کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-08-28 ساعت 00:34)montazer59 نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 00:28)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ما چند روز دیگه عازمیم.با پرواز ترکیش 2 چمدن 23 کیلویی برای هر نفر میشه برد؟
بله شایرا جان.
2 تا چمدون 23 کیلویی برای هر نفر. فقط مواظب باشین بیشتر از 23 کیلو نشه Smile

خدا رو شکر بعد از 10 روز سوشیال هر 4 نفرمون اومد. بدون مراجعه به اداره سوشیال. شنبه هم برای پاس سفید اقدام کردیم . امیدوارم وقت انگشت نگاریمون هم بی دردسر بیاد.

سلام با تبريك بخاطر سوشيال شما ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد چطور براي پاس سفيد اقدام كرديد؟(خودتان اقدام كرديد يا وكيل گرفتيم؟كلا مراحلش چطور بود?)
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، Orchin ، ghorbat ، shadin_n ، opayamani
سلام به همه دوستان قدیمی
من چند روز دیگه عازمم به لس آنجلس و قصد دارم آدرسم زو عوض کنم البته آدرس قبلیم هم همون کالیفرنیا بوده ولی شهر سن برناردینو میخواستم بدونم من هم باید به سوشال مراجعه کنم
و در مورد DMV که فرمودید من خونده بودم باید امتحان آیین نامه رو داد بعد با گواهینامه بین المللی میشه حدود 2 ماه بدون همراه رانندگی کرد تا امتحان اصلی رو بدیم شما که اقدام کردید میشه بگید این روند درستهیا نه. پیشاپیش ممنونم

(2012-08-28 ساعت 03:29)javad_2 نوشته:  سلام دوستان

وقتی‌ وارد فرودگاه در آمریکا میشین بطور اتوماتیک روند ثبت و صادر شدن گرین کارت شما آغاز می‌شه این جای نگرانی نیست و جای نمیخواد دنبالش برید برا پیگیری که حتما اون پلیس اداره مهاجرت اولین چیزی که ازتون میپرسه اینه که آدرس و تلفن جائی‌ که میخاید گرین کارت بیاد اونجا همینه که در فرم هست یا میخاید عوضش کنید و اگه تا ۱۱ ماه دیگه نیومد کارت میتونید بیاید بررسی کنن ببینن مشکل ........

(2012-08-28 ساعت 00:28)SH1A2R3 نوشته:  دوستان ما چند روز دیگه عازمیم.با پرواز ترکیش 2 چمدن 23 کیلویی برای هر نفر میشه برد؟

من هم ترکیش گرفتم بله 2پک 23 کیلویی دیروز هم از آزانس مجداداً پرسیدم .
پرواز شما هم به فرودگاه LAX هست ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: Orchin ، shkhmo ، ghorbat ، کیانا ، Tomas ، shadin_n ، SH1A2R3 ، houmanes ، behrooz ramezani
اگر در کابین اکونومی و با ترکیش سفر می کنید دو بسته 23 کیلویی برای هر نفر رایگان است . و یک بسته 8 کیلوگرمی هم داخل هواپیما می توانید ببرید . البته برای کابین بیزینس و درجه یک این بار بیشتر است . در بلیط صادر شده میزان بار رایگان را درج می کنند.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: schaghayegh ، Orchin ، shkhmo ، ghorbat ، کیانا ، honey62 ، Tomas ، shadin_n ، opayamani ، SH1A2R3 ، Emad_L ، houmanes ، mojtaba_k ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان

در خصوص گرفتن گواهینامه و رانندگی‌ کردن در هر ایالت قوانین خواست خودشو داره ولی‌ یک چیز کلی‌ توشون صادقه اونم اینه که با گواهینامه اینترنشنال میتونین ۲ ماه رانندگی‌ کنید نیازی به امتحان آیین نامه هم نداره فقط یک ID کارت کافیه که اونم ۵ دقیقه‌ای میتونید بگیرید

برا گرفتن گواهینامه شما به اداره DMV مراجعه می‌کنید به همراه کارت SSN و گرین کارت یا همون ویزا در پاسپورت و درخواست امتحان می‌کنید برا گرفتن گواهینامه نیازی نیست بگید که گواهینامه اینترنشنال دارید اگه به زبان فارسی داشتن که خوب اگه نه که یک مترجم همراتون می‌برید من چون زبان فارسی اینجا نبود با خانمم رفتم بعد از امتحان آیین نامه هم میتونین امتحان شهری بدین همون موقعه درصورت قبولی یک برگه‌ به شما میدن که روش شماره گواهینامه و اسم و بیمه شما نوشته شده و در صورت مشکل مثل چک گواهینامه توسط پلیس قابل ارائه هست معمولا بعد از ۱ هفته هم اصل گواهینامه براتون میاد در صورت مردود شدن میتونید برا امتحان آیین نامه فردای اون روز و برای امتحان شهری بعد از ۵ روز کاری مراجعه کنید

در صورت قبولی در امتحان آیین نامه شما میتونید درخواست کارت Learn Permit کنید قبل از امتحان شهری یا در صورت مردود شدن در امتحان شهری که با این کارت میتونید رانندگی کنید ولی‌ باید کسی‌ کنار شما باشه که گواهینامه داشته باشه یا اینترنشنال و یا گواهینامه آمریکا فرقی‌ نداره فقط باید داشته باشه

اینجا که ما هستیم باید یک نامه از بیمه بیاریم که ماشین بیمه هست و شمارو معرفی‌ کنه به اداره DMV تا بتونی‌ امتحان گواهینامه بدی البته هرجا قوانین و شرایط خودشو داره می‌شه پرسید

به امید دیدار

تشکر کنندگان: majid89 ، ozone ، smmyp ، emrah66 ، schaghayegh ، vroom ، ghorbat ، shkhmo ، honey62 ، Orchin ، Tomas ، shadin_n ، hossein1234 ، opayamani ، SH1A2R3 ، Emad_L ، houmanes ، afshin4749 ، dr.sami ، mojtaba_k ، mehdi426i ، m0na_000 ، Solitude
(2012-08-28 ساعت 16:07)parsy631 نوشته:  اگر در کابین اکونومی و با ترکیش سفر می کنید دو بسته 23 کیلویی برای هر نفر رایگان است . و یک بسته 8 کیلوگرمی هم داخل هواپیما می توانید ببرید . البته برای کابین بیزینس و درجه یک این بار بیشتر است . در بلیط صادر شده میزان بار رایگان را درج می کنند.
دوست من .
من بلیطم اکونومی هست و جلوش نوشته 30 کیلو ! مشکلی نداره ؟ اشتباه شده؟
since 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، shkhmo ، honey62 ، Tomas ، shadin_n ، opayamani ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
سلام بعد از گرفتن گرین کارت باید برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کرد ؟ چند وقت باید صبر کرد تا پاس سفید بیاید؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، opayamani ، SH1A2R3 ، houmanes
(2012-08-29 ساعت 00:28)honey rahmati نوشته:  سلام بعد از گرفتن گرین کارت باید برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کرد ؟ چند وقت باید صبر کرد تا پاس سفید بیاید؟

بایدی در کار نیست. اگر شما پس از آمدن به آمریکا و گرفتن گرین کارت نمی‌توانی در آمریکا پیوسته بمانی، مثلا اگر دانشجو هستی و یکی دو سالی هنوز از دانشگاه مانده تا تمام بشه، می‌توانی درخواست پاس سفید کنی که بروی و دانشگاه را تمام کنی و برگردی. زیرا با داشتن گرین نباید بیش از ۶ ماه در خارج از آمریکا بمانید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
سلام به همه دوستان آیا بعد از گرفتن گرین کارت بدون گرفتن پاس سفید میشه برای یک سال از آمریکا خارج شد و قبل از یک سال به آمریکا برگشت؟آیا مشکلی پیش نمیاذ؟ لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، shadin_n ، opayamani ، SH1A2R3 ، mojtaba_k
یک مطلبی را بهش بر خوردم و گفتم شاید به درد دیگران هم بخوره.
من می خواهم بلیط برگشتم را تغییر بدهم. از ایران آژانس صادرکننده میگه جا نداریم. اینجا دفتر لوفت هانزا میگه جا دارم ولی تراول اجنت صادر کننده یک کاری کرده که من نمی تونم دستش بزنم!
بالاخره بعد از پیگیری از آژانسهای ایرانی اینجا فهمیدم که چند وقتیه از اینجا نمیشه بلیط صادره از ایران را تغییر داد!
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
سلام به مدیران عزیز و کاربران همسفر ،

راستش یه پیشنهاد دارم که امیدوارم شما بپذیرید .

همه میدونن که یه تاپیکی توی فرومهای هرسال وجود داره که اسمش سفرنامه ست . اما این فقط محدود میشه به زمان مصاحبه و یا گاهی اوقات اولین سفر دوستان به آمریکا . اما خیلی از دوستان وقتی که پاشون به آمریکا میرسه ، به کل فراموش میکنن که یه روزی نون و نمک مهاجرسرا رو خوردن که حالا به اونجا رسیدن !! خود بنده اگر واقعاً سایت مهاجرسرا نبود ، نمیدونستم که باید چیکار کنم و چه مراحلی رو طی کنم . باور کنید راست میگم . بخاطر همین دینی که به مهاجرسرا دارم ، تصمیم گرفتم حتی اگه شده روزی یه ارسال مفید برای این سایت داشته باشم . بخاطر همین احساس میکنم که خیلی از دوستان وقتی که میان آمریکا فکر میکنن که دیگه لاتاری واسشون تموم شده و دیگه کاری ندارن که انجام بدن . اما نمیدون که هر لحظه به لحظه شون سرشار از تجربیات تلخ و شیرینیه که میتونه راهگشای کسانی باشه که هنوز پاشون به آمریکا نرسیده و به اصطلاح خودمون توی نقطه کور مسئله هستن . برای همین اگه یه جایی باشه که این دوستان مهاجر با این سایت آشتی کنن و تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار بدن ، خواهش میکنم در صورت امکان تاپیکی رو ایجاد کنید با عنوان بیان تجربیات تلخ و شیرین زندگی در آمریکا . البته میدونم که ممکنه ارسالها زیاد بشه و سرور سنگین بشه !!! اما این دیگه به درایت و تجربیات شماست که اونو اداره کنید . در صورتی که مورد قبول هم واقع نشد !! خب من به نوبه خودم خدمتگذار مهاجرسرا و همه مهاجرسرائیها هستم و خواهم بود Wink. موفق باشید .
باسلام شوهر من 2سال دیگه بازنشسته می شه می تونم تقاضای پاس سفید بدم؟ از زمان تقاضا چه قدر طول میکشه تا پاس سفید رو تحویل بگیریم؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، opayamani ، SH1A2R3 ، behrooz ramezani ، hossein1234 ، mojtaba_k
(2012-08-29 ساعت 08:33)honey rahmati نوشته:  باسلام شوهر من 2سال دیگه بازنشسته می شه می تونم تقاضای پاس سفید بدم؟ از زمان تقاضا چه قدر طول میکشه تا پاس سفید رو تحویل بگیریم؟

شما پس از پست مدارک اولیه ، ۳ هفته بعدش برای انگشت نگاری میرید و بعد از ۱ تا ۱.۵ ماه هم اجازه نامه به آدرستون پست میشه .
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: Shezem ، Orchin ، opayamani ، honey rahmati ، gol1 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، کیانا ، behrooz ramezani ، houmanes ، mojtaba_k ، shkhmo ، mooj
(2012-08-29 ساعت 03:18)hamid_r555 نوشته:  سلام به همه دوستان آیا بعد از گرفتن گرین کارت بدون گرفتن پاس سفید میشه برای یک سال از آمریکا خارج شد و قبل از یک سال به آمریکا برگشت؟آیا مشکلی پیش نمیاذ؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام این دقیقا سوال من هم هست لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، opayamani ، shkhmo ، shadin_n
(2012-08-29 ساعت 23:19)ziba-2012 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 03:18)hamid_r555 نوشته:  سلام به همه دوستان آیا بعد از گرفتن گرین کارت بدون گرفتن پاس سفید میشه برای یک سال از آمریکا خارج شد و قبل از یک سال به آمریکا برگشت؟آیا مشکلی پیش نمیاذ؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام این دقیقا سوال من هم هست لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون

خروج بیش از 6ماه تاثیرمنفی زیاد روی سیتیزن شدن دارد خروج مکرر مخصوصا بالای 6ماه احتمال توقیف گرین کارت درفرودگاه واخراج ودادگاهی آن فردبسیار زیاد است متاسفانه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: Shezem ، Orchin ، SH1A2R3 ، nahid.t ، houmanes ، opayamani ، mojtaba_k ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
دوستان یکی کمک کنه

ما ماه آپریل میریم هیوستون تو تگزاس. اونجا آشنایی هم نداریم. آدرس هتل که نمیشه داد و دوستان میگن نریم هتل بهتره.
با توجه به اینکه ماه اول تقریبا مدارک لازم برای اجاره کردن خونه نداریم، کسی راهنمایی نداره!؟
خواهش میکنم راه حلی بدید.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: opayamani ، shkhmo ، shadin_n ، مانترا