تهیه بلیط، امور گمرکی و امور مربوط به دفتر مهاجرتی در فرودگاه ورودی از این تاپیک استفاده کنید.

ارسالهای غیر مرتبط با موضوع حذف خواهند شد.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2010 اینجا را کلیک کنید.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2011 اینجا را کلیک کنید.
salam
az doostanam ke visa ro dayaft kardand baraye safare aval be USA, orang county ro entekhaab kardand, jahate safar be north carolina ya michigan az che tarighi mitoone estefade konan?
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، Omidooo ، schaghayegh
با سلام به دوستان
دوستم برای سفر اول تا چند روز آینده به اورنج کانتی خواهد رفت و تصورش اینه که دو ماه بعد بر گرده .. !! ،بعد از دریافت سوشیال چه مدت لازمه اقامت داشته باشه تا از مزایای شهروندی یا مقیم بودن استفاده کنه ؟ ( برای مثال هزینه های تحصیل ؟ و چه زمانی اجازه کار خواهد داشت؟ )
چه زمانی و در چه شرایطی ستی زن خواهد بود؟
آیا در طی اقامت لازم هست که به فکر جمع آوری مدارکی برای ارائه به سازمان ها ( مثلا دانشگاه ) دال بر حضورش در امریکا باشه مثل قبض برق محل سکونت و ...، یا اینکه تاریخ ورود و خروج در پاسپورت معلومه و کافی خواهد بود؟
مرسی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، honey62 ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 00:34)hoseyn نوشته:  با سلام و تبریک عید فطر به همه دوستان

سوشال خانم و دخترم دیروز رسید. صدور 5 روز بعد از ورود، تحویل به پست 2 روز بعد و رسیدن به مقصد جمعا 10 روز بعد از ورود.
ولی بنده چون از اول هم توی این داستان آویزون بودم و نخودی، سوشال موشال خبری نیست.

حالا یک سوال از علما. آیا این مورد سابقه داشته یا من مکتشف اون هستم؟
سوال دیگه اینکه. بدون سوشال میشه رفت امتحان گواهینامه داد یا نه؟

سوشال همسرم 7 روزه اومدولی مال من و بچه ها هنوز بعد از 7 ماه نیومد ما قراره سفردوم پیگیر بشیم
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، schaghayegh ، Emad_L ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 09:48)emrah66 نوشته:  سلام دوستان دیروز رفتم امتحان آیین نامه رو دادم و قبول شدم.گواهینامه بین المللی رو نشون دادم ولی قبول نمیکردن.گواهینامه ایران رو نشون دادم که گفت باید ترجمشو بیاری وگرنه لرنر بهت میدیم به مدت 60روز.حالا میخواهم گواهینامه رو ترجمه کنم که این کارو ایران نکردم و توصیه میکنم به دوستان که گواهینامه هاشونو ایران ترجمه کنن.جایی آدرسی سراغ دارید که من ترجمش کنم ؟؟؟میشه گواهینامه رو اسکن کرد فرستاد ایران ترجمه کنن با ایمیل بفرستن؟؟؟ توصیه دوستان چیه؟؟؟ گیری داد این خانم منیجر شانس ما!!! من ALEXANDRIA VIRGINIA هستم
گلم از توی همون شهرمترجم هستش ترجمه را انجام بده درغیراینصورت صلاح نیست در ایران ترجمه کنی به این علت که دفاترترجمه اصل مدراک رامیخواهندوتازه باید کلی هزینه رفت وبرگشت پست را متقبل بشوی.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، emrah66 ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude
دوستان من درنیویورک بودم وازسایتhttp://www.cheapoair.com/ بلیط گرفتم برای لوس آنجلس اما بنا به دلایل شخصی منصرف شدم لذا از طریق تماس تلفنی با این سایت بلیط خریداری شده را کنسل وخواستار استرداد کل پرداختی شدم اما آن سایت اعلام کرد در صورت کنسلی50دلاردریافت میشه واتوماتیک از حساب من پول برداشت کردند که هیچ بلکه339دلار هزینه بلیط را هم مسترد نمی کنند!
با تماسهای مکرر تلفنی وایمیل اعلام کردند پول ظرف72تا48ساعته واریزمیشود اما تاکنون نزدیک یکماه شده واین سایت از پرداخت واسترداد آن خودداری می کند.
امروز هم ایمیل تهدیدبه شکایت برایشان ارسال کردم اما فعلاجوابی دریافت نکردم.احتمال زیاد فردا با بانک تماس بگیرم وموضوع را اطلاع بدم کلاهبرداری دیگه از این بهتر نمیشه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: ghorbat ، emrah66 ، houmanes ، ASALI ، hoseyn ، Orchin ، frozen mind ، nahid.t ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، Emad_L ، Hediyeh ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:  دوستان من درنیویورک بودم وازسایتhttp://www.cheapoair.com/ بلیط گرفتم برای لوس آنجلس اما بنا به دلایل شخصی منصرف شدم لذا از طریق تماس تلفنی با این سایت بلیط خریداری شده را کنسل وخواستار استرداد کل پرداختی شدم اما آن سایت اعلام کرد در صورت کنسلی50دلاردریافت میشه واتوماتیک از حساب من پول برداشت کردند که هیچ بلکه339دلار هزینه بلیط را هم مسترد نمی کنند!
با تماسهای مکرر تلفنی وایمیل اعلام کردند پول ظرف72تا48ساعته واریزمیشود اما تاکنون نزدیک یکماه شده واین سایت از پرداخت واسترداد آن خودداری می کند.
امروز هم ایمیل تهدیدبه شکایت برایشان ارسال کردم اما فعلاجوابی دریافت نکردم.احتمال زیاد فردا با بانک تماس بگیرم وموضوع را اطلاع بدم کلاهبرداری دیگه از این بهتر نمیشه.
سلام دوستم Big Grin اولاً بابت این موضوع که باعث ناراحتیت شده ابراز ناراحتی میکنم . ولی فکر کنم که بهتره که قبل از هر کاری ، خوب روی قوانین آن فکر کنی !!!! اگر قرار باشه بر طبق قانون وجه مورد نظر را به شما پس بدن ، هیچ مشکلی پیش نمیاد و بعد از کسر هزینه های احتمالی که حتماً شما را در جریان آن گذاشتن ، الباقی مبلغ به شما مسترد میشه ...! حالا بستگی داره به شرایط پرداخت اولیه شما که آیا بصورت نقدی بوده و یا با کردیت کارت و دبیت کارت بوده که هر کدام با هم فرق داره که بهترین شرایط فکر کنم که کردیت کارت باشه که خیلی زود پول برمیگرده !!! ( دقیقاً نمیدنم چرا !؟ ولی بخاطر مسائل حسابداری باید باشه احتمالاً ) من بیمه ماشین را از یه شرکت گرفته بودم و خودشون اول حدود 150 دلار از حسابم برداشت کردن و قرار بود که ماهانه حدود 99 دلار هم بدم ..! ولی بعداً یه بیمه ماشین دیگه ارزون تر پیدا کردم و رفتم اونو گرفتم و وقتی خواستم بیمه اولی را کنسل کنم ، فهمیدم که نه بابا اینطوری که هم میگفتن ساده نیست !!! باید درخواست کتبی بدم و خودشون تا یکماه پول را به حساب من برمیگردونن ...! حالا من هم منتظر هستم !!Tongue ولی کلاً روی ارسال ایمیل ها در این شرایط خیلی حساب شده عمل کن !!! بهتره اگه بتونی آدرس دفتر یا شرکتشون را پیدا کن و شرایط خودتو که شامل کنسل کردن میشه و باقی داستان را بصورت مکتوب با پست سفارشی براشون بفرست !!
اگه اطلاعات جدیدی شما دریافت کردین ، لطفاً من را هم در جریان بذارین ... چون من هم درگیره این داستان هستم !!!!Tongue
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: ASALI ، mansour*** ، Orchin ، frozen mind ، houmanes ، SH1A2R3 ، emrah66 ، shkhmo ، کیانا ، mahyar66 ، shadin_n ، Emad_L ، mgolchin13 ، cmbt ، ali234 ، Solitude ، hoj_s000
(2012-08-20 ساعت 23:42)ghorbat نوشته:  
(2012-08-20 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:  دوستان من درنیویورک بودم وازسایتhttp://www.cheapoair.com/ بلیط گرفتم برای لوس آنجلس اما بنا به دلایل شخصی منصرف شدم لذا از طریق تماس تلفنی با این سایت بلیط خریداری شده را کنسل وخواستار استرداد کل پرداختی شدم اما آن سایت اعلام کرد در صورت کنسلی50دلاردریافت میشه واتوماتیک از حساب من پول برداشت کردند که هیچ بلکه339دلار هزینه بلیط را هم مسترد نمی کنند!
سلام دوستم Big Grin اولاً بابت این موضوع که باعث ناراحتیت شده ابراز ناراحتی میکنم . ولی فکر کنم که بهتره که قبل از هر کاری ، خوب روی قوانین آن فکر کنی !!!! اگر قرار باشه بر طبق قانون وجه مورد نظر را به شما پس بدن ، هیچ مشکلی پیش نمیاد و بعد از کسر هزینه های احتمالی که حتماً شما را در جریان آن گذاشتن ، الباقی مبلغ به شما مسترد میشه ...! حالا بستگی داره به شرایط پرداخت اولیه شما که آیا بصورت نقدی بوده و یا با کردیت کارت و دبیت کارت بوده که هر کدام با هم فرق داره که بهترین شرایط فکر کنم که کردیت کارت باشه که خیلی زود پول برمیگرده !!! ( دقیقاً نمیدنم چرا !؟ ولی بخاطر مسائل حسابداری باید باشه احتمالاً ) من بیمه ماشین را از یه شرکت گرفته بودم و خودشون اول حدود 150 دلار از حسابم برداشت کردن و قرار بود که ماهانه حدود 99 دلار هم بدم ..! ولی بعداً یه بیمه ماشین دیگه ارزون تر پیدا کردم و رفتم اونو گرفتم و وقتی خواستم بیمه اولی را کنسل کنم ، فهمیدم که نه بابا اینطوری که هم میگفتن ساده نیست !!! باید درخواست کتبی بدم و خودشون تا یکماه پول را به حساب من برمیگردونن ...! حالا من هم منتظر هستم !!Tongue ولی کلاً روی ارسال ایمیل ها در این شرایط خیلی حساب شده عمل کن !!! بهتره اگه بتونی آدرس دفتر یا شرکتشون را پیدا کن و شرایط خودتو که شامل کنسل کردن میشه و باقی داستان را بصورت مکتوب با پست سفارشی براشون بفرست !!
اگه اطلاعات جدیدی شما دریافت کردین ، لطفاً من را هم در جریان بذارین ... چون من هم درگیره این داستان هستم !!!!Tongue

نه بهترین کارهمان ایمیل است وتلفن چونکه هرگونه مذاکره بعنوان مدرک واقرارتلقی میشود فردا به بانک گزارش میدهم وموضوع حل میشود.
من با دبیت خریدم.کردیت هم دارم اما حالا بابت چند دلارخریدبا کردیت برام بیل اومده74دلارکه پرداخت کردم خلاصه بچاپ بازاره.
این هم نمونه ای ازاقرارونامه اون شرکت کذایی:
Thank you for contacting CheapOair.com

We would like to inform you that your inquiry has been forwarded to our Billing department and they will get back to you at within 48-72 hours.
You may also contact our Billing Team at 1888-793-4229 or 646-237-6807 (Calling outside from US)

To write to our billing department, please post your feedback to billing@cheapoair.com

Thank you,
Department: Billing
Type: Issue
Status: Open
Priority: High
درضمن ازاین شکلکی که گذاشتی (Big Grin)معلومه ناراحتی برای من
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: ghorbat ، Orchin ، frozen mind ، houmanes ، SH1A2R3 ، emrah66 ، shkhmo ، shadin_n ، Seda313 ، Solitude
(2012-08-20 ساعت 23:55)mansour*** نوشته:  

نه بهترین کارهمان ایمیل است وتلفن چونکه هرگونه مذاکره بعنوان مدرک واقرارتلقی میشود فردا به بانک گزارش میدهم وموضوع حل میشود.
من با دبیت خریدم.کردیت هم دارم اما حالا بابت چند دلارخریدبا کردیت برام بیل اومده74دلارکه پرداخت کردم خلاصه بچاپ بازاره.

We would like to inform you that your inquiry has been forwarded to our Billing department and they will get back to you at within 48-72 hours.
You may also contact our Billing Team at 1888-793-4229 or 646-237-6807 (Calling outside from US)

To write to our billing department, please post your feedback to billing@cheapoair.com

Thank you,
1 -امیدوارم که زود پولتونو بهتون پس بدن دوستم Big Grin وگرنه من فکر کردم که هدف از نوشتن پستتون ، همفکری بوده که نظر دادم !!!!
2 - من اصلاً عرض نکردم که تماس تلفنی بگیرین که اقرار محسوب بشه دوستم !!!Big Grin
3 - اگه با کردیت کارت خرید نکردین که پس پولی نباید بدین !! بجز اون هرینه شارژ سالانه ، که اون هم سالی یک بار هست !!! پس همچینم بچاپ بچاپ نیست دوستم !!!Big Grin
4 - اگر منظورتون از شکلک ، تصویر بیان احساس شادی هست !!! باید خدمتتون عرض کنم که دلیلش برای احساس خوشحالی از مصاحبت با شما بوده برادر دل انگیز !!! Big Grin
مخلصیم قربان .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mansour*** ، houmanes ، emrah66 ، mehdiii ، shkhmo ، mahyar66 ، shadin_n ، tiba ، Emad_L ، Orchin ، mgolchin13 ، cmbt ، alexander ، Solitude
دوستان کالفرنیا نشین سلام
ما اینشالله 12 روز دیگه میپریم تو قلب بلاد کفرTongue
در مورد گواهینامه میخواستم بدونم در کالیفرنیا گواهینامه بین المللی کافیه یا بدم ترجمه؟اگه جواب بدین ممنون میشم چون موندم که بدم ترجمه یا نه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mansour*** ، mehdiii ، کیانا ، sayeh_m ، shkhmo ، opayamani ، Omidooo ، houmanes ، shadin_n ، MPU ، Emad_L ، Orchin ، ghorbat ، nahid.t ، Solitude
(2012-08-21 ساعت 02:24)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کالفرنیا نشین سلام
در مورد گواهینامه میخواستم بدونم در کالیفرنیا گواهینامه بین المللی کافیه یا بدم ترجمه؟اگه جواب بدین ممنون میشم چون موندم که بدم ترجمه یا نه؟

شما بایدگواهینامه اصلی را ترجمه کنید اون گواهینامه بین الملل مادرزادترجمه شده هستش.

(2012-08-21 ساعت 00:44)ghorbat نوشته:  
(2012-08-20 ساعت 23:55)mansour*** نوشته:  

Thank you,
1 -امیدوارم که زود پولتونو بهتون پس بدن دوستم Big Grin وگرنه من فکر کردم که هدف از نوشتن پستتون ، همفکری بوده که نظر دادم !!!!
2 - من اصلاً عرض نکردم که تماس تلفنی بگیرین که اقرار محسوب بشه دوستم !!!Big Grin
3 - اگه با کردیت کارت خرید نکردین که پس پولی نباید بدین !! بجز اون هرینه شارژ سالانه ، که اون هم سالی یک بار هست !!! پس همچینم بچاپ بچاپ نیست دوستم !!!Big Grin
4 - اگر منظورتون از شکلک ، تصویر بیان احساس شادی هست !!! باید خدمتتون عرض کنم که دلیلش برای احساس خوشحالی از مصاحبت با شما بوده برادر دل انگیز !!! Big Grin
مخلصیم قربان .

مرسی ازراهنماییBig Grin
کردیت من آوآمریکا هستش وهرگونه خریدی با آن بغیر از شارژسالانه هزینه دارد که یکجا از من طی بیلی که برام فرستادند74دلاروخورده ای پرداخت کردم برای 30دلارخرید ناقابل 1ماه است افتتاح حساب کردم کشوروسیاست واقتصاد خوبی داره انشالله خداوندسایه دلارهای نفتی ما را ازسرشون کم نکنه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب

تشکر کنندگان: emrah66 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n ، MPU ، Orchin ، ghorbat ، atisland ، Solitude
(2012-08-21 ساعت 02:24)SH1A2R3 نوشته:  دوستان کالفرنیا نشین سلام

سلام
معلوم نیست چجوریاست .من خودم هم ترجمه داشتم هم گواهی بین المللی ، گواهی بین المللی رو که گفتن تو کالیفرنیا قبول نیست و در مورد ترجمه هم گفت اینجا ترجمه کردی که گفتم نه منتها اصل گواهی ایرانو ازم خواست که وقتی دید براش عجیب بود چون گواهینامم جدید بود .در نهایت گفتن چون گواهینامه ایرانو داری میتونی رانندگی کنی بدون اینکه کسی همراهت باشه ،(یک فرد گواهینامه دار ) این گواهینامه موقت هم تا ۲ ماه اعتبار داره و تا اون موقع باید امتحان فرمون رو بدیم .در ضمن من فارسی امتحان دادم .در نهایت یک ترجمه گواهینامه همراهت باشه بد نیست . پیشاپیش رسیدن بخیر
موفق باشید .
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: emrah66 ، frozen mind ، shkhmo ، sayeh_m ، کیانا ، honey62 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، Hediyeh ، Orchin ، ghorbat ، alexander ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان