کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان قبلا درپستهای گذشته درباره عدم برگشت مبلغ بلیط کنسل شده از سایت cheapoair.com اعلام کردم، امروز با همکاری ومساعدت بانک آو آمریکا وفشارهایی که این بانک به شرکت وارد نمود هزینه بلیط به حساب امروز واریز شد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

(2012-08-29 ساعت 23:42)mansour*** نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 23:19)ziba-2012 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 03:18)hamid_r555 نوشته:  سلام به همه دوستان آیا بعد از گرفتن گرین کارت بدون گرفتن پاس سفید میشه برای یک سال از آمریکا خارج شد و قبل از یک سال به آمریکا برگشت؟آیا مشکلی پیش نمیاذ؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام این دقیقا سوال من هم هست لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون

خروج بیش از 6ماه تاثیرمنفی زیاد روی سیتیزن شدن دارد خروج مکرر مخصوصا بالای 6ماه احتمال توقیف گرین کارت درفرودگاه واخراج ودادگاهی آن فردبسیار زیاد است متاسفانه.
بازم یه سوال دیگه در همین رابطه : اگه قبل از شش ماه بریم و مثلا یک ماه بمونیم و برگردیم چی؟ یکی از دوستان که 20 ساله اونجاست میگفت قبل از اینکه شش ماه بشه بیا و برگرد یعنی تقریبا سالی دو بار چون من فعلا شرایطم طوریه که فعلا نمیتونم دائمی بیام ولی نمیخوام کارتم رو از دست بدم .
خواهش میکنم راهنمایی کنید.ممنون میشم
تشکر کنندگان: m9780 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
بچه ها یه سوال اورژانسی دارم. عصر میخوام یه گوشی سونی اریکسون arc s بخرم. توی امریکا جواب میده سیمکازت امریکایی روش بندازم?
تشکر کنندگان: payan ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-08-30 ساعت 11:00)3rip نوشته:  بچه ها یه سوال اورژانسی دارم. عصر میخوام یه گوشی سونی اریکسون arc s بخرم. توی آمریکا جواب میده سیمکازت آمریکایی روش بندازم?
اگر گوشی شما قفل نرم‌افزاری نداشته باشد، نباید هم به مشکلی برخورد کند. من خودم هم یک گوشی نوکیا بدون قفل نرم‌افزاری با خودم از آلمان آوردم که با سیم کارت آمریکا هم داره الآن کار می‌کنه. اما یکی از دوستان من که از ایران به آلمان آمده بود (زمانی که در آلمان زندگی می‌کردم)، من یک سیم کارت آلمان بهش‌دادم، اما با گوشیش که از ایران آورده بود کار نمی‌کرد. یادم نیست که گوشیش چی بود.
قیمت گوشی را که می‌خواهید بخرید ، در ایران و آمریکا مقایسه کنید، اگه زیاد فرقی نداره، خب بهتره که از آمریکا بخرید، چون اگه مشکلی پیش‌بیاد، می‌توانید به فروشنده برگردید تا مشکلتان را درست کند.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: schaghayegh ، frz61 ، 3rip ، houmanes ، payan ، odiseh ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، MPU ، Solitude
(2012-08-30 ساعت 08:48)ziba-2012 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 23:42)mansour*** نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 23:19)ziba-2012 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 03:18)hamid_r555 نوشته:  سلام به همه دوستان آیا بعد از گرفتن گرین کارت بدون گرفتن پاس سفید میشه برای یک سال از آمریکا خارج شد و قبل از یک سال به آمریکا برگشت؟آیا مشکلی پیش نمیاذ؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام این دقیقا سوال من هم هست لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون

خروج بیش از 6ماه تاثیرمنفی زیاد روی سیتیزن شدن دارد خروج مکرر مخصوصا بالای 6ماه احتمال توقیف گرین کارت درفرودگاه واخراج ودادگاهی آن فردبسیار زیاد است متاسفانه.
بازم یه سوال دیگه در همین رابطه : اگه قبل از شش ماه بریم و مثلا یک ماه بمونیم و برگردیم چی؟ یکی از دوستان که 20 ساله اونجاست میگفت قبل از اینکه شش ماه بشه بیا و برگرد یعنی تقریبا سالی دو بار چون من فعلا شرایطم طوریه که فعلا نمیتونم دائمی بیام ولی نمیخوام کارتم رو از دست بدم .

والا جواب دادن به سوال شما کمی مشکل وپرمسئولیت است من چند تا پیشنهاد دارم اما بازهم از یک وکیل آمریکایی هم مشاوره بگیراز طریق ایمیل:

1-اگر زیر6ماه قصد داری بمانی درسال 2بارتکرارنکن مثلا در سال یکبار3ماه بمان یکبار 5ماه یعنی درسال 8ماه اقامت داری 4ماه خروج ازآمریکا.
2- بهترین کاروایمن ترین پاس سفبد است برای موقعیت شما.
3- بازتاکید میکنم با قوانین آمریکایی بازی نکنید اونجا غریب هستید وخودتان را دستخوش اشتباه وبرداشت افسر اداره مهاجرت نکنید زیرا چنانچه اداره مهاجرت پی ببرد شما قصدتان از گرفتن کارت این بوده که توریستی استفاده می کنید کارت شما توقیف میشود.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: msi ، کیانا ، houmanes ، payan ، odiseh ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، ali72 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-29 ساعت 03:28)hoseyn نوشته:  یک مطلبی را بهش بر خوردم و گفتم شاید به درد دیگران هم بخوره.
من می خواهم بلیط برگشتم را تغییر بدهم. از ایران آژانس صادرکننده میگه جا نداریم. اینجا دفتر لوفت هانزا میگه جا دارم ولی تراول اجنت صادر کننده یک کاری کرده که من نمی تونم دستش بزنم!
بالاخره بعد از پیگیری از آژانسهای ایرانی اینجا فهمیدم که چند وقتیه از اینجا نمیشه بلیط صادره از ایران را تغییر داد!
موفق باشید

دوست عزیز صدور بلیط سیستم خاصی داره. برای تغییر بلیط برگشت به این صورت هست که بلیط شما رو باطل می کنن و بلیط جدید براتون صادر می کنن و چون کلاس پروازی شما تغییر کرده !! توی اون کلاس قبلی که شما بلیط دارین جا نمیده یعنی شما برای تغییر بلیط باید هزینه کلاس جدید پرداخت کنید که بعضی موقع ها خیلی میشه و به صرف نیست..... در ضمن اون آژانسی که به شما تو امریکا جا میده کلاس متفاوتی رو داره.....که می تونه جا بده. نکته دیگه اینکه اگر هم کنسل کنید پول رو از آژانس ایران که براتون صادر کرده می تونید بگیرید فقط.!... در کل اگر براتون هزینش مهم نیست کنسل کنید بلیط جدید رو بگیرید وپولتون رو از ایران دریافت کنید. ولی این کارو پیشنهاد نمی کنم.
اگه به شما گفتن که بلیط های صادره از ایران غیر قابل تغییره این حرف اشتباهه!! سوالی بود در خدمتم.
since 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، frz61 ، mahyar66 ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، mgolchin13 ، m0na_000 ، mooj
(2012-08-30 ساعت 11:00)3rip نوشته:  بچه ها یه سوال اورژانسی دارم. عصر میخوام یه گوشی سونی اریکسون arc s بخرم. توی آمریکا جواب میده سیمکازت آمریکایی روش بندازم?

اگه باندهای مخابراتی آمریکا رو ساپرت میکنه بله جوابگو خواهد بود.

نقل قول:بازم یه سوال دیگه در همین رابطه : اگه قبل از شش ماه بریم و مثلا یک ماه بمونیم و برگردیم چی؟ یکی از دوستان که 20 ساله اونجاست میگفت قبل از اینکه شش ماه بشه بیا و برگرد یعنی تقریبا سالی دو بار چون من فعلا شرایطم طوریه که فعلا نمیتونم دائمی بیام ولی نمیخوام کارتم رو از دست بدم .
دوست عزیز شما میتونید رفت و آمد کنید اما حالا یک سوال پیش اومده:
شما اینهمه تلاش میکنید که بتونید گرین بگیرید و برید و بیاید؟؟؟ یا میخواهید برید اونجا و ساکن شوید؟؟ اگه گزینه اول هست اصلا ارزش نداره چون سالی 10-12 تومن پول بلیط و رفت و آمد میدید بابت هیچی اما اگه میخواهید ساکن شوید رفت و آمد نکنید دل رو بزن به دریا و مثل خیلی های دیگه ساکن شوید....
در ضمن میدونید که دست افیسر برای لغو اقامت و خلعیت شما از گرین کارت کاملا باز گذاشته شده؟؟؟؟ اگه یه لحظه شک کنه شما فقط میرید و میاید که گرین دستتون باشه کارت رو میگیره و دادگاه و......
اصلا ارزش خطر نداره من باشم میرم و میمونم.
موفق باشید
به آرزوم میرسم، شک ندارم Smile
تشکر کنندگان: houmanes ، mojtaba_k ، 3rip ، SH1A2R3 ، shawn2012 ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude

سلام ما خودمان گوشي اورديم وقتي براي خريد سيم كارت اقدام كرديم گفت اگه موبايل را با خط از شركت بگيريد بصورت پكيج با اينترنت و...است،اگر خودتان موبايل داريد سيم كارت ميدهيم بدون اينترنت و بأيد از شركت ديگر اينترنت بخريد بصورت جداگانه
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، mojtaba_k ، 3rip ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shkhmo ، shadin_n ، gol1 ، mooj ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
(2012-08-30 ساعت 18:32)ehsan1095 نوشته:  

سلام ما خودمان گوشي اورديم وقتي براي خريد سيم كارت اقدام كرديم گفت اگه موبايل را با خط از شركت بگيريد بصورت پكيج با اينترنت و...است،اگر خودتان موبايل داريد سيم كارت ميدهيم بدون اينترنت و بأيد از شركت ديگر اينترنت بخريد بصورت جداگانه
من هم گوشی با خودم آوردم، یک سیم کارت بدون قرارداد گرفتم که اینترنت هم داره!
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: کیانا ، houmanes ، payan ، mojtaba_k ، 3rip ، schaghayegh ، frozen mind ، SH1A2R3 ، Emad_L ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
(2012-08-30 ساعت 15:23)maka2 نوشته:  
(2012-08-29 ساعت 03:28)hoseyn نوشته:  یک مطلبی را بهش بر خوردم و گفتم شاید به درد دیگران هم بخوره.
من می خواهم بلیط برگشتم را تغییر بدهم. از ایران آژانس صادرکننده میگه جا نداریم. اینجا دفتر لوفت هانزا میگه جا دارم ولی تراول اجنت صادر کننده یک کاری کرده که من نمی تونم دستش بزنم!
بالاخره بعد از پیگیری از آژانسهای ایرانی اینجا فهمیدم که چند وقتیه از اینجا نمیشه بلیط صادره از ایران را تغییر داد!
موفق باشید
دوست عزیز صدور بلیط سیستم خاصی داره. برای تغییر بلیط برگشت به این صورت هست که بلیط شما رو باطل می کنن و بلیط جدید براتون صادر می کنن و چون کلاس پروازی شما تغییر کرده !! توی اون کلاس قبلی که شما بلیط دارین جا نمیده یعنی شما برای تغییر بلیط باید هزینه کلاس جدید پرداخت کنید که بعضی موقع ها خیلی میشه و به صرف نیست..... در ضمن اون آژانسی که به شما تو آمریکا جا میده کلاس متفاوتی رو داره.....که می تونه جا بده. نکته دیگه اینکه اگر هم کنسل کنید پول رو از آژانس ایران که براتون صادر کرده می تونید بگیرید فقط.!... در کل اگر براتون هزینش مهم نیست کنسل کنید بلیط جدید رو بگیرید وپولتون رو از ایران دریافت کنید. ولی این کارو پیشنهاد نمی کنم.
اگه به شما گفتن که بلیط های صادره از ایران غیر قابل تغییره این حرف اشتباهه!! سوالی بود در خدمتم.
ضمن تشکر از توضیحتون
من توی همون کلاس خودم دنبال بلیط هستم و این را می دونستم. بلیط توی کلاس دیگه گرفتن به شکلی هست که شما گفتی و خیلی هزینه هاش مسخره است.
جدا از آژانس، دفتر لوفت هانزا هم گفت ما نمی تونیم رزرو شما را تغییر بدهیم. اونها که دیگه اشتباه نمی کنند.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: کیانا ، maka2 ، mojtaba_k ، frozen mind ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-08-30 ساعت 20:50)hoseyn نوشته:  
(2012-08-30 ساعت 15:23)maka2 نوشته:  
موفق باشید
دوست عزیز صدور بلیط سیستم خاصی داره. برای تغییر بلیط برگشت به این صورت هست که بلیط شما رو باطل می کنن و بلیط جدید براتون صادر می کنن و چون کلاس پروازی شما تغییر کرده !! توی اون کلاس قبلی که شما بلیط دارین جا نمیده یعنی شما برای تغییر بلیط باید هزینه کلاس جدید پرداخت کنید که بعضی موقع ها خیلی میشه و به صرف نیست..... در ضمن اون آژانسی که به شما تو آمریکا جا میده کلاس متفاوتی رو داره.....که می تونه جا بده. نکته دیگه اینکه اگر هم کنسل کنید پول رو از آژانس ایران که براتون صادر کرده می تونید بگیرید فقط.!... در کل اگر براتون هزینش مهم نیست کنسل کنید بلیط جدید رو بگیرید وپولتون رو از ایران دریافت کنید. ولی این کارو پیشنهاد نمی کنم.
ضمن تشکر از توضیحتون
من توی همون کلاس خودم دنبال بلیط هستم و این را می دونستم. بلیط توی کلاس دیگه گرفتن به شکلی هست که شما گفتی و خیلی هزینه هاش مسخره است.
جدا از آژانس، دفتر لوفت هانزا هم گفت ما نمی تونیم رزرو شما را تغییر بدهیم. اونها که دیگه اشتباه نمی کنند.

دوست عزیز کلاس پروازی شما حتما تغییر کرده !! و اون دست شما نیست که بتونید انتخاب کنید !! مگر اینکه الان که تصمیم گرفتید با زمانی که بلیط رو خریدید زیاد فاصله نداشته باشه که در اینصورت حق با شماست.
کلا برای فروش بلیط ، ایرلاین کلاس های مختلفی میزاره که استراتژی فروششون هست مثلا 3 ماه مونده به پرواز یه جور میفروشه و 1 ماه مونده یه جور و 10 روز مونده یه جور می فروشه! دفتر لوفت هانزا هم اشتباه نکرده .
شما توی بلیطی که الان دارید رو نگاه کنید یه جایی باید نوشته باشه مثلا class Y . بعد اون بلیطی که امروز می خوای بخری میبینی که class x هست.
since 2012
تشکر کنندگان: payan ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، shkhmo ، shadin_n ، Orchin ، Solitude
دوستان
ما که لب تاپ امون پره از نرم افزارهای ک . ر . ک. شده و دزدی. اونجا برامون مشکلی پیش نمیاد؟Big Grin
ممنون میشم
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: opayamani ، mojtaba_k ، SH1A2R3 ، Emad_L ، ali234 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-08-31 ساعت 10:25)jahan_roone نوشته:  دوستان
ما که لب تاپ امون پره از نرم افزارهای ک . ر . ک. شده و دزدی. اونجا برامون مشکلی پیش نمیاد؟Big Grin
ممنون میشم
نه دوست عزیز، به لپ تاپ کاری ندارند.
اگه داری میای، یه خورده از این برنامه ها برای من هم بیار!!
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: odiseh ، mojtaba_k ، 3rip ، SH1A2R3 ، opayamani ، houmanes ، Emad_L ، ali234 ، shkhmo ، shadin_n ، a.r.a.s.h1 ، reza6966 ، مانترا
(2012-08-31 ساعت 10:42)Shezem نوشته:  
(2012-08-31 ساعت 10:25)jahan_roone نوشته:  دوستان
ممنون میشم
نه دوست عزیز، به لپ تاپ کاری ندارند.
اگه داری میای، یه خورده از این برنامه ها برای من هم بیار!!

رو چشم. من که لرد2012 رو میارم. همه نرم افزارهای کاربردی دنیا فقط 10 دلارBig Grin
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، Shezem ، 3rip ، SH1A2R3 ، opayamani ، houmanes ، Emad_L ، shkhmo ، shadin_n
بچه ها خودتونو اذیت نکنید, لازم نیست پک نرم افزار بخرید یا اینکه هارد بگیرید نرم افزار بریزید توش, نا سلامتی داریم میریم مهد اینترنت, شما از یاهو مسنجر گرفته تا ویندوز سرور 2008 رو میتونید از سایتای ایرانی دانلود کنید. سرعت اینترنتشون که مثل ما حلزونی نیست
در مورد نرم افزارای کرک شده هم نگران نباشید, فکر کردید همه امریکاییا میرن نرم افزار اورجینال میخرن? اصن مگه نرم افزار کرک شده رو فقط واسه ایرانیا کرک کردن?, حتما یه معضل جهانی بوده که درست همزمان با نسخه اورجینالش نسخه کرکشم میاد تو اینترنت Big Grin
این سایتا واسه دانلود نرم افزار:
softgozar.com
mihandownload.com
p30download.com
تشکر کنندگان: masih sh ، SH1A2R3 ، mansour*** ، m86eb ، schaghayegh ، Man ، frozen mind ، h4di ، opayamani ، houmanes ، Emad_L ، ali234 ، shkhmo ، shadin_n ، Orchin ، t.azimaie ، a.r.a.s.h1 ، مانترا ، ranebr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان