کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
[quote='ghorbat' pid='203356' dateline='1345056045']
سلام مجدد به همه دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin در جواب سئوال دوست گلم gol1 ، خدمتتون عرض میکنم بعد از شهر های اورلندو ، کیسیمی، سند لیک ، میامی ، تمپا ، ریور ویو ، سن پیت ، برندوم در حال حاضر در کلیر واتر هستم Tongue در ایالت فلوریدا Big Grin

سلام . خوب میگردین خوش میگذرونید ها عزیزان
اگه خدا بخواد 30 روز دیگه ما هم میرسیم ویرجینیا
به خانمت سلام برسون لطفا
به امید دیدار مجدد
Rolleyes
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، Orchin ، houmanes ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، Solitude
سلام از دوستان کسی هست که اومده باشه سن دیگو. اگه دوست داشتین با هم آشنا شین پیغام بدین
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، shadin_n ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، kopol
(2012-08-19 ساعت 00:54)soroushti نوشته:  سلام از دوستان کسی هست که اومده باشه سن دیگو. اگه دوست داشتین با هم آشنا شین پیغام بدین
دوست عزیز حتماً باید سن دیگو باشیم تا با هم رفیق شیم Big Grin حالا فلوریدایی ، کالیفرنیایی جایی باشه قبول نیست !!!!! Tongue خلاصه دوست داشتی ما هستیم در خدمتتون Cool
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Orchin ، houmanes ، shadin_n ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shkhmo ، honey62 ، kopol ، alexander ، a.r.a.s.h1 ، reza6966
(2012-08-19 ساعت 07:30)ghorbat نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 00:54)soroushti نوشته:  سلام از دوستان کسی هست که اومده باشه سن دیگو. اگه دوست داشتین با هم آشنا شین پیغام بدین
دوست عزیز حتماً باید سن دیگو باشیم تا با هم رفیق شیم Big Grin حالا فلوریدایی ، کالیفرنیایی جایی باشه قبول نیست !!!!! Tongue خلاصه دوست داشتی ما هستیم در خدمتتون Cool
10 دقیقه ایِ آدم زندگی می کنن؛دوستای فدیمی از ایران؛حالا یا سرشون انقد شلوغه یا ....که ماه به ماه یادشون نمی افته رفیقی داشتن!به هر حال من هم لوس آنجلسم.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: ghorbat ، Orchin ، houmanes ، shadin_n ، mehdiii ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-08-18 ساعت 21:38)ronmony نوشته:  [quote='ghorbat' pid='203356' dateline='1345056045']
سلام مجدد به همه دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin در جواب سئوال دوست گلم gol1 ، خدمتتون عرض میکنم بعد از شهر های اورلندو ، کیسیمی، سند لیک ، میامی ، تمپا ، ریور ویو ، سن پیت ، برندوم در حال حاضر در کلیر واتر هستم Tongue در ایالت فلوریدا Big Grin

سلام . خوب میگردین خوش میگذرونید ها عزیزان
اگه خدا بخواد 30 روز دیگه ما هم میرسیم ویرجینیا
به خانمت سلام برسون لطفا
به امید دیدار مجدد
Rolleyes
به به به به ببین کی اومده !!!!؟؟؟ آقا ما خیلی مخلصیم Big Grin به سلامتی انشااله . خوشحال میشیم زیارتتون کنیم استاد !! راستی دنبال انتقال اون 10 میلیون دلار بودین !!! راهی پیدا کردین !!؟؟ Big Grin من چند روز پیش یکی از دوستان بودم و میخواست یه پولی بفرسته برای وطن عزیزمون برای یکی از دوستاش و جالبه که یکی دیگه از دوستان لنگ پول بود و میخواست از ایران براش پول بفرستن !! بعد با هم هماهنگ کردند و اینجا اون دلار داد به این دوستمون داد و تهران هم یه اشنا معرفی کرد که بهش دلار برن بدن !!!!! حالا تا شما هم در وطن تشریف دارین ببین میتونی کسی را پیدا کنی که این کار را انجام بدی ... !!! اگه هر کسی را ایران پیدا کردی که بهش ریال بدین ، من حاضرم اینجا دلارشو بجای شما تحویل بگیرم TongueTongueTongue سلام بنده را خدمت خانواده محترم برسونید . Smile

تشکر کنندگان: Orchin ، houmanes ، shadin_n ، mehdiii ، SH1A2R3 ، کیانا ، shkhmo ، honey62 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-19 ساعت 07:43)آسمان نیلگون نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 07:30)ghorbat نوشته:  
10 دقیقه ایِ آدم زندگی می کنن؛دوستای فدیمی از ایران؛حالا یا سرشون انقد شلوغه یا ....که ماه به ماه یادشون نمی افته رفیقی داشتن!به هر حال من هم لوس آنجلسم.

دوستان هر جا باشین چرا که نه. خیلی هم خوشحال می شم Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، mehdiii ، shadin_n ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، kopol
(2012-08-15 ساعت 23:10)ghorbat نوشته:  سلام مجدد به همه دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin در جواب سئوال دوست گلم gol1 ، خدمتتون عرض میکنم بعد از شهر های اورلندو ، کیسیمی، سند لیک ، میامی ، تمپا ، ریور ویو ، سن پیت ، برندوم در حال حاضر در کلیر واتر هستم Tongue در ایالت فلوریدا Big Grin
در جواب دوست خوبم کیانا جان ، خدمتتون عرض میکنم که من یه هیوندای اکسنت دو درب مدل 2005 گرفتم با تمام هزینه ها شد حدود 4000 دلار ( خرید ماشین ، هزینه اولیه پلاک ، مالیات ) Wink البته بدون در نظر گرفتن هزینه بیمه ماشین که اون هم به خودتون بستگی داره ...!
در مورد مدرسه اطلاعاتی ندارم ، ولی برای رفتن به کالج باید خدمتتون عرض کنم که هزینه های تحضیل در کالج به دو صورت هست یکی برای افراد غیر مقیم که خیلی گرون هست و دیگری برای افراد مقیم که شامل تخفیف چشمگیری میشه ... !!! ( بطور مثال برای دوره آموزش ربان آکادمیک در کالج SPC سالی حدود 4000 دلار هزینه داره که اگه مقیم باشیم میشه حدود 1000 دلار برای یک سال و رشته با رشته فرق میکنه و در برخی رشته ها فکر کنم اختلاف بیشتر هم باشه ) برای کسب شرایط مقیم بودن باید یک سال در آن ایالت زندگی کرده باشین ...! پس ماها تا یکسال دیگه خوش بینانه نمیتونیم مقیم محسوب بشیم ... چند نکته مهم در رابطه با مقیم شدن ، ما باید مدارکی ( حتماً 2 تا مدرک لازمه و در بعضی موارد میگن سه تا مدرک ) را به کالج ارائه بدیم که نشون بده ما یک سال در این ایالت ساکن هستیم و این مدارک میتونه شامل قبض پرداخت برق فقط ( اینترنت، تلفن و آب را قبول ندارن ) .......

دوست عزیز اطلاع دارید اگه کسی room share کنه ، برای ارائه قرارداد و قبض برق و ... غیره چیکار باید بکنه؟ یا نمیتونه اینا رو داشته باشه.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، vroom ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Rainy
(2012-08-19 ساعت 11:49)maka2 نوشته:  
(2012-08-15 ساعت 23:10)ghorbat نوشته:  سلام مجدد به همه دوستان گل مهاجر سرایی Big Grin ...

دوست عزیز اطلاع دارید اگه کسی room share کنه ، برای ارائه قرارداد و قبض برق و ... غیره چیکار باید بکنه؟ یا نمیتونه اینا رو داشته باشه.
دوست عزیز تا جایی که من پرسیدم نمیشه قبض برق را به اسم 2 نفر گرفت ، حتماً با به اسم یکنفر باشه !!! حالا شاید این شرکتی که من پرسیدم اینطوری بوده !!! Wink

تشکر کنندگان: shadin_n ، maka2 ، vroom ، houmanes ، SH1A2R3 ، mansour*** ، shkhmo ، behrooz ramezani
سلام دوستانSmile

سوشال من هم بالاخره بعد از 30 روز رسید:d
بار دوم که رفتم اداره ی سوشال سیکوریتی و گفتم که قبلا فرم پُر کردم ولی بعد از 2 هفته خبری نشده ....داخل کامپیوترش چک کرد و گفت شما اپلیکیشن ات تائید نشده ، بعد گرین کارتم رو که دید و 1 سری اطلاعات جدید از روی گرین کارت وارد کامپیوترش کرد و گفت مشکلی نیست و تا چند روز دیگه کارتت میاد به آدرس پستیت
خودم احتمال میدم که کارمند قبلی که بهش مراجعه کردم زیاد به ویزای ما آشنا نبوده و 1 اشتباهی کرده
در هر صورت بعد چند روز از مراجعه ی دوم ، سوشال من هم رسید

1 نکته ای رو بگم که وقتی میرین اداره ی سوشال سیکوریتی و اپلیکیشن پُر میکنید ، بهتون 1 رسید میدن که شما در فلان تاریخ درخواست دادین و روی همون کاغذ رسید که بتون میدن اسم و فامیلتون + آدرس پستیتون وجود داره
حالا کاربرد این کاغذ پاره :d چیه؟ وقتی میخواید برین و گواهینامه بگیرید باید 2 تا مدرک ارائه بدین(مدارک باید اسم و آدرس پستی رو شامل بشه)که ثابت کنه شما resident اون ایالت هستین
یکی از این 2 تا مدرک میتونه همون "رسید" از اداره سوشال سیکورتی باشه Wink

///////////////////////

1 حساب checking هم در بانک suntrust باز کردم از نوع student checking
البته من دانشجو نیستم ولی اونجا که گفتم تو ایران دانشجو بودم و تصمیم دارم اینجا هم بازم درسم رو ادامه بدم خودشون بهم student checking رو پیشنهاد دادن :d
خوبیش اینه که اگه فقط 300$ تو حسابتون باشه از اون 4$ هزینه ی ماهیانه معاف میشید (حساب های عادی بجای اون 300$ مثلاً باید حداقل 1500$ داخل حسابتون باشه)
دبیت کارد + چند برگ چک (دسته چک کامل هم میشد گرفت ولی من لازم نداشتم)هم گرفتم
داخل بانک هم 1 رسید بهم دادن حاوی اسم و فامیل و آدرس که این رو هم میشه به عنوان دومین مدرک residency برای گرفتن گواهینامه استفاده کرد
اگر هیچ رسیدی بهتون ندادن حتماً خودتون درخواست کنین

موفق باشیدSmile
(2012-08-19 ساعت 21:59)cmbt نوشته:  دوستان من این سوال را پرسیده بودم که فکر کنم به علت بیربط بودن به تاپیک حذف شد ولی‌ نمیدونم کجا بپرسم.پس خواهش می‌کنم مدیران محترم حذف نکنند تا من جوابم را بگیرم بد خودم حذف می‌کنم.ممنونSmile و اما سوال:چطور می‌تونم رتبه بدهم؟

برات با پيغام خصوصي ميفرستم..Cool
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
با سلام و تبریک عید فطر به همه دوستان

سوشال خانم و دخترم دیروز رسید. صدور 5 روز بعد از ورود، تحویل به پست 2 روز بعد و رسیدن به مقصد جمعا 10 روز بعد از ورود.
ولی بنده چون از اول هم توی این داستان آویزون بودم و نخودی، سوشال موشال خبری نیست.

حالا یک سوال از علما. آیا این مورد سابقه داشته یا من مکتشف اون هستم؟
سوال دیگه اینکه. بدون سوشال میشه رفت امتحان گواهینامه داد یا نه؟
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frozen mind ، mgolchin13 ، ghorbat ، vroom ، houmanes ، Orchin ، alis60 ، mehdiii ، SH1A2R3 ، shadin_n ، nahid.t ، shkhmo ، Omidooo ، majid89 ، alexander ، behrooz ramezani ، Solitude
(2012-08-18 ساعت 12:25)Orchin نوشته:  امتحان رانندگی یو اس چه شهری وچه آیین نامه مانندایرانه
منظورم نوع سوالات ونحوه آزمایش و مقدارسختی سوالات است
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، mansour*** ، shkhmo
(2012-08-20 ساعت 00:34)hoseyn نوشته:  با سلام و تبریک عید فطر به همه دوستان

سوشال خانم و دخترم دیروز رسید. صدور 5 روز بعد از ورود، تحویل به پست 2 روز بعد و رسیدن به مقصد جمعا 10 روز بعد از ورود.
ولی بنده چون از اول هم توی این داستان آویزون بودم و نخودی، سوشال موشال خبری نیست.

حالا یک سوال از علما. آیا این مورد سابقه داشته یا من مکتشف اون هستم؟
سوال دیگه اینکه. بدون سوشال میشه رفت امتحان گواهینامه داد یا نه؟

دوست خوبم سوشال من هم 2 روز زودتر از شوهرم اومد نگران نباشید.
ولی سوال دوم رو نمیدونم متاسفانه!
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، hoseyn ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo ، Omidooo ، Solitude
سلام به همه دوستان گل و با آرزوی موفقیت برای شما
یه سوال دارم: بعد از دریافت گرین کارت اگه به ایران برگردیم تا چه مدت میشه بیرون از آمریکا بمونیم؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
سلام دوستان دیروز رفتم امتحان آیین نامه رو دادم و قبول شدم.گواهینامه بین المللی رو نشون دادم ولی قبول نمیکردن.گواهینامه ایران رو نشون دادم که گفت باید ترجمشو بیاری وگرنه لرنر بهت میدیم به مدت 60روز.حالا میخواهم گواهینامه رو ترجمه کنم که این کارو ایران نکردم و توصیه میکنم به دوستان که گواهینامه هاشونو ایران ترجمه کنن.جایی آدرسی سراغ دارید که من ترجمش کنم ؟؟؟میشه گواهینامه رو اسکن کرد فرستاد ایران ترجمه کنن با ایمیل بفرستن؟؟؟ توصیه دوستان چیه؟؟؟ گیری داد این خانم منیجر شانس ما!!! من ALEXANDRIA VIRGINIA هستم
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: hoseyn ، ASALI ، h4di ، ali234 ، Serendipity ، SH1A2R3 ، shadin_n ، mansour*** ، vroom ، ghorbat ، houmanes ، shkhmo ، honey62 ، schaghayegh ، alexander ، a.r.a.s.h1 ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان